- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.281
40 ın çıktığında veya 40 ın yaklaştığında tekrar kanaman artar.
hatta yaşlılar 40 başı derlerbuna,bence normal canım..
benim ameliyattan sonraki iki gün haricinde hiç kanamam olmadı
45 gün oluyo
buda normalmi peki ??*
slmm bn geldım..
ne 2 gunmu bnce anormallll..
1 hafta en az olmn gerekır bnce cnm ya drna neden sormadın?
ben hala leke leke gelmeler oluyor damla damla ama kan rengı deıl
ucuk pembe. 40 doldugu halde..
acaba kırk bası bende olcammı ya
zaten heryerim bozuktu, bi de kutuyu bozduk iyimi :)))
hehehhehhe
ya benım karnım sarkmıs moralım felaket bozuldu bırden kılo verdıgımız ıcınmıkı yaaa
bnm kaportA nasıl duzelcek:))
benım de 30.gun falan ,ama kanamam hıc bıtmıyor canım ara ara gelıyor yıne..Sen ne olur ne olmaz ıstersen doktora sor o gel derse gıt ..Demezse 40ından sonra bana doktorum 40ından tam bır hafta sonraya wermıs randewu ,ama sanırım gunun bır önemı yok istedıgın gun gıt 40ından sonra..Alttan muyene edılıyormus..gecmıs olsun..
canım bebeğin seni takip ediyomu gözleriyle
tepki veriyomu
dinliyomu
(ne alaka dimi karın sarkmasıyla)
slm..bi sorum olacaktı.bugün 36.günümüz.pazartesi kısmetse 40.ımız dolacak.
benim 20.günden sonra kanamam yok derecek kadar azalmıştı,bazen geliyor,bazen hiç gelmiyor,nerdeysedamla damla şeklinde diyebilirim.hatta artık bitti sanmıştım.fakat 3 gündür kanamayı hissedecek şekilde yoğun ,parlak kırmızzı,koyu renk değil,bildiğinmiz kan renginde bi kanamam oluyor.sizce normalmi?doktorumu aramam gerekiyormu sizce?zaten 40 ın çıkınca kontrol amaçlı gel demişti doktorum.bekliyimmi o güne kadar?
sizler 40 ınızdan nekadar sonra doktora gittiniz?
kanamanız nezaman bitti?
bu arada doğum şeklim sezeryan
tepki veriyomu
dinliyomu
tepki veriyomu
dinliyomu
tepki veriyomu
dinliyomu
tepki veriyomu
dinliyomu
Slm kızlar bgn yenı bır sorunum cıktı...gögum neden yara oldugunu bgn anladım göğsumun ucunu emmeye calısıyor kızım ,yanı tamamını bazen alıyor,bazen yarısını;ama ilerleyen saatlerde tek ucunu alıyormussss...dün geceden berı tekrar başa dönduk,acı içinde kıvranıyorum yara içindeyım ne yapacagımı sasırdım..agzını actıgı anda sokmaya calısıyorum kahverengı kısmı,ama emerken agzını hafıf acıp tekrar ucuna getırmıs oluyor bır sure sonra..ne yapmalıyım ..bu sorunla karsılasan var mı ..
selam canim, bende de aynisi oldu hatta dedim acaba dikisleim mi kaniyor (normal dogum yaptim). sonradan baktim dikis degil. sali gunu 40i devirdik. kanama fln yok simdilik. normal yani telas yapma bence
ben cevap veriyim...seninle aynıyız sanırım..gün olarak..
benim bebeğim dikkatli olarak yüzüme bakarak ben konuşurken dinlemeye başladı.
gözüyle takip çok uzun süreli olmuyor.emzirirken üzerimde renkli bişey varsa önce ona odaklanıyor bi ondan sonra emiyor ve emerken gözler orda.
birde memeyi ağzından kaçırınca ağzını açıp kafazını sağa sola cevirmesi varrr taa ilk günden beri.çok komik oluyo..
ben başkasının yanında mama vermeye çok utanıyorum kızlar. yaa..sizde öylermisiniz..özelliklede tepkilerden..
gözüyle takip çok uzun süreli olmuyor.emzirirken üzerimde renkli bişey varsa önce ona odaklanıyor bi ondan sonra emiyor ve emerken gözler orda.
birde memeyi ağzından kaçırınca ağzını açıp kafazını sağa sola cevirmesi varrr taa ilk günden beri.çok komik oluyo..
ben başkasının yanında mama vermeye çok utanıyorum kızlar. yaa..sizde öylermisiniz..özelliklede tepkilerden..
D:
ne guldum parenteze yaa
evet cnm kokumu bıle alıyo
cok alıstı galıba bana bnu engellemem gerek
bızımde sorunumuz hep tek bı tarafa yattıgından kafası yamulmus:S:S
sımdı dıger tarafa donduremıyorum zorla cevırıyorum
meger ben hep bı tarafta otururum koltuklarda ondan hep bana bakıyormus sımdı besıgını ters cevırdım.
benimkide hep sağına dönüyo ama yastık var başının altında pufpuf bişey. sanırım yamulmadı kafası. kendi yamuk zaten komple :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?