2012 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız?
sanırım konu bebeğin kafası
benimkinin kafası yamuk değil ama arka kısmı tümbük gibi tam üstüne yatır düzelir diyolar ama öyle yatırıncada sağa yada sola çeviriyo kafasını sivrilikten o şekilde tutamıyo yavrum kafasını

destekle cnm ya sıvrı kafalı olmasın bıde benımkı yamuk kafalı olcak dıye aklım gıdıyo ya sırt ustu yada hep sagına yatıyo

bızde bugun dısarı cıkcaz ılk kez kızım ve ben lıse arkadasıma gıdecem
acaba becerebılecekmıyım

Bu aralar sütümün bollaştığını hisssediyorum, ve dediğin gibi saklamak istiyorum. Ne olur ne olmaz, yedekleyeyim diyorum. Önerebileceğin pompa markası var mı?

medela nın mini elektirikli pilli olanını aldım 160 mış tl ye gitti gidiyordan ben memnunum aventin de var kullananlar memnun ama biraz pahalı o ben memnunum medeladan

selam kızlar bugün doktora gittik kontrole,sarılıgımız hala var idrar tahlili istedi doktor,inşallah bişey çıkmaz,kız çocuktn idrar almakta bayagı zahmetlitmişşş
ögleden sonrada kalça ultrasonumuz var, ama doktor kontrol etti hemşirenin dedigi gibi bişey yok normal dedi
sizler nasılsınız

Selam kızlar,

ben geçmişi okumadan konuya daldım:) ben de sağa sola doğru yatırıyorum kafası üstüne yatırmıyorum, arkası basık olmasın diye. zaten bizim kız da kafasını sürekli döndürüyor:) bu arada süt pompası olarak aventi kullanıyorum ve memnunum. hem pil, hem elektrik hem de manuel olarak kullanılıyor. ayrıca aventin saklama kaplarından aldım onlar da çok kullanışlı.

ne utaniosun cnm yaa... kime ne cocuk senin degil mi istersen sadece mama verirsin... olsa mama vercek halin yok heralde, o cok bilenler gelsin de sut yaptirsinlar o zaman sana bi guzel bakima alsinlar:))
kendi annem bile beni anlamıyorken başkalarına nasıl anlatıyım...filancanın nr çok sütü vrmış da bilmem neymişte bana bunları anlatıyorlar..

sütüm var ama yetmiyo canım..özellkilede gün içinde hiç yettiremiyorum!ama geceleri hiç mama vermiyorum,bi çoğalıyobbende anlamıyorum,gündüz tam ters!

evet evet yaa sanki benim bebeğimi anlattın..demekki hepsi aynı oluyormuş..çoook şekerler..

ferayım şair misin kuzum sen?
meleğini severim senin

mcx :)

mantikli cidden vivam uymak lazim.

ağlattın beni sabah sabah deli

oyy kiyamam :)

ayy çok güzel bir doğum hikayesi/destanı olmuş bu

tskler cnm :)

yaa ben çocuğu uyuturken ne söyleyeceğimi şaşırıyorum, ninni falanda bilmem, şarkı söylüyorum o da komik oluyo. günün popüler eserlerini seslendiriyorum.
kayınvalidemin kulağı duymadığı için bağırıyo, bi başlıyo dandini dandini diye bebek 2 dakkaya uyuyo. ben kaç eser icra ediyorum tık yok.
el radyosu aldık bi tane, uyuyrken yanında açıyorum joy fmi o zaman rahatız :)))

bebisimi bacak arasinda nasil emziricem bi anlatin su pozisyonu belkim isime yarar yawrucaqim emicem die benle savasio

kızlaaar özledim hepinizi... kadınlar gününüz kutlu olsun...musabımı uyuttum geldim...
herkes aynı şeyleri yaşıyor anladığım kadarıyla ortak sorunlar... vivacım en çok sana yardım etsin güzel allahım geçmişi okurken gördüm annenden haberim yoktu bizim yavrularımızda senin gibi hayırlı evlat olur umarım... yaa bu millet nerde bizden daha perişanlar o yüzdenmi gelemiyorlar acaba... kızlar evin halini görseniz heryer heryerde yemekte yok bende burdayım vallahi yapacak halimde yok bu ne kadar devam eder acaba...sporda yapamıyorum kilolar öylece duruyor

viva gel benimkinede söyle nolur gözlerini kocaman açıyo sabahtan akşama mümkün değil uyumuyo karnı tokkkende uyumuyo laf istiyo kucak istiyo şaştık valla yorgunluktan ne şarkı ne ninni söyleyemiyorum halbuki sesim çok güzeldir

canım seninde kutlu olsun gerçi aynaya bakınca kendimi hiç bişeye benzetemiyorum ama olsun kilolar bendede kaldı spor falanda hak getire nerde fırsat
bebisimi bacak arasinda nasil emziricem bi anlatin su pozisyonu belkim isime yarar yawrucaqim emicem die benle savasio

benimki memede savaşı alışkanlık haline getirdi her seferinde nerde ne pozisyonda emecek o karar veriyo tutuncada eğilip bükülen ben oluyorum

selam canim, bende de aynisi oldu hatta dedim acaba dikisleim mi kaniyor (normal dogum yaptim). sonradan baktim dikis degil. sali gunu 40i devirdik. kanama fln yok simdilik. normal yani telas yapma bence

canim kac dikisin vardi ve dustulermi
nekadar zamanda dustuler
yanmalarin oldumu idrar esnasinda
kac qune oturabildin poponun uzerine
cok soru sordum blyrm ama 9qun oldu benim normal doqum ve hala aci cekiorum yatip kalkarken
hele oturmayi unuttum.
Meleqimi zar zor emziriorum
yoksa allah bilir tutacak cocuk memeyi belkide

valla benim sadece kesi dikisim vardi, baska yoktu. dikis tirnagim kadar bile degildi ama anlattiklarinin hepsini yasadim, kac gece aglama krizine girdim(( 10. gun dustu benim dikislerim ama dikisler dusse bile zonklama oluo:S hatta hala hissettiriyor mesela yerde bagdas fln kuramiyorum. doktorum soledi ama bana,55. 56. gun tam olarak gecer dedi. o yuzden de sprilami 2. ayda gel takalim dedi.

kocana soyle 2. ay yanima yaklas die yoksa normal dogumlarda iliski problem olabiliyormus, tam olarak gecmesi gerekiyormus)

senin canın saolsun :)))
yemek olmayışı çok fena çünkü bebekle uğraşırklen ister istemez acıkıyo insan

Aynen benim evi anlatirgibisin:))canim senin musab gunde kac ml yiyo hic annesutu vermiyomusun mamanin uzerinde 90 ml felan diyo 20 gunu asinca kac saatte bir o kadar vericez sen kac saatte bir besliyosn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…