- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #60.961
napsın millet doğuruyo kuzum bi biz kaldıkk
enicede bebekte iyimiş dün öyle yazmıştı
günaydın sağol canım sen nasılsın?şimdilik yok galiba gelen bi haber yok
heran doğurabilirimm hazırlıklı olun hatunlar
iyiyim bende tşkler. sabırsızlıkla beklıyorum sadece hiç doğuracak gibide değilim valla
kız bukle içime bi his geldi sen benden önce doğurcan sankim :))) seni panikletiyim biraz. şaka tabi canım,kısmet bakalım azaldıkça azalıyoz enice doğum yapmamış olsaydı bu saatte kesin burda olurdu bak bebeği olunca giremiyo kızcağız,hugoya ne oldu ya?hiç haber yok
hiçmi bişey hissetmiyomusun çok az kalmış senin son haftan sanırım,normal bekliyosun galiba
Kızlar ben de cıkıp yatayım biraz daha..Hava da harıka sansıma eşim de erken gelecekmıs ..Off bu hastalıkla wc ye bile gidemem..Yarın agdaya gıdecegım daha ..Neyse artık görüşürüz kızlar bi fırsat bulunca girmeye calısırım..Bukle barı benı bekle kız..Ben gunler önceden aldım sıra numaramı olmaz böle..Hatta dün sag kasıgıma bır ani sancı gırdı ,dedım gelıyon mu kızım durrr ..Allah'tan dewam etmedık.
bakalım hayırlısı kuzumm ne zaman doğurcaz belli olmaz artık..
hugodan bugünde haber alamazsak doğurdu diycem 3 gün oldu bu kız hiç böyle yapmazdı..:44:
Kızlar ben de cıkıp yatayım biraz daha..Hava da harıka sansıma eşim de erken gelecekmıs ..Off bu hastalıkla wc ye bile gidemem..Yarın agdaya gıdecegım daha ..Neyse artık görüşürüz kızlar bi fırsat bulunca girmeye calısırım..Bukle barı benı bekle kız..Ben gunler önceden aldım sıra numaramı olmaz böle..Hatta dün sag kasıgıma bır ani sancı gırdı ,dedım gelıyon mu kızım durrr ..Allah'tan dewam etmedık.
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
sLmmmmmmmmmmmmmmm..
dünürümde geldii
huhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu huuuuuuuuuuuuuuuuuu
napıyorsun kuzuuuuuuuuuuuuuu
ama ben kaçıyorum oğlumun montunu değiştirmeye gidiyorum
forum istanbula doğurmam inşallah :))
sende hoşgeldin canım
yok doğurmazsın canım dikkatli git
fazlda yorma kendini
hiç halim yok aslında
neyse kızlar kendinize iyi bAKIN
yok doğurmazsın canım dikkatli git
fazlda yorma kendini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?