2012 Şubat Anneleri

Kesmene gerek yok canim onlarin bi zarari olmaz son ana kadar kullan bende kullaniyorum.hatta aspirin bie aliyorum

normal için tek problem bebeğin iriliği şuan
eğer çarşamba sezeryan derse başka dra mutlaka sorucamm
biliyorum net bişi söler artık..

Bu doktorların sezaryen merakı da beni bıktırdı valla. Benimki daha ilk haftalardan çok iri bu bebek çok iri diye içimize kurt düşürdü. Elevit içmeyi kestim , bebişin aşırı kilo alımı durdu. Sonra bu artık hayattta dönmez , böyle gelir dedi. İnternetten bulduğum egzersizler var bebeği çevirmeki çin. Artık onlar sayesinde mi yoksa kendi mi döndü bilmiyorum. 36. haftada döndü oğlum. Bu sefer de koca kafalı bu bebek , nasıl çıkacak normal doğumla demeye başladı. Şaka gibi anlayacağın ama doğru düzgün başka alternatif yok doktor olarak maalesef. Bakalım bu sefer ne dicek, başka doktor yolları görünüo gibi bize de senin gibi.

iyi geceler kızlar....

nugünkü kontrolde bitti..
nst girdim gayet normal çıktı kasılma yok :/ hemşire bu hafta da gelmeye niyeti yok belli dedi..
doktr bu sefer alttan muyane etmedi :/
haftaya bidaha gitcem ..tabi 1 hafta içinde doğurmazsam :)

Kesmene gerek yok canim onlarin bi zarari olmaz son ana kadar kullan bende kullaniyorum.hatta aspirin bie aliyorum

Tşk fikir werdıgınız için,içeyım bari..Stresten sivilceler başladı yüzümde tarla oldular bile şimdiden..Grip için de zencefıl aldım ,ama yıne de bgn de gecıremedım..Sen kac haftalıksın hemsıre?
ayy nerde 39+3 ve hala tık yok

Eee bayagı da olmus hee,erkek mı senınkı?Nstde sancı felan cıkmıyor mu hiç..Erkek bıraz daha gec gelır derler ..Her an hazır bekle ..

Senin doktor baştan alıstırmaya calısmıs senı her turlu sezeryan yapacagım der gibi heralde..Ama sen 9.ayda degıstırecegın doktora guwenebılecek mısın ,nasıl degıstıreceksın ?
KARATS senle satımız aynıydı bebegının kılosu boyu ne kadarmıs,en son ne dedı doktor..Normal beklıyorsun dı mı sen 17sine kadar?

boyunu demedi kilosuda 3.350 gr dedi..
ama bu son haftalar boyuda kilosuda pek sağlıklı ölçüler olmuyomuş..
1 hafta daha bekleyelim normal doğum için dedi..
ayın 17 kadar beklicez sanırım normal doğum gözüküyo şimdilik..
geçen hafta alttan muyane etmişti açılma yok demişti asıl bugün muyane etmesi gerekirken etmedi..
sadece nst yolladı ordanda bişey çıkmadı beklemedeyiz yani..

başka doktora bi seferliğine gitmeyi düşünüyorum , kendi doktorumun bize söyledikleri ne kadar doğru diye. Gerçekten normal doğuma engel bişi varsa bebeğimi riske atmamak için yani.

başka doktora bi seferliğine gitmeyi düşünüyorum , kendi doktorumun bize söyledikleri ne kadar doğru diye. Gerçekten normal doğuma engel bişi varsa bebeğimi riske atmamak için yani.

Doğru tabı kı ıcın rahat etmesı için mantıklı ,haklısın ..Ben sadece normal dogumda hanı çatı muayenesı ws war ya,alıştıgın doktor dısında rahat olur mu dıye sormustum..Ben 7 aylıkken cok sinirlenmıstık doktora ama eşime bu saatten sonra doktor degısemem demıstım ..O geldı aklıma..Ama,sor tabı kı elınden gelenı yapamadan da durduk yere sezeryan yaptırmıs olmazsın ..Bilinçli olursun .

Maaşallah ,aynıyız bizimkı de o kılodaydı en son ..Benım şafak 4 kaldı inşallah Çarş sabah sezeryanla kavusacagım kızıma ..Darısı herkese inşallah..

Ayy Allah korusun ya zaten geçen haberlerde wardı,kadın ön koltuktaydı kaza olup bebegı camdan fırlamıstı ..Allah korusun walla ben de korktum..hemen ana kucagını monte ettırecegım eşime yarın ..Sağol fikir werdıgın için..İhmale gelmez dogru,kar da yagar felan ..

Allah analı babalı büyütsün ayşecim..
Çok hoş bir doğum anısı olmuş canım..
Sende ben gibi ağrıları çekip sezeryan olmuşsun
Malesef bazen böyle olabiliyor..
Nasip meselesi sanırım bu da...
Çok duygusala bağlamış okurken....
Çorap olayına geldiğimde koptum be gülüm..
Yerlerdeyim ama...
Eşinin çoraplarını çıkarması inan kahkahalarımı tutamadım..
Beyza kız analı babalı büyüsün şeker..

Günaydın kızlaar bu güzel pazar sabahında herkese merhaba..Bgnkı planım agdacıma gıdıp son pazarımda eşimle dolasmak ..Son 3 gün..Heyecan dorukta..Herkese ıyı tatıller..

kimseler yok mu? bugün kendimi çok mutsuz hissediyorumm daha doğrusu bişeye moralim bozuk gibi ama daha çözemedim eşime çatıyorum durduk yere.. neden böyle oldum ki acaba?

dr değiştiremesende son zamanda en azından başka bi yorum alman daha iyi olabilir.. mutlaka alternatif bulurum ben çünkü ailemede demiştim eğer bu drda sezerayn diye baskı olursa tası tarağı toplar ankaraya gelir orda doğururum

zaten neyi ne zaman yapacakları belli değil doğurduk doğuracaz drlara hıncım iyice artmaya başladı
inş istediğin gibi olur canım doğumunn..

Günaydın kızlaar bu güzel pazar sabahında herkese merhaba..Bgnkı planım agdacıma gıdıp son pazarımda eşimle dolasmak ..Son 3 gün..Heyecan dorukta..Herkese ıyı tatıller..

günaydın canımm sen bu günü çok iyi değerlendir eşinle.. başbaşa son haftasonunuz sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…