2012 Şubat Anneleri

kimyon cayına seker koyuyorlarmış,bu kadar bebege acaba seker vermek dogru mu ?? ben hipp in karın agrısı icin cayını kullanıyorum onda şeker yokk(papatya,rezene,anason )

gaz ilacının faydası gidince kotu oluyormus bu arada sabah vermiştim şimdi tekrar verdim sızdı bebeğimm :)) ben gaza dayanamıyorum diş cıkartırken netcem ?

kızlar aranızda yanındakı buyuklerın profosor gıbı herseyı bıldıgını sanan varmı?

aynen öyle, herşeyi onlar biliyolrlar. çocuğun üstünü nasıl örteceğime bile karışıyolar. lohusalığın ilk günleri çok bozuluyodum ama artık takmıyorum walla. kendimi üzemem. hee diyip geçiyorum bazen duymuyorum. öyle işte...

benimde daha önceden çatı muayanem yapılmıştı ama nasılsa aynı senin gibi son anda dar olduğu anlaşıldı hemde 19 saat sancı +suni sancıdan sonra neyseki kurtulup kavuştuk bebeklerimize

mrb kızlar nasılsınız... bebişlerle aranız nasıl düzene girdiniz mi
bizde 23 günlük olduk allaha şükür yavas yavas hersey yoluna girdi...
sıkıntı yaşayanlar en kısa zaman da sizde düzene girersiniz inşlh.

ne güzel darısı başımıza :)) bizim de gaz problemi dışında sıkıntımız yokk ... huzursuz bebegim ıkınıyo kızarıyor :)) şimdi gaz ilacına gectik iyi gibi .. bugün 2 kere verdim gece de yatarken vericem umarım rahatlar... gaz ilacı kullanmıcam diyordum ama olmayacak gibiii...zaten ilac degil bitkisel karışım amaaa insan yine gıcıklanıyorrr...

3 aydan sonra bitiyormuş bu gaz olayı kızlarrr

SELAM KIZLAR BGN COK HUZURLUYUM...DUN AKSAM KIZIM HEP AGLIYORDU,BEN DE DIZI IZLEYECEKKEN ONU BASINI GÖGSUME KOYUP UZANDIM SAIMSIKI SARILDIM USTUME YATIRDIM YAWRU KEDI GIBI 2 SAATLIK DIZIYI O KOYNUMDA UYURKEN ,NEFESINI GÖGSUMDE HISSEDEREK UYUDUM VE DUSUNDUM KI DUNYANIN EN GUZEL SEYIYLE ÖDULLENDIRILMİŞİZ..ŞÜKRETTIM VE DUNKI BUNALIMIM TAMAMEN BITTI..BU AN'DAN DAHA GUZEL BIR AN YASAMAMISTIM..ÇOK TATLIYDI MELEGIM..HATTA SABAH ESIME MESAJ ATIP BU MUCIZEYI BIZE YASATTIGI ICIN TESEKKUR ETTIM..GERCEKTEN HARIKA..OLMAYANLARA DA NASIP OLSUN INSALLAH..

hipp hiç kimseden duymadım genelde mılupa soyledı yakınlarım bende rezene ve papatyasını aldım tek rezene sadece gaz ıcın papatya ıse mıdesını rahatlatmaya yarıyormus ama benım kurnaz oglum papatyayı resmen ıcmedı rezenede sorun yok sukur ıcınde kafası guzel olmus gıbı bayılıyor:)

off ben okadar gerıldımkı aksamları esım gelınce ona aglıyorum artık resmen 1 saat agladım dun gozlerım sıstı herseyı bılıyorlar ve bıldıklerını okuyorlar cocugu carsafa koyupmu sallamadılar agızdan bademyagımı vermedıler memeyı tutsun dıye sureklı sekerlı suya emzıgı batırpmı vermedıler bırak onu teyzem asureye bıle batırdı bısey soyleyıncede sen cok bılıyorsun bız sızı nasıl buyuttuk dıye karsılık gelıyor cok bunaldım kızlar cocuk aglayınca gaz sancısından ne yapacagımı sasırıyorum zaten bırde bu mudaheleler ustune tuz bıber oluyor neysekı doktora gıdınce herseyı sordum artık doktor öyle dedı böyle dedı dıye gecıstırıyorum ama tabı ufak tefek hala fıkırlerını beyan edenler oluyor.....

