2012 Şubat Anneleri

hoşgeldin hacerim bu doğuranlar doğurmayanları dışlıyo sankim küserim bak size pırtlatırım bebemi

yerim ben o kuzuyu .. kız kim sallamıyo yeni gelmedin mi daha sana öyle gelmiştir

olurmu kıız ne dışlaması fırsat buldukça geliyorum ama fazla kalamıyorum...kalbim sizinle inan...

Hoşgeldin cnm hayırlı kandiller sanada...
Ben iyi sayılırım paşamda iyi teyzesi gündüzleri uyuyoruz geceleri nöbetteyiz...Senin nasılll

bizde iyiyiz diyelim iyi olalım... gece uykusu hiç yok gündüz uyuyor ama ben gelen giden uyuyamıyorum, gözler şiş sarhoş gibiyim vallahi... oluşumun göbeği düştü biraz önce ama çok dışarda buna bişey yapılırmı bilgin varmı?

nasılsın cnm ne kadarlık oldu emremiz nasıl gidiyo sünnet ettircenmi ettinmi özledim senii yaaa

hacerim sen nasılsın doğum nasıl oldu yazsana hikayeni kızzzz

canım doğum zordu ama bir anlık işte yinede en iyisi normal doğum heralde her işimi yapıyorum artık temizlik yemek felan... hikayemizi ilk gün yazmıştık zaten nıhleenin açtığı doğum yapanlar sayfasındaydı heralde

Evet teyzesi 2 hafta 2 günlük oğlum...Benim yaramazlığımdan değil şekerim sıpanın çok hareketliliğinden geldi suyumKanamam aralıklarla devam ediyo ama az az kız ben hiç lohusalıktan anlamadımki ertesi gün kalktım ayağa bileydim naz yapardım azcık....Şimdide kaynana yanımda o emreyi alıp oturuyo ben iş yapıyorum kadın bi yemek yapıyo sadecelohusalık berbat bişey kaynanamın sayesinde ayyyy hiç açma tepem atıyo vallaaa
iyiyim canımm.. napayım sat daştık ektin beni ,ben gün saymaya devam ediyorum işte :)) son 10 gün :))

Canım valla banada sürpriz oldu doğum hikayemi okuduysan şaka gibiydii

Hacerim emrenin göbişide öyle normal o zamanla normale döner merak etme sorun olsa dr un uyarır zaten...

Kızlar bana müsade paşamın beslenme saati azıcık mıncıklayayım da uyansın uyanacağı yok sıpanın...

evett cok sasırdım ve eşime bile anlattım seni :)) catlak hatun dogurdu diyorum,ekti beni :))neyse bebişin iyi ya cok sükür :)) :)))
kaynanan işleri yapsın sen al emreyi otur..şeşmiş senin kaynanan kendini lohusa sanıyor heraldee

bulamadım baktım ama dur bi daha bakim..her zaman giremiyorum ya ben kaçırdım galiba...aman aman iyi olunda....darısı başımıza valla...hem imreniyorum hem tırsıyorum ama olsunnn

yer teyzesi onuuu... aman aman gider inş ta rahat edersin boşver hiç takma ..babanlar geliyomu düzeldimi aranızz biz gidip geliyoruz

haknurum ve hacerimm
eğer doğum sonrası zor diyosanız lütfen açık olun bende bebeğimle pazarlık yapıcam teyzeleri
hazır değilim çünkü
yardım lütfen

doğru diyosun valla...banada herkes diyo kaynanan doğuma gelmicekmi gelmicekmi töbe töbeee diyorum gelmesin zaten ne yardımı olck kaç yaşında kadın oturur köşede..ben onlamı uğraşcam bebeklemi...demedim de içimden geçiriyorum tabi...gelmicek allahtandaa.

yahu ben baktım hacerin hikayesini bulamadım,sen bulabildin mi ?

haknurum ve hacerimm
eğer doğum sonrası zor diyosanız lütfen açık olun bende bebeğimle pazarlık yapıcam teyzeleri
hazır değilim çünkü
yardım lütfen

yap anacım pazarlığını sıpalar akşama kadar bayıla bayıla uyuyor gece sabaha kadar mırıl mırıl en azından benimki öyle... ama yinede öyle güzelki miss gibi kokuyor

viva odasından kovmuş kaynanasını zaten çıkın dışarı demişşş
bende yaparım kesinnn ayyyy kesin:18:
en iyisini yapmışşşş bahanede hazır şoktaydım dersinn
yap anacım pazarlığını sıpalar akşama kadar bayıla bayıla uyuyor gece sabaha kadar mırıl mırıl en azından benimki öyle... ama yinede öyle güzelki miss gibi kokuyor

ahh ahh o kokuları zaten cennet kokusu...bende istiyorum koklamak artık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…