2012 Şubat Anneleri

merhaba bayanlar:) bi sorum olucak emzirme sonrasi goguslerinizde agri oluyor mu? benim cok sizliyor resmen aglicak gibi oluyorum:S neden olduguna da anlam veremiyorum

kızlar nacizane tavsiye süt pompanız varsa (yoksada alın derim )sütler bolken sağıp depolayın 1 aydan sonra doymamaya başlıyo bu kuzucuklar benim boldu sütüm ama artık zor yetiriyorum

belki tekrar dolmaya başladığı için ağrıyordur veya belkide bebek tam boşaltamadığı için

ay bilmiyorum ki( ama ogluma yetmio zaten sut bi de pompalamak istemiyorum gerci sonra dogru cok az geldigi icin itiyor memeyi, belki de kalan az miktardaki sut agri yapiodur. emzirdikten sonra pompalayayim bakim ne olcak:S

çok asabiyim ben ya asla sakin olamıyorum ağlamasına dayanmıyorum soğuk kanlı bi anne nasıl olucam ben:44:

merhaba bayanlar:) bi sorum olucak emzirme sonrasi goguslerinizde agri oluyor mu? benim cok sizliyor resmen aglicak gibi oluyorum:S neden olduguna da anlam veremiyorum

benim hep ağrıyor emzirirkende içten içe sızım sızım sızlıyor.. sonrada hatta üstüne yatıncada süt topluyodur bencede..

kızlar nacizane tavsiye süt pompanız varsa (yoksada alın derim )sütler bolken sağıp depolayın 1 aydan sonra doymamaya başlıyo bu kuzucuklar benim boldu sütüm ama artık zor yetiriyorum

stoklayıp buzluğa attım ben inş gerek kalmaz onlara

valla ben de atmistim ama simdiden bitti benimkiler( yetmediginde verdim hep... simdi de aptamil veriyorum mecburen takviye olarak

ilk 6 ay anne sütü
evet ama o kadar çok söyleniyoki bu annede sütün stresi başlıyo

elbette sütümüz varsa vercez
zaten aslında kastedilen şey sana bana deil
memelerim bozulmasın diye yavrusuna hiç süt vermeyen annelere veya ayıracak vakit bulamadığı için hazır mamayı dayayıp dadılarla büyütülen bebişler için
ama biz sorumlu anneler bu psikolojiyle varolan sütümüzü de etkiliyoruz

sorun çevrenizdeki büyüklere mutlaka ayşede süt vermiştir ama fatmada sütü yoktur mama vermiştir
mama öcü değil
en önemli şey beynen rahat olmak
iyi beslenmek
panik yapmamak
tüm bunlara rağmen süt yoksa o da Allahın takdiridir, canımız saolsun :)))

vivam önemli olan bebeklerimizin karnı doysun süt yoksa mamayla elbette
kayınvalidem mama vermiyceksin çektikçe çocuk getirir falan diyince kadını evden kovacaktım nerdeyse
zaten mama vermiyorum çok şükür sütümde yetiyo ama bu cahillik nedir yahu yoksa çeke çeke nasıl gelecek yada aç çocuğa neden eziyet edeceksin ki
çok kompleks yapıp bebeği aç bırakan anneler var tıpkı sütü olupta göğüsleri sarkıcak diye vermeyenler gibi.. Allah sütüm yok diye üzülenlere bol bol süt versin..şükrediyorum ki mamaya gerek kalmadı bende yoksa lafa söze gelemezdim herkesi kırardım heralde (sırf bunun için seviniyorum)

Bu aralar sütümün bollaştığını hisssediyorum, ve dediğin gibi saklamak istiyorum. Ne olur ne olmaz, yedekleyeyim diyorum. Önerebileceğin pompa markası var mı?

kızlarr sabah kızımın gaz sancısıyla uyandım ,zaten gece hıc uyumamıstım... Sabah kızım ağlıyordu,sonra bogazında bısey war gıbı hırıldadı ben de kafasını cewırıp emzıgı cıkarttım hemen ..bir baktım kan kusmuş...hemen doktoru aradık,acıle gıttık uçarak..:26: Boğazına da baktı yara falan yok dedı ...yarın kan sayımı yapınca netlesecek dua edın kızlar sadece göğsümdekı yaradan kan geçmiş olsun ...

Bu aralar sütümün bollaştığını hisssediyorum, ve dediğin gibi saklamak istiyorum. Ne olur ne olmaz, yedekleyeyim diyorum. Önerebileceğin pompa markası var mı?

bebeğim kuvezdeyken sağıp gönderiyodum ben milkway marka elektrikli pompa aldım çokta memnumdum bebedorunkini denedim acıtmıştı ama milkwaydan epey memnundum tafsiye ederim

çok geçmiş olsun canım.. neden olabilir dedi dr peki?:44: inş bişey çıkmaz

canım amcamın kızınada aynısı olmuştu, bebeğini emzirirken memesinden kan gelmiş, çocukta kan kusmuş hemde kaç defa. moralini bozma ama tedbiride elden bırakmayın tabi

selam kızlar nasılsınız,biz yoorgun ve uykusuzuz
bennebileyim canım geçmiş olsun inşallah sütünden geçmiştir,panik yapma
viva bugün rahatlamışsın tavsiyelerine uyacam bende
buklem bende sütüm çokken hep döktüm şimdi eskisi gibi degil,2-3 paket var buzluktada keşke daha fazla koysaydım dedim

internette gezinirken gözüme çarptı
belki işinize yarar annişler :)))

Eki Görüntüle 362500

bUNU ALMAYI DUSUNMUSTUM AMA YAZI DÜŞÜNÜP WAZGECTIM BAYILIRIM HERALDE O SICAKLARDA...BU ARADA GAZDAN KURTULMANA COK SEWINDIM AYLARDIR CEKIYORDUN DERDINI..INSALLAH SON OLMUSTUR ...BU ARADA NASIL YATIRDIGINI ANLAMADIM EMERKEN BEN KAFASINI DIRSEGIMIN ICINE,ELIMI DE KALCASINA KOYUYORUM ..ALT KISMI RAHAT DURUYOR ..OYLE MI OLACAKMIS?NASIL YATIRDIN PEKI..

enice bende çok yorgun ve uykusuzum
inanşılmaz gözlerim batıyo
işin ilginci gündüzde uyumuyo
dr 12-13 saat uyuması gerekmez mi
yok anam mümkün değil o kadar saat uyumuyo bu çocuk

sağolun kızlar teşekkurler..Doktor da göğsüme baktı büyük ihtimal yaradandır dedi,ama yıne de kan sayımı yaparız kanında azalma warsa ondan gelmıs oluyormus ıste..Yarın test yaptırcaz zaten yarın kalca ultrasonu da wardı bayagı canı yanacak zawallımın...Gaz da dewamdı ,doktordan 2de geldık ..Sabah 9dan berı yenı yatıyor..Ben de uyuyum bıraz kızlar bır ölu gıbıyım ..Sabah hastanede aynaya baktım da zombıe olmusum haberım yok..Gözler aglamaktan uykusuzluktan şişmiş,sacım basım dagılmıstı...ANNELİK en zor MESLEK olmalı...24 saat mesaısı war..

canım içini rahatlatacak bişey sölim sana
kalça kemiği ultrasonu çok kolay ve kısa sürüyo
hatta bizimkinin çok hoşuna gitti
bi sağa çeviriyo bi sola bitti
korkam inş bişeyde çıkmaz kafan rahat gelirsin eve

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…