- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.261
haberleri izledinizmi bilmiyorum
hüngür hüngür ağladım
beyinsizin biri 10 aylık bebeğini çok ağlıyo diye yerlere fırlatmış
bebek yoğun bakımda 3 gün uyutulacakmış
yavrum benim yaa
ne diyim bilmiyorumki şimdi
erkek olcak bide
canımmmm sıkılıyooooo
Aynen benide aglatti yaa yavrum nasil boylu bogum bogum guzelim elleri mosmordu etmedigim beddua kalmadi yavv onceden boyle deildim anne olunca cok farkli oluyo
Kiz sikilmaya vakit bulabiliyomusun biz gazmanla ugrasmaktan:))
Kizlar benim kilolar kaldi yavv psikolojim bozuk iyice korse taktim iki haftadir bugun oldum yaa bel fitigim var benim korse iyice kaslarimi gucsuzlestirdi belimi dogrultamadim bile cikardim attim korseyi zaten bir gidim fayda etmemis anlamadim kii ameliyat oldugum andan beri sardim bagadim korse taktim amaaaan bu kiz hep ayni seyi soyluyo diceksiniz ama buda irsi bence annemde koca gobek var bende ona adayim galiba:))) cogu sey genetik yuruyo bizim ailede yavv anneminde sutu yokmus mesela:))
canım bende hiç düzenli takmadım,göbek kalacak gibi ama 3 aydan sonra mekik çekicem çok iyi geliyormuş sende dene
kaç kilo almıştın hamilelikte şuan kaçı kaldı
ben 20 kilo aldım 13 gitti 7si miras kaldı inşallah onlarda gider:18:
kızlar kızım çok aglayınca ve uyumayınca yüzüstü yatırıyorum çok rahatlıyor sizde yatırıyormusunuz
Kucagindami oyle yatiriyosun yataktA zaten oyle olmaz bence ??
Aynen benide aglatti yaa yavrum nasil boylu bogum bogum guzelim elleri mosmordu etmedigim beddua kalmadi yavv onceden boyle deildim anne olunca cok farkli oluyo
yaa ben herşeye ağlar oldum çok hassasım. hatta bazen oğluma bakarken bile ağlayasım geliyo. o masumluğu ve çaresizliği içimi burkuyo.
göbeğe gelince benim tek şikayetim kilo değil. göbek derim çok gevşedi ve sezeryan olduğum için kesilen yerin hemen üstüne düşen bi göbek katım olduki çok kötü gözüküyo. önümüzdeki ay spora, bebeğim 6 ayını dolduruncada rejime başlamak istiyorum ama forma giremezsem çok kötü depresyona girerim gibi bi his var içimde((
kendini beceriksiz hissetme ben kursuna gittim canımben kurs koligim canım :)) dil kursları,masaj kursları,web tasarım teknik kurslara cok gittim :)) masaj kursuna da gittim 1 yıl egitim aldım.. iş olarak bile yaptım bir donem , hastalara felclilere masaj yaptım okul doneminde daha hamiş kalınca bıraktım..iyi de para kazandım.. refleksoloji falan da ogrendim..
bir de yapa yapa geliştirdim kendimi.. tensel hislerim gelişti nerede ne agrı var anlıyor , hemen rahatlatıyorum karşımdakini..
kızımda cok seviyor masajı ve egzersizi.. mumla bebe yagını ısıtıp masaj yapıyorum geceleri yatmadan kolunu kaldıramaz hale geliyor.. geceleri bir kere kalkmasını buna baglıyorum.. aglayarakta kalkmıyor mırıldanıyor ben altını acmasam uyanmıcak .. hali olmuyor.. ama gün aşırı da duş yaptırıyoruz bu da iyi geliyordur.. havalar ısınsın hergün yıkıcaz kıjımızı :))
slm..bi sorum olacaktı.bugün 36.günümüz.pazartesi kısmetse 40.ımız dolacak.
benim 20.günden sonra kanamam yok derecek kadar azalmıştı,bazen geliyor,bazen hiç gelmiyor,nerdeysedamla damla şeklinde diyebilirim.hatta artık bitti sanmıştım.fakat 3 gündür kanamayı hissedecek şekilde yoğun ,parlak kırmızzı,koyu renk değil,bildiğinmiz kan renginde bi kanamam oluyor.sizce normalmi?doktorumu aramam gerekiyormu sizce?zaten 40 ın çıkınca kontrol amaçlı gel demişti doktorum.bekliyimmi o güne kadar?
sizler 40 ınızdan nekadar sonra doktora gittiniz?
kanamanız nezaman bitti?
bu arada doğum şeklim sezeryan
40 ın çıktığında veya 40 ın yaklaştığında tekrar kanaman artar.
hatta yaşlılar 40 başı derlerbuna,bence normal canım..
slm..bi sorum olacaktı.bugün 36.günümüz.pazartesi kısmetse 40.ımız dolacak.
benim 20.günden sonra kanamam yok derecek kadar azalmıştı,bazen geliyor,bazen hiç gelmiyor,nerdeysedamla damla şeklinde diyebilirim.hatta artık bitti sanmıştım.fakat 3 gündür kanamayı hissedecek şekilde yoğun ,parlak kırmızzı,koyu renk değil,bildiğinmiz kan renginde bi kanamam oluyor.sizce normalmi?doktorumu aramam gerekiyormu sizce?zaten 40 ın çıkınca kontrol amaçlı gel demişti doktorum.bekliyimmi o güne kadar?
sizler 40 ınızdan nekadar sonra doktora gittiniz?
kanamanız nezaman bitti?
bu arada doğum şeklim sezeryan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?