- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #62.901
hoşbulduım canım sağol kimyonu duydum ama vermedım sen verdınmı bırde dun esım surup almıs nurse harvey dıye bıtkısel bır surup kımyon ve dereotu ozu ıcerıyormus ona basladım su an bırde mılupa rezene cayı cok cok tavsıye ederım ıcınce hemen uyuyor benım oglum oda rahatlıyor bende:)
kızlar aranızda yanındakı buyuklerın profosor gıbı herseyı bıldıgını sanan varmı?
yahu bende anlamadım alttan muayene devamlı yaptı catı baska acıklık olan yer baska sanırım yanı pelvık kemıkler ayrı bısey galıba zaten bende hıc acıklık yoktu sadece yumusama vardı neyse gunum gecınce sunı sancı deneyelım dedı hersey yolundaydı 10 cm kadar acılmam oldu ama kemıklerınden pek emın degılım dıyerek alındım dogumhaneye sonrada dedıgım gıbı bosuna ugrastık ıkınma karına bastırma hepsını yasadım kac kez cıktı sandım ama cıkmamıs bebegım kısmet ıste sımdı sagsaglım evdeyız ya hıc onemlı degıl cektıklerım... yalnız sezeryan cok kolay bıseymıs ben aksam 7 bucukta amelıyattan cıktım sabaha karsı 4de sondam tıkandıgı ıcın bırakın ben tuvalete gıtcem dedım kalktım yurudum ısımı gordum geldım:)
mrb kızlar nasılsınız... bebişlerle aranız nasıl düzene girdiniz mi
bizde 23 günlük olduk allaha şükür yavas yavas hersey yoluna girdi...
sıkıntı yaşayanlar en kısa zaman da sizde düzene girersiniz inşlh.
kimyon cayına seker koyuyorlarmış,bu kadar bebege acaba seker vermek dogru mu ?? ben hipp in karın agrısı icin cayını kullanıyorum onda şeker yokk(papatya,rezene,anason )
gaz ilacının faydası gidince kotu oluyormus bu arada sabah vermiştim şimdi tekrar verdim sızdı bebeğimm :)) ben gaza dayanamıyorum diş cıkartırken netcem ?
aynen öyle, herşeyi onlar biliyolrlar. çocuğun üstünü nasıl örteceğime bile karışıyolar. lohusalığın ilk günleri çok bozuluyodum ama artık takmıyorum walla. kendimi üzemem. hee diyip geçiyorum bazen duymuyorum. öyle işte...
benimde daha önceden çatı muayanem yapılmıştı ama nasılsa aynı senin gibi son anda dar olduğu anlaşıldı hemde 19 saat sancı +suni sancıdan sonra neyseki kurtulup kavuştuk bebeklerimize
Hacer bu yazdigin cok etkiledi beni haklisin dun kizim catladi aglamaktan gazi var saniyoruz annem mamayi yapti bi yediki yavrucak gece yine verdim bugunde verdim sut yetmiyo sucluluk duydum hep aklima sen geldin.ben nebileyim kismetleri bu kadarmis bebislerin valla akilladim ac birakmicam dayicam mamayi hala dogum kilosunda boyle olmazkii
ayyy canım yaa bebişede yazık sanada yazık aç bırakma tabi bende hiç anne sütü almamışım ama hastalık ne bilmem 5 yılda bir grip olurum birde o zaman mama nerde bizimkilerin durumu çok kötüymüş açık inek sütünü sulandırıp verirmiş annem o yüzden korkma olsa sütümüz içseler iyiydi ama yok napalım üzülme sende
kızlar aranızda yanındakı buyuklerın profosor gıbı herseyı bıldıgını sanan varmı?
hipp hiç kimseden duymadım genelde mılupa soyledı yakınlarım bende rezene ve papatyasını aldım tek rezene sadece gaz ıcın papatya ıse mıdesını rahatlatmaya yarıyormus ama benım kurnaz oglum papatyayı resmen ıcmedı rezenede sorun yok sukur ıcınde kafası guzel olmus gıbı bayılıyor:)
aynen canım bu saatten sonra kurtulup kavustuk ya herseye deger dıyor ınsan cok sukur....
Aynı ben gıbısın canım dün bebegıme bakıp bakıp agladım senı ac bıraktıgım ıcın özur dılerım dıyerek..Gunduz annemler felan oluyor,mama werdırtmıyorlar ama sütüm yetmıyor zawallıma gece dayıyorum mamayı mecbur..Kıtlıktan cıkmıs gıbı ıcıyor garıbım..Tüm yazdıkların benım ıcımdekıler cnaım..Sen nasıl fark ettın?
Ben Aptamıl pre kullandım ama salakmısım yanlısmıs o aptamıl 1 aldım canım sen de onu kullanabılırsın ..Cocuk ne kadar yerse o kadar werıyorum aslında doktor 60 wer demıstı ama o az oluyor..Buklecıgım aptamılde 15.gunden sonra 90 cc yazıyor ama toplam gunde alması gereken 600-700 ml arası canım..Ama bısey dıyemıyorum doktora bır sor canım süt de wermeye calıs mamadan önce 15dk emzır sonra mama wer..
