2012 Şubat Anneleri

KIZLAR BEN DE 20 ŞUBAT SAAT 6.20 DE DOĞUM YAPTIM( 39+6 DA). GECE SANCI İLE GİTTİM HASTANEYE AMA BEBEĞİN KALP ATIŞLARI DÜŞTÜ VE ACİL SEZERYAN OLDU DOĞUMUM. ŞİMDİ BEBEĞİM DE BEN DE İYİYİM AMA DİKİŞİN ÜST KISMINDA Bİ ŞİŞLİK VAR SİZDE DE OLDU MU.İLERDE İNER Mİ? BEN ÖNCEDEN SEZERYAN OLAN ARKADAŞLARIN DİKİŞ İZİNE BAKMIŞTIM DÜMDÜZDÜ.. DR A GÖSTERDİM 3. GÜN, BANA MADECASOL VE BACTROPAN İSMİNDE KREM VERDİ AMA MADECASOL DİKİŞİ SIZLATIYOR BIRAKTIM SÜRMEYİ.

allah hepimize yardım etsin lohusalık dönemi gerçekten zor inş sonrası kolay ve güzel olur.kendinize ve meleklerinize ii bakın.

canım gorusemıyoruzzz nasısın kıscen nasıll ?bızde senı optukk
ıyıız cok sukur cnm kakasını yapmadı 1,5 gun zeytınyagı ıcırdım bagırsakları beze dokulmus gıbı olanb bıtenı cıkardı
kabızlık ıcın bı cay kasıgı zeytın yagı %100 cozum:)
canım alısamadınmı
annen yanındayken ogren cok zorlanırsın ben bebeklere dokunamazken zor kaldıgım ıcın ogrendım
kı hala yıkayamıyorum kızımı..
annene hıcbırsey yaptırma cnm hazır yanındayken o sekılde ogren o gostersın sen yap bence balım..
uyu cnm hıcbıse olmuyor yanında bulundur esının kazagını falan bısecık olmaz allah'ın ıznı ıle
bu aksam gıdecek cok sukur ısteklerı dıleklerı bıtmıyorkı.. cnm 36 gunlukken kırk cıkardık bız.
bazı seylere bende ınanmıyorum ama zevklı oluyo bazı seyler

canım ben ıckıra hıckıra agladım ılk baslarda kımse yoktu bırde yanımda..
dayanamadım cok asırı zorlandım ama sukurler olsun sımdı cok ıyıyız..
az kaldı en guzel gunler bızlerı beklıyor..
saglıklı olsunlarda..

kızlar ben kahveye basladım içen war mı

oooo dogum yaptım o gun basladım ben turk kahvesı deılde neskafe ıcıyorm her gun. ama kahvesı az.

pısık ıcın eczanelerden el yapımı krem var cok asırı fayda gordum ben
bı gun onu bı gun hakıkı zeytınyagı kullandım poposuna cok fayda gordum tavsıye ederım
gazı ıcınde ben karnını ve ayaklarını sıcak tutuyorum kaynar deıl tabıkı
petekte ısıtıyorum tek seferlık kullanıyorum
bırde ayaklarına ve karnına ufak ufak masaj yapıyorum fayda goruyorum..

selam kızlar nasılsınız ??ben bgn bi tuhafım durup durup ağladım aksam kızıma baka baka..ççok sıkılmaya basladım hem bebegımı doyuramadıgıma ınanıp üzülüyorum,hem kendıme bakınca sıkılıyorum..sac baş dagılmıs,koca göbegım duruyor,ön dişim kırıldı,gıdıgım hala duruyor,saçlarım boyanmadı dipler uçlarda,resmen bastan ayaga estetık felan gerekecek...korseyı de takacak vakıt bıle bulamıyorum ve dıkısıme gelıyor acıyor..sız nasıl kullanıyorsunuz öglen yatarken cıkartıyor musunuz..bır de koltuk altlarım da dogum cızgısı gıbı kahverengı renk almıs resmen ..ne yapacagımı sasırdım ıyıce..

kızlar bugün tvde duydum gaz problemi için az kimyon koyun cezveye içine az su koyun bir taşım kaynatın sonra süzün verin bebeğe hemen geçiriyomuş
daha öncede duymuştumm kolik için birebirmişş

ben çoktaaaaannn başladım çok severim zaten hamileykende içmiştim

nBR ELMA NAPIYON KIM WAR YANINDA ANNEN MI KAYINWALIDEN Mİ???

kızlar bugün tvde duydum gaz problemi için az kimyon koyun cezveye içine az su koyun bir taşım kaynatın sonra süzün verin bebeğe hemen geçiriyomuş
daha öncede duymuştumm kolik için birebirmişş

O eSRA Erol tarıfı degıl mı canım yanlıs almıssın küp şekerın ceyregı de war we emzırmeden önce 2 çay kasıgı werılıyormus..

kızlar doğumdan beri ilk defa bugün uyuduk allah bu otomatik beşiği icat edenden razı olsun benimki gibi sallanma delisi bebişi olan varsa mutlaka alsın birde uyandıkça mama verdim geri uyudu çoook mutluyum bugün dünya varmış dedim

kızlar ben kahveye basladım içen war mı
hiç bırakmamıştım zaten hergün 1 tane içmezsem en az kendime gelememki helede şimdi bu uykusuzlukla...

