2012 Şubat Anneleri

kızlar bu mide yanması böle sanki boğazım yanıyo nefes alamıyorum gibi bunun için bi talcid alsam ne olur bi bilginiz varmı

ben kacar ,gider sacları kırptırmayaaaaaaaa ....... pai paiiii
güzel olur inş hadi git bakalım..
he yaa 40 tan biri normal doguruyor zatenn .. bari onu okuyalım..
dünyam80 i okudun mu canım sen ?? hastane karısıklıgı olmus ama kolay dogurmus masallahhh

okudum çok sancı çekmiş önce devlete gitmiş falan ama kavuşmuşya meleğine

herkese selmlarrr

kandılınız mubarek olsun allah hepmızmızın dogumlerını kolay eylesın amin

enice dogurmusmu kurtulmus arkdasımız?baska varmı dogumu olan?

kız bbye sen napıyon evde bu saate kadar yatıyo musun? başka doğuran yok şuan

sorma bıtanem ben cok kotuyum gecelrı hep uyanıgım bır damla uyku yok bana gobegım cok kasınıyor yra oldu bogazım cayır cayır yanıyor ne yapsam kar etmıyor gunduzlerı azcık uuymaya calsıyorum o da yatarak degıl bıyer edaynıyorum yatamıyorum nefessız kalıyorum öle hıc kendımde degılım

bbye dua et ki evdesin kuzum bende hiç uyuyamıyorum ve o halde işe geliyorumm.. karnımıda kaşımaktan resmen yırtmışım senin gibi nette dra danışılmalı diyoo bende adamı aramaya utanıyorum açıkçasıı sen bi ara istersen .. belki çare bulur

haklsın canım cok sukru evdeyım ıkı hafta erken baslıcam ıse ama nopyım senınde az kaldı masllahın var bende cleısckatım ama doktor yeter dedı bu son tutuldgum grıp agırdı cunku kasıntı ıcın danıstım canım bebe yagı surun dedı ama ne care canım yok gecmıyorr bırde mıde bulantısı bende alllahım ekmek yıyemıyorum allhım bu mubarek gunde bıze sabır ver guc kuvet ver kurban oldgum.

geçmiş olsun cnm çatladımı göbeğin ondanmı kaşınıyo krem sür bol bol kandilin mübarek olsun

çatladığı içinmi kaşınıyo kızlar badem yağ kullandınızmı....niye bu kadar çatladı sizin yaa inş izi kalmaz kaşımayın zor tabide..benimde baldırlarımda var

çatladığı içinmi kaşınıyo kızlar badem yağ kullandınızmı....niye bu kadar çatladı sizin yaa inş izi kalmaz kaşımayın zor tabide..benimde baldırlarımda var

yok canım çatladığından değill resmen bebeğin her hareketinde tatlı acı karışık bi kaşıntı ve sadece karnımda değil resmen ayaklarımın altı bile kaşınıyoo gebelik üritikeri diyue bişey varmışş o var bbye ve bende sanırım :44: yağlanıyorum çare yok

Selamun Aleykum.

Herksin Mevlüd Kandili Mubarek olsun..

Allah herkesin gonlundeki iyi guzel duaları kabul eylesin isnallah..

Dogum bekleyenlere hayırlı dogumlar nasip eylesin..

geçmiş olsun kızlar size yaaa çok zor olmalı... alerjik bişey sanırsam keşke cildiyeye gidip kremini alsanız yoksa geçmez zaman öyle... kaşın kaşın..oğlumda kasığıma baskı yapıyo şuan yavvv

merhaba hanımlar öncelikle kandiliniz mübarek olsun rabbim tüm dualarınızı kabul etsin
arkdaşlar eniceden haberi olan varmı yavrusunu kucağıına almıştır umarım rabbim onu ve bebeğini korusun Nazar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…