- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.241
Kurban olduğum su kucagımdakı masuma acı yarabbım gecır memelerımı artık dayanamıyorum yavrumun emme ıstegı gogsumun acıması ben her emzırmyı agzımda havlu bacaklarımda bastıması ıcın bırı ıle yapmak ıstemıyorum ben her emzırmeyı gulerek yapmak ısıtyorummm yardım et kurban oldgum dua edın ne olur cunku ılaçlar fayda etmıyor bana
peki aşı için özelde bi ücret veriyomusun bizim hastanemizde özeldi ama bi bilgi vermedi..:44:
emzirirken aklıma hep sen geliyosun canım dua ediyorum Allah yardımcın olsun
yok tatlım ücret alınmıyo özel aşı istersen ücrete tabi sadece arada 2 tane özel aşı var zaten ücretleride 25 tl istemezsen devletin karşıladığı aşıyı ücretsiz yapıyolar
benimolan ve buklee sizin bebkte yok o ses anladığım kadarıyla
komagene nin bebesinde var, komik bi ses zaten çok gülüyoruz
bizim teke geldi yine diyoruz
bbye o kadar üzgünümki ne desem bilmiyorum
kıyamam sana
keşke bişey gelse elimden
benimde çok acıyodu ama seninki kadar değildi yada şöyle diyim devam etsem belki seninki kadar olurdu
benim elektrik çarpmış gibi oluyodu ama emmye başlayınca azalıyodu acısı
ilk memeyi tutarken havaya sıçrıyodum nerdeyse hatta acıkmasın diye dua edecek noktaya geldim diyim sana
bu kesinlikle bünye meselesi
yani bi noktadan sonra memenin ucunu tuttu meseleside değil
olacağı varsa oluyo lanet şey
resmen vicdan azabı
ama şunu bil sen çok güzel bir annesin
sütünü sağamıyomuydun canım
o zamandamı acıyo
emzirirken aklıma hep sen geliyosun canım dua ediyorum allah yardımcın olsun
yok tatlım ücret alınmıyo özel aşı istersen ücrete tabi sadece arada 2 tane özel aşı var zaten ücretleride 25 tl istemezsen devletin karşıladığı aşıyı ücretsiz yapıyolar
saol canım sagarken acıyor ama sagıyorumda bır sekılde bu sutu verıyorum ama ben artık acımasın dıye degıl dayanabılcegım kadar acısın dıye dua edyorum gusel dıleklerın ıcın tesekku ederımm hemde cokkk
öpüyorum kızlar sizi
rüzgar ağlıyo banyo yaptığı gün bile uyumuyo laf istiyokucak istiyo
görüşürüz yine
bbye
dinlendirmeden geçmez gibi geliyo bana
yada en azından şunu yapsan tek memeden 1 hafta versen, diğerinin acısı azalsa
sadece sağsan diğerini
emince daha çok acıyo çünkü((
bukleecim hoşçakal
tatlı uykular yavruşuna
niye kimse bu souma cevap vermiyo kimsenin hamile kalma korkusu yok her halde benm daha kırkım çıkmadan başladı bide etraf aman dikkat et diyince daha panik oluyorum napcam bilmiyorum yaaa allah korusun yaa
niye kimse bu souma cevap vermiyo kimsenin hamile kalma korkusu yok her halde benm daha kırkım çıkmadan başladı bide etraf aman dikkat et diyince daha panik oluyorum napcam bilmiyorum yaaa allah korusun yaa
allah razı olsun duların kabul olsunn canım benım sutun bol bol olsun işllahhh
bbye
dinlendirmeden geçmez gibi geliyo bana
yada en azından şunu yapsan tek memeden 1 hafta versen, diğerinin acısı azalsa
sadece sağsan diğerini
emince daha çok acıyo çünkü((
bukleecim hoşçakal
tatlı uykular yavruşuna
kıyamam ya valla allah yardımcın olsun canım napıcaksın peki meme kremi falan damı fayda etmiyor neden böyle oldı dr sordunmu peki neyapman gerekiyor diye.
cnm bepanthen kullansan 6 tl ye aldım eczaneden benimde çok acıyordu ağlıyordum artık çok iyi geldi sür beklet bi süre sil yada yıkan çıkar çok iyi geliyo denedinmi inş geçer ya meme acıması çok zor bişi
pomakcım hemşirecim çok tecrbeli bi abladan öğrendimki eğer bebek sürekli emmek isteyip uyumuyorsa sütün yetmiyordur dedi bol bol emzir su iç ayva ye dedi süt çoğalması için sizde bol bol en azından su için günde en az 2 litre hem zayıflatırda....emiyorda uyumuyorsa süt az geliyordur zaten cak cak çeker ağlar anlarsınız benimkide yapıyo bazen hemen sıvıları götürüyorum içiyorum...inş uyur sizinkilerde allah yardımcımız olsun bnmkide sabahları 6 buçuktan sonra ayakta gündüz bol bol emziriyorum sarılığıda azaldı biraz şükürrr
selam canlar bugün buraya yazmak için kaç kez geldim bir ben birde allah bilir her seferinde esadım sağ olsun uyandı delirtti beni bugün 13 günlük olduk cuma 15 günlük olck yarın sağlık ocağına gitmem gerek opuktan kan alıp zeka testine bakcaklar ama eşim yaptırma eskiden zeka testimi vardı diyo hem bi sorunu olsa kafayı yeriz düşün düşün dedi kararsız kaldım bugün ilkkez dışarı çıktık oğlumla komşuya gittik annem falan akşam ezanı okunmadan eve geldim malum daha kırkım çıkmadı benim bişey olur molur derlermiş....iyi geldi hava almak valla özlemişim bulutları görmeyi bile...gittiğim kişininde iki çocuğu var bi 2 yaşında birinin 40 daha yeni çıkmış oda erkek bayağı fark ediyo 40 lı bebek hem o zaman görmeyede başlıyolar maşallah bizim kırkımız 2 nisanda çıkcak babasına yıkatcam oğlumu huyu ona çeksin diye....
kalça ultrasonunu anneme dedim kalçası çıkık olsa durmaz çocuk zaten ne gerek var dedi bende bilmiyorum valla eskiden bu kadar kontrol varmıydı bebeklere yaaa:44:
Canim topuk kanini ihmal etme cok onemli Allah korusun.kalca cikigi muayenesini ben evde yaptim sende yapabilirsin bence kismen. bacaklarini yan yana uzat bogumlari simetrik olmali bide yine bacagini uzat dum duz olacak ayak tabanlari esitmi ona bak hani biri kisa biri uzun olmamali.birkac manevra daha varda ne olur ne olmaz.bunlar yeterli anlaman icin ins. Bisey olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?