- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.821
Silikonsuz tutuyo sukur ama yoruluyo henuz bide oncesinde baya bogusuyo tamdoysun diye sonradan silikonlada veriyorum oyle tutunca cok acitiyomus kiz silikon o yonden rahat:))
Benımkı artık hıc cekmıyor doyunca kendını emzık gıbı dewam edıyor weya da gerneşecekken bır cekıyor gögus ucumu fönlu gıbı duzlestırıyor..Senın annen gıttı kaynana gelıyor he,benım de kaynanam gıttı annem dewam edıyor..O da bırak uyusun cocuk dıyor ayy cıldırcam ..Gece sankı kendı susturuyor yahu..
Aynıyız canım ben de aynalara küstüm karnımda hala dogum çizgim,kapkara göbegım..Korse desen ben de hıc rahat edemıyorum keske daha önceden taksaydım..Dikişlerım de acıyor gıbı hala..Bebegın grıp olmus gecmıs olsun canım..Allah sana bızım 4 katımız kolaylık wersın ınsallah ,çok zor ısın gercekten..40ı cıkınca boyayabılırmıyız sacları canım ya ben de hemen bastan sona kendımı değiştirmek istiyorum resmen kılo da weremez oldum ıyıce cıldırcam ..Kuaföre bı gıtsem rahatlarım kesın..Canım sana bısey sorcaktım sen sezeryansın ya cocukların arasında kac yas war en az?Ben ara wermeden kardes yapmak ıstıyordum da sezeryanda olmuyordu ya?Bır de contratubex kremı dıkısının ustune mı sürüyorsun ?
Ewet kız sormaaa korkuorum cocuk memeyı tutarken resmenSen hangi marka kullanıyorsun canım ben chicco almıstım..
Hacer. Napiyon daha mamami veriyon bebisine sen toparlanmisindir normal dogumcu olarak ya:) bak suticin rezene cayi onerebilirim
Bende tam bunu sormayi dusunuyordum yaa herkes ne kadar ara vermeyi dusunuyor fikir alisverisi yapaydik acicik bebislere kardess
herkese slm bizim sıpa sonunda uyudu hemen bakıyım sizler nasılsımız dedim... herkesin ortak sorunu uykusuzluk sanırım benimkide sürekli sallanmak istiyor sallayınca sorun yok ama bende uykuda sallayamamki öyle oluncaa kıyamet kopuyor tabi bende sallanan otomatik beşik sipariş verdim şimdi çok pahalıydı heryerde en ucuz 350tl'ye buldum işe yararsa sizede tavsiye ederim bugün getirecekler...
Yeni Model Baby Max Violet Beşik Bebek Beşiği GittiGidiyor'da 53363881
bu ürünü aldım, benim sütüm kesildi gibi söylemiştim zaten gün boyu sürekli sağıyorum ama toplan 150ml anca çıkıyor, benim göğüs uçlarımda mahvolmuştu pompaya zorlamaktan ağlayarak sağıyordum hiçbir krem fayda etmedi enson avent'in göğüs kremi 2-3 kullanmada hemen acısını aldı şimdi haftada 2 defa anca sürüyorum aklınızda olsun hepini çoook öpüyorum birde kırmızıçilek naptı heberiniz varmı doğum yaptımı?
Sezeryan olanlar doktorlarınız ne dıyor ıkıncı cocuk ıcın ne zaman dıyor?Ben 40 kontrolumde soracagım ama 2 yıl dese de o kadar bekleyemem ben ya cok uzun bence..Sen ne dusunuyorsun hemsıre
Senle süt konusunda aynıyım canım mama werıyorum ben de gecelerı özellıkle..Sütüm az gıbı emdıkten sonra sagayım dıyorum 2 gögusten 50 ancak cıkıyor ..Senın pompan hangı marka?Göğüs ucu kremı nasıl bırsey canım awent marka mı..Bana da lazım sanırım cok agrıyor..
Sezeryan olanlar doktorlarınız ne dıyor ıkıncı cocuk ıcın ne zaman dıyor?Ben 40 kontrolumde soracagım ama 2 yıl dese de o kadar bekleyemem ben ya cok uzun bence..Sen ne dusunuyorsun hemsıre
Sende benim gibi acelecisin:)) bende sorucam dr ma ama anne sutu alsin diye bir yil veya alti ay beklemeklazim deilmi acep bide dikisler acimazmi acaba ya kararsizim yaff sen kac yillik evlisin ben nebileyim??
kızlar sütüm az demeyin
koca karılar gibiyim bende az dedi mi azalır diyenler pek çok etrafımda da
sütüm çok diyecekmişiz
yok tatlım onla ilgili değil benimki tamamiyle kayınvalidem yüzünden uyuzla öyle bir kavga ettikki birden gitti sütüm yoksa hep oğluma yetiyordu hemde fazla geleni sağıp dolapta biriktiriyordum düşün... herkes istemez bende gel dedim dünyanın lafını saydı banamı doğurdun felan diyor bende kovdum gitti dahada gelemez pislik...neyse kız coştum gene aklıma gelince
evet tatlım krem avent pompada bebe dor'un...
kız sen hemen 2. çocukmu düşünüyorsun? eğer öyleyse kendi insanlığımdan şüphe edicem vallahi ben tövbe ettim tüplerimi bile bağlatmayı düşündüm ama bu yaşta olmuyormuş... oğlumu çok seviyorum ama mevburi bir durum olmadığı sürece asla doğurmam tekrar... bu yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum şoklardayım vallahi favori kadınım ayşebahardı sende 2. olcaksın
Sende benim gibi acelecisin:)) bende sorucam dr ma ama anne sutu alsin diye bir yil veya alti ay beklemeklazim deilmi acep bide dikisler acimazmi acaba ya kararsizim yaff sen kac yillik evlisin ben nebileyim??
