- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.841
kızlar ben kahveye basladım içen war mı
ıyıız cok sukur cnm kakasını yapmadı 1,5 gun zeytınyagı ıcırdım bagırsakları beze dokulmus gıbı olanb bıtenı cıkardıcanım gorusemıyoruzzz nasısın kıscen nasıll ?bızde senı optukk
canım alısamadınmıcanım yine senin ki iyimiş benim ki hep memede durmak istiyo uyurken bile emzik vasifesi görüyorum.. mesela sabah 5de ağladı emzirmeye başladım 6yı geçiyodu uyumuş keyfi yerinde ağzında bekletip uyardıkça yada yutkundukça cık cık emiyodu.. alıştırmamak lazım ama kıyamıyorum ben
haknur yaptı benimkini ..
canım altını sık sık aç bebeğinin hassas ya tenleri pişmeye müsait şimdi..
ve bi itiraf daha ben 2 defa altını değiştirdim bebeğimin annem alıyo hep
çok paniğim hala elim ayağım titriyo alt değiştirirken
uyu cnm hıcbıse olmuyor yanında bulundur esının kazagını falan bısecık olmaz allah'ın ıznı ıleGeçmişolsun canım benımkıde dun gece ıkındıkca agladı yazık yaa ben bısey de yapamıyorum ,bana sunu yap bunu yap dıye akıl werecek tip de yok..D vitamını ben süt sagıp öglen werıyorum ona damlatıyorum agzına damlatmıyorum ..Ama ac tok fark etmıyor heralde..
Yaa iyi kı söyledın cnaım ben dun ruyamdan berı kızımla tek uyumamak ıcın yatamadım bgn yahu..Kaynanan ne kadar kalcak ,Allah sabır wersın sekerım ..kırkı oldu mu kı erken degıl mı banyosu ıcın??Biz de yarı kırkı yaptık sekerım 20 taas koydular suya heheeBiz de hıc ınanmıyoruz esımle böle seylere..
Alısamadım ):
Gece uykularımı cok ozledım.
Ozellıkle esımın bana sarılarak uyumasını ):
Kendıme vakıt ayırmayı.
Rabbıme sukur, kızım saglıklı ancak cok aglıyor.
Ve benım artık uykusuzluktan basım agrıyor ıkı gundur.
Sen alıstın mı pekı?
uykusuz kaldıgında ne yapıyorsun?
Ben aglıyorum ):
ben çoktaaaaannn başladım çok severim zaten hamileykende içmiştim
kızlar bugün tvde duydum gaz problemi için az kimyon koyun cezveye içine az su koyun bir taşım kaynatın sonra süzün verin bebeğe hemen geçiriyomuş
daha öncede duymuştumm kolik için birebirmişş
hiç bırakmamıştım zaten hergün 1 tane içmezsem en az kendime gelememki helede şimdi bu uykusuzlukla...kızlar ben kahveye basladım içen war mı
cankuş gözün aydın allah analı babalı büyütsün son anda şubat annesi oldun yani...canım benim normal oldu o yüzden bilemiyorum...KIZLAR BEN DE 20 ŞUBAT SAAT 6.20 DE DOĞUM YAPTIM( 39+6 DA). GECE SANCI İLE GİTTİM HASTANEYE AMA BEBEĞİN KALP ATIŞLARI DÜŞTÜ VE ACİL SEZERYAN OLDU DOĞUMUM. ŞİMDİ BEBEĞİM DE BEN DE İYİYİM AMA DİKİŞİN ÜST KISMINDA Bİ ŞİŞLİK VAR SİZDE DE OLDU MU.İLERDE İNER Mİ? BEN ÖNCEDEN SEZERYAN OLAN ARKADAŞLARIN DİKİŞ İZİNE BAKMIŞTIM DÜMDÜZDÜ.. DR A GÖSTERDİM 3. GÜN, BANA MADECASOL VE BACTROPAN İSMİNDE KREM VERDİ AMA MADECASOL DİKİŞİ SIZLATIYOR BIRAKTIM SÜRMEYİ.
