2012 Şubat Anneleri

canım allah şifa versin inşallah,üzme kendini bukadar annen bilse daha çok üzülür haline hem sen emziren annessin

cnm bıse de dıyemedım aslı aglıyo aslı susmuyo aslının suyu var bak ananesı guluyo
dıye dıye uyandırdım. evde ne yapıyor kım bılır aklım hep onda...

gıydır valla.. bıde soguk ya belkıde ondan gıydırmıyorumdur ben :S:S
dıkkat et usutme gıydırıncede. nazar boncugunu da unutma takmayı

keşke yanında olsa bide yardım edenin olsada aklında kalmasa keşke
canım bizim ev aşırı sıcak, üşütmemde rahat etmicek diye düşünüyorum
zaten kimse yok evde kuzumla başbaşayız

hayirli aksamlar

ınsallah mart annesi olacam... doğum tarihi 20. Mart... bana yardımcı olurmusunuz lütfen...

istanbulda yaşiyorum kücükcekmece cıvarlarında hastane(özel) ve doktor (bayan) tavsıye edebılırmısınız? cok acıl cünkü benım kendı doktorum ümranıyede ve normal dogum ıcın 5200TL istiyo... trafıkten dolayı yetişemem diye doktoru değistirmek istiyorum... son anda ne kadar yanlıs oldugunu bılıyorum ama korkmaya basladım... nolur yardımcı olun

Demek bu yuzden benı 40 dk emıyor ((Ben bgn hastanede hemsıreye sordum basparmak harıc 4 parmagı alttan,basparmagı üstten tutup agzına zorla sok dıyor,almadıkca tekrarla dıyor da cocuk benden nefret ettı ben de bıktım beceremedım şoka gırdım ..Bgn sagmaya calıstım ..Bakalım neler gelecek basıma ..Benımkı de agzını süper acıyor hatta buyuk bır acı cektırerek kapıyor mememı ama meger ucunu alıyormus ..Yanı bıberon kullanan bebeklerde olusan bır sonucmıs bu(((((Offf bakalım deneyecegım cnaım ama yaralardan deneyemedım de..

Geçmiş olsun sarılık nasıl dewam canım sen emzırıyorsun dewamlı sütün de ıyıydı maasallah..Umarım kötu bırsey cıkmaz ..Kız cocuklarda altlarını daha sık almalıymısız ıdrar yolları ıltıhaplanabılıyormus ,geçen gun bır arkadasım sölemıstı..Nasıl cıktı sonucun?

Aynen benim evi anlatirgibisin:))canim senin musab gunde kac ml yiyo hic annesutu vermiyomusun mamanin uzerinde 90 ml felan diyo 20 gunu asinca kac saatte bir o kadar vericez sen kac saatte bir besliyosn

Hemşireee bgn tartıldık kızımla..Bil bakalım kaç kilo :))

sorma sıra bizde sanırsam napalım bizimkilerde büyür inş..

valla aynı zorla kahvaltı yapıyorum her zaman yemek yiyeceğim zaman uyanıyo deli oluyorum bide evde tekim yok yemek yemek haram banada

Aynı sekıldeyım hatta bu sabah cınnet gecırecektım sesı duyunca..Hiçdurmadan aglıyor sabahları hıc fırsat wemıyor..Aç karnıma mahvoluyorum 1 saat en az..

Son düzenleme:
Nihlee cim ve tüm kızlar günaydın

sinirim bozuk biraz, dün eşimin birtakım arkadaşları ona "sen zaten çalışıyosun bide evde bebeklemi ilgilencen" demişler.
ben tahmin ediyorum mevzuyu, eşim dediyse eve gidince bebeklede uğraşıyorum, yoruluyorum falan diye.

herkes her .okun uzmanı anasını satiim. herkes konuşuyo anca !!

kahvaltımı dışardan söyledim, sanırım yemek yapamadığım için dışardan bişeyler söyleyerek yaşıycam ben. hadi bebeği uyuttum diyelim, annemide uyutmam lazım yemek yapmam için. yoksa rahat vermiyo. tencereyi açıp içine soğuk su döküyo fiks olarak. ha bide gazı açıp kapar oynar gaz düğmeleriyle. yani benim işim iş. sabahın köründe yine yerleri sildim, tuvaletini yapmış etrafa ((

canım gözlerinde hala sarılık var,anne sütü sarılıgı dedi bazen böyle uzarmış tahliller 2 güne çıkar dedi,inşallah bişey çıkmaz
gunaydınn
soguk bır sabahtan herkese merhaba..
nasılsını<<
günaydın canım iyiyiz bugün çok şükür sen ve bebiş naıl

allah yardımcın olsun canım gerçekten zor günler geçiriyorsun,
eşinede çok kızdım, şua en çok destege ihtiyaç duydugun anda bu söylenmez yani,bu çocugu sen tek yapmadın ya yeri gelecek bakacak tabi
agzı olan konuşuyor,bizimkilerde prim veriyor onlaa
keşke bi kadın alabilseydin,ben böyle zorlanırken, seni düşünemiyorum bile
allah yardımcın olsun
kardeşin falan yokmu canım biraz onlar baka annene,sende dinlenirsiin azcık

kızlar ya bebişimin popou acayip pişik oldu,dün idrar tahlili için altına poşet yapıştırdık hemen yapmadı kızım 1-1,5 saat altında durdu o poşet şimdi acayip kırmızı ilaç kullandım,zeytinyagı sürecem şimdide offffffffffff,
hiç pişmemişti yaaa
siz ne önerirsiniz pişik için??
kızlar bide benim sag gögümde koltuk altıma dogru topaklık oluştu,korktum bugün doktora gittim bi kitle var dedi doktor sıvı doluymuş sıvıını çekti,süt birikmiş,çok şükür korktugum olmadı,sizlerdede olabilir panik yapmayın

mumla ısıtıyorum yagı .. oyle yapıyorum.. mumla masaj yapmıyorum

canım biz sarılık durumlarını aştık 11 di ilk zamanlar sonra 3 günde düzeldi..

zaten bol bol emiyor emdiginde .. cocuk doyuyor .. sütü kaliteliymiş uzun süre tok tutuyormuş.. 3 günde dogum kilomuza geri donduk,yani ac kalma gibi bir durum yok..

şuanki problemimiz ishal mi acaba daha sulu yapıyor onceki 2 güne göre... salı gidecektik aylık kontrole yarın gidelim diyorum korktum :S mikrop falan olmasınn

GÜNAYDIN KIZLAARRR...NASILSINIZ,NELER YAPIYORSUNUZ...DÜN BIZ DE KIZIMI DOKTORA GÖTURDUK ORDAN DA GEZDIK AWM DE ...KIZIM KALCA ULTRASONU CEKTIRIRKEN YATTIGI YERE BIR GÜZEL İŞEDİ TEYZELERİ,SONRA KAN ALDILAR KAN KUSTUGU İÇİN ..ÇOK AGLADI GARIBIM ..AMA HEMSIRE ANNESINE WERINCE ANINDA SUSTU..BU COK BAŞKA BIR DUYGU GERCEKTEN BENI TANIMASINA AYIRT ETMESINE BAYILIYORUM..SONRA DA AŞI OLDU 5 DK COK AGLADIKTAN SONRA AGLAMAKTAN YORULARAK BUTUN GUN UYUDU BEN SÜT SAGMISTIM GITMEDEN 80 ML KADAR WE ONU BIR İÇİŞTE İÇİP TEKRAR ARANMAYA BASLADI ..BEN EMZIRMEYI HALA BECEREMIYORUM ORTALIGI BIRAKIN ,EVDE BIRI WARKEN BILE NE YAPACAGIMI SASIRIYORUM COK CEKINGENIM BU KONUDA..BGN WE GECE FARK ETTIM KI KIIZIMA 60 ML MAMA ARTIK YETMIYOR 90 HATTA 120 ICMEK ISTIYOR BIR ICISTE..SIZINKILER DE OYLE MI NEDEN BU KADAR AÇ VE KUSUP TEKRAR ISTIYOR SONRA DA ..BUNALDIM YORULDUM BU DURUMDAN ..SİZLER NAPIYONUZ..BİZ 30 UÇURMUS OLDUK BU BAKIMDAN ..

ayy siz drlara mı gittiniz.. ne güzelll :)) bir de gezmişler..

aglayınca kucagıma gelince sustu yazmışsın ya orayı okurken yutagım titredi cok güzel bir duygu hakikatennn..

bu arada bebek rahatsız oldugundan kendini yimaga vuruyor sanıyorsam bizimki de tuvaleti geldiginden memede arıyor careyi sonra kusuyor..

he birde bugün bana numara yaptı zilli.. ben agzında tutuyor sanıyorum ,uyumak icin oyun yapıyor sanıyorum.. sen yarı agzınla tutarken yarı da dışarı atıyormus sütü bi baktım üstümüz başımız süt emzirme minderimiz cadımın kıyafetleri...

KIZ BUNLar bizi parmaklarında oynatıyorlar yaw ne yapcaz hıc bılemıyorum sımdıden kandırıyorlasa:)))

Geçmiş olsun canım annene cok üzüldüm..Umarım kısa zamanda ıyılesır..O bahsettıgın ilaç ne ilacı??

Geçmiş olsun ınsallah temız cıkar..Pekı dururken mı tahlıl yaptırdın yoksa doktor mu suphelenıp ıstedı,yaptırsam mı bende??

VİVA senın eşinin arkadasları da herkes gıbı boş konussmus kendı cocukları olsun onlar da bakarlar ..Boş yere ınsanların hayatına karısan beyınsızlere kıl oluyorum gercektne..

selam arkadaşım derdinden bende müzdaribim gerçi ben seni hep maşşallah deyip takip ediyodum eş konuşunda ama öyle yapılcak pek bişey yok benimkide yapmak istiyor sağolsun ama yapamıyor yeni yeni gazını çıkarmayı öğreniyor bende pek kıyamıyorum gerçi ama bende çok yoruluyorum.napılam canım büyütücez bebekleri başka seçeneğimiz yok annen rahatsızmı sana pek yardımı olamıyor anladığım kadarıyla allah yardımcın olsun canım ben pek sitede kalamıyorum malum bebek durmuyor ama seni yazılarını takip ediyorum umarım güzel şeyler yazarız bundan böyle

canım gözünde hala sarılık var herhalde ondan istedi troide bakacaktı ben daha önce yaptırınca gerek görmedi,
doktorun gerek görseydi isterdi,ayrıyeten yaptırmana gerek yok bence

Kİz benim orjinalden kilom vardi verdiklerim beni etkilemediki 78-79 kilo arasindayim suan zaten davul gibiyim maleseff

Kizlar benim kiz aglama rekoru kirdi resmen gece bir damla uyumadi bu yastaki bebekler gunun cogunu uykuyla gecirmeli yavv gazman bide ha bire sancilaniyo cok yoruluyorum bugunlerde baslarda bole deildi simdi bi sirret oldu:)) kucak istiyo ha bire sallayin beni diyo oy oyyy

Canim altini nemli birakma altini sik degistir islak mendil kullanma.oda sicaksa alti biraz acik kalabilir hava alsin.cok kotuyse travazol krem al sur iyi gelir.ins. Gecer gecmis olsun.

Son düzenleme:

Hemşireee bgn tartıldık kızımla..Bil bakalım kaç kilo :))

Kac kilo kizz bizde pazartesi gideriz muhtemelen cok merak ediyorum

Maalesef sadece ve sadece 3700 gram (Yani bu kıloda dogurdu mıllet daha 4 bıle olamadı canım kızım ..Boyuna da 51 dedı ..Yazık yaa..1cm uzamıs bu nasıl iş anlamadım mamayı dayadım,memeyı werdım nerdeyse 30-40 dk yıyor ama yok kılo al-ma-mışşşş....Neyse saglıklı ya yıne de şükür..Senınkını de merakla beklıyorum ...GAZ için doktor zınco damlayla sab diye bır ılac werdı ,zınco gecırmezse sab kullanın dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…