- 20 Mart 2011
- 964
- 0
- 116
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.161
canım ozaman senin bolbol sütün vardır maşallah nazar degmesin ama emziremiyorum diyorsun,benimde hiç memeucu yok hemşireler tutmaz dedi,ama denedik memeyi agzına sokunca başını memeye dayadık geri çekemedi ve tuttu,bikaç hafta öyle devam ettik şimi alıştıbenimki ipli işte oradan ayarlıyon dekolteni yukarıdan bakıyorum.. gorulcek gibi degil v yakalı kazak gibi oluyorr
hahayytt emzir emzirr sık sık mamaya gerek kalmıcak bu gidişle
anamm ben dogumdan cıktım fıstıklı tahın helvası istedim , ki oyle düşkünü degilimdir hatta bizim evde eşim falan yer ben bir kalıptan en fazla bir cop kadar yerdim... canım ondan istedi evden getirdi eşim.. tabi helva yakıyor bol bol da su ıcıyorum.. ama o günden beri hergün helva yiyorum eşim yetiştiremiyor oyle uygun da birşey degilmama daha uyguna gelir heralde :))))))) hatta demincek yedim sabaha kahvaltı hazırlıyordum bir dilim attım agzıma :)) her buzdolabını actıgımda goturuyorummm :)))
benm eşimde öyle sorma gazını bile çıkarmayı beceremiyo emanet gibi tutuyo bebeği sinir oluyorum halbuki ne imreniyorum bebeğine bakan babalra dünürüm nıhle ondan çok şanslı adam ütüyü bile yapıyo valla bizimkiler niye hiç bişi beceremezler bilmem inş alışırlar yoksa daha bebek memek yok tövbeee
KIZLAR İMDATTT
Ölüyorum uykusuzluktan başım ağrıyor bu çocuk hiç uyumuyor uyutmuyor ahanda yine uyandı napıcam ben allahtan görümcem yanımda ama çocuk benimle işi ha bire emiyoruz
yok yetmiyo mama veriyorum sürekli mıy mıy mıyyyy maksat ağlamak olsun.Allahım seb sabrını ver ne olur sana öncelikle şükürler olsun çok çok güzel bi duygu ama zor bişey ya özledim eşime sarılıp uyumayı deliksiz uyumayı çok özledim neden ağlıyorsun annecim uyusun diye yıkadık ama yok yine uyumuyo kaçtım ben kızlar
Kizlar pomakla ayni durumdayim kizim sabah 8 den beri hic uyumadi on dk gozunu yumyo sanciyla kalkiyo deli oldum halen agliyo simdi hic durmadi bugun ciglik cigliga resmen kolik agrisi diyo esim yaa sancidan yavrucak sesi kisildi gozume bir damla uyku girmis deil yinede sanci cekmesin raziyim cok sukur sukurrr
Esimle gideriz zaten ben kizla ugrasmaktan araba kullanmam hayal oldu heralde.cok gecmis olsun sutunu sur etrafina iyi gelir diyolar emzir yinede yaa zaten az aliyo yavrucuk
benim göğüs uçlarm çatlaktı, artık yara oldu. bepanthen, garmastan ve lansinoh kullandım ama kar etmedi..
bu nedenle emzirememeye başlamıştım sağıp veriyordum birkaç gündür. şimdi sütüm de azalmaya başladı.. bebeğim biberon almıyor bir türlü. bugün zor bela 20ml aptamil içirdim. iyice huysuzlaştı bu sefer. yine emmek istedi uyuyabilmek için sonra kustu fln... emzirmek eziyet oldu benm için,bebeğim henüz 15 günlük. mamaya alıştrmak istemiyorum. napıcam bilmiyorum..
