2012 Şubat Anneleri

Aynen benide aglatti yaa yavrum nasil boylu bogum bogum guzelim elleri mosmordu etmedigim beddua kalmadi yavv onceden boyle deildim anne olunca cok farkli oluyo

Kizlar benim kilolar kaldi yavv psikolojim bozuk iyice korse taktim iki haftadir bugun oldum yaa bel fitigim var benim korse iyice kaslarimi gucsuzlestirdi belimi dogrultamadim bile cikardim attim korseyi zaten bir gidim fayda etmemis anlamadim kii ameliyat oldugum andan beri sardim bagadim korse taktim amaaaan bu kiz hep ayni seyi soyluyo diceksiniz ama buda irsi bence annemde koca gobek var bende ona adayim galiba:))) cogu sey genetik yuruyo bizim ailede yavv anneminde sutu yokmus mesela:))

Aynen benide aglatti yaa yavrum nasil boylu bogum bogum guzelim elleri mosmordu etmedigim beddua kalmadi yavv onceden boyle deildim anne olunca cok farkli oluyo

Kiz sikilmaya vakit bulabiliyomusun biz gazmanla ugrasmaktan:))

ben izlemedim ama izlesem kesin aglardım, bebegim olduktan sonra hiç dayanamaz oldum,her dakka salya sümük
ya şuan uyuyor kızım işte yapmak istemiyorum öylece oturuyorum

kızlar kızım çok aglayınca ve uyumayınca yüzüstü yatırıyorum çok rahatlıyor sizde yatırıyormusunuz

canım bende hiç düzenli takmadım,göbek kalacak gibi ama 3 aydan sonra mekik çekicem çok iyi geliyormuş sende dene
kaç kilo almıştın hamilelikte şuan kaçı kaldı
ben 20 kilo aldım 13 gitti 7si miras kaldı inşallah onlarda gider:18:

Ya guya korse taktim iki haftadir zerre cikarmadim geceli gunduzlu banamisin demedi bende mekik cekerim su ebru sallinin cd sini alcam gobek eritmek icin felan negerekiyosa ugrasicam ama umudum yok diim bakalim.benim 12 gitti 8 kaldi ama bes aylik hamile gibiyim

yaa ben herşeye ağlar oldum çok hassasım. hatta bazen oğluma bakarken bile ağlayasım geliyo. o masumluğu ve çaresizliği içimi burkuyo.

göbeğe gelince benim tek şikayetim kilo değil. göbek derim çok gevşedi ve sezeryan olduğum için kesilen yerin hemen üstüne düşen bi göbek katım olduki çok kötü gözüküyo. önümüzdeki ay spora, bebeğim 6 ayını dolduruncada rejime başlamak istiyorum ama forma giremezsem çok kötü depresyona girerim gibi bi his var içimde ((

Aynen beni tarif eder gibisin bide benim catlak izleri hep duruyo siyah siyah olmus.karnim hamur gibi bilik bilik ediyo ya ins. Duzelir yoksa bende kendimi toparlayamam yani

ay harikasın walla. küçük bir yerde olmasam ben de giderdim ama burada yoktur öyle kurs falan....:2:

[ı][/ı]kızlar boşa kuruntu yapıyorsunuz pekı ben ne yapayım siz de 20 kg almıssınız 12-13ünü wermıssınız ,benım tam da tersı yanı 12 kılom war 8i gitti,o da dogumda gıttı o kadar..kafayı yıyecem bu kadar helva yıyıp boza yıyıp nasıl zayıfladınız bana da taktık werın ben bunları yedıkce kaldım aynı kıloda...pılates yapıyordum eskıden ebru sallı ıle acaba sezeryanla kacıncı aydan ıtıbaren baslarız,en azından yaza zayıf gırseydık kızlar yaa..ayakkabılarım bıle olmuyor ayagım şişi indiği halde...

slm..bi sorum olacaktı.bugün 36.günümüz.pazartesi kısmetse 40.ımız dolacak.
benim 20.günden sonra kanamam yok derecek kadar azalmıştı,bazen geliyor,bazen hiç gelmiyor,nerdeysedamla damla şeklinde diyebilirim.hatta artık bitti sanmıştım.fakat 3 gündür kanamayı hissedecek şekilde yoğun ,parlak kırmızzı,koyu renk değil,bildiğinmiz kan renginde bi kanamam oluyor.sizce normalmi?doktorumu aramam gerekiyormu sizce?zaten 40 ın çıkınca kontrol amaçlı gel demişti doktorum.bekliyimmi o güne kadar?
sizler 40 ınızdan nekadar sonra doktora gittiniz?
kanamanız nezaman bitti?
bu arada doğum şeklim sezeryan

40 ın çıktığında veya 40 ın yaklaştığında tekrar kanaman artar.
hatta yaşlılar 40 başı derlerbuna,bence normal canım..

40 ın çıktığında veya 40 ın yaklaştığında tekrar kanaman artar.
hatta yaşlılar 40 başı derlerbuna,bence normal canım..

aaa..hiç duymamıştım ama içim raatladı şimdi ..sağol canım.annemi aramıştım burya yazmadan önce onun doğumları normal ,sezeryana aynı olmaz ,zaten pek bi,şey diyemedi oda 21 sene önce doğum ypan biri lolarak pek aydınlatamadı beni..
tekrar sağol..

benım de 30.gun falan ,ama kanamam hıc bıtmıyor canım ara ara gelıyor yıne..Sen ne olur ne olmaz ıstersen doktora sor o gel derse gıt ..Demezse 40ından sonra bana doktorum 40ından tam bır hafta sonraya wermıs randewu ,ama sanırım gunun bır önemı yok istedıgın gun gıt 40ından sonra..Alttan muyene edılıyormus..gecmıs olsun..

Slm kızlar bgn yenı bır sorunum cıktı...gögum neden yara oldugunu bgn anladım göğsumun ucunu emmeye calısıyor kızım ,yanı tamamını bazen alıyor,bazen yarısını;ama ilerleyen saatlerde tek ucunu alıyormussss...dün geceden berı tekrar başa dönduk,acı içinde kıvranıyorum yara içindeyım ne yapacagımı sasırdım..agzını actıgı anda sokmaya calısıyorum kahverengı kısmı,ama emerken agzını hafıf acıp tekrar ucuna getırmıs oluyor bır sure sonra..ne yapmalıyım ..bu sorunla karsılasan var mı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…