- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.381
Maalesef sadece ve sadece 3700 gram(Yani bu kıloda dogurdu mıllet daha 4 bıle olamadı canım kızım ..Boyuna da 51 dedı ..Yazık yaa..1cm uzamıs bu nasıl iş anlamadım mamayı dayadım,memeyı werdım nerdeyse 30-40 dk yıyor ama yok kılo al-ma-mışşşş....Neyse saglıklı ya yıne de şükür..Senınkını de merakla beklıyorum ...GAZ için doktor zınco damlayla sab diye bır ılac werdı ,zınco gecırmezse sab kullanın dedi..
Anaa benimkide ayni kiloda 25 gunluk olduk biz senin kiz daha kucuk ama kac gunluk oldunuz??
selam kızlar nasılsınız?
bizde bugün göz drundaydık kuvezde kaldığı için içim rahat etsin dedim bişey çıkmadı şükür
hemşire senin cadı kucak istediğinden mi yoksa gazdan mı uyumuyo?
bennebileyim canım üzülme dr normal dedi mi? kilosuna peki önemli olan o biliyosun?
selam kızlar nasılsınız?
bizde bugün göz drundaydık kuvezde kaldığı için içim rahat etsin dedim bişey çıkmadı şükür
hemşire senin cadı kucak istediğinden mi yoksa gazdan mı uyumuyo?
bennebileyim canım üzülme dr normal dedi mi? kilosuna peki önemli olan o biliyosun?
Ya ikiniyo ikiniyo mosmor oluyo nobet sekinde gaz sancisi geliyo kucakta dik pozisyonda rahat ediyo bi tek bizde oyleegezdiriyoz odada
Küçük olur mu kız bızımkı 31.gunu bgun ,29.gün tartıldı acile gittiğimiz gün ve maalesef 1 ayda 620 kg almıs oldu sadece..(( Sen tarttırdın mı yakın zamanda*??:18:
Ewet normal dıyor canım,ama ne bıleyım zawallımın ellerı ayakları bacakları incecik yaa....( 18:Bir de bgn recetede birşey fark ettım gaz ılacı yazarken doktor DERMATIT INFANTIT KOLIK yazmıs basına recetenın ..Bu da astıma yakın hırıltılı soluyan bır kolık rahatsızlıgıymıs..Hem bana kolık degıl en azından demıstı ,hem de kolık yazmıs yaaa cıldırcam ..
Göz doktorunda ne yaptılar kı mınıcık cocuga:)
Canim altini nemli birakma altini sik degistir islak mendil kullanma.oda sicaksa alti biraz acik kalabilir hava alsin.cok kotuyse travazol krem al sur iyi gelir.ins. Gecer gecmis olsun.
Kızlar dün doktora gitmiştik,kızım İSİLİK oldu yüzü vücudu hep kıpkırmızı sivilceler oldu ..Sizde de warsa bu sıcaktanmış we bız hep gaz için sıcak su torbası koyuyorduk ondan oluyormus..Havluyu ütü yapıp ılık koyun dedı ..Bir de hergün banyo yaptırın mutlaka dedi..
PİŞİK de olmuştu ,enice sen de sormussun ...Pişik için doktor dedi ki genelde ıslak mendil kullanmayın ,ıslatılmış ılık pamukla silin dedi..Yazın da her defasında poposunu yıkayacakmısız kızlar..Islak mendıller nemlı bıraktıgı için daha kolay pişik olurmuş..Altını da değiştirecegız her defasında..Bir de dedi ki Chicco,Büchen gibi markalar kozmetıge gırıyormus ..BABE diye bir markanın medıkal ürünlerini kullanın dedi..Aklınızda bulunsun ..DESİTİN diye bir krem daha war onu da aldık..Kullanınca haberdar ederim...
gaz sancısıysa eğer ayaklarını karnına doğru çeker eğer açsa kazık gibi direrkucak istiyosa eğer o kadar uzun soluklu ağlamaz bence
gaz sancısı için karnına ayaklarına sıcak bez havlu koy bide ufak ufak masajlar yap ayaklarına karnına
belki biliyosundur ama söyliim dedim
Maalesef sadece ve sadece 3700 gram(Yani bu kıloda dogurdu mıllet daha 4 bıle olamadı canım kızım ..Boyuna da 51 dedı ..Yazık yaa..1cm uzamıs bu nasıl iş anlamadım mamayı dayadım,memeyı werdım nerdeyse 30-40 dk yıyor ama yok kılo al-ma-mışşşş....Neyse saglıklı ya yıne de şükür..Senınkını de merakla beklıyorum ...GAZ için doktor zınco damlayla sab diye bır ılac werdı ,zınco gecırmezse sab kullanın dedi..
ah yavrumun sesi çıkmıyor ama pişti işte poposu,kız olmak çok zor valla erkek çocukların pipisine yapıştırıyosun başkabiyerine deymiyo,ama kızınki mecburen poposuna kadar yapıştırıyosun,çok bekledik bide ondan oldu,yoksa buzamana kadar bişeyi yoktu ya,bende kullanmıyım bari ıslak mendil
bennebileyim pişik için hametan kulanıyorum zaten,çok iyi bi krem,travazolda var onuda kullanayım bari
ya benim kız gece yatagında yatıyor ama ne gündüz nede şimdi yataga yatırdıgım an aglıyor salonda yanımda yatmak istiyor yada kucakta,bilgisayar tv var diye istemiyorum ama durduramıyorum napcam ya
bide yüzüstü yatmak istiyor odaya yüzüstü yatırsam yine yatacak ama korktugum için tek öyle bırakamıyorumda,
şimdi yanımda yüzüstü yatıyor
Zincoyu zaten kullanman lazim canim cinko var icinde onu ve d3 u bir yila kadar oneriyolar yanliz az deil.
Yok merak ediyom kontrole gidince bakicaz halbuki hizli kilo alma evresindeler ama ne bilim gunde 30 gram civari almalari lazim diyebiliyorum kismet ya saglikli olsunlar onemli deil benim icin ama ha bire millet bu zayif diyo acmi birakiyosun diyo nie gelismiyo diyo cok ufak diyo o sinir bozuyo hic kimse eve girmese daha huzurlu buyutucem sanirim
ya benim kız gece yatagında yatıyor ama ne gündüz nede şimdi yataga yatırdıgım an aglıyor salonda yanımda yatmak istiyor yada kucakta,bilgisayar tv var diye istemiyorum ama durduramıyorum napcam ya
bide yüzüstü yatmak istiyor odaya yüzüstü yatırsam yine yatacak ama korktugum için tek öyle bırakamıyorumda,
şimdi yanımda yüzüstü yatıyor
Zincoyu zaten kullanman lazim canim cinko var icinde onu ve d3 u bir yila kadar oneriyolar yanliz az deil.
bebeklerdeki bütün gaz sancılarına kolşk deniyo zaten bakma sen dra
kuvezde kaldıya gözlerde bi problem oluşmuş mu diye baktılar ama çok acı vericiydi damla damlatıp 2 saat bekletiyolar
sonra mandal gibi bişeyle gözlerini kocaman açtırıp ta içlerine kadar bakıyolar ama çok ağladı bende ağladım
bişey çıkmadı Allahtan
yüzüstü saatlerce yatabilir canım, çok seviyor sıpam,ayatır cnm yanında salonda ne olurmuskı. :S
koltugun ustune battanıyelerınden bırını ser uzerıne yuz ustu yatırabılırsın yanın da olmak sartı ıle yuzunu kapayıp nefesını kesmesın.
bılgısayar tv telefon vs hamıleykende kullanıyorduk kı benım kadar kullanmaz kımse neredeyse
bısecık olmaz allahın ıznı ıle yaklastırma yıne yanına 1 2 mt ye rabbım korur. ıns..
tek bırakma yuz ustu. bebekler en cok yuzustu rahart eder dedı dr teyzesı ama bızım kız 5 dk en fazla yatıyor. sonra cırlıyor.:)
yhanında olsun bıse olmaazzz..
ev çok kalabalık ya, beşigide getirsem yer kalmaz oturma odasında,artık kucagada alıştıAyy ben de bıktım bunları dıyenlerden..Ben de ''şişko we obez olmasına gerek yok,saglıklı çok şükür'' dıye koyuyom lafı artık
Canım benımkınde de aynı sorun war ..Gece beşikte,gündüz salonda koltukta uzanıyor ..Hiç beşiğe koymaya gelemıyor başlıyor viyaklamaya..Teyzem geçen gün beşiğiyle taşı,salona da öyle getır dedı ama yapmadım henuz..
Neden mecburı mı hergun mu kullancam ben zıncoyu ..Gerekırse kullan dedı doktor ama...??Bilen war mı.?
Bilmem kı sinir oldum doktora yaw..Geçmiş olsun,iyi bari..Ben de kızıma bişey yaparlarken hep aglıyorum ,canım yanıyor..KIZLAR YAA ÇAPAK KONUSUNDA BİRŞEY BİLEN WAR MI?
viva allah yardımcın olsun ve allah razı olsunenice
ben tek çocuğum maalesef bide işin kötüsü benim teyzem dayım halam amcamda yok.
yani bitek yaşlı ve sürekli panik halinde olan kayınvalidemin eline kalmış durumdayım.
E evde de hem bebekle hem annemle uğraşmak yalan değil yani kabus gibi((
hemşire
bende aynı şeyi yaşıyorum. bebeğim hem gazlı hem kucak delisi oldu. illa kucakta bide dik durcak omuzda durcak yatay da durmuyo beyfendi. onu geçtim yatağında yatmıyo. bizle beraber yatıyo. eşimle aramıza yer yaptım orda uyuyo geceleri. hani derlerya ona buna alıştırmayın bebeği diye. gelde alıştırma kardeşim yaaa bi ağlıyo yıkıyo heryeri sonra((
bennebileyim
canım sakın kilosuna takılma. her bebek farklıdır, bebeğin çok hareketli olabilir belki ondan kilo almıyo veya metabolizması hızlı çalışıyodur. karnı doyuyosa mesele yok, illaki alcak kilo, bugün değilse 1 hafta sonra))
buklee
geçmişolsun. bende doktordayken çok üzülüyorum çünkü çok ağlıyo. heleki bu 2. ay 3 tane aşı olcakmış şimdiden nasıl gerginim anlatamam. kime sorsam aşıdan sonraki günlerin çok zor geçtiğini söylüyolar. bide yavrum geçen aşıda katıldı durdu. zor susturduk offf offffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?