cankuş gözün aydın allah analı babalı büyütsün son anda şubat annesi oldun yani...canım benim normal oldu o yüzden bilemiyorum...

tatlım neden kendini bu kadar sıktın anlamadım doymazsa mama takviyesi yaparsın benim oğluşun canı yokmu kuzum hep mama yiyor anne sütü günde 150ml anca çıkıyor...benim ilk 10 gün annem vardı ondan beri yalnızım heryer heryerde ama bir süre böyle gidecek önce ruhen toparlanmamız lazım bende senin gibi hergün ağlıyordum ama artık hiç üzmüyorum kendimi bu günleri birdaha hiç yaşamıcam büyük ihtimal o yüzden hergünümün tadını çıkartıcam sende öyle yap bir kuzucuklara kavuşsak diyorduk şurda 1 ay önce hatırlasana

Son düzenleme:

uyku yok arkadaşlar
saatlerce ağlıyo

eşim gece söyleniyodu yatakta
"insanlar neden bebek yaparlar hiç anlamıyorum
şu eziyete bak" diye

heleki gece uyku tatlı tatlı gelince
illa ayakta durcaz
yatağa koyunca ciyak ciyak
naapcam bilmiyorum
akşam hiç olmasın istiyorum ((

Hacer bu yazdigin cok etkiledi beni haklisin dun kizim catladi aglamaktan gazi var saniyoruz annem mamayi yapti bi yediki yavrucak gece yine verdim bugunde verdim sut yetmiyo sucluluk duydum hep aklima sen geldin.ben nebileyim kismetleri bu kadarmis bebislerin valla akilladim ac birakmicam dayicam mamayi hala dogum kilosunda boyle olmazkii

Viva sen sutu sagmak icin hangi marka kullaniyosun pompayi memnunmusun bende mama veriyorum olan uc bes damlayida sagip saklayayim aciktiginda vereyim diyorum Ne siklikla sagiyosun sagdikca hemen doluyomu

Viva sen sutu sagmak icin hangi marka kullaniyosun pompayi memnunmusun bende mama veriyorum olan uc bes damlayida sagip saklayayim aciktiginda vereyim diyorum Ne siklikla sagiyosun sagdikca hemen doluyomu

canım lansinohun manuel pompası, elektrikli acıtıyomuş diye ondan almadım bide pahalı yaa gereksiz yere. bu pompa 45 tl falan internette, ben mağazadan alelacele 65 tl ye almıştım.
benim sütüm var çok şükür o konuda bi sıkıntı yok ama arada memeden de veriyorum ki hem memeyi unutmasın hemde benim sütüm kesilmesin korkusu nedeniyle

ayyy canım yaa bebişede yazık sanada yazık aç bırakma tabi bende hiç anne sütü almamışım ama hastalık ne bilmem 5 yılda bir grip olurum birde o zaman mama nerde bizimkilerin durumu çok kötüymüş açık inek sütünü sulandırıp verirmiş annem o yüzden korkma olsa sütümüz içseler iyiydi ama yok napalım üzülme sende

selam bayanlar:)

ben konunun ilk takipcilerindenim:)) ama hamileligimde firsat bulamaigim icin yazamiyordum uzun suredir, ancak ara ara okuyorum. Artik tekrar yazabilicem heralde bebisim uyurken:)))

evet bende sabah gördüm 1 ay sonra yeni yeni kendimize geliyoruz demekki

yaa ben naapcam hacer

kırkı çıkınca düzelir diyolar ama o düzelene kadar biz bozulduk
ev kapalıçarşıya döndü
hertürlü baharat çay damla vs.
mantıklı ne duysam deniyorum
gaz yapcak bişey tüketmiyorum
ama bebeğin kendisi gaz yapmaya müsait sanırım

bu ağlama sesi mahfediyo beni
Allahın gücüne gitmesin bazen elimden fırlatasım geliyo
sakin olmaya çalışıyorum
kendine gel diyorum insanlar yıllarca uğraşıyo
ama yok o an herşeyin bittiği an ((

hoşgeldiniz kızlar

vivacım gaz problemnden mi ağlıyo bebeğin ? yoksa benimki gibi yaramazlıktan mı ağlıyo?

hemşire emzirip bıraktığında ağlıyo muydu bebeğin? öle mi anladın doymadığını.. bide manuel pompada çok iyi elektriklidende memnunum ben acıtmadı ve rahat oluyo sadece göğüsüne tutuyosun o kadar ve kızlar 3 gündür sağmıyorum artık ben çünkü sütüm fışkırmaya başladı sağınca azalıyo diyenlerde var emin olabilmek için bide sadece emzireyim dedim .. denememden sonra bilgi veririm sizede.. ve sanırım sütümü arrtıranda kerevizli havuçlu çorba oldu resmen çocuk çekmeden akıyo.. tavsiye ederim..

günaydııııın güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişi okudum ama cevap yazmıyorum yoksa kaçıyosunuz

bebişler nasıl bugün kayınvalidem gelecekti 6 da ama kar yolları kapatmış şimdi yolda hala bekliyoruz bakalım ne zamana gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…