2012 Şubat Anneleri

enice bende çok yorgun ve uykusuzum
inanşılmaz gözlerim batıyo
işin ilginci gündüzde uyumuyo
dr 12-13 saat uyuması gerekmez mi
yok anam mümkün değil o kadar saat uyumuyo bu çocuk

ya bzimkide az uyuyor 2 saat uyanık 1 ssat uyuyor kalkıyor nerde 12 -13 saat ya sinir oldum

walla sana hem imrendim hem kendimi pek bir beceriksiz hissettim. bu masaj işini öğrenebileceğimiz bi kitap falan yok mudur acaba yahu? bende bebeğimi rahatlatabilen bir anne olmak istiyorummmm

kendini beceriksiz hissetme ben kursuna gittim canım ben kurs koligim canım :)) dil kursları,masaj kursları,web tasarım teknik kurslara cok gittim :)) masaj kursuna da gittim 1 yıl egitim aldım.. iş olarak bile yaptım bir donem , hastalara felclilere masaj yaptım okul doneminde daha hamiş kalınca bıraktım..iyi de para kazandım.. refleksoloji falan da ogrendim..
bir de yapa yapa geliştirdim kendimi.. tensel hislerim gelişti nerede ne agrı var anlıyor , hemen rahatlatıyorum karşımdakini..

kızımda cok seviyor masajı ve egzersizi.. mumla bebe yagını ısıtıp masaj yapıyorum geceleri yatmadan kolunu kaldıramaz hale geliyor.. geceleri bir kere kalkmasını buna baglıyorum.. aglayarakta kalkmıyor mırıldanıyor ben altını acmasam uyanmıcak .. hali olmuyor.. ama gün aşırı da duş yaptırıyoruz bu da iyi geliyordur.. havalar ısınsın hergün yıkıcaz kıjımızı :))

Cok gecmis olsun canimm yaa korkulacak bisey yoktur insallah Rabbim sifasini versin bosuna endise ediyosundur umarim

kafası dirseğimin içinde, bacakları bacağımın arasında, diğer elim boşta
yani bebek yatay değil, yere 45derecelik bi açısı var gibi düşün

bazen yatakta emziriyorum bağdaş kurup
ayaklarını salıyorum bacaklarımın arasına, hafif oturur gibi duruyo
çok rahat alışınca

selam canlar bugün buraya yazmak için kaç kez geldim bir ben birde allah bilir her seferinde esadım sağ olsun uyandı delirtti beni bugün 13 günlük olduk cuma 15 günlük olck yarın sağlık ocağına gitmem gerek opuktan kan alıp zeka testine bakcaklar ama eşim yaptırma eskiden zeka testimi vardı diyo hem bi sorunu olsa kafayı yeriz düşün düşün dedi kararsız kaldım bugün ilkkez dışarı çıktık oğlumla komşuya gittik annem falan akşam ezanı okunmadan eve geldim malum daha kırkım çıkmadı benim bişey olur molur derlermiş....iyi geldi hava almak valla özlemişim bulutları görmeyi bile...gittiğim kişininde iki çocuğu var bi 2 yaşında birinin 40 daha yeni çıkmış oda erkek bayağı fark ediyo 40 lı bebek hem o zaman görmeyede başlıyolar maşallah bizim kırkımız 2 nisanda çıkcak babasına yıkatcam oğlumu huyu ona çeksin diye....

kalça ultrasonunu anneme dedim kalçası çıkık olsa durmaz çocuk zaten ne gerek var dedi bende bilmiyorum valla eskiden bu kadar kontrol varmıydı bebeklere yaaa:44:

mumla nasıl masaj yapıyosun anlamadın cnm sonra bebeğin sarılık olmasın çok uyumasıda iyi değil uyuyo diye boş bırakma bol bol emzir en az 3 saatte bir daha küçük onlar anlamıyolar acıktıklarını sakın ihmal etme...

cnm kalça çıkıklığında ağrısı olmazmış allh korusun boyu kısa yada ilerde aksak yürüme olabilirmiş öyle düşünme
tedbir bizden taktir allahtan

pomakcım hemşirecim çok tecrbeli bi abladan öğrendimki eğer bebek sürekli emmek isteyip uyumuyorsa sütün yetmiyordur dedi bol bol emzir su iç ayva ye dedi süt çoğalması için sizde bol bol en azından su için günde en az 2 litre hem zayıflatırda....emiyorda uyumuyorsa süt az geliyordur zaten cak cak çeker ağlar anlarsınız benimkide yapıyo bazen hemen sıvıları götürüyorum içiyorum...inş uyur sizinkilerde allah yardımcımız olsun bnmkide sabahları 6 buçuktan sonra ayakta gündüz bol bol emziriyorum sarılığıda azaldı biraz şükürrr

cnm kalça çıkıklığında ağrısı olmazmış allh korusun boyu kısa yada ilerde aksak yürüme olabilirmiş öyle düşünme
tedbir bizden taktir allahtan

yaptırayım o zaman sağlık ocağımı yapıyo bnm hiç bilgim yok hastaneyemi götürcem yoksa bir aylık olunca bukle topuk kanı aldırdınmı benm oğlana sağlık ocağı istiyo yaa hastanede doğunca baktılarda şimdide sağlık ocağı istiyo 10 ile 15 günlük iken bkılması lazımmış.:44:

canım sağlık ocağıyla uğraşmak istemiyorum doğum yaptığım hastane bildirim yapmış zaten sağlık ocağına..aşılarıda özelde yaptırıyorum ben..topuk kanıda kuvezdeyken alınmıştı zeka testi için bişey çıkmadı şükür..kalça ultrasonu sağlık ocağında yapılmıyo bildiğim kadarıyla 1.ayında oluyo zaten canım

Kurban olduğum su kucagımdakı masuma acı yarabbım gecır memelerımı artık dayanamıyorum yavrumun emme ıstegı gogsumun acıması ben her emzırmyı agzımda havlu bacaklarımda bastıması ıcın bırı ıle yapmak ıstemıyorum ben her emzırmeyı gulerek yapmak ısıtyorummm yardım et kurban oldgum dua edın ne olur cunku ılaçlar fayda etmıyor bana

peki aşı için özelde bi ücret veriyomusun bizim hastanemizde özeldi ama bi bilgi vermedi..:44:

kızlar sizdede tekar hamile kalırım korkusu varmı ben oğlumu planlı hamile kaldım ama yinede korkuyorum yaaa eşime yaklamya zaten korkuyorum daha dikişlerimde iyileşmedi 40 mın çıkmasınada var ma hergün dua ediyorum 2 i olmasın diye allhım istemeden verme diyorum yaaa:18:

benimolan ve buklee sizin bebkte yok o ses anladığım kadarıyla
komagene nin bebesinde var, komik bi ses zaten çok gülüyoruz
bizim teke geldi yine diyoruz

bbye o kadar üzgünümki ne desem bilmiyorum
kıyamam sana
keşke bişey gelse elimden
benimde çok acıyodu ama seninki kadar değildi yada şöyle diyim devam etsem belki seninki kadar olurdu
benim elektrik çarpmış gibi oluyodu ama emmye başlayınca azalıyodu acısı
ilk memeyi tutarken havaya sıçrıyodum nerdeyse hatta acıkmasın diye dua edecek noktaya geldim diyim sana

bu kesinlikle bünye meselesi
yani bi noktadan sonra memenin ucunu tuttu meseleside değil
olacağı varsa oluyo lanet şey
resmen vicdan azabı
ama şunu bil sen çok güzel bir annesin
sütünü sağamıyomuydun canım
o zamandamı acıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…