- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.861
vivcacım erkek bebekler gazlı olumuş, bide 20. günden sonra kolik başar ve bayagı sürermiş,şuan sen o aşamadasın sanırım,ama atlatırsın,bugünleri gülerek anarsın belkide,bende bazen fırlatıp atayım diyorum ama yüzüne bakınca herşey başa dönüyoryaa ben naapcam hacer
kırkı çıkınca düzelir diyolar ama o düzelene kadar biz bozulduk
ev kapalıçarşıya döndü
hertürlü baharat çay damla vs.
mantıklı ne duysam deniyorum
gaz yapcak bişey tüketmiyorum
ama bebeğin kendisi gaz yapmaya müsait sanırım
bu ağlama sesi mahfediyo beni
Allahın gücüne gitmesin bazen elimden fırlatasım geliyo
sakin olmaya çalışıyorum
kendine gel diyorum insanlar yıllarca uğraşıyo
ama yok o an herşeyin bittiği an((
hoşgeldiniz kızlar
vivacım gaz problemnden mi ağlıyo bebeğin ? yoksa benimki gibi yaramazlıktan mı ağlıyo?
hemşire emzirip bıraktığında ağlıyo muydu bebeğin? öle mi anladın doymadığını.. bide manuel pompada çok iyi elektriklidende memnunum ben acıtmadı ve rahat oluyo sadece göğüsüne tutuyosun o kadar ve kızlar 3 gündür sağmıyorum artık ben çünkü sütüm fışkırmaya başladısağınca azalıyo diyenlerde var emin olabilmek için bide sadece emzireyim dedim .. denememden sonra bilgi veririm sizede.. ve sanırım sütümü arrtıranda kerevizli havuçlu çorba oldu resmen çocuk çekmeden akıyo.. tavsiye ederim..
yaa ben naapcam hacer
ev kapalıçarşıya döndü
sakin olmaya çalışıyorum
hoşgeldin tatlım şu kayınvalide kelimesini görünce sinirlerim oynuyor hepsinin köküne kirbit suyu pislergünaydııııın güzel anneler nasılsınız bakalım geçmişi okudum ama cevap yazmıyorum yoksa kaçıyosunuz
bebişler nasıl bugün kayınvalidem gelecekti 6 da ama kar yolları kapatmış şimdi yolda hala bekliyoruz bakalım ne zamana gelecek
Viva sen sutu sagmak icin hangi marka kullaniyosun pompayi memnunmusun bende mama veriyorum olan uc bes damlayida sagip saklayayim aciktiginda vereyim diyorum Ne siklikla sagiyosun sagdikca hemen doluyomu
yaa ben naapcam hacer
ev kapalıçarşıya döndü
sakin olmaya çalışıyorum
aynen ya oglunun hatırı olmasa evede almamcanım allah yardımcın olsun sen kendinde rezene iç yada sıcak su torbası havluya sar koy, yatmadan banyo yaptır denedinmi bilmiyorum ama bunlar iyi geliyor bize, bizimkide sürekli sallarsak iyi susuyor bırakınca kıyamet kopuyor şuan bile tek elimle onu sallıyorum
hoşgeldin tatlım şu kayınvalide kelimesini görünce sinirlerim oynuyor hepsinin köküne kirbit suyu pisler
bazen memeyi tutmakta direnince sabı sabır çekiyorumm
ama çok zor inanın bazen 1 saat tutamıyo
böyle bi problem yaşayan var mı?
bazen memeyi tutmakta direnince sabı sabır çekiyorumm
ama çok zor inanın bazen 1 saat tutamıyo
böyle bi problem yaşayan var mı?
vivcacım erkek bebekler gazlı olumuş, bide 20. günden sonra kolik başar ve bayagı sürermiş,şuan sen o aşamadasın sanırım,ama atlatırsın,bugünleri gülerek anarsın belkide,bende bazen fırlatıp atayım diyorum ama yüzüne bakınca herşey başa dönüyor
canım aman sütünü memede bırakma, benimde çoktu bebekemiyor dedim ama mastit olacaktım nerdeyse,hemen sagdım,şükür iyiyim,sende ihmal etme
valla benimki tutuyor ama doysa bile birakmiyor hos sutum de yetmiyor ama((
sutunuzu arttirdigini fark ettiginiz yiyecekler var mi?
boza
humana still tea
günde en az 2 lt su
cnm bir de asla yetmiyor deme. her zaman yetiyor diye düşün elinden geldiğince. ayrıca tüm memeli canlılar gibi insan da yavrusunu besleyecek sütü her zaman üretebilir :)
lohusalık ve pozitif olmak aynı anda zor oluyor ama elimizden geleni yapıcaz.
buklee bizim memeyi tutma sorunu yokta, ucunu tutma sorunumuz var canımı yakıyo bu durum
bide gazı varsa bütün sinirini memeden çıkarıyo, bana saldırıyo
hele bide ağzıyla garip garip hareketler yapışı var gülmekten ölüyorum.
bütün bebekler böylemi acaba diyorum
hem söyleniyo bi taraftan hemde saldırıyo :)))
valla benimki tutuyor ama doysa bile birakmiyor hos sutum de yetmiyor ama((
sutunuzu arttirdigini fark ettiginiz yiyecekler var mi?
buklee bebeğin kaç günlük bilmiyorum benimki de başta öyleydi, en az yarım saat uğraşıyorduk tutturmak için. şimdi en fazla 15 dk :) sabır dile sana tavsiyem sabır sabır sabır...sakın vazgecme!
buklee bizim memeyi tutma sorunu yokta, ucunu tutma sorunumuz var canımı yakıyo bu durum
bide gazı varsa bütün sinirini memeden çıkarıyo, bana saldırıyo
hele bide ağzıyla garip garip hareketler yapışı var gülmekten ölüyorum.
bütün bebekler böylemi acaba diyorum
hem söyleniyo bi taraftan hemde saldırıyo :)))
kızlar sizede oluyomu bilmem
ben eskiden bebeklerle çok ilgilenmezdim
şimdi nerde bebek arabası falan görsem koşup içindeki bebeğe bakasım geliyo
düşünüyorum acaba kaç aylıktır, annesi ilk ne zaman dışarı çıkarmıştır, gazı için naapıyo falan diye :)))
bi de en çok kafamı taktığım konu bizi ne zaman tanıycak agu mugu yapcak gülcek
uykuya dalarken bi gülüş oluyo yüzünde bikaç saniye
o gülüşe varya ölürüm ben ölürümmmmmmm
hoşgeldiniz kızlar
vivacım gaz problemnden mi ağlıyo bebeğin ? yoksa benimki gibi yaramazlıktan mı ağlıyo?
hemşire emzirip bıraktığında ağlıyo muydu bebeğin? öle mi anladın doymadığını.. bide manuel pompada çok iyi elektriklidende memnunum ben acıtmadı ve rahat oluyo sadece göğüsüne tutuyosun o kadar ve kızlar 3 gündür sağmıyorum artık ben çünkü sütüm fışkırmaya başladısağınca azalıyo diyenlerde var emin olabilmek için bide sadece emzireyim dedim .. denememden sonra bilgi veririm sizede.. ve sanırım sütümü arrtıranda kerevizli havuçlu çorba oldu resmen çocuk çekmeden akıyo.. tavsiye ederim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?