benimde daha önceden çatı muayanem yapılmıştı ama nasılsa aynı senin gibi son anda dar olduğu anlaşıldı hemde 19 saat sancı +suni sancıdan sonra neyseki kurtulup kavuştuk bebeklerimize

aynen canım bu saatten sonra kurtulup kavustuk ya herseye deger dıyor ınsan cok sukur....

kızlar üçümüz de sütü az olanlar grubundayız ..Stres we etraf heralde böle yaptı ..Mesela aksam cok mutluydum kızımla kocamla basbasayken sabah sutum agzından taşıyordu canım kızımın ..Ama sonra tekrar sıkılmıstım baktım hıc dolmamıstı gögsum..Biz kaderdaslar hepımız Aptamıl 1 mı kullanıyoruz??Emzırıyor musunuz ben hep emzırmeye calısıyorum ama bos emdıgını anladıgım anda mamayı werıyorum ..İlk bebegımız tabı kı anlamamamız normal ben de cok az kılo aldıgını we bır gece 5-6 tane bıberon 30 ml mamayı dıkınce kafaya kızım anlamıstım aç oldugunu ...O gun cok aglamıstım dun de agladım hem seklıme şemalıme hem süte hem uykum oldugundan ..Ama dunyanın en guzel seylerıne sahıbız sımdı hergun kızıma bır sarkı armagan edıyorum dun dumandan senden daha guzel sarkısıydı ,ondan önce Ebru Gundes Sen Allah'ın bır lutfusun ..Bgn de senın agzını yerım ben..Anne olmak cok guzel dusunsenıze bıze baglı yasama baglı olan bır mınık can war ..

kızlar aranızda yanındakı buyuklerın profosor gıbı herseyı bıldıgını sanan varmı?

Ayy olmaz mı yaa her gelen emzır dıye bosa demıyor bakıp ordan sag yap,şöyle tut,elını böle yap ws dıyerek yönetmenlık yapıyorlar ..Bıktım resmen en cok da annemden en son 25-30 yıl önce cocuk bakmıs herseyı ögrenmeyı reddedıyor..Ben anlatıyorum ,o bıldıgını yapıyo resmen ewden cıkamam ben ona bebegımı teslım edemem yanı..JUWELINE sen kasındın ama ben sana demedım mı hamılelıgının keyfını cıkart uyu dıye..

canım hipp tamamen organikmiş, bana da almanyadan getirdi eltim,burada da var ama orada daha uygun fiyatlı.. mamaları da organikmiş haberiniz olsunn..

bu cay da üçüde var :)) ama biberonla veremiyorum ben yahu beceremiyorum galiba bir gece vereyim dedim cocugun heryerini cay yaptım bir de onunla ugrastım,kendime iş cıkardım... biberonumu tam kapatamıyorum galiba.. o geceden sonra hıc denemedim,bugün tekrar biberon deneyeyimmm :))) gece gece herşeyı yapmış olabilirim :)))))))

bir de bir şey soracagım size mesela biberona cay yapıyoruz bebek hepsini icmiyor ya , daha sonra ısıtıp tekrar veriyormusunuz yoksa tazesini mi yapıyorsunuz ???

Canim annem dedi bu kiz ac bence uyumuyor dun hic uyumadi huzurszdu mama hazrladim annemin zoruyla ac oldugunu anladim bana kalsa gaz dicem sanci dicem hala sucluluk duyuyorum simdi bende once emziriyom sora mama veriyom aldigi kadar aliyo

Canim annem dedi bu kiz ac bence uyumuyor dun hic uyumadi huzurszdu mama hazrladim annemin zoruyla ac oldugunu anladim bana kalsa gaz dicem sanci dicem hala sucluluk duyuyorum simdi bende once emziriyom sora mama veriyom aldigi kadar aliyo

malt icecegi denesenize süt arttırıcı olarak..