ALLAH yardımcın olsun cnm valla zor emzirememek bana bepanten çok iyi geldi duşa girmeden önce oğlanı uyutunca sürüyorum bekletip duşa girip yıkayıp çıkıyorum göğsümü acıyo yine ama eskisi kadar değil ağlayasım geliyo valla artık bunada şükür....
ne 6 saati bizimki bi saat bile oyalayamıyo hemen beni çağırıyo gıkı çıkınca bide 2 çocuk dediğinde übüğünü sıkasım geliyo o zaman....
benm eşimde öyle sorma gazını bile çıkarmayı beceremiyo emanet gibi tutuyo bebeği sinir oluyorum halbuki ne imreniyorum bebeğine bakan babalra dünürüm nıhle ondan çok şanslı adam ütüyü bile yapıyo valla bizimkiler niye hiç bişi beceremezler bilmem inş alışırlar yoksa daha bebek memek yok tövbeee
4 olur mu kıjj .. 3 saatte bir arada 4 saatte bir arada da uyumak ıcın emiyor :))
sabah 7.30 sonra babası gidene kadar oynuyor hatta daha fazla 9 -10 arası bir daha emip uyuyor bir de oglen 1 gibi sonra 3 saatte bire donuyor sonra 7 gibi yine uyanıyor bu sefer yine uyumuyor oyalanıyor 1 1,5 saat sonra eiyor uyuyor sonra zor uyandırıyorum 11 uyandıramazsam 12 .. kacta emerse emsin en son 3.30 da kalkıyor emiyor .. alt degistirme falan bir saat ugrasıyoruz,yatıyor.. yani saymadım ama boyle rutını.. saat degısıklıgı oluyor tabii...
mesela bugun kalktı 7.30 ta emzirdim 10 da tekrar emzirdim uyudu ,
sonra 1 de emzirdim bir de şimdi de altını degıstırerek uyandırdım emzirdim yatırdım geldim... uzun uzun emdi 6.30 7 ye kadar kalkmaz diye düşünüyorum... uzun uykuda sıra :))
bizimkinin babalıgıda 2 saatlik,bu gece hiç uyutmadı sıpam sabah eşim diyorki ne yinemi uyumadın,hiç duymuyor çocugun sesini ya ben gık dese ayaga kalkıp bakıyorum bişeymi oldu diye
annelik bu olsa gerek
KIZLAR İMDATTT
Ölüyorum uykusuzluktan başım ağrıyor bu çocuk hiç uyumuyor uyutmuyor ahanda yine uyandı napıcam ben allahtan görümcem yanımda ama çocuk benimle işi ha bire emiyoruz
yok yetmiyo mama veriyorum sürekli mıy mıy mıyyyy maksat ağlamak olsun.Allahım seb sabrını ver ne olur sana öncelikle şükürler olsun çok çok güzel bi duygu ama zor bişey ya özledim eşime sarılıp uyumayı deliksiz uyumayı çok özledim neden ağlıyorsun annecim uyusun diye yıkadık ama yok yine uyumuyo kaçtım ben kızlar
canım aynısı banada oldu, yaralar geçene kadar bi süre sağarak verebilirsin. meme uçların düzelince yine memeden verirsin. ama eğer sağacaksan bebeği memeden kesmeyecek bi biberon kullanman lazım. ben philips avent biberon kullandım. memnunum , bide elektrikli göğüs pompasıda acı veriyomuş ben elle sağılan kullanıyorum
bizimkinin babalıgıda 2 saatlik,bu gece hiç uyutmadı sıpam sabah eşim diyorki ne yinemi uyumadın,hiç duymuyor çocugun sesini ya ben gık dese ayaga kalkıp bakıyorum bişeymi oldu diye
annelik bu olsa gerek
KIZLAR İMDATTT
Bebeğinde gaz sancsı olan kendı gaz sancısı olan anneler tekrar söluyorum gunde ıkı kasık öğütülmüş çörek otu hem sız hem bebgınız rahat edıcek
Kizlar pomakla ayni durumdayim kizim sabah 8 den beri hic uyumadi on dk gozunu yumyo sanciyla kalkiyo deli oldum halen agliyo simdi hic durmadi bugun ciglik cigliga resmen kolik agrisi diyo esim yaa sancidan yavrucak sesi kisildi gozume bir damla uyku girmis deil yinede sanci cekmesin raziyim cok sukur sukurrr
Bebeğinde gaz sancsı olan kendı gaz sancısı olan anneler tekrar söluyorum gunde ıkı kasık öğütülmüş çörek otu hem sız hem bebgınız rahat edıcek
arkadaslar meme ucu yarasına en iyi anne sutunun kendisi geliyor. bir de aventin kalkanı ve kelebek ucu cok iyi.
