2012 Şubat Anneleri

salı canımm bi salı olaydı hayırlısıylaa
mahvoldum valla
nefesi neremden alıyorum bilemeddimm
çarşamba sabahtanda randevum var hem rapor alıcam hemde muayanem var..
senin randevun ne zaman kuzu?

ben 8 ıne kdar evdeyım beklemedem olmazsa 8 ında gıdcem konusuckmsız 10 unda sezeyene alıcakmıs

herkese meraba,
bbye kaşıntının sebebi magnezyum değildir bence. Bebk karaciğere baskı yapınca oluyormuş genelde. Karaciğer görevini tam yapamıyormuş o zaman. doğumdan sonra tamamen geçermiş. Günün belli olmuş galiba , hayırlı olsun, sağlıkla alırsın bebeğini kucağına inşallah.

3600 dün akşam acile gittim orda öyle dedi dr
doğur canım sen benden önce doğurr
ama birileride bana müsade etsin sıra versinn
taşıyamıyorumm artıkkk
senin bebiş ne kadar olduu

canım en son geçen ay gıtmıştım ultrasona gırdım 2400 dü şımdı kaç bılmıyorum 8 de gıdeceğım o zaman ultrasona gırerım herhalde...

hosgledın cnm
saol umarım kalmz dogumdan sonra sen doktora gıdcektın naptın ?

hemde ne kasınmak canım gobegım yara oldu ben kasıyum magnezyum onları ıcıyorum onlar yaprmsıkı

evet canım onlar yapıyor bende ıçıyordum onlar acayp kaşıntı yaptı ben de fazla ıçla ıçmedım zaten vıtamınları falan kullanmadım bıraktım magnezyumu geçtı kaşındım

Pazartesi benim randevum, Hem izin için rapor da verecek. Nst ye bağlarız bi de sancı durumuna bakarız demişti. Ama bende yalancı sancı bile yok daha. Erken mi acaba?
Normal doğumla ilgili olumsuz bişi söylerse gene başka bir doktora görüncem. Hayırlısı bakalım.

iznede birlikte ayrılıyoruz sayılırr
aynı kafadanız bu arada bende kesinlikle başka bi dra görünürüm
hakkımızda hayırlısı olsun
bu haftalarda yalancı sancı olabiliyomuşş ama hiç yaşamayanlarda oluyo sanırım..

dha sancın olur cnm sen nerde calsıyorsun

umarım ıyı olur senın ıcınnn

Amin inşallah, bi de bişi sorcam kızlar. Araba için yenidoğan ana kucağı aldınız mı? Hastaneden nasıl çıkarcaksınız bebeği, ben kendi kucağımda çıkarmak istiyorum ama tam da emin değilim. Ana kucağı şart mı sizce?

ben aldım cnm sözde hastanler sart kosmus anakucagna öle duydum bende aslında kucakda cıkmasından yanıyım eger sorun olmazsa kı ben amleıyetlı olucam annemın kucagında cıksın ısterım

Ben öğretmenim canım, tek ilköğretimde çalışıyorum. Biliyosundur heralde. Sen nerde çalışıosun?

bılmem mı cnm
ben beko da caslıyordum kerımoğlunun ynın da

ama ıkı hafta önce mecburı ızne cıktım cok hastalandım grıp doktor ıkı hafta raopor verıp erken ayırdı cnm

bılmem mı cnm
ben beko da caslıyordum kerımoğlunun ynın da

ama ıkı hafta önce mecburı ızne cıktım cok hastalandım grıp doktor ıkı hafta raopor verıp erken ayırdı cnm

Çok geçmiş olsun, bu arada ben de magnezyumu bıraktım artık, kasılmalarım olmuyor diye içiyorum , doktora da sölemedim kızıyo yoksa

ben aldım canım hastaneden onla çıkarırım diye düşünüyorum ama alırken onu düşünerek almamıştım açıkçası.. ilk zamanlar gereklin dediler aldım bende.. ama şart mı emin değilim:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…