2012 Şubat Anneleri

elevit ve demir ilacını bırakmıyosun hatta doğumdan sonrada devam edeceksin cnm

Çok teşekkurler viva ,benım de sımdı aklıma geldı bır anda..Korktum ertelenmesını ıstemıyorum da artık dogumun..Hazırım sanırım kacıs yok luhusalıktan dı mı..Senın nasıl gıdıyor,sarılıgı gectı mı bebegının ..Facebookta gördum bebegın,eşin we sen cok benzıyorsunuz maaşallah..

ELMA senı ekledım hemen ,ama resmın de yok kızz ..Ben de hemen ekledım baktım yoksun amma...Bu arada sen de gripsin,neler içtin..Zencefıl alldım ıhlamura koyup ıctım ama hala gecmedı yaw..Yarın da agdacımdayım bu halde..
Doğum yapan iki kişi war canım 1.İki sayfa önde dogum hıkayesı olan ayse
2.Enice

Son düzenleme:

Iyi aksamlar subat anneleri.
Isinize karismak gibi olmasin ama burda ( Danimarkada) kesinlikle araba icin olan anakucagi kullanilmasi gerekiyor. Bebek icin arabada en guvenlisi o. Ne kucakda nede o oteki canta gibi olaninda( ismini bilmiyorum ama anlamissinizdir umarim )..Allah korusun hastaneden eve dönerken ne olacagi hic belli olmaz. Biliyorum ufacik tefecik bebek ama bebeginiz can güvenligi icin onu kullanmaniz gerekli. Umarim Türkiyedede mecburi olmustur..

selam canım bebiş iyi hatta şuan uyanmak üzere :)))
sen nasılsın ??
son günlerde var mıdır doğum yapan acaba ??

ay canım ya benim için kokla onu mis mis cennet kokuyodur şimdi o nasıl güzel eve ayrı bi hava getirmiştir allahım sağlık versin inş.sarılığıda iyidir umarım.enice var dün doğum yaptı,hugodan 3 gündür haber yok.nıhle arada giriyo,ayşe87 doğum yapmış hatta hikayesini yeni yazdı aklıma gelenler bunlar şimdilik.bukleyle ben topiği bekliyoruz doğurmamaya karar verdik :))

gördüm canım şimdi,bizimkinin resim takıntısı var koydurmuyo face foto.kuşburnu çayı kaynattım canım,balla karabiberi karıştırdım öksürük için bide bol bol portakal yiyiyorum ama geçer inş.zencefil acı geliyo bana ama sanki ağzımın içinden ateş çıkıcak gibi.bende gidicektim ağdacıya kadın yokmuş sinir oldum çarşamba gelicem diyo ya.

allahım analı babalı büyütsün canım.uzun sağlıklı,huzurlu ömürleri olsun inşallah

allahım analı babalı büyütsün canım.uzun sağlıklı,huzurlu ömürleri olsun inşallah

Çok teşekkürler kızlar...Allah herkese nasip etsin...

maalesef canım hala sarıyız
p.tesiyi bekliyortuz inşallah tahlilinde düştüğünü görürüz
dua et canım bizim için

daha doğuramadım eşim gelmişti yemek falan yedikk..
akşama kadar anca evi makinalayıpp çamaşır yıkadım bide yemek
performanstan düşmüşüm yaa
doğursam iyi olacak

ah canım yorma kendini neden yordun zaten yarın kadın gelmiycekmi afiyet olsun bu arada canım.bide sana özelden msj attım :))

kızlar benim valize koyduğum terliklere ayaklarım girmeyecek çok şişti çünkü
bugün twigy de beğendim 35 liraydı ama bi kaç gün içinde almak istemedim
sonra ayaklarım inecek çünkü ne yapsam yaaa

iyilerdir inşallah canım bugün çok yoruldum
sen nasılsın

iyi sayılırım işte bende bugün bi ben yorulmamışım herhalde hiç bi iş yapmadım hep yattım grevdeyim hatta yemek bile yapmadım.canım kolumu bile kaldırmak istemiyo.sen ne yaptın son hazırlıklarmı temizlikmi?

selam canım
naptın çok gezdin mi?

oğlumun montunu değiştirdim
kızlara yağmurluk aldım çok indirimdeydi 20 ye düşmüş wenice de çok güzeldi
kendime kıyamadım bişey almaya bakmadım bile

selam canımmmmm nasılsın ??

iyiyim canım sen nasılsın doğum yapmışsın çok sevindim
allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…