- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.081
haticem bi kac qundur kakasini cikaramiodu ya hani
rahatliyor sanirim bebisin ici
nevar ne yok atior disari yarucak
allahtan fayda etmis zeytinyaqi
söksün atsin baqirsaklarini
yawrum ya nasil rahatliodur
neler cekmistir kimbilir minicik kasiklari
oyle namazli abddestli biri varsa yaninda sik sik okut bence
kiminin nefesi dokunur derler
1.sağlık ocagından lohusa zıyaretı yapıldı mı ewınıze??ne yapıyorlar,hangi gün geldiler..benım 26.gün,hala kımse yok..
2.bebegınız öksürüyor mu?
3.aşı için sağlık ocağına güvenmeli miyim?
cewap werebılecek yok mu?????
sen ne yaptın memeyı tutturmayı basardınmı
kız ben cevap verdım ya.......
Walla ben bi damacanayı tek ıcıyorum 19 lt hem de bır haftada yıne de olmayınca olmuyıor bence..Yeme de önemlı aslında ama asırıya kacmamak sartıyla..Yani gecen gun enıce 2 saat yemeyınce bol olan sütü azalmıstı ..Deneme yanılmayla kanıtlandı ..Sagıyor musun sen sımdı ne durumda sütün?Daha bı hafta olmamıs dikişini sorunn etme doktora sor ıstersen..
...
kızlarrrrrrr biz kızımla muziiqq dinliyokkkk... ama benimki beni yalnız bırakıp uyuyoorrr yahu
haftasonu gezmeye gittik biz teyzeleri avmye...
avmde yemek bolumunde degil de farklı bir kattaki bir cafesinde oturduk..bizimki uyandı meme istedi :)) sanki 40 yıldır emziriyormusum gibi emzirme onlugumuzle emiştik :)) gazımızı cıkardıkkkkksanki 20 günlük degil 3 aylık gibi cooldukkk :)))
ama kızıma nazar mı degdi ne eve geldik gaz sancısı basladı uykuya zor gecti uykudan kalkınca da doldurmus rahatlamış :))
sizlerde başladınız mı gezmeye ?? biz 2 pazardır cıkıyoruz dısarıya ... ama kalabalık olmayan saatlerde sabahları gidiyoruz avmlere :))
biz yarin kirklaniyoruz:))) ilk defa dun aksam ciktik biz de avm ye:))) evden cikana kadar emzir altini degistir mama ver 2 saat gecti, zor ciktik valla:) disardayken iyiydi, biz yemek yerken biras mirildandi kucagima almak zorunda kaldim ama bebek arabasinda dolasirken uyumaya devam etti. tam gezmemiz bitti arabaya binicez basti yaygarayi oglum hemen emzigini verdim( babasi emzik olayina karsi ama yapcak bisey yok:))
eve gelince ciktigima pisman oldu, cocuk gazdan uyuyamadi bi turlu ki benim oglusum pek gazli degil, gece uykusu cok guzel masallah... bu gece sabahladik ilk defa ve 1 saat once anca uyudu. sanirim uykusu basina vurdu( bence nazar degdi, butun gece okudum ama degisiklik olmadi... bundan sonra yuzunu saklicam oglusumun reklam etmicem yavrumu, masallah demeden bakanlar oluo demek ki (
ayy ne güzel 40 günlük olmuş maşalllah..
acaba dışarı cıktıgı ıcın mı gaz oluştu bebişlerimizde ?? benimki de oyle fazla gazlı degil ıkınıyo mıkınıyoo aglamasız atlatıyoruz gazı... acaba üşüttüm kızı...
canım avmlerde penye battanıye ort arabasının üstüne ,klimalar carpmasın...ama oyleyken bile geliyorlar bebeginize bakabilir miyiz diyorlar :S
kızlarrrrrrr biz kızımla muziiqq dinliyokkkk... ama benimki beni yalnız bırakıp uyuyoorrr yahu
haftasonu gezmeye gittik biz teyzeleri avmye...
avmde yemek bolumunde degil de farklı bir kattaki bir cafesinde oturduk..bizimki uyandı meme istedi :)) sanki 40 yıldır emziriyormusum gibi emzirme onlugumuzle emiştik :)) gazımızı cıkardıkkkkksanki 20 günlük degil 3 aylık gibi cooldukkk :)))
ama kızıma nazar mı degdi ne eve geldik gaz sancısı basladı uykuya zor gecti uykudan kalkınca da doldurmus rahatlamış :))
sizlerde başladınız mı gezmeye ?? biz 2 pazardır cıkıyoruz dısarıya ... ama kalabalık olmayan saatlerde sabahları gidiyoruz avmlere :))
slm..
bende ayın şubatın 1 ininde doğum yaptım..
sizlerle aynı şeyleri yaşıyorum..özellikle de süt süzlükte ve uykusuzlukta..!!!!!!:CCCCc
çok mutsuzum..yorgunum,uykusuzum..
hergün takip ediyorum sizler ama tek başımas olduğum için yazmaya hiç fırsatım olmuyo!
bebeğim uyuyunca haldır haldır evin içinde iş yapmaya çalışıorum,çok yoruulyorum..olmayan sütüm iyice gidiyo!
o uyuynca bende uyuyayım diyorum olmuyo!nezaman bebeğimi mzirmeye kalksam uykum geliyo!(
sizleri çoook iyi anlıyorum..etrafımda beni anlayan kimse yok!herkes herşeyi biliyor ama laf kalabalığından başka bişey değil.
22 kilo aldım ..55 le hamile kalmıştım..tam 10 kilo gitmiş ama 12 kilom yapıştı bana galiba!süt olsun diye herşeyi yemekten de pek verebileceğimi sanmıyorum!
benimki mırıldanıyo görüşürüz!!
haa bu arada benim bebeğim koltuk üzerinde uyumayı daha çok seviyor sanırım,beşiğine yatırınca çok uzun süre uyumuyo!
ay benimki de kizarip bozarip atiodu gazini hatta bakiodum geceleri bile uyaniyordu kazarip duruyordu ama sesi cikmiodu oglusumun, gazini cikarinca da uyumaya devam ediyordu...
hakkaten ya usuttuk mu acaba cocuklari(( battaniye vardi ustunde ama yuzunu ortmedim nasil olsa ana kucaginin tentesi var diye... ama bi dahakine ortcem minnosumu:)
Aferım kız ben sadece hastaneye göturdum ıkı kere onda da sagıp hazırladım aglayınca da emzırme odasında onu werdım sadece..DAHA emzırme bezımı kullanmaya alısamadım nası yaptın anlatsana canmı?Ben kızımı görmeden amzırmeyeı beceremıyorum ılla bakacagım ona o sırada..Ben nisan ayına kadar doktor dısında cıkartmayı ıstemıyorum üşür dıye korkuyorum ..kılo mu werdın kız hepsı mı gıttı kılolarının ne guzell...[/B]
Aynen yaa aramıza hosgeldıın gercekten herkes boş konusuyor bı anlayan yok..Eskıden lohusalar tarlalarda iş yaparmıs vs vs bızımkı sımarıklıkmıs da eskıden depresyon mu warmışş...Offfffff......offf...Allah bızlere guc wersın..Uykusuzluk,stres,her kafadan cıkan sesler,yorgunluk,sütsüzlük..vs.vs.
Eki Görüntüle 360773 Eki Görüntüle 360774
canım dediğim gibi basit bişey ama rahat kullandım :)
bu arada üstümde de cektim rahat anla diye ama ucuk pembe rengi oldugu icin yine pek belli degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?