- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.221
enice bende çok yorgun ve uykusuzum
inanşılmaz gözlerim batıyo
işin ilginci gündüzde uyumuyo
dr 12-13 saat uyuması gerekmez mi
yok anam mümkün değil o kadar saat uyumuyo bu çocuk
walla sana hem imrendim hem kendimi pek bir beceriksiz hissettim. bu masaj işini öğrenebileceğimiz bi kitap falan yok mudur acaba yahu? bende bebeğimi rahatlatabilen bir anne olmak istiyorummmm
kızlarr sabah kızımın gaz sancısıyla uyandım ,zaten gece hıc uyumamıstım...Sabah kızım ağlıyordu,sonra bogazında bısey war gıbı hırıldadı ben de kafasını cewırıp emzıgı cıkarttım hemen ..bir baktım kan kusmuş...hemen doktoru aradık,acıle gıttık uçarak..:26: Boğazına da baktı yara falan yok dedı ...yarın kan sayımı yapınca netlesecek dua edın kızlar sadece göğsümdekı yaradan kan geçmiş olsun ...
bUNU ALMAYI DUSUNMUSTUM AMA YAZI DÜŞÜNÜP WAZGECTIM BAYILIRIM HERALDE O SICAKLARDA...BU ARADA GAZDAN KURTULMANA COK SEWINDIM AYLARDIR CEKIYORDUN DERDINI..INSALLAH SON OLMUSTUR ...BU ARADA NASIL YATIRDIGINI ANLAMADIM EMERKEN BEN KAFASINI DIRSEGIMIN ICINE,ELIMI DE KALCASINA KOYUYORUM ..ALT KISMI RAHAT DURUYOR ..OYLE MI OLACAKMIS?NASIL YATIRDIN PEKI..
kızlar kalça ultrasonu her bebeğe çekiliyor mu?
1.ayında aşıyla birlikte istiyo drlar ama hepsi istiyo mu bilmiyorum
kalça çıkıklığı Allah korusun gelişim için çok önemli erken önlem alınması açısından yaptırılmalı bence..
nacizane fikrim tabi..
kendini beceriksiz hissetme ben kursuna gittim canımben kurs koligim canım :)) dil kursları,masaj kursları,web tasarım teknik kurslara cok gittim :)) masaj kursuna da gittim 1 yıl egitim aldım.. iş olarak bile yaptım bir donem , hastalara felclilere masaj yaptım okul doneminde daha hamiş kalınca bıraktım..iyi de para kazandım.. refleksoloji falan da ogrendim..
bir de yapa yapa geliştirdim kendimi.. tensel hislerim gelişti nerede ne agrı var anlıyor , hemen rahatlatıyorum karşımdakini..
kızımda cok seviyor masajı ve egzersizi.. mumla bebe yagını ısıtıp masaj yapıyorum geceleri yatmadan kolunu kaldıramaz hale geliyor.. geceleri bir kere kalkmasını buna baglıyorum.. aglayarakta kalkmıyor mırıldanıyor ben altını acmasam uyanmıcak .. hali olmuyor.. ama gün aşırı da duş yaptırıyoruz bu da iyi geliyordur.. havalar ısınsın hergün yıkıcaz kıjımızı :))
kızlar bişey sorcam yaaa
sizin bebeklerde böyle teke gibi sesler çıkarıyo mu çok merak ettim :)))
selam canlar bugün buraya yazmak için kaç kez geldim bir ben birde allah bilir her seferinde esadım sağ olsun uyandı delirtti beni bugün 13 günlük olduk cuma 15 günlük olck yarın sağlık ocağına gitmem gerek opuktan kan alıp zeka testine bakcaklar ama eşim yaptırma eskiden zeka testimi vardı diyo hem bi sorunu olsa kafayı yeriz düşün düşün dedi kararsız kaldım bugün ilkkez dışarı çıktık oğlumla komşuya gittik annem falan akşam ezanı okunmadan eve geldim malum daha kırkım çıkmadı benim bişey olur molur derlermiş....iyi geldi hava almak valla özlemişim bulutları görmeyi bile...gittiğim kişininde iki çocuğu var bi 2 yaşında birinin 40 daha yeni çıkmış oda erkek bayağı fark ediyo 40 lı bebek hem o zaman görmeyede başlıyolar maşallah bizim kırkımız 2 nisanda çıkcak babasına yıkatcam oğlumu huyu ona çeksin diye....
kalça ultrasonunu anneme dedim kalçası çıkık olsa durmaz çocuk zaten ne gerek var dedi bende bilmiyorum valla eskiden bu kadar kontrol varmıydı bebeklere yaaa:44:
kızlar bişey sorcam yaaa
sizin bebeklerde böyle teke gibi sesler çıkarıyo mu çok merak ettim :)))
cnm kalça çıkıklığında ağrısı olmazmış allh korusun boyu kısa yada ilerde aksak yürüme olabilirmiş öyle düşünme
tedbir bizden taktir allahtan
yaptırayım o zaman sağlık ocağımı yapıyo bnm hiç bilgim yok hastaneyemi götürcem yoksa bir aylık olunca bukle topuk kanı aldırdınmı benm oğlana sağlık ocağı istiyo yaa hastanede doğunca baktılarda şimdide sağlık ocağı istiyo 10 ile 15 günlük iken bkılması lazımmış.:44:
canım sağlık ocağıyla uğraşmak istemiyorum doğum yaptığım hastane bildirim yapmış zaten sağlık ocağına..aşılarıda özelde yaptırıyorum ben..topuk kanıda kuvezdeyken alınmıştı zeka testi için bişey çıkmadı şükür..kalça ultrasonu sağlık ocağında yapılmıyo bildiğim kadarıyla 1.ayında oluyo zaten canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?