allah hepimize yardım etsin lohusalık dönemi gerçekten zor inş sonrası kolay ve güzel olur.kendinize ve meleklerinize ii bakın.
tatlım neden kendini bu kadar sıktın anlamadım doymazsa mama takviyesi yaparsın benim oğluşun canı yokmu kuzum hep mama yiyor anne sütü günde 150ml anca çıkıyor...benim ilk 10 gün annem vardı ondan beri yalnızım heryer heryerde ama bir süre böyle gidecek önce ruhen toparlanmamız lazım bende senin gibi hergün ağlıyordum ama artık hiç üzmüyorum kendimi bu günleri birdaha hiç yaşamıcam büyük ihtimal o yüzden hergünümün tadını çıkartıcam sende öyle yap bir kuzucuklara kavuşsak diyorduk şurda 1 ay önce hatırlasanaselam kızlar nasılsınız ??ben bgn bi tuhafım durup durup ağladım aksam kızıma baka baka..ççok sıkılmaya basladım hem bebegımı doyuramadıgıma ınanıp üzülüyorum,hem kendıme bakınca sıkılıyorum..sac baş dagılmıs,koca göbegım duruyor,ön dişim kırıldı,gıdıgım hala duruyor,saçlarım boyanmadı dipler uçlarda,resmen bastan ayaga estetık felan gerekecek...korseyı de takacak vakıt bıle bulamıyorum ve dıkısıme gelıyor acıyor..sız nasıl kullanıyorsunuz öglen yatarken cıkartıyor musunuz..bır de koltuk altlarım da dogum cızgısı gıbı kahverengı renk almıs resmen ..ne yapacagımı sasırdım ıyıce..
:Aaa neden kı canım ben coooookkk uykusuzum we ayakta durmak ıcın resmen kahwe ıcıyorum...yoksa uyuyakalırım korkuyorum..Ne ıcıcem kı o zaman canım uyuyamıyorum kı..zararı neymıs??
sütü etkiliyomuş acı,kahve tüketmemeye çalışdemişti bana ama bakıyorum da herkes başlamış kahveye demek ki sorun olmuyo
ıyıız cok sukur cnm kakasını yapmadı 1,5 gun zeytınyagı ıcırdım bagırsakları beze dokulmus gıbı olanb bıtenı cıkardı
kabızlık ıcın bı cay kasıgı zeytın yagı %100 cozum:)
canım alısamadınmı
annen yanındayken ogren cok zorlanırsın ben bebeklere dokunamazken zor kaldıgım ıcın ogrendım
kı hala yıkayamıyorum kızımı..
annene hıcbırsey yaptırma cnm hazır yanındayken o sekılde ogren o gostersın sen yap bence balım..
uyu cnm hıcbıse olmuyor yanında bulundur esının kazagını falan bısecık olmaz allah'ın ıznı ıle
bu aksam gıdecek cok sukur ısteklerı dıleklerı bıtmıyorkı.. cnm 36 gunlukken kırk cıkardık bız.
bazı seylere bende ınanmıyorum ama zevklı oluyo bazı seyler
canım ben ıckıra hıckıra agladım ılk baslarda kımse yoktu bırde yanımda..
dayanamadım cok asırı zorlandım ama sukurler olsun sımdı cok ıyıyız..
az kaldı en guzel gunler bızlerı beklıyor..
saglıklı olsunlarda..
oooo dogum yaptım o gun basladım ben turk kahvesı deılde neskafe ıcıyorm her gun. ama kahvesı az.
pısık ıcın eczanelerden el yapımı krem var cok asırı fayda gordum ben
bı gun onu bı gun hakıkı zeytınyagı kullandım poposuna cok fayda gordum tavsıye ederım
gazı ıcınde ben karnını ve ayaklarını sıcak tutuyorum kaynar deıl tabıkı
petekte ısıtıyorum tek seferlık kullanıyorum
bırde ayaklarına ve karnına ufak ufak masaj yapıyorum fayda goruyorum..