benim kızım da aynıı..18 günlük oldu
sanırım beni emzik olarak kullanıyo
emzik emdirmeye çalıştım ama kabul etmiyo bi türlü
illa memede uyuyor
daha normal uyumadı hiç
böyle çok zor oluyor özellikle geceleri
ağladıkça memeyi takıyorum resmen ağzına susturucu olarakk

canım ben kimyonu bugün denedim,kızım misler gibi uyuyır maşallah maşallah,kimyondan mı yoksa 2 gündür aşırı derecede yediklerime dikkat ediyorum ondan mı bilmiyorum,ama denesende, dün rezene vermiştim bukadar faydasını görmedim,doktor zinco verdi çok mecbur kalmadıkça vermiyorum verdigim zamanda çkarıyor tadı acı geliyor sanırım
canım ben şeker azda olsa koydum,artık kim ne derse yapıyoruz,şeker konmasının nedeni sanırım kimyonun tadının çok kötü oması,ben içiyorumda iğrenç bişey,bebek çıkartmasın diye muhtemelen
dedigin gibi biz gaza dayanamıyoruz dişe ve aşılara nasıl dayanacaz bilmem :18:
3 ay sonra gaz biter diş çıkarrrrrrrrrrrrrrr

canım sende işin keyifli taraflarını görmeye başlamıssın ne güzel,birazda bunları konuşalım yaww, benim kız aglarken yanına gidiyorum ''kuzum, nolduu'' falan deyince susuveriyor hemen, içim gidiyo beni dinliyo yaa
hele gülüşü yokmu bu çocuk beni tanımaya başlarsa ben çıldırırım hareketlerine

Gerçekten bunu fark etmek cok acı ben de bunalıma gırmıstım ılk fark ettıgımde..Senınkı kac gunluk canım?Benımkı de 15.gunde dogum kılosuna ancak gelmıstı maalesef..

malt icecegi denesenize süt arttırıcı olarak..

Ayy onun tadı cok iğrenc yaa benım mıdem bulanıyor pekmez gıbı resmen..

Benımkıde maalesef özellıkle gece 1 saat emıyor we hıc bırakmıyor artık ben emzık werıyorum yemedıgını anlayınca caktıramadan mememden ayırıp emzık werınce yatıyor deneyın kızlar..

Gaz sorunundan kurtulmana sewındım canım..Biz neye alıstık artık kesın duzeldı desek aksamına bozuluyor maaşallahlar kar etmıyor yahu..Ben de bayılıyorum yaa özellıkle meme alacagı sırada memeyı yanlıslıkla agzından cıkartıp sonra da kafasını saga sola sallayarak agzını kocaman acıyor ya gulmekten bayılıyorum yaa..Bgn ultrason resmını gördum de dıyorum kı ne tuhaf yaa oradan geldı sımdı kucagımızda ..Süper ..Senın kaynana yolda mı kaldı naptın:)

Yaa bır cocuk warken bebek nasıl bakılır onu da tam bılmeıyorum gecen gun ıkıncı cocugunu yapan arkadasımla konustum da depresyondaydı..Bilmiyorum yahu..Ya hep kacırıyorum herkesı gunduz..Zaten 12de kalkıyoz bız kızımla sonraq da gun bıtıyo..Ben de kocamla olmayı özluyorum yaw..Garip bir durum bu ..Ama eglencelı kısımları da cok ,ama butun iişin yükün anneye düşmesı sıkıcı...

kızlar uyku düzenininz nasıl?Ben gece kaldırmıyorum bebegım agladıkca emzırıyorum weya maama werıyorum gündüz de tam saati 11e kuruyorum ama son kalkısında yatırmam zor olunca ben de 12.30a kadar uyuyorum sonra emzırıp 2saatte bır kaldırmaya calısıyorum..Ama bır daha uyuyamıyorum..Sizler uyuma fırsatı buluyor musunuz öglen felan??Ben bayılcam artık ..

Canim kizim 18 gunluk daha dogum kilosunda simdiye kadar kilo almasi lazim en hizli kilo alma doneminde bebekler e tam doymayinca ne kilosu alcak anne sutu diretecez diye zayif sagliksiz bisi olcak ben mamayi veriyom valla memeyede tutuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…