emzirirken kelebek ucu takıyorsunuz, sonra memenizi sıkıp sütünüzden sürüyorsunuz. sonra da kalkan takıyorsunuz.
nette avent kalkan diye aratın, çok işinize yarar.
bebek ağlayıpta yataktan aniden fırlıyomuşum eşim yavaş rahatsız oluyorum dedi akşam.. kıyameti kopardım bi zahmet yatağın hareketinden rahatsız olacağına bebeğinin neden ağladığını merak edip kalksanda eşine yardım etsen ya be adamdertler aynı kızlar anca kucağına alıp yatırıp gaz çıkarıyo yada annesi rüzgar aranıyo sanırım alda emzir
Doğru diyorsun yana yana emzırıyorum walla sagol canım..Sen de perş mı gıtcen kontrole bakalım kımın kılosu daha ıyı cıkacak hehe bız senle yarısırız ancak ..Burdakıler 6kg yaptı bebelerını..Senınkının dogum kılosu kactı canım?
Bizimki 3140 dogdu ama sisligi vardi yav esime diyom millet 4 kilo doguruyo daha bizimki bir aylik olacak onlarin dogum kilosuna gelmedi anlicagin anne karnindada beslenememis bu yavrular yavvv olsun saglikli olsunlarda.dedigin gibi herkesin tosuncuk oldu biz daha ucun besin hesabina yapiyoz kiz komigiz valla:)) ama annem diyor kiminin sutu yarar bebege gunden gune gelisir kimide emer doyar yine ama yaramaz anne sutu.biraz sutun kaliteside onemli o yuzden benim sut yaramiyo pek sanirim zaten acicik var aman diyom su sancisi gecsinde eli ayagi duzgun cok sukur .pazartesi gidicez kontrole asisida var bakalim haberlesiriz yine:))
benim göğüs uçlarm çatlaktı, artık yara oldu. bepanthen, garmastan ve lansinoh kullandım ama kar etmedi..
bu nedenle emzirememeye başlamıştım sağıp veriyordum birkaç gündür. şimdi sütüm de azalmaya başladı.. bebeğim biberon almıyor bir türlü. bugün zor bela 20ml aptamil içirdim. iyice huysuzlaştı bu sefer. yine emmek istedi uyuyabilmek için sonra kustu fln... emzirmek eziyet oldu benm için,bebeğim henüz 15 günlük. mamaya alıştrmak istemiyorum. napıcam bilmiyorum..
KIZLAR İMDATTT
aynıyız canım
geçmişolsun sanada banada :)))
kızlar bio gaio diye bir gaz ilacı varmış,herkes çok memnun sizde deneyin isterseniz,dün kızım çok huysuzdu gazı vardı çok şükür bugün iyi ama kadar verdim kesinlikle yediklerime dikkat edecemKizlar pomakla ayni durumdayim kizim sabah 8 den beri hic uyumadi on dk gozunu yumyo sanciyla kalkiyo deli oldum halen agliyo simdi hic durmadi bugun ciglik cigliga resmen kolik agrisi diyo esim yaa sancidan yavrucak sesi kisildi gozume bir damla uyku girmis deil yinede sanci cekmesin raziyim cok sukur sukurrr
bizimkide kolik degil çok şükür ama arada bizdede gaz oluyor deli ediyor benibebek ağlayıpta yataktan aniden fırlıyomuşum eşim yavaş rahatsız oluyorum dedi akşam.. kıyameti kopardım bi zahmet yatağın hareketinden rahatsız olacağına bebeğinin neden ağladığını merak edip kalksanda eşine yardım etsen ya be adamdertler aynı kızlar anca kucağına alıp yatırıp gaz çıkarıyo yada annesi rüzgar aranıyo sanırım alda emzir
pomakcım inş düzene girer bebeğin ara ara belli olmuyo halleri.. sünnet olmuştu heralde onla bi ilgisi olabilir mi acaba?