nihlee çok özledim herkesi
bide hamile olduğum günleri bebişkom memeyi çok zor tutuyo hep kavga ediyoruz eliyle mememi itekliyo ve tutuncada hım hım hep söyleniyo sanki çok iştahla emiyo neden tutmakta zorlanıyo peki? bide dünden beri altını değiştiriyorum sadece geceleri annem bakıyo..
selam kızlar nasılsınız ??ben bgn bi tuhafım durup durup ağladım aksam kızıma baka baka..ççok sıkılmaya basladım hem bebegımı doyuramadıgıma ınanıp üzülüyorum,hem kendıme bakınca sıkılıyorum..sac baş dagılmıs,koca göbegım duruyor,ön dişim kırıldı,gıdıgım hala duruyor,saçlarım boyanmadı dipler uçlarda,resmen bastan ayaga estetık felan gerekecek...korseyı de takacak vakıt bıle bulamıyorum ve dıkısıme gelıyor acıyor..sız nasıl kullanıyorsunuz öglen yatarken cıkartıyor musunuz..bır de koltuk altlarım da dogum cızgısı gıbı kahverengı renk almıs resmen ..ne yapacagımı sasırdım ıyıce..
o lohusa sendromu bendede var aynalara küstüm resmen.. önceden markete giderken bile saçını başını yapıp bakımlı gezen ben pallampoş oldum.. korseye gelince dün yıkadım biraz daha darlaşsın diye biraz bollaşmıştı çünkü yatarkende takmıyorum canım yoksa patlarım
kızlar doğumdan beri ilk defa bugün uyuduk allah bu otomatik beşiği icat edenden razı olsun benimki gibi sallanma delisi bebişi olan varsa mutlaka alsın birde uyandıkça mama verdim geri uyudu çoook mutluyum bugün dünya varmış dedim
hiç bırakmamıştım zaten hergün 1 tane içmezsem en az kendime gelememki helede şimdi bu uykusuzlukla...
cankuş gözün aydın allah analı babalı büyütsün son anda şubat annesi oldun yani...canım benim normal oldu o yüzden bilemiyorum...
tatlım neden kendini bu kadar sıktın anlamadım doymazsa mama takviyesi yaparsın benim oğluşun canı yokmu kuzum hep mama yiyor anne sütü günde 150ml anca çıkıyor...benim ilk 10 gün annem vardı ondan beri yalnızım heryer heryerde ama bir süre böyle gidecek önce ruhen toparlanmamız lazım bende senin gibi hergün ağlıyordum ama artık hiç üzmüyorum kendimi bu günleri birdaha hiç yaşamıcam büyük ihtimal o yüzden hergünümün tadını çıkartıcam sende öyle yap bir kuzucuklara kavuşsak diyorduk şurda 1 ay önce hatırlasana
uyku yok arkadaşlar
saatlerce ağlıyo
eşim gece söyleniyodu yatakta
"insanlar neden bebek yaparlar hiç anlamıyorum
şu eziyete bak" diye
heleki gece uyku tatlı tatlı gelince
illa ayakta durcaz
yatağa koyunca ciyak ciyak
naapcam bilmiyorum
akşam hiç olmasın istiyorum((
Viva sen sutu sagmak icin hangi marka kullaniyosun pompayi memnunmusun bende mama veriyorum olan uc bes damlayida sagip saklayayim aciktiginda vereyim diyorum Ne siklikla sagiyosun sagdikca hemen doluyomu
Hacer bu yazdigin cok etkiledi beni haklisin dun kizim catladi aglamaktan gazi var saniyoruz annem mamayi yapti bi yediki yavrucak gece yine verdim bugunde verdim sut yetmiyo sucluluk duydum hep aklima sen geldin.ben nebileyim kismetleri bu kadarmis bebislerin valla akilladim ac birakmicam dayicam mamayi hala dogum kilosunda boyle olmazkii
kız hacer biz aynı gün doğurmuşuz :)))
evet bende sabah gördüm1 ay sonra yeni yeni kendimize geliyoruz demekki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?