2012 Şubat Anneleri

slmm bn geldım..

benim ameliyattan sonraki iki gün haricinde hiç kanamam olmadı
45 gün oluyo
buda normalmi peki ??*

ne 2 gunmu bnce anormallll..
1 hafta en az olmn gerekır bnce cnm ya drna neden sormadın?
ben hala leke leke gelmeler oluyor damla damla ama kan rengı deıl
ucuk pembe. 40 doldugu halde..
acaba kırk bası bende olcammı ya

zaten heryerim bozuktu, bi de kutuyu bozduk iyimi :)))

bi kaç gün daha takip edicem canım,duruma göre ararım,gel derse giderim ,normal derse bende 40 ımdan 1 hafta 10 gün sonra giderim,zaten gidecektim.allttan ultrasonla bakar sanırım..offfff...o neysede smear testi falan istemese bari kontrol amaçlı.ben hamile kalmadan önce yaptırmıştım canım çok yanmıştı.

canım bebeğin seni takip ediyomu gözleriyle
tepki veriyomu
dinliyomu

(ne alaka dimi karın sarkmasıyla)

D:
ne guldum parenteze yaa
evet cnm kokumu bıle alıyo
cok alıstı galıba bana bnu engellemem gerek
bızımde sorunumuz hep tek bı tarafa yattıgından kafası yamulmus:S:S
sımdı dıger tarafa donduremıyorum zorla cevırıyorum
meger ben hep bı tarafta otururum koltuklarda ondan hep bana bakıyormus sımdı besıgını ters cevırdım.

selam canim, bende de aynisi oldu hatta dedim acaba dikisleim mi kaniyor (normal dogum yaptim). sonradan baktim dikis degil. sali gunu 40i devirdik. kanama fln yok simdilik. normal yani telas yapma bence

tepki veriyomu
dinliyomu

ben cevap veriyim...seninle aynıyız sanırım..gün olarak..
benim bebeğim dikkatli olarak yüzüme bakarak ben konuşurken dinlemeye başladı.
gözüyle takip çok uzun süreli olmuyor.emzirirken üzerimde renkli bişey varsa önce ona odaklanıyor bi ondan sonra emiyor ve emerken gözler orda.
birde memeyi ağzından kaçırınca ağzını açıp kafazını sağa sola cevirmesi varrr taa ilk günden beri.çok komik oluyo..

ben başkasının yanında mama vermeye çok utanıyorum kızlar. yaa..sizde öylermisiniz..özelliklede tepkilerden..

tepki veriyomu
dinliyomu

gözüyle takip çok uzun süreli olmuyor.emzirirken üzerimde renkli bişey varsa önce ona odaklanıyor bi ondan sonra emiyor ve emerken gözler orda.
birde memeyi ağzından kaçırınca ağzını açıp kafazını sağa sola cevirmesi varrr taa ilk günden beri.çok komik oluyo..

ben başkasının yanında mama vermeye çok utanıyorum kızlar. yaa..sizde öylermisiniz..özelliklede tepkilerden..

tepki veriyomu
dinliyomu

tepki veriyomu
dinliyomu

benim de o yuzden yara olmustu goguslerim ilk etapta, ucunu emince sut de gitmiyormus doktor ole dedi. ucundan alinca ilk etapta gelir sonra kesilir dedi ki oglum o hafta sadece 50 gr almisti, yani cocuk surekli ac kalmis( ucundan aldikca yilma cikar agzindan tekrar sok.alismasi zor oluyor ama oluyor bi sekilde... simdi benim minnosum direk ordek gibi aciyor agzi:))

selam canim, bende de aynisi oldu hatta dedim acaba dikisleim mi kaniyor (normal dogum yaptim). sonradan baktim dikis degil. sali gunu 40i devirdik. kanama fln yok simdilik. normal yani telas yapma bence

anladım canım ,inşallah bendede öyle olur..

kusura bakmayın önceki mesajım 4-5 kez gelmiş..hata oluşmuştu gönderirken..sinir oldum

hıc utanma tepkılere karsıda dıyecegın sey bende ıstemıyorum ama buyumesı ıcın gereklı falan de
dr onerısı de ne bılım bu tur laflar. cok ac gozlu once benı bıtırıyor sonra babasının kesesıne gecıyor de saka olarak gulup gecerler oyleleıkle
tabıkı sutun varken mama verme ne gerek var...

ne utaniosun cnm yaa... kime ne cocuk senin degil mi istersen sadece mama verirsin... olsa mama vercek halin yok heralde, o cok bilenler gelsin de sut yaptirsinlar o zaman sana bi guzel bakima alsinlar:))

benimkide hep sağına dönüyo ama yastık var başının altında pufpuf bişey. sanırım yamulmadı kafası. kendi yamuk zaten komple :)))

canım yaa o kafa sallaması benide delirtiyo valla. bide açken memeye saldırması, biberona saldırması, eline saldırması hatta kucağındayken yüzüne saldırması :)))
mamanın sonuna geldiğinde biberonu diliyle hızlı hızlı titretmesi
şaşı bakması, gülüşü

hepsi çok şeker :)))

ayrıca hiç utanacak bişey yok
ya insanlardan nefret ediyorum diyince kızıyo annem
bebeğini bile besletmiyolar insana, hep bi müdahale
bi rahatsızlık
sizene kardeim dimi yane sizeneeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…