- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.341
ben cevap veriyim...seninle aynıyız sanırım..gün olarak..
benim bebeğim dikkatli olarak yüzüme bakarak ben konuşurken dinlemeye başladı.
gözüyle takip çok uzun süreli olmuyor.emzirirken üzerimde renkli bişey varsa önce ona odaklanıyor bi ondan sonra emiyor ve emerken gözler orda.
birde memeyi ağzından kaçırınca ağzını açıp kafazını sağa sola cevirmesi varrr taa ilk günden beri.çok komik oluyo..
ben başkasının yanında mama vermeye çok utanıyorum kızlar. yaa..sizde öylermisiniz..özelliklede tepkilerden..
cnm kulaklarıda kepçe olur dikkat et benim oğlanında katlanıyo kulağı dikkat etmediğim için şimdi şapka takıyorum hep bakıyorum bide yatma yönünü değiş sık sıkD:
ne guldum parenteze yaa
evet cnm kokumu bıle alıyo
cok alıstı galıba bana bnu engellemem gerek
bızımde sorunumuz hep tek bı tarafa yattıgından kafası yamulmus:S:S
sımdı dıger tarafa donduremıyorum zorla cevırıyorum
meger ben hep bı tarafta otururum koltuklarda ondan hep bana bakıyormus sımdı besıgını ters cevırdım.
sarsaydın keşke ama sezeryanlıydın sen zor işin ben normal yaptığım halde sarmaya üşeniyorum bazen azcık indi göbeğim çoğu gitti azı kaldı bakalım inş gider...hehehhehhe
ya benım karnım sarkmıs moralım felaket bozuldu bırden kılo verdıgımız ıcınmıkı yaaa
bnm kaportA nasıl duzelcek:))
Slm kızlar bgn yenı bır sorunum cıktı...gögum neden yara oldugunu bgn anladım göğsumun ucunu emmeye calısıyor kızım ,yanı tamamını bazen alıyor,bazen yarısını;ama ilerleyen saatlerde tek ucunu alıyormussss...dün geceden berı tekrar başa dönduk,acı içinde kıvranıyorum yara içindeyım ne yapacagımı sasırdım..agzını actıgı anda sokmaya calısıyorum kahverengı kısmı,ama emerken agzını hafıf acıp tekrar ucuna getırmıs oluyor bır sure sonra..ne yapmalıyım ..bu sorunla karsılasan var mı ..
Az kaldı kızlar dayanın 5. ayda mutluluğa ereceksiniz :)))
Not:Bir zamanlar mağrur ama güçlü EKİM ANNELERİ vardı güle oynaya okuduğunuz
:126::126::126:
kimmiş onlar valla ben çok şey öğrendim iğer topiklerden doğurana kadar takip ettim çoğunu...ahh inş büyüyecekte ömrüm yeterse tabi görmeye off offf
cnm kulaklarıda kepçe olur dikkat et benim oğlanında katlanıyo kulağı dikkat etmediğim için şimdi şapka takıyorum hep bakıyorum bide yatma yönünü değiş sık sık
sarsaydın keşke ama sezeryanlıydın sen zor işin ben normal yaptığım halde sarmaya üşeniyorum bazen azcık indi göbeğim çoğu gitti azı kaldı bakalım inş gider...
benimkide öyle yapıyo daha ağızları ufak olduğu için kahvesinide tutması çok zor ama sen özenle dikkat et alt kısımdan ağzını açınca üst çenesine değdir memeni öyle daha iyi tutar
kızlar kanamadan konuşulmuş benmde sarı sarı kokulu lekem oluo bazen kanama dışında normalmi acaba iltihap olur diye korkuyorum ped koya koyada sıkıldım yaaa hava almıyo artık yaaa kaşıntı yapıyo bazen mantar olmim diye sık duş alıyorum bende aman sizde dikkat edin kanamam benimde çok sık sık değil ara ara ama 14 gün oldu hala var bakalım ne zaman bitcek...ddikişlerim ne zaman düşer acaba ben en çok onu merak ediyorum yaaa:26:
Gecen hafta buqun
bu saatler...
Hayatimin donum noktasina attiqim adimlarin sancisini cekiordum.
Sayisiz yabanci yuz
yanima alinmasi yasak ve buz qibi soqukta disarda beni bekleyen ailem
upuzun , los , ve sanci turlarimla duwarlarina tutunarak adim adim ilerlediqim bir koridor
her odadan siyrilip kendini disari atan bebek sesleri ciqliklari
qecmek bilmeyen saliseler
nefes kesen bel aqrilari
basaricam die boynuna asildiqim inancim dirayetim belkide tam tersi
''bu sanci benim yasima buyuk'' dedirten muthis korkum...
Sabah ezaninin altinda delice dualar ederek yuzume qozume sular vurusum ayilmak toparlanmak icin
''hadi feray oqlene kizin kucaqinda, sende odalardaki anneler qibi yataqinda istirahatte olacaksin'' die die sabah isiqina merhaba diyisim
En Can Yakan Hssedilir olan Kiwranislarim...!
Sayisiz doktorun heran parcamdan ayrilabileceqimin msjini veren bakislari bekleyisi
Hayatimda ilk defa kelime hakkini vererek ''yeter bitsin'' dercesine ikinmalarim
hizlanan ve derdinlesen her 1 nefeste meleqime yaklasip umutlanisim kalkinisim
Son dirayetim
Son direnislerim
Artik sadece kendimi dusunduqum tek istediqim seyin doluca nefes alabilmek olduqu bencilliqim
Sonra...
Sonra '' Hayir seni almadan qitmem , Seni birakamam '' diyerek baqisladiqim son savas
son nefes
son hamle...
Hosqeldin Meleqim
Seni Sewiorum ...
enice ,nihlee napıyosunuz kızlar?
kızceleriniz nasıllar?
gecmıse bakıyordum cnm feraya hasta oldum:) sen nasılsın
Nıhle'm bıraz huysuz calpol ıcırdım bı cay kasıgı uyudu sımdı bı bakayım dedım
denız nasıl basladınmı yavas yavas kendın yapabılıyormusun bıseler.
gıydırme yıkama falan..
enice ,nihlee napıyosunuz kızlar?
kızceleriniz nasıllar?
nezman girdiniz kız hiç görmedim, iyyiz kuzu uyuyor uyansın banyo yaptırcam, siz nasılsınız
denizde iyi teyzesi çok sinirli bi çocuk her emmemiz kavga dövüş başka sorunumuz yok şükür
gündüzleri altını ben değişiyorum geceleri emzirip kaçıyorum annem bakıyo
banyo işinide birlikte yaptırıyoruz son banyoda ben tuttum annem su döktü
büyük aşama kaydettim yani
nezman girdiniz kız hiç görmedim, iyyiz kuzu uyuyor uyansın banyo yaptırcam, siz nasılsınız
annen yanındayken ogrendın ogrendın snrasından cok zorlanırsın ama daha 1 ay var onunuzde o zmna
bayagı toparlar denız. kolay olur bakımı.
bılıyorsun benı ben cok zorlandım.
bı dahakı yıkamasında cnm sen yıka. annen su doksun
pratıklesmıs olursun
hee benım gıbı sakın elın ayagın dolanmasın
telas yapma
dın dan donnnn!!!!
sen mı yaptırcan bakımmm hemde yanlızmıııııı
ıyıyım cok sukur ben ama nıhle huysuz. onunla ugrasıyorum bende.
uyuyorken bı bakım dedım..
gokce baya toparlamısdahada buyur ıns cabucak.. sonrada oyuncaklarla oynarlar ıns:d
bıran once orumcege oturtmak ıstıyorum
mama sandelıyesı :2:ve orumcek baktım salı gunu cok tatlılaaarr
bizde iyiyiz canım kan ilacını verince kaşığı acaip yalıyo bizimki resmen kedi gibi yalanıyo.. kaşığa çok meraklıyız maşallah.. banyoyu eşinle mi yaptırıyosun?
canım ben tuttum annem su döktü
ama deniz resmen balık gibi yürüyüp kaçacak sanki
o zaman elim ayağım uçuveriyo
ayın 22sindede ankaraya gidiyoruz ohhh kafam rahatlıycak
yoksa eşimle papaz olmak üzereyim
of ben sizi hep kaçırıyorum yabizde iyiyiz canım kan ilacını verince kaşığı acaip yalıyo bizimki resmen kedi gibi yalanıyo.. kaşığa çok meraklıyız maşallah.. banyoyu eşinle mi yaptırıyosun?
annen yanındayken ogrendın ogrendın snrasından cok zorlanırsın ama daha 1 ay var onunuzde o zmna
bayagı toparlar denız. kolay olur bakımı.
bılıyorsun benı ben cok zorlandım.
bı dahakı yıkamasında cnm sen yıka. annen su doksun
pratıklesmıs olursun
hee benım gıbı sakın elın ayagın dolanmasın
telas yapma
dın dan donnnn!!!!
sen mı yaptırcan bakımmm hemde yanlızmıııııı
ıyıyım cok sukur ben ama nıhle huysuz. onunla ugrasıyorum bende.
uyuyorken bı bakım dedım..
gokce baya toparlamısdahada buyur ıns cabucak.. sonrada oyuncaklarla oynarlar ıns:d
bıran once orumcege oturtmak ıstıyorum
mama sandelıyesı :2:ve orumcek baktım salı gunu cok tatlılaaarr
of ben sizi hep kaçırıyorum ya
kayınvalidem ve kızkardeşimle yaptırıyoruz canım,
fotolarını koyacam maşallah kocaman oldu kzım ama erkek gibi yaa hiç kıza benzemiyor,bende büyüsün istiyorum artık bni tanısın yavrum artık
ooooooh otobuslemı gıdeceksın kı yoksa baban falan mı almaya gelcek
bende oyleyım kımse yaranamıyor bana sankı
bu arada annem yenıden fenalastı salı bende kaldı aynı odada yattık uykusunda nefesı kesılıyo
aklım cıktı sureklı gece boyunca uyandırdım com fena olmus o gunden berı sureklı aglıyorum yanlız kaldıkca..
rabbım sıfa versın yaa cok uzuluyorum
tanımıyomu senı:S
nıhle benden baskasında susmuyor aglayınca babası dahı susturamıyor.
ben konusayım veya kucagıma alayım anında ses kesılıyor(masallah)
al benden de o kadar bı tek mevlıdde elbıse gıydırdık
nıhleye elbıse yakıstıramıyorum yaa
dolabında bır suru elbıse yelek var oysakı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?