- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.461
kızlar bebeklerın uyku duzenı 3 aydan önce oturmuyor haberınız olsun..Gece gunduz ayrımı ıcın gecelerı sessızlık olusturmamız gunduz de gurultulu ortam lazım...Ama 3 aydan erken duzene gıremez,hatta bebekler bıze degıl,bız onlara uymak zorundayız...Yanı hıc yapmadıgı bırsey olunca sasırmamaya calısın ,cok normal..
40ıma az kaldı ama kocamla kardes olduk bız kızlar,bılemıyorum nasıl baslanacaK tekrar bu işe..Ben 2 gundur ruyalarımda görür oldum ...:))))
senin zaman hemen gelmiş allah yardımcın olsun ama kocalardan kaçış yok mama daha çok gaz yapar diye biliyorum aman ihmal etmeyin gazlarını çıkarmayı oda huzursuz ediyo bi kolumda esad yazıyorum şuan durnuyo veled bugün yaaa sıkıldım iyice..hazır evdeyken uyuduklarında sizde uyuyun en azından gece asabi olmazsınızmama vermiyorum canım o yüzden neden öyle bi ses çıkarıyo bilemiyorum ama bebekler garip sesler çıkarıyo zaten sana öyle gelmiştir belkide
kociş konusunda gelince 40kımız haftaya cuma çıkıyo kociş bi kaç gündür yanaşmaya çalışıyo ama arkamı dönüp yatıyorum valla gece 2 posta bebek emziriyorum uykusuz kalamam
burdanda şunu çıkarıyorum isteksizlik başgösterdi bende sanırım:83:
cayları nasıl yapıyorsun cnm ben hıc yapmadım bılmıyorum
dun aldım daha
rezeneyı nasıl verıyorsun bebege
bnmkide bugün 5 dakkada bi uyanıyo deli olcm bilgisayar başına gele gide anca yazabildim sorma izde aynı eşimle kardeşiz 10 11 aydır zavallım 4 gözl bekliyo o günü ama normal doğumdan sonra eskiye dönmek ne kadar kolay olur bilinmez... ben kaçtım kızlar....
kız valla iyi durmuş adamcagızlar 11 ay ne demek bizimki 2,5 ayda çatladı gün sayıyor
senin zaman hemen gelmiş allah yardımcın olsun ama kocalardan kaçış yok mama daha çok gaz yapar diye biliyorum aman ihmal etmeyin gazlarını çıkarmayı oda huzursuz ediyo bi kolumda esad yazıyorum şuan durnuyo veled bugün yaaa sıkıldım iyice..hazır evdeyken uyuduklarında sizde uyuyun en azından gece asabi olmazsınız
ben bebeğe çay falan vermeye karşıyım yaaa emziriyorsan bence sen iç..bide kızlar unutmayın bebeklere ne verirseniz çay vs gibi o kadar sütün koruyuculuğu gidermiş hamile kalma şansı yükselirmiş aman çok dikkat edelim valla ben çok tırsıyorum...:18:
giza canım sag sütünü ancak o şekilde ögrenebilirsiniz,
eger sütün yetiyorsa tek meme yeterliki ben daha hiç iki meme vermedim,yetmiyor aglıyorsa digerini ver,
birde emzirdikten sonra mama vermeyi dene eger mamayı içerse sütün yetmiyor demektir
bennebileyim biz gündüz çok uyarıyoruz çocugu kucaktan kucaga gezip duruyor,gündüz kesinlikle yatagında yatmıyor,ama akşam oldumu yada gece hiç ses çıkarmıyorum memeyi veriyorum alt degiştiriyorum ama çıt yok sonra yatagına yatırıyorum hemen uyuyor gazı yoksa tabi,
gece gündüz ayırımına başlamak lazım bencede
nihlem canım çok geçmiş olsun,
yavrum nasıl aglamıştır ama iyiki kusmuş atmış vücudundan
mamanında bu sıkıntısı var işte
emziriyorsun bozuldu koktu tarihi geçti derdi yok
allah sütümüzü bol etsinde mamaya gerek duymayalım
kızlar sizin göbekle gittimi benm hala azcık kaldı sarıyorum ama sıkılıyorum hemen çıkarıyorum yatarken falan....inş kalmaz.... bugün ilkkez gözüme kalem sürdüm kendime bakmayı özlemişim banyoyu bile saat tutarak yapar oldum uyancak diye yaa eski günler ne zaman geri gelcek off off
benim kocaman kaldı canım korsede giymiyorum çok sıkılıyorum,6 kilo fazlam var ama hiçbir eski kıyafetim olmuyor, bugün yeni bişeyler aldım artık kendime
dünde saçımı kestirdim süslendim püslendim,
kociş çok begendi
çamaşırcı karısı gibiydin şimdi düzeldin dedi
gerçektende fotograflara bakıyorum perişen bir haldeymişim
karar verdim artık pijamayla dolaşmıcam evde
yoksa koca iyice soguyacak benden
çamaşırcı karısımıiyi alınmadın benmki öyle dese bana düşün düşün ağlarım hergün lohusalıktan herhalde alınganım bu ara demiyo bişey ama bakıyo valla işten gelince elimden geldiğince temiz giyiniyorum ama pijamalardan vazgeçemedim hala oğlum sağ olsun fazla süt içince çıkarıyo aman vermiyo güzel olmama ..
göbek için evde yapılabilcek hareketlerin sitesini buldum iyi olunca sende yaparsın belki..ben denicem
Göbek Eritme Diyeti | Kadın Sitesi, Kadın Portalı, Saç Bakımı, Cilt Bakımı, Anne ve Çocuk, Makyaj, Diyet ve Zayıflama
kızlar hepinize merhaba bayadır girmek istiyorum ama minişimden fırsat bulamıyorum.uykusuzluktan kafayı yemiş durumdayım.sizlere sormak istediğim çok şey var :)tıpkı bebeklerımızı beklediğimiz zamanlardakı gibi.benım ufaklık bugun tam 40 doldurdu.meme emerken bazen memeyı ağzına alır almaz kıvranmaya ağlamaya başlıyor süreklı memeden ayrılmak zorunda kalıyor memeyle savaşıyo sankı.gazı vardır dıye alıyorum memeden çıkartıyorum ama yıne aynı şeyı yapıyogazını çıkarmakta zorlanmıyo zaten rezene çayı içiyorum onada bır kaç damla verıyorum..sankı sutum canını acıtıyomuş gibı.karnını doyurmadan sakınleştırmeye çalışıyorum uyuyo sonra yavrum acaba açmı yatırdım dıye çk üzülüyorum.arada sağıp verıyorum memede sağlıklı ememıyo dıye.ŞU ANKI EN BUYUK SORUNUM HER KAFADAN BIR SES ÇIKMASI( ben bebeğimin doyup doymaadığını anlayamıyorum.doktor tek göğüs emzır uyuyup uyandığında diğerını ver demiştı.bazılarıda ıkısınıde emzır dıyo ama diğerıne geçtiğimizde uyumuş oluyo ve emmiyo.ben ne zamana kadar tek göğüs emzırıcem bu konuda bana bılgı verın kızlar.bırde benım mınış en fazla yarım saat uyuyo uyanıyo acaba doymadığı içinmi böyle yapıyo son olarakta tuvaletını yapamıyor çok kıