2012 Şubat Anneleri

hehe cok guzel:) valla benim sutum zaten yetmedigi icin dun ne olur ne olmaz die doyurup ciktim ve yanima biberonun icine aptamil koydum. olur da acikirsa sicak su ile hemen yapivereyim diye:)

gezmeler icin mamalar daha pratik oluyor :)) ya bu arada kendime meyve cayı yaptım uyanmayan bebişim mıkırdanmaya başladı... :))) nasıl anlıyorr bir şey yiyip ictigimi

sutun kokusunu aliyordur:))) oh mis gibi bol bol icim bari die uyaniyordur:))

bende diyorum ona bana mama yedirmezsen nasıl olacak bu süt :)) depoyu doldurmalıyım diyorum yokk ... zamanlama mükemmel,aynı anda acıkıyoruz...bir de ayıptır soylemesi sabahları aynı anda tuvaletimiz geliyor ..onun altını alıyorum wcye giriyorum o sırada bizimki acıktıgı icin zırlıyor tabi bir wc keyfim bile kalmadı :)

benim kuzenim kullanıyor..onda görmüştümi,daha doğurmamıştım ozaman.eşime söyledim ama o kablosuz iletişim olduğu için radyason olayından dolayı tereddüdtte kaldı.internetide biz modemi kabloluya çevirdik çünkü.ama araştırıp bakacakmış sevgili kocam.herşeyi incelemeden karar vermez.cep tel.inini bie çocuğun olduğu yere sokmuyor.

kızlaaar maa hzırlamak bana çok zor geliyo ..sıcaklığını falan ayarlamak..tek avantajı eşim evdeyse ona veriyorum o bebişi beslerken ben o sırada bi işimi hallediyorum ..

cANIM ÇOK DATLU BEZİN GÜle güle kullan...bol bol gez walla ben de satılandan aldım,o da boyundan kemerli,ama ewde denedım de yandan bakabılıyorum,ordan da mememı görurler..Sen nerden bakıyon bebege?Telsiz almadık hala dıbındeyım cunkı ewde kızımla tek kalamıyoruz şimdilik..

valla ben artik hicbiseyi takmiyorum, sutsuzlugumu bile. sut varsa emer yoksa mama yer doyurur karnini napim sut gelsin die stres yapinca olan sut de gidiyor, saldim valla. yarindan sonra alicam oglumu gezicem biras rahatlayalim artik ya bu ne:))) ev isi, yemekmis umrumda degil. simdiye kadar Allah razi olsun annem yapti herseyi bundan sonra da esime dedim ben yetisemem haftada bir kadin cagircam, anneme de kiyamam yani kac yasinda kadin. yemek de artik eskisi gibi tefarruatli olmucak haberin olsun dedim yeri gelcek corba makarna dedim. adam da bisi demedi napsin. valla ben de canimi sokakta bulmadim, butun gun, gece cocuk pispisla,o uyuyunca da ev isi, yemek yap haldir haldir. erkekler de calissin, cocugu sevsin aglayinca annesi al emzir. valla boyle bi dunya yok:))))[/QUOTE]

Ewet yaa ne rahat herkes..Ben henuz dolasamam tek yaaa kanguru için erken ,arabayı yokuşta suremem,anakucagı benden de agır..offff..saglık ocagı yakın olsa oraya gıderrdım kılosunu cok merak edıyorum ben de...Bir de iş yapma tabıkı yaaa,benım annemler bakıyor mutfaga ama asla hepsını yapamam gıbı gelıyor..Ayrıca bız de ınsanız canım..ben tek bebege baktıgım halde kendıme wakıt bulamıyorum 5dk bıle...esım de anlayıslıdır takmaz pek yemek olayını..iş basa dusunce naparım bılmem..

KIZLARR BGN KIZIM BENI COK GULDURDU YAW BEN EMZIRMİŞTİM,SONRA GÖĞSUMU KAPATAMADAN ANNEM BIBERONLA MAMAYI GETIRMIŞTI BEN DE ÖNLUGUNU TAKTIM VE MAMA İÇİRİYORDUM...BIBERONU ÇEKMIŞTIM KAC ML İÇTI DIYE BAKIYORDUM KI GÖGSUMU KAPIP BİR EMMEYE BASLADI KOPTUM YAAA ÇOK TATLI MAASALLAH GULMEKTEN ZOR EMZIRDIM BEA..

canım sağlık ocağından bizdede tık yok bugün 1.ay aşımız vardı doğum yaptığım hastanede yaptırdım ben çocuk drumuzda orada zaten aşılar ücretsiz istersen uğraşma bebeğin her kontrolünü aşı gününe getir dedi orda yaptırıyorum bende.. bence sağlık ocağına güvenmemek için bi sebep yok ama özel aşılar var onlar için nasıl yapılır bilmem özel aşı yaptırdım ben bugün
bebeğimde öksürmüyor ama odadan odaya geçerken hapşırıyor

esad çok hareketli mi? rüzgar elde durmuyor filenin üstünde resmen ters dönüyor tek yıkamak çok zor

eşin geceleri yardı etse bari sana
işin zor hele uykusuzluk insanın sinirlerini iyice bozuyo

burda aynen benı anlatmsın ben mı lohusayım yoksa anenem babam koammı lohusa anlamadım hatamı yaptım anneme gecmekle acaba herkesı ben ıdare edıyorum arada ben kalıyorum cunku zaten göğüslerımın agrısı yetıyor bana dıkıslerım aynen uykusuzluk bırde gönul yapmaya calsıyorum dlerııcemmm

bENIM KIZIM EMERKEN HEP BOGAZINA KACIRIYOR WE ÖKSURUYOR,SANA DA OLDU MU HIC BÖYLE??o ZAMAN KORKUDAN NE YAPACAGIMI SASIRIYORUM HALA ALISAMADIM..BGN KENDIMI REGL DÖNEMLERIMDEKI AGLAMAKLI,HASSAS HALIMDE HISSEDIYORUM..BENIM KIZIM DA FILEYI TUTMAYA BASLADI IKI ELIYLE TUTUP KACMAYA CALISIYOR ZILLI ..

selam kızlar
dr muayeneside yapıldı 1 hatada 430gr almışız mamaı kesmen iyi olmuş dedi
dr aşımızıda yaptı oğlum çok ağladı
hala uyku arasında ağlayıp uyuya kalıyo çok üzülüyorum
bende ağladım onla zaten çok duygusalım
40ımız çıkar çıkmazda hemen annemle ankaraya gidiyoruz biraz daha evde kalırsam mahvolurum
gerçi 40ımızada var ama olsun

sizlerde ne var n eyok kızlar?

haa o oluyo tabi soluksuz emerken genzine kaçıyo gözleri kocaman oluyo dudaklar pörtlüyo öksürüyo nasıl havaya kaldırdığımı şaşırtıyo bana..bide yıkanırken elinide tutmaya çalışıyo mu o zaman kıyamıyorum yardım bekler gibi sanki yavru kuşum

oy ruzgarı yer teyzesı masllahhsize

bende ne olsun meme catlagından baska sanırım artık gese bıle eymen bıberona alsıcak kokruyorum bugun gıttım doktora actım memelrımı bakın dedım öluyorum bır care kotu olmus dedı bır merhem verdı du bakalım umarım ıyı gelır umarım bu surede oğlum bıberona alsımaz allahım bır anönce sadce anne sutu ıcsın oğlum ısıtyorum hem manevı hem maddı bakımdan

iyi gelir kuzum inş üzülme bebedordun bi biberonu var anne göğüsü gibi az damlatıyomuş o yüzden alışmıyomuş biberona hızlı akmadığı için geçene kadar onu dene istersen bide mama verme acıylada olsa sağabiliyosan sağ sütünü ver yeterliyse tabi

elımden gelıdgınce süt sagıp verıyordum ama sagmaktan gogsumun kenarlarıda yara oldu ama elımden geldgınce emzıryorum aglyarada olsa hergun meme yı alıyor bırkackez yanı kuzum bu meme konusunda ne sıkıntı varsa ben cekıyorumm sütüm yeter herhalde ilk hafta hep meme emdı oğlum cunku su merhem ıyı gelsede oğlumu meme versem doya doya rahtcca

kızlaaar maa hzırlamak bana çok zor geliyo ..sıcaklığını falan ayarlamak..tek avantajı eşim evdeyse ona veriyorum o bebişi beslerken ben o sırada bi işimi hallediyorum ..

bİZ BIR ÇÖZUM BULDUK suyunu kaynatıp bır şişeyle petegın üstüne koy ,sonra da mama hazırlarken cezveyle azıcık ısıt wer ..Cok rahat oluyor gecelerı özellıkle...

Elimi degıl de ıkı elıyle sımsıkı fıleye yapıstı cok gulduk zor aldık elını cocugun..Maaşallah kılosuna kızzidolum sensın..Ankara da soguktur kız gıtmese myıdın kı..

Aynı durum bende de war yakına tasındım bos yere tasındıgıma ınanıyorum anında pişman olmustum hala da coook pışmanım..herkes ne kadar anlayıssız yaa küsen küsene bee...Bu arada doktor hangı merhemı werdı sana ..

bu kadar uzun süre geçmedi canım böyle gidecek değil ya üzülme geçer bişeycik kalmaz üzülmemeye çalışta sütün kaçmasın

17sinde babam gelip alıcak bizi canım artık burası çok boğuyo beni
oturudğum yerde ne bi tanıdık var ne de çocuğumla gidebileceğim bi yer annemde giderse tek kafayı yerim burda
kuzenimin düğünüde olucak nisanın sonunda o zamana kadar kalıcam ohh mis gibi 1aydan fazla
istanbul boğuyo beniiii pufff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…