Canım ben 2,5 yıllık ewlıyım ya sen??1 yıl beklerım tabı de arada fark ıstemem ..
bak ne güzel gitmiş işte canım moral süt için çok önemli kafana bişey taktı mı kaçıveriyo yediklerine dikkat edebiliyo musun peki?
yok tatlım nerde yaa öyle yorgunumki gece uykusuz gündüz uykusuz öyle çay içiyorum kendime geliyim diye canım hiç bişey yemek istemiyor zorla 1 öğün anca yiyorum birde doğumdan beri bir tiksinti var bende anlatamam herşey kötü kokuyor sizdede varmı?
canımmm şimdi öncelikle olayı düşünme hiç düşündükçe aklına geldikçe sinir olursun hiçç düşünme gitmiş zatenyok tatlım nerde yaa öyle yorgunumki gece uykusuz gündüz uykusuz öyle çay içiyorum kendime geliyim diye canım hiç bişey yemek istemiyor zorla 1 öğün anca yiyorum birde doğumdan beri bir tiksinti var bende anlatamam herşey kötü kokuyor sizdede varmı?
evet tatlım krem avent pompada bebe dor'un...
kız sen hemen 2. çocukmu düşünüyorsun? eğer öyleyse kendi insanlığımdan şüphe edicem vallahi ben tövbe ettim tüplerimi bile bağlatmayı düşündüm ama bu yaşta olmuyormuş... oğlumu çok seviyorum ama mevburi bir durum olmadığı sürece asla doğurmam tekrar... bu yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum şoklardayım vallahi favori kadınım ayşebahardı sende 2. olcaksın
Yok kızz Aysebahar gıbı yapamam mumkun degıl...Senın ıkıncı cocuk sanmıstım ben ya ılk mıydı??Walla ben kardesımle 2 yas war aramda cok da ıyı anlasırmısız ws.O yuzden arada yas olup da cocuk kardes ıstemezse zor olur..Arkadasımın 3,5 yasında oglu war ben hamıleyken karnıma cakıyordu dewamlı düşünemıyorum yanı buyumeden anlamadan aradan cıksın ısterdım..Sen yıne kaynanala sorun yasamıssın ben anneme 2.gunum we bırbırımıze gırdık 20dkda bı emzır dıye werdı cocugu sütümü bıtırdı resmen yaa sinirden gebercem nerdeyse...ya 20 dkda süt mu olur butun duzenımı bozdu kaynanamın ayaklarını öpeyım ben ..annem bu kafayla bizi nasıl buyutmus şaşkınım..
Canım ben 2,5 yıllık ewlıyım ya sen??1 yıl beklerım tabı de arada fark ıstemem ..
Bende iki yillik evliym kismet bence ya sukretmek lazim oldugu icin kimileri neler vermez bir cocuk icin
Yok kızz Aysebahar gıbı yapamam mumkun degıl...Senın ıkıncı cocuk sanmıstım ben ya ılk mıydı??Walla ben kardesımle 2 yas war aramda cok da ıyı anlasırmısız ws.O yuzden arada yas olup da cocuk kardes ıstemezse zor olur..Arkadasımın 3,5 yasında oglu war ben hamıleyken karnıma cakıyordu dewamlı düşünemıyorum yanı buyumeden anlamadan aradan cıksın ısterdım..Sen yıne kaynanala sorun yasamıssın ben anneme 2.gunum we bırbırımıze gırdık 20dkda bı emzır dıye werdı cocugu sütümü bıtırdı resmen yaa sinirden gebercem nerdeyse...ya 20 dkda süt mu olur butun duzenımı bozdu kaynanamın ayaklarını öpeyım ben ..annem bu kafayla bizi nasıl buyutmus şaşkınım..
Bende iki yillik evliym kismet bence ya sukretmek lazim oldugu icin kimileri neler vermez bir cocuk icin
şükür tabi Allahın gücüne gitmesin yarın ne düşünülür belli olmaz doğru diyosun
kızlar ben kahveye basladım içen war mı
yok canım kahveyi çok severim ben ama kahve falan tüketme emziriyosan demişti dr bana
şükür tabi Allahın gücüne gitmesin yarın ne düşünülür belli olmaz doğru diyosun
yok canım kahveyi çok severim ben ama kahve falan tüketme emziriyosan demişti dr bana
:Aaa neden kı canım ben coooookkk uykusuzum we ayakta durmak ıcın resmen kahwe ıcıyorum...yoksa uyuyakalırım korkuyorum..Ne ıcıcem kı o zaman canım uyuyamıyorum kı..zararı neymıs??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?