- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #61.541
kızlarrr ptesi doguma gidiyorum..
sancılar cok az , acılma yok , fakat suyu azalmaya baslamış,plesanta yaşlanmaya başlamış.. dr um suni sancı ile deneriz baktık acılma olmuyorr, sezeryan yaparız dedi.. ya da seni hic yormayız acılma ptesiye kadar olmazsa ilerleme kat etmezse direkt sezeryan yaparız dedi... artık hersey ptesiye baglı.. hayırlısı neyse o olur inşşş ...
gününü bilmek ne güzelmişsüslü püslü giderim artık hastaneye :)) kızımmm geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 13.02.2012
kızlar 17 si haftaya cumaya gün aldım
sancılar cok az , acılma yok , fakat suyu azalmaya baslamış,plesanta yaşlanmaya başlamış.. dr um suni sancı ile deneriz baktık acılma olmuyorr, sezeryan yaparız dedi.. ya da seni hic yormayız acılma ptesiye kadar olmazsa ilerleme kat etmezse direkt sezeryan yaparız dedi... artık hersey ptesiye baglı.. hayırlısı neyse o olur inşşş ...
gününü bilmek ne güzelmişsüslü püslü giderim artık hastaneye :)) kızımmm geliyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr 13.02.2012
cnm ınsallah hayırlısıyla kucagına alırsın bebegını yalnız daha vaktın var bebegın kucukse sonuna kadar beklemelerı daha dogru degılmı anne karnında zaten buyuyecek degılmı??
Hayırlı olsun oyelkenim..
Allah yar ve yardımcın olsun
sağol canım senin ne zaman doğum
Canım bende saçımı yaptıracağım valla
Az makyaj:))
Dağılırım ameliyathanede ama olsun:)))
Senden birkaç saat sonrada bennnnnn
Allah yardımcın olsun canımmmm
hepiniz için hayırlısı neyse o olsun canlarım
hemencik olsun
sağlıklı olsun
sütünüz hemen gelsin
ağrınız sızınız olmasın
hayırlısı olsun canım benimde cuma günü ama korkmaya başladım :))
Canım bende saçımı yaptıracağım valla
Az makyaj:))
Dağılırım ameliyathanede ama olsun:)))
Senden birkaç saat sonrada bennnnnn
Allah yardımcın olsun canımmmm
vallahi son güne kadar beklemek daha korkuncmus canım , o yüzden korkmasaglıkla kavusuruz inşşş bebişlerimize...inanamıyorum bocegimin gelecegineee
yaa aslında eltimler olmasa kuaföre bile gidecem de, şimdi gülerler diye korkuyorum :)) bende kendim düzleştirecegim falan dedigin gibi kalemsiz makyaj akmasınsuni denerlerse hortlaga benzemeyeyim tam tersine :))
seninde allah yardımcın olsunnn...
ben nst cekilirken asistan kız ile hemsireye dedim, ben 14 subat aksamı gelecegim doguma tam doktorum kocasıyla romantık yemek yerken diyeee..laklaka yaptım,snra dr a girdim asistan hemen yetiştirmiş... gülerek diyorrr ee ben 13 ünde almaz mıyım o cocugu diyee :)) sonra saka bi yana suyun azalmıs devam ediyor diyorsun sular gelmeye, plesantada yaşlanmış kireclenmeler başlamış dedi, ptesi sonlandıralım dedi...
cnm bence doğumdan sonra makyajını yap çok kötü akabilir
Canim hamileligin baslarinda seninle mesajlasiyorduk kotu geciriyorum bulantim var diyordun baksana zaman su gibi gecmis ve dogumun gelmis hayirlisi olsun sag salim bebegini kucagina alirsin insallah. Opuyorum
hepiniz için hayırlısı neyse o olsun canlarım
hemencik olsun
sağlıklı olsun
sütünüz hemen gelsin
ağrınız sızınız olmasın
vallahi son güne kadar beklemek daha korkuncmus canım , o yüzden korkmasaglıkla kavusuruz inşşş bebişlerimize...inanamıyorum bocegimin gelecegineee
yaa aslında eltimler olmasa kuaföre bile gidecem de, şimdi gülerler diye korkuyorum :)) bende kendim düzleştirecegim falan dedigin gibi kalemsiz makyaj akmasınsuni denerlerse hortlaga benzemeyeyim tam tersine :))
seninde allah yardımcın olsunnn...
ben nst cekilirken asistan kız ile hemsireye dedim, ben 14 subat aksamı gelecegim doguma tam doktorum kocasıyla romantık yemek yerken diyeee..laklaka yaptım,snra dr a girdim asistan hemen yetiştirmiş... gülerek diyorrr ee ben 13 ünde almaz mıyım o cocugu diyee :)) sonra saka bi yana suyun azalmıs devam ediyor diyorsun sular gelmeye, plesantada yaşlanmış kireclenmeler başlamış dedi, ptesi sonlandıralım dedi...
cnm bence doğumdan sonra makyajını yap çok kötü akabilir
allık ruj , dogumdan sonra detaya inerimm :))
üfff heyecan bastı yaaa
senin ki bu cuma mı yarın mı fıstık ??
inşallah sorunsuz devam eder de bebeğinize bugünlerde kavuşursunuz..
benimde beklenn doğum 17 şubat ama daha açılmada kasılmada çıkmadı bebek kaç aydır doğum
pozisyonunda ama kanala girmeye nyeti yok gibi şurda 8 gün kaldı..hayırlısıyla
canım kızlardan fırsat buldumda bakıyım dedim, iyimisin daha doğum olmamış. Hadi bakalım hayırlısı benim 20 aralıkta doğdu zıpırlar biraz toparladılar daçok şükür :))
selamlarr
şimcik doktor kontrolunden geldikk
36 haftalık sata göre ama 37 hafta 5 günlük çıkıyo tosunumm
doktor doğum başladığında bile dönebilir bekleriz dedii
içimden bir hiss bebişimin zamanı gelince geleceğini söylüyoo nedensee
3 kilo 200 gram olmuşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?