aşırı bi gaz sancımız yok çok şükür ama olduğu zaman evi başıma yıkıyo annemle elimiz ayağımız titriyo karnına ayağına sıcak bez koyunca sakinleşiyo bizimki
kız çok şükür saglıklı bebeklerimiz 2-3 ayda gaz çekelim varsın olsun, az yada çok kilo önemli degil yani çok takılmayın,bizde 4 kilo ve üzeri dogurmak genetik birazDoğru diyorsun yana yana emzırıyorum walla sagol canım..Sen de perş mı gıtcen kontrole bakalım kımın kılosu daha ıyı cıkacak hehe bız senle yarısırız ancak ..Burdakıler 6kg yaptı bebelerını..Senınkının dogum kılosu kactı canım?
Bizimki 3140 dogdu ama sisligi vardi yav esime diyom millet 4 kilo doguruyo daha bizimki bir aylik olacak onlarin dogum kilosuna gelmedi anlicagin anne karnindada beslenememis bu yavrular yavvv olsun saglikli olsunlarda.dedigin gibi herkesin tosuncuk oldu biz daha ucun besin hesabina yapiyoz kiz komigiz valla:)) ama annem diyor kiminin sutu yarar bebege gunden gune gelisir kimide emer doyar yine ama yaramaz anne sutu.biraz sutun kaliteside onemli o yuzden benim sut yaramiyo pek sanirim zaten acicik var aman diyom su sancisi gecsinde eli ayagi duzgun cok sukur .pazartesi gidicez kontrole asisida var bakalim haberlesiriz yine:))
bendeeeeeeeeeeeee çok özledim kocişimi, valla senle aynıymışız bizde eşimi anca 9dan sonra görüyorum sabahta 8 de gidiyor, gecede hep uyuyorrrrrrrrkızlar ben kocişkomu özledim yaaa
artık görüşemez olduk. akşam 9 civarı geliyor zaten, son zamanlarda bana iş çıkmasın die yemek de yemio evde. zaten yorgun olduğu için uyuyor bi süre sonra. ben zaten malum bebişle okadar meşgulüm ki... yatağa yattığımda ki yatabilirsem kocişkom uyumuş oluyor çoktan. sabah da erken gidiyor ben emziriyor oluyorum diğer odada. yani görüşemiyoruz kısacası.. ne olucak böyle bilmiyorum. bebeiş beni rehin aldı resmen
bio gaioKAZENBennebileyim rezene cayi icirdim zinco metsil hic fayda etmedi esim diyo sanci gelirse cekecek mecburen kirki cikana kadar.agri kesici getirmis gece onu vericem son care cunku uykusuzluk beynine vurdu sesi kisildi aglamaktan.
Tam dedım kı sabah hemsıreyle herseyımız aynı kankımle ınsallah gaz aynı olmaz dedım we aksamında sana da olmus ha((Cok ıyı anlıyorum son 3 gecedır we gunduz bunu yasıyorum ..Bu acı cekişi hiçbirşeye benzemıyor,çok zor..Bacagını kaldırıp ıkınarak aglıyorsa GAZDIR canım..Humana rezene cayı ıcırdım dun ama kısa sure cözum oldu..
Öğütülmüş nerden bulacagız acaba?Bir de ne kadar we nasıl ıcecegız anlatsana not alayım..
Kızlar bu gaz olayından berı son 3 gundur sankı kızımla aramdakı bag guclendı..Ona yalnız basıma baktıgım wee masajlar yaptıgım ılgılendıgım ıcın sabah bana gulerken gördum içim ferahladı..Aramızdakı bağ kuwwetlenıyor kötu gununde yanında oldugum ıcın..Yerim ben onuuuuuu
Bende war 6lı kalkan setı de kelebek ucu nedır?
Eşlere guvenmeyelım kızlar enınde sonunda iş başa dusuyor walla...
bendeeeeeeeeeeeee çok özledim kocişimi, valla senle aynıymışız bizde eşimi anca 9dan sonra görüyorum sabahta 8 de gidiyor, gecede hep uyuyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?