Canim annem dedi bu kiz ac bence uyumuyor dun hic uyumadi huzurszdu mama hazrladim annemin zoruyla ac oldugunu anladim bana kalsa gaz dicem sanci dicem hala sucluluk duyuyorum simdi bende once emziriyom sora mama veriyom aldigi kadar aliyo
nasılsınız bakalım benim gibi uykusuz olan varmıı
offf gündüz uyanmıyo oğlum ne yapsak uyuyo gecede bi uyanıyo sabah 11 lere kaadar uyanık ve sürekli meme emmek memede durmak istiyo
ayırınca kıyametleri koparıyo çok sinirleniyoo
gece ile gündüz bizde yer değişti
memede uyuyo bırakıyrum beşiğine koltukta az kestireyim diyorum
mırkkk sesi geliyoo
canım ben kimyonu bugün denedim,kızım misler gibi uyuyır maşallah maşallah,kimyondan mı yoksa 2 gündür aşırı derecede yediklerime dikkat ediyorum ondan mı bilmiyorum,ama denesende, dün rezene vermiştim bukadar faydasını görmedim,doktor zinco verdi çok mecbur kalmadıkça vermiyorum verdigim zamanda çkarıyor tadı acı geliyor sanırımhoşbulduım canım sağol kimyonu duydum ama vermedım sen verdınmı bırde dun esım surup almıs nurse harvey dıye bıtkısel bır surup kımyon ve dereotu ozu ıcerıyormus ona basladım su an bırde mılupa rezene cayı cok cok tavsıye ederım ıcınce hemen uyuyor benım oglum oda rahatlıyor bende:)
canım ben şeker azda olsa koydum,artık kim ne derse yapıyoruz,şeker konmasının nedeni sanırım kimyonun tadının çok kötü oması,ben içiyorumda iğrenç bişey,bebek çıkartmasın diye muhtemelenkimyon cayına seker koyuyorlarmış,bu kadar bebege acaba seker vermek dogru mu ?? ben hipp in karın agrısı icin cayını kullanıyorum onda şeker yokk(papatya,rezene,anason )
gaz ilacının faydası gidince kotu oluyormus bu arada sabah vermiştim şimdi tekrar verdim sızdı bebeğimm :)) ben gaza dayanamıyorum diş cıkartırken netcem ?
3 ay sonra gaz biter diş çıkarrrrrrrrrrrrrrrne güzel darısı başımıza :)) bizim de gaz problemi dışında sıkıntımız yokk ... huzursuz bebegim ıkınıyo kızarıyor :)) şimdi gaz ilacına gectik iyi gibi .. bugün 2 kere verdim gece de yatarken vericem umarım rahatlar... gaz ilacı kullanmıcam diyordum ama olmayacak gibiii...zaten ilac degil bitkisel karışım amaaa insan yine gıcıklanıyorrr...
3 aydan sonra bitiyormuş bu gaz olayı kızlarrr
SELAM KIZLAR BGN COK HUZURLUYUM...DUN AKSAM KIZIM HEP AGLIYORDU,BEN DE DIZI IZLEYECEKKEN ONU BASINI GÖGSUME KOYUP UZANDIM SAIMSIKI SARILDIM USTUME YATIRDIM YAWRU KEDI GIBI 2 SAATLIK DIZIYI O KOYNUMDA UYURKEN ,NEFESINI GÖGSUMDE HISSEDEREK UYUDUM VE DUSUNDUM KI DUNYANIN EN GUZEL SEYIYLE ÖDULLENDIRILMİŞİZ..ŞÜKRETTIM VE DUNKI BUNALIMIM TAMAMEN BITTI..BU AN'DAN DAHA GUZEL BIR AN YASAMAMISTIM..ÇOK TATLIYDI MELEGIM..HATTA SABAH ESIME MESAJ ATIP BU MUCIZEYI BIZE YASATTIGI ICIN TESEKKUR ETTIM..GERCEKTEN HARIKA..OLMAYANLARA DA NASIP OLSUN INSALLAH..
Canim annem dedi bu kiz ac bence uyumuyor dun hic uyumadi huzurszdu mama hazrladim annemin zoruyla ac oldugunu anladim bana kalsa gaz dicem sanci dicem hala sucluluk duyuyorum simdi bende once emziriyom sora mama veriyom aldigi kadar aliyo
malt icecegi denesenize süt arttırıcı olarak..
benim kızım da aynıı..18 günlük oldu
sanırım beni emzik olarak kullanıyo
emzik emdirmeye çalıştım ama kabul etmiyo bi türlü
illa memede uyuyor
daha normal uyumadı hiç
böyle çok zor oluyor özellikle geceleri
ağladıkça memeyi takıyorum resmen ağzına susturucu olarakk
canım sende işin keyifli taraflarını görmeye başlamıssın ne güzel,birazda bunları konuşalım yaww, benim kız aglarken yanına gidiyorum ''kuzum, nolduu'' falan deyince susuveriyor hemen, içim gidiyo beni dinliyo yaa
hele gülüşü yokmu bu çocuk beni tanımaya başlarsa ben çıldırırım hareketlerine
kızz 2 sene beklemem demişsin ya eli opulecek kadınsın... bana zor geldi yahuu ... su gaz olayında aglaması bile yokk ama moralim bozuluyorr .... üzülüyorumm ..bugünler ne zaman gecicek yahu ne zaman düzene girecegiz ??? bu gaz ilacı bence daha cok rahatsız ediyorr ..... yawf( bir de gaz sancısı geldi mi kucak istiyor boyle boyle kucaga alışmasın bu yahuu :S (
Kocamı özledim,kocamla aşk yapmayı özledim( boyle bacagımı üstüne atıp uyumayı ozledim..nerde uyudugumu bilmiyorumm zormuş bu olayy :S
Gerçekten bunu fark etmek cok acı ben de bunalıma gırmıstım ılk fark ettıgımde..Senınkı kac gunluk canım?Benımkı de 15.gunde dogum kılosuna ancak gelmıstı maalesef..
Ayy onun tadı cok iğrenc yaa benım mıdem bulanıyor pekmez gıbı resmen..
Benımkıde maalesef özellıkle gece 1 saat emıyor we hıc bırakmıyor artık ben emzık werıyorum yemedıgını anlayınca caktıramadan mememden ayırıp emzık werınce yatıyor deneyın kızlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?