2012 Şubat Anneleri

valla erkek yoksa ben hiç utanmıyorum çocuğumun aç kalmasından önemli değil kimse zaten gelen gidende fazla olmadı ama olanlarında memesi var boş ver takma hiç....benmkide aynı kafa sağ saol gül gül ölüyorum çok aç olunca öyle yapıyorlar

cnm kulaklarıda kepçe olur dikkat et benim oğlanında katlanıyo kulağı dikkat etmediğim için şimdi şapka takıyorum hep bakıyorum bide yatma yönünü değiş sık sık
hehehhehhe
ya benım karnım sarkmıs moralım felaket bozuldu bırden kılo verdıgımız ıcınmıkı yaaa
bnm kaportA nasıl duzelcek:))
sarsaydın keşke ama sezeryanlıydın sen zor işin ben normal yaptığım halde sarmaya üşeniyorum bazen azcık indi göbeğim çoğu gitti azı kaldı bakalım inş gider...

benimkide öyle yapıyo daha ağızları ufak olduğu için kahvesinide tutması çok zor ama sen özenle dikkat et alt kısımdan ağzını açınca üst çenesine değdir memeni öyle daha iyi tutar

kızlar kanamadan konuşulmuş benmde sarı sarı kokulu lekem oluo bazen kanama dışında normalmi acaba iltihap olur diye korkuyorum ped koya koyada sıkıldım yaaa hava almıyo artık yaaa kaşıntı yapıyo bazen mantar olmim diye sık duş alıyorum bende aman sizde dikkat edin kanamam benimde çok sık sık değil ara ara ama 14 gün oldu hala var bakalım ne zaman bitcek...ddikişlerim ne zaman düşer acaba ben en çok onu merak ediyorum yaaa:26:

Az kaldı kızlar dayanın 5. ayda mutluluğa ereceksiniz :)))

Not:Bir zamanlar mağrur ama güçlü EKİM ANNELERİ vardı güle oynaya okuduğunuz

Bu ekim bebeklerinin hepsi bir örnek oldu maşallah.%80i uslu,uyku problemi yok çok şükür.rahat rahat miniklerimizde uyuyor gece boyu bizde.Kilolarda gitti çok şükür. Darısı başınıza..ama sanırım biraz daha zamanınız var.....

Bismillâhirrahmânirrahîm bismillâhi azîm-iş- şâni şedîd-il birri mâ şâallahü kâne habese hâbisün min hacerin yâbisin ve şihâbin kâbisin. Allahümme innî radedtü ayn-el âini aleyhi ve alâ men ehabb-en-nâsi ileyhi ve fî keyedihî ve kilyetihî lahmün rakîkun ve azmün dakîkun fîmâ lehû yelîku ferci-il basara hel terâ min fütûrin sümmerci-il basara kerrateyni yenkalib ileyk-el basaru hâsian ve hüve hasîr ve in yekâdüllezîne keferû leyüzlikûneke biebsârihim lemmâ semi-uz- zikra ve yekûlûne innehû lemecnûnün ve mâ hüve illâ zikrun lilâlemîne lâ havle velâ kuvvete illâ billâh-il aliyy-il azîmi Lâ ilâhe illallâhü hısnî, men kâle-hâ dehale hısnî, ve men dehale hısnî emine min azâbî. Sadaka rasûlullahi sallallahü teâlâ aleyhi ve selleme..( NAZAR DUASI) Rabbım evlatlarınızı korusun sizlere bagıslasınn . ömürlerini 100 asır eylesinn.. Allah kıtap peygamver askı olan hayırlı evlatlar eylesinnn.. Aminnn...

kimmiş onlar valla ben çok şey öğrendim iğer topiklerden doğurana kadar takip ettim çoğunu...ahh inş büyüyecekte ömrüm yeterse tabi görmeye off offf

Yeter yeter merak etme sabır ile dua ile geçir.Valla nicklerini hatırlamıyorumki

yok cnm benım kızın kulakları ufacıııkk yapısıktı hatta ben sureklı sıldım acık bıraktım falan.
ben degısıyorum yonunu o hep sagına yatıyor sınırlendım besıgını deıstım yerını sımdı hep sola donuyor.
demekkı benı ızlıyor zıllı

sardım ben 25 gun ama bnm bı ara dıkısler dıstan acılmaya dondu dugum yerlerı
o yuzden korseyı cıkardım bı daha da takmadım zaten buyuk gelıyor dıye takmıyorum bırazda
solemesı ayptır tamamen kılolarımın gıdelı 20 gun oluyor da.
bı tek sarkma canımı sıkıyor o kadar sanırım 2,5 ay sınra spor yapabılırmısız.
mekık sag sol hareketlerı falan.

(tek kelıme edemedım boylesıne bı dogum hıkayesı yok sanırım..)

enice ,nihlee napıyosunuz kızlar?
kızceleriniz nasıllar?

gecmıse bakıyordum cnm feraya hasta oldum:) sen nasılsın
Nıhle'm bıraz huysuz calpol ıcırdım bı cay kasıgı uyudu sımdı bı bakayım dedım
denız nasıl basladınmı yavas yavas kendın yapabılıyormusun bıseler.
gıydırme yıkama falan..

denizde iyi teyzesi çok sinirli bi çocuk her emmemiz kavga dövüş başka sorunumuz yok şükür
gündüzleri altını ben değişiyorum geceleri emzirip kaçıyorum annem bakıyo
banyo işinide birlikte yaptırıyoruz son banyoda ben tuttum annem su döktü
büyük aşama kaydettim yani

nezman girdiniz kız hiç görmedim, iyyiz kuzu uyuyor uyansın banyo yaptırcam, siz nasılsınız

bizde iyiyiz canım kan ilacını verince kaşığı acaip yalıyo bizimki resmen kedi gibi yalanıyo.. kaşığa çok meraklıyız maşallah.. banyoyu eşinle mi yaptırıyosun?

annen yanındayken ogrendın ogrendın snrasından cok zorlanırsın ama daha 1 ay var onunuzde o zmna
bayagı toparlar denız. kolay olur bakımı.
bılıyorsun benı ben cok zorlandım.
bı dahakı yıkamasında cnm sen yıka. annen su doksun
pratıklesmıs olursun
hee benım gıbı sakın elın ayagın dolanmasın
telas yapma

nezman girdiniz kız hiç görmedim, iyyiz kuzu uyuyor uyansın banyo yaptırcam, siz nasılsınız

dın dan donnnn!!!!
sen mı yaptırcan bakımmm hemde yanlızmıııııı
ıyıyım cok sukur ben ama nıhle huysuz. onunla ugrasıyorum bende.
uyuyorken bı bakım dedım..
gokce baya toparlamıs dahada buyur ıns cabucak.. sonrada oyuncaklarla oynarlar ıns:d
bıran once orumcege oturtmak ıstıyorum
mama sandelıyesı :2:ve orumcek baktım salı gunu cok tatlılaaarr

canım ben tuttum annem su döktü
ama deniz resmen balık gibi yürüyüp kaçacak sanki
o zaman elim ayağım uçuveriyo
ayın 22sindede ankaraya gidiyoruz ohhh kafam rahatlıycak
yoksa eşimle papaz olmak üzereyim

bizde iyiyiz canım kan ilacını verince kaşığı acaip yalıyo bizimki resmen kedi gibi yalanıyo.. kaşığa çok meraklıyız maşallah.. banyoyu eşinle mi yaptırıyosun?

kan ılacı ne kullanıyorsun cnm
ben kullanmıyorum sanırım saglık ocagındamı verdıler kı
bana sadece devıt-3 verdıler 3 damla
6 ay kullanacakmısız kemıklerının gelısımı ıcınmıs.
bırde bu aralar aksamları 1 cay kasıgı calpol verıyorum.

ooooooh otobuslemı gıdeceksın kı yoksa baban falan mı almaya gelcek
bende oyleyım kımse yaranamıyor bana sankı

bu arada annem yenıden fenalastı salı bende kaldı aynı odada yattık uykusunda nefesı kesılıyo
aklım cıktı sureklı gece boyunca uyandırdım com fena olmus o gunden berı sureklı aglıyorum yanlız kaldıkca..
rabbım sıfa versın yaa cok uzuluyorum

of ben sizi hep kaçırıyorum ya
kayınvalidem ve kızkardeşimle yaptırıyoruz canım,

fotolarını koyacam maşallah kocaman oldu kzım ama erkek gibi yaa hiç kıza benzemiyor,bende büyüsün istiyorum artık bni tanısın yavrum artık

tanımıyomu senı:S
nıhle benden baskasında susmuyor aglayınca babası dahı susturamıyor.
ben konusayım veya kucagıma alayım anında ses kesılıyor(masallah)

al benden de o kadar bı tek mevlıdde elbıse gıydırdık
nıhleye elbıse yakıstıramıyorum yaa
dolabında bır suru elbıse yelek var oysakı

canım allah şifa versin inşallah,üzme kendini bukadar annen bilse daha çok üzülür haline hem sen emziren annessin

yok ya biz kalabalıgız dogdugundan beri belki oyüzden herkese gidiyo yeterki kucak olsun,ama daha beni ayırt edemiyor ya üzüldüm şimdi
maşallah senin kızına
ama abla senin kzın bizimkiler daha küçük
ben daha hiç giydirmedim elbise ya yarın giydireyim en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…