2012 Şubat Anneleri

Bende tam bunu sormayi dusunuyordum yaa herkes ne kadar ara vermeyi dusunuyor fikir alisverisi yapaydik acicik bebislere kardess

herkese slm bizim sıpa sonunda uyudu hemen bakıyım sizler nasılsımız dedim... herkesin ortak sorunu uykusuzluk sanırım benimkide sürekli sallanmak istiyor sallayınca sorun yok ama bende uykuda sallayamamki öyle oluncaa kıyamet kopuyor tabi bende sallanan otomatik beşik sipariş verdim şimdi çok pahalıydı heryerde en ucuz 350tl'ye buldum işe yararsa sizede tavsiye ederim bugün getirecekler...
Yeni Model Baby Max Violet Beşik Bebek Beşiği GittiGidiyor'da 53363881
bu ürünü aldım, benim sütüm kesildi gibi söylemiştim zaten gün boyu sürekli sağıyorum ama toplan 150ml anca çıkıyor, benim göğüs uçlarımda mahvolmuştu pompaya zorlamaktan ağlayarak sağıyordum hiçbir krem fayda etmedi enson avent'in göğüs kremi 2-3 kullanmada hemen acısını aldı şimdi haftada 2 defa anca sürüyorum aklınızda olsun hepini çoook öpüyorum birde kırmızıçilek naptı heberiniz varmı doğum yaptımı?

Hacer. Napiyon daha mamami veriyon bebisine sen toparlanmisindir normal dogumcu olarak ya:) bak suticin rezene cayi onerebilirim

evet tatlım mamaya devam...kız doldurmuşsunuz okuyum dedim baktım biteceği yok atladım son sayfaya

Bende tam bunu sormayi dusunuyordum yaa herkes ne kadar ara vermeyi dusunuyor fikir alisverisi yapaydik acicik bebislere kardess

Sezeryan olanlar doktorlarınız ne dıyor ıkıncı cocuk ıcın ne zaman dıyor?Ben 40 kontrolumde soracagım ama 2 yıl dese de o kadar bekleyemem ben ya cok uzun bence..Sen ne dusunuyorsun hemsıre

Senle süt konusunda aynıyım canım mama werıyorum ben de gecelerı özellıkle..Sütüm az gıbı emdıkten sonra sagayım dıyorum 2 gögusten 50 ancak cıkıyor ..Senın pompan hangı marka?Göğüs ucu kremı nasıl bırsey canım awent marka mı..Bana da lazım sanırım cok agrıyor..

kızlar sütüm az demeyin
koca karılar gibiyim bende az dedi mi azalır diyenler pek çok etrafımda da
sütüm çok diyecekmişiz

evet tatlım krem avent pompada bebe dor'un...
kız sen hemen 2. çocukmu düşünüyorsun? eğer öyleyse kendi insanlığımdan şüphe edicem vallahi ben tövbe ettim tüplerimi bile bağlatmayı düşündüm ama bu yaşta olmuyormuş... oğlumu çok seviyorum ama mevburi bir durum olmadığı sürece asla doğurmam tekrar... bu yaşadıklarımı tekrar yaşamak istemiyorum şoklardayım vallahi favori kadınım ayşebahardı sende 2. olcaksın

kızlar sütüm az demeyin
koca karılar gibiyim bende az dedi mi azalır diyenler pek çok etrafımda da
sütüm çok diyecekmişiz

yok tatlım onla ilgili değil benimki tamamiyle kayınvalidem yüzünden uyuzla öyle bir kavga ettikki birden gitti sütüm yoksa hep oğluma yetiyordu hemde fazla geleni sağıp dolapta biriktiriyordum düşün... herkes istemez bende gel dedim dünyanın lafını saydı banamı doğurdun felan diyor bende kovdum gitti dahada gelemez pislik...neyse kız coştum gene aklıma gelince

bak ne güzel gitmiş işte canım moral süt için çok önemli kafana bişey taktı mı kaçıveriyo yediklerine dikkat edebiliyo musun peki?

Yok kızz Aysebahar gıbı yapamam mumkun degıl...Senın ıkıncı cocuk sanmıstım ben ya ılk mıydı??Walla ben kardesımle 2 yas war aramda cok da ıyı anlasırmısız ws.O yuzden arada yas olup da cocuk kardes ıstemezse zor olur..Arkadasımın 3,5 yasında oglu war ben hamıleyken karnıma cakıyordu dewamlı düşünemıyorum yanı buyumeden anlamadan aradan cıksın ısterdım..Sen yıne kaynanala sorun yasamıssın ben anneme 2.gunum we bırbırımıze gırdık 20dkda bı emzır dıye werdı cocugu sütümü bıtırdı resmen yaa sinirden gebercem nerdeyse...ya 20 dkda süt mu olur butun duzenımı bozdu kaynanamın ayaklarını öpeyım ben ..annem bu kafayla bizi nasıl buyutmus şaşkınım..

bak ne güzel gitmiş işte canım moral süt için çok önemli kafana bişey taktı mı kaçıveriyo yediklerine dikkat edebiliyo musun peki?

yok tatlım nerde yaa öyle yorgunumki gece uykusuz gündüz uykusuz öyle çay içiyorum kendime geliyim diye canım hiç bişey yemek istemiyor zorla 1 öğün anca yiyorum birde doğumdan beri bir tiksinti var bende anlatamam herşey kötü kokuyor sizdede varmı?

aslında çay süt yapar .. valla bende senin gibi dü,şünüyorum büyük konuşmayım ama daha çocuk mocuk çok çok zor Allah olmayanlara versin aynı süreci hayal bile edemiyorum

kızlar çıkmam lazım bizim otomatik beşik gelmiş bakalım biziöki sevecekmi kızlar hem salıncak hem mama sandalyesi oluyor inceleyim yazarım size

canımmm şimdi öncelikle olayı düşünme hiç düşündükçe aklına geldikçe sinir olursun hiçç düşünme gitmiş zaten
meyve kompostosu boza kefir süt arttırıcı çay iç
ve bebek uyuyunca gece gündüz fark etmez saat kaç olursa olsun hemen sende uyu onunla uyu onunla uyan
sütün gelir yine
bende yemek yiyemiyorum ama boza kefir süt arttırıcı çay incir suyuyla sorun yaşamıyorum
4-5 tane inciri 1 litre suda kaynatıyorum içiyorum

AA niye oyle diyosun hacer ogluna yazik deilmi tek basina olmak cok zordur kardes destektir her zaman yaa hem zorluk olmadan ne olurki sonuc guzel olsun yeter buyuynce etrafinda olurlar bide milletin eline gecmiyo 20 yil tedavi goruyo sukrett Allah nasip ediyo ama birkac ay sonra bu soruyu sorsam farkliolur cevabin yada oglun buyuyp bebek ozlediginde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…