- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.321
Aynen benim evi anlatirgibisin:))canim senin musab gunde kac ml yiyo hic annesutu vermiyomusun mamanin uzerinde 90 ml felan diyo 20 gunu asinca kac saatte bir o kadar vericez sen kac saatte bir besliyosn
Kızlar süt saklamak için ne kullanıyorsunuz?
canım anne sütü artık yok gibi birşey 2-3 günde 1 biberon anca doluyor.günde tam saymıyorum ama 750-800ml rahat içiyordur ağzı hiç durmuyor uyanık olduğu heran istiyor bazen başa çıkamıyorum az şekerli sıcak şerbet veriyorum tokluk hissi veriyormuş o zaman biraz sakineşiyor1.5 aylık oldu 5 kilo oldu obez olacak diye korkuyorum 2800gr doğmuştu birde gaz problemi olanlar aptamil1 comformil diye bir çeşidi var 32 gündür ondan veriyorum öyle neşeli mutluki anlatamam uykuda patır patır gönderiyor gazları tek sorunumuz saat başı uyanıyor uykuya daldığımla uyandığım bir oluyor sizlerin kuzuşlar nasıl kaç saate bir uyanıyorlar
heryerde satılıyo canım süt saklama poşetleri var.. bebedorunda var ben süt sağma makinası aldığımda aynı marka poşette vardı milkwayin onu kullandım ben..stokladık bakalım..
hacerim emzirmiyo musun yani sadece sağıyo musun sütünü? belkide o yüzden azalıyodur..bide sürekli aranıyosa besleme çocuğu refleksmiş bebeklerde obez etme oğlanı dikkat et
hacer
bu aptamil comformil erimiyo
ne düşünüyosun bu konuda
3-6 ay arası emzik alman lazım o probiyotik lif erimemesi gerekiyor zaten ama sadece o mamayı o emzikle ver yok durmadan tıkanıyor sinir oluyorum iyi geldimi senin oğluşada
Az kaldı kızlar dayanın 5. ayda mutluluğa ereceksiniz :)))
Not:Bir zamanlar mağrur ama güçlü EKİM ANNELERİ vardı güle oynaya okuduğunuz
ben iki defa verdim ama erimiyo diye bıraktım. biberondan geçmiyo gibi gelmişti bana
o yüzden faydası olup olmadığını tam anlayamadım
tatlım hiç emmediki beni zaten göğüs ucum yoktu silikon başlık aldım onada zorladıkça idrarından kan geliyordu doktorda emzirme sağıp ver dedi... elimden geldiğince vermemeye süreyi uzatmaya çalışıyorum ama olmuyorki katılana kadar ağlıyor mosmor oluyor sütü verincede sanki o ağlayan o değilmiş gibi hemen susuveriyor sıpa beterki nasıl çok fena mum tutturuyor bana seninki nasıl gece kaç saate bir uyanıyor
3-6 ay arası emzik alman lazım o probiyotik lif erimemesi gerekiyor zaten ama sadece o mamayı o emzikle ver yok durmadan tıkanıyor sinir oluyorum iyi geldimi senin oğluşada
canım anne sütü artık yok gibi birşey 2-3 günde 1 biberon anca doluyor.günde tam saymıyorum ama 750-800ml rahat içiyordur ağzı hiç durmuyor uyanık olduğu heran istiyor bazen başa çıkamıyorum az şekerli sıcak şerbet veriyorum tokluk hissi veriyormuş o zaman biraz sakineşiyor1.5 aylık oldu 5 kilo oldu obez olacak diye korkuyorum 2800gr doğmuştu birde gaz problemi olanlar aptamil1 comformil diye bir çeşidi var 32 gündür ondan veriyorum öyle neşeli mutluki anlatamam uykuda patır patır gönderiyor gazları tek sorunumuz saat başı uyanıyor uykuya daldığımla uyandığım bir oluyor sizlerin kuzuşlar nasıl kaç saate bir uyanıyorlar
:126::126::126:
Ooo siz bizden de vahimsiniz subat anneleri :) ama merak etmeyin kilolar da gitti bebekler de akillandi tatile cikanlar surekli bir araya gelip oturma duzenleyenler bile var aramizda. Darisi basiniza :)
Ooo siz bizden de vahimsiniz subat anneleri :) ama merak etmeyin kilolar da gitti bebekler de akillandi tatile cikanlar surekli bir araya gelip oturma duzenleyenler bile var aramizda. Darisi basiniza :)
sorma sıra bizde sanırsam napalım bizimkilerde büyür inş..Az kaldı kızlar dayanın 5. ayda mutluluğa ereceksiniz :)))
bigün yemek yerken boğuluvercem
o kadar acele ediyorumki uyancak diye
bütün bütün atıyom ağzıma valla :)))
ahh amin inş o günleri görürüz kızlar yaaa off off uykusuzluk çok zorr
sorma sıra bizde sanırsam napalım bizimkilerde büyür inş..
valla aynı zorla kahvaltı yapıyorum her zaman yemek yiyeceğim zaman uyanıyo deli oluyorum bide evde tekim yok yemek yemek haram banada
Büyür büyür tabiki bizde geçtik o yollardan ama topikçe bizi okurken pek ön yargılıydı topiğiniz bazılarının alay konusu olmuştuk yaşamadan yorum yapmamak gerek değilmi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?