2012 Şubat Anneleri

kız sende de ne inat varmış normal olcak die
o kadar suni sancıdan sonra sezeryana dönmek işkence olur sana yaaa yazık canına
inşallah gönlüne göre olur canım benim..

benim de geçen hafta açılma yoktu bugün yine bakılcak varmı die :18:
saat 3 te canım randevu..:)
sertleşmeler çok korkutuyo beni okadar okuyom duyuyom doğum yaklaşınca olur diyolar ama benim kızında gelmeye niyeti yok gibi..
17 ne kadaar doğurmam gerekiyo..

kayınvaliden falan yok mu canımm
bide neden annen 1 hafta kalıyoo
gerçi eşinin olması daha iyii
sonuçtaa lohusa arkadaşlar hepp etrafındakilerden bunalmış vaziyette

bizim aileler ankarada..
annem evde anneanneme bakıyo çoook yaşlı onu babama bırakıp gelcek onunda altı değiştiriliyo sürekli..
kayınvalide de hasta kendine hayrı yok gelsede onada benim bakmam gerek olcak yemeğini altını bebekten farkı olmayacak..
en iyisi böyle benim psikoljim bakımından da :44::44:

oyyy gerçekten annen yanında uzun süre kalamaz kuzum ya
ilk haftalar zorlanırsın heralde ama sonra alışırsız şimdiden bunlara sıkma canını olur mu?
psikolojin için daha iyi olacağını düşn bence

Slm kizlar buklee gecmis olsun canim ins hayirlisiyla dogumunu yaparsin cok dogru dusunuyosun bence bende carsamba gidicem aciklik varsa suni sanciyla dogurtur ins. Yoksa son gune kadar beklicem dr dedi son saate kadar normal dogumu kollariz sezaryen cok mecburiyetten alternatif olur yinede oylesi hayirliysa oyle olsun sen sikma canini korkutmuslar seni 3600 cok asiri kilo demek deil canim zaten son hafta kilo alimi duruyo bebeklerde cok almazsin bence. Elma sen kac haftaliksin normalmi dusunuyosun.

uh tosunum masallah subhanallah..
kız bu cocuk dogana kadar 4,5 kg olur hee..
nst olemıymıs aman bende bıse sandım

cok guzel ama yorucu cnm uyku ıstıyor beden artık..
lohusa sendromu dıye bıse var gercekten duruo dururken aglıyorsun
ben cok agladım hala daha aglıyorum arada
haberınız olsun

yok kuzum kontrole değil
dün gece bebeğin hareketlerini hissedemeyince
hastaneye gittim
randevumm çarşamba günü

Canımcım aynı bensin varya ama haklıyız hareketleri hissetmek bu haftalarda çok dikkat edilmesi gereken bi durummuş dr her kontrolde söyliyor dikkatli ol diye sanada çok geçmiş olsun diyeyeim bitanem hayırlısıyla sağlıkla bi doğursaydık bizde bak maşşallah nihle büyüttü doğuran diğer arkadaşlarda büyüttü kız bişimdi çok uzun geldi bana yavv iki gündür benimki fena hem midemi bulandırıyor hem aşağıdan çok kasıyor napıcam bilmiyom pazartesi kontrolüm benimde en son 3400 dü tosunum bakalım ne kadar oldu böyle giderse gelin bulamicam oğluma yavvvv

kızlar ben geldim şöyle bi görünüp çıkacam, çok uykusuzum dogum iyi geçti, ama sütüm yok hala canım ona sıkkın,mama takvıyesş yapıyoruz aç kalacak yavrumm
annelik............. garip bu duydu, hiç karnındaki çocugun bu çocuk olduguna inanamıyosunuz
allah sizde yatassın inşallah

hosgeldın cnm gulegule buyut masllahh yat dınlen sutun gelrı kafana takma uzlme ıkınızde saglıklısınız bak ne gusel evındesın yavrunlasın masllahh

anam enicemi kaçırdım
sen kafana takma sütün gelir bence
canını sıkarsan geleceği varsada gelmez üzüntüden..
hele bi kaç gün geçsin bakalım alışırsın bebeğinede..

hosgeldın cnm gulegule buyut masllahh yat dınlen sutun gelrı kafana takma uzlme ıkınızde saglıklısınız bak ne gusel evındesın yavrunlasın masllahh

bbye naber? artık doğursak diyorum

selam kızlar ben geldım yaberınız kk nın kocaaa göbüşlülerı 1.sıradakı hamışlerı...
ben acayıp grıp oldum şımdı atlattım gıbı şırley çok şükür...
sızlerden ne haberler..

doğuralım lütfen yok bizim bebeler dişiyle tırnaklarıyla doğacak
azmanlarr
insan gibi doğuralımm kuzum bizim de hakkımızz

iyiyim canım sen nasılsın?

kesın benımkının tırnagı var karnımın ıcı acıyor

ben nasıl oluyum kasınıyorummm bogaz yangısı öle senın ne zamn son iş?

selam canım hoşgeldin..
aman son zamanlar dikkat et hemen atlatmaya bak..
bizden bildiğin gibi beklemedeyizz

kesın benımkının tırnagı var karnımın ıcı acıyor

ben nasıl oluyum kasınıyorummm bogaz yangısı öle senın ne zamn son iş?

salı canımm bi salı olaydı hayırlısıylaa
mahvoldum valla
nefesi neremden alıyorum bilemeddimm
çarşamba sabahtanda randevum var hem rapor alıcam hemde muayanem var..
senin randevun ne zaman kuzu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…