2012 Şubat Anneleri

kızlarrr ptesi doguma gidiyorum..

sancılar cok az , acılma yok , fakat suyu azalmaya baslamış,plesanta yaşlanmaya başlamış.. dr um suni sancı ile deneriz baktık acılma olmuyorr, sezeryan yaparız dedi.. ya da seni hic yormayız acılma ptesiye kadar olmazsa ilerleme kat etmezse direkt sezeryan yaparız dedi... artık hersey ptesiye baglı.. hayırlısı neyse o olur inşşş ...

gününü bilmek ne güzelmiş süslü püslü giderim artık hastaneye :)) kızımmm geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 13.02.2012

hayırlısı olsun canım benimde cuma günü ama korkmaya başladım :))

kızlar 17 si haftaya cumaya gün aldım

Hayırlı olsun oyelkenim..
Allah yar ve yardımcın olsun

Canım bende saçımı yaptıracağım valla
Az makyaj:))
Dağılırım ameliyathanede ama olsun:)))

Senden birkaç saat sonrada bennnnnn

Allah yardımcın olsun canımmmm

Canim hamileligin baslarinda seninle mesajlasiyorduk kotu geciriyorum bulantim var diyordun baksana zaman su gibi gecmis ve dogumun gelmis hayirlisi olsun sag salim bebegini kucagina alirsin insallah. Opuyorum

cnm ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebegını yalnız daha vaktın var bebegın kucukse sonuna kadar beklemelerı daha dogru degılmı anne karnında zaten buyuyecek degılmı??

sagol canm ama eger anne karninda gelismedigine karar verirlerse 1 hafta sonraki kontrolde ozaman icimde durmasinin anlami yok aksine zarar ona..

hepiniz için hayırlısı neyse o olsun canlarım
hemencik olsun
sağlıklı olsun
sütünüz hemen gelsin
ağrınız sızınız olmasın

hayırlısı olsun canım benimde cuma günü ama korkmaya başladım :))

vallahi son güne kadar beklemek daha korkuncmus canım , o yüzden korkma saglıkla kavusuruz inşşş bebişlerimize...inanamıyorum bocegimin gelecegineee

yaa aslında eltimler olmasa kuaföre bile gidecem de, şimdi gülerler diye korkuyorum :)) bende kendim düzleştirecegim falan dedigin gibi kalemsiz makyaj akmasın suni denerlerse hortlaga benzemeyeyim tam tersine :))
seninde allah yardımcın olsunnn...
ben nst cekilirken asistan kız ile hemsireye dedim, ben 14 subat aksamı gelecegim doguma tam doktorum kocasıyla romantık yemek yerken diyeee..laklaka yaptım,snra dr a girdim asistan hemen yetiştirmiş... gülerek diyorrr ee ben 13 ünde almaz mıyım o cocugu diyee :)) sonra saka bi yana suyun azalmıs devam ediyor diyorsun sular gelmeye, plesantada yaşlanmış kireclenmeler başlamış dedi, ptesi sonlandıralım dedi...

sonra acılma olmazsa suni sancı işe yarar mı dedim,denicez dedi ama dua et o güne kadar acılma olsun dedi , olmadı sezeryan dedi...bende evvelki hafta kactım sezeryandan simdi kacamacak mıyım dedim
yani 14 subata denk getiremiyoruzzz sanslı hatun seniiii :)))

Canim hamileligin baslarinda seninle mesajlasiyorduk kotu geciriyorum bulantim var diyordun baksana zaman su gibi gecmis ve dogumun gelmis hayirlisi olsun sag salim bebegini kucagina alirsin insallah. Opuyorum

aminnn inş.. evet canım hic gecmedi sayılır o bulantılar..hala ögürtkenim :))

hepiniz için hayırlısı neyse o olsun canlarım
hemencik olsun
sağlıklı olsun
sütünüz hemen gelsin
ağrınız sızınız olmasın

tesekkür ederiz fıstık..

canım kızlardan fırsat buldumda bakıyım dedim, iyimisin daha doğum olmamış. Hadi bakalım hayırlısı benim 20 aralıkta doğdu zıpırlar biraz toparladılar daçok şükür :))

Hayırlı olsun :)) arkadaşım allah ım bir vazda kurtarsın inşallah darısı başımıza beklemedeyiz bizde artık bakalım p.tesi bize ne diyecek kontrolde .sana tekrar şimdiden hayırlı doğumlar allah yardımcınız olsun bebeğini sağlıcakla kucağına alı inşallah :)

((( bende istiyorum artıkın yav gününü bilmek hayırlı olsun canımcım allah yardımcın olsun hepimizin. doğru diyosun süslen püslen kızın güzel görsün annesini :) hayırlısıyla kurtulursun inşallah

amanda aman maşallah allah nazardan saklasın canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…