2012 Şubat Anneleri

emzirirken aklıma hep sen geliyosun canım dua ediyorum Allah yardımcın olsun

peki aşı için özelde bi ücret veriyomusun bizim hastanemizde özeldi ama bi bilgi vermedi..:44:

yok tatlım ücret alınmıyo özel aşı istersen ücrete tabi sadece arada 2 tane özel aşı var zaten ücretleride 25 tl istemezsen devletin karşıladığı aşıyı ücretsiz yapıyolar

bende bi sorayım bizim hastaneye o zaman...

saol canım sagarken acıyor ama sagıyorumda bır sekılde bu sutu verıyorum ama ben artık acımasın dıye degıl dayanabılcegım kadar acısın dıye dua edyorum gusel dıleklerın ıcın tesekku ederımm hemde cokkk

allah razı olsun duların kabul olsunn canım benım sutun bol bol olsun işllahhh

öpüyorum kızlar sizi
rüzgar ağlıyo banyo yaptığı gün bile uyumuyo laf istiyokucak istiyo
görüşürüz yine

cnm bepanthen kullansan 6 tl ye aldım eczaneden benimde çok acıyordu ağlıyordum artık çok iyi geldi sür beklet bi süre sil yada yıkan çıkar çok iyi geliyo denedinmi inş geçer ya meme acıması çok zor bişi

bbye
dinlendirmeden geçmez gibi geliyo bana
yada en azından şunu yapsan tek memeden 1 hafta versen, diğerinin acısı azalsa
sadece sağsan diğerini
emince daha çok acıyo çünkü ((

bukleecim hoşçakal
tatlı uykular yavruşuna

niye kimse bu souma cevap vermiyo kimsenin hamile kalma korkusu yok her halde benm daha kırkım çıkmadan başladı bide etraf aman dikkat et diyince daha panik oluyorum napcam bilmiyorum yaaa allah korusun yaa

görüşürüz canım

niye kimse bu souma cevap vermiyo kimsenin hamile kalma korkusu yok her halde benm daha kırkım çıkmadan başladı bide etraf aman dikkat et diyince daha panik oluyorum napcam bilmiyorum yaaa allah korusun yaa

korunsana canım ilaç olmaz iğne olmaz sen kendin korunabilirsin ama biliyosundur yani
sakın süte güvenme eskiden kalma laflar onlar dikkat et öpüldün

canım biz bişey yapmadığmız için korkmuyoruz henüz
yakında o korkuda başlar bende
ama bugüne kadar hiç düşünmedim bunu desem yeri yani

evet canım meınce daha cok acıyor ben denedım canım onu ama sagarken yara oldu etrafı kabuk bagladı ondan brını sagamıyorum ucu yıne catlaklar dolu dıgerı desen ona yuklednıgn ıcın dahada berbat yanı neyapıcagımı bıelmıyorum

kıyamam ya valla allah yardımcın olsun canım napıcaksın peki meme kremi falan damı fayda etmiyor neden böyle oldı dr sordunmu peki neyapman gerekiyor diye.

allah razı olsun canım sordum gıttım merhme verdı surdum suruyorum ama yok yanı catlaklarım artıyor neyapıcaıgmı sasırdımmm ne meme kremlerı var bende canım varya

haberleri izledinizmi bilmiyorum
hüngür hüngür ağladım
beyinsizin biri 10 aylık bebeğini çok ağlıyo diye yerlere fırlatmış
bebek yoğun bakımda 3 gün uyutulacakmış

yavrum benim yaa
ne diyim bilmiyorumki şimdi
erkek olcak bide

aldım bıtanem onuda surdum kusum yok aynı durumdalar daha berbatlasttııı

Canim zaten oyle anliyorum emiyo sut gelmeyince sinir oluyo memeyi birakiyo bende sikiyorum sut felan yok mama veriyorum bazen emiyo yatiyo bi bakiyom agliyo eldiven emiyo oyle ac oldugunu dbiliyorum.kismetmis napalim bunyem alisti biraz

Canim topuk kanini ihmal etme cok onemli Allah korusun.kalca cikigi muayenesini ben evde yaptim sende yapabilirsin bence kismen. bacaklarini yan yana uzat bogumlari simetrik olmali bide yine bacagini uzat dum duz olacak ayak tabanlari esitmi ona bak hani biri kisa biri uzun olmamali.birkac manevra daha varda ne olur ne olmaz.bunlar yeterli anlaman icin ins. Bisey olmaz

aa kız niye önce demedin altını degiştirirken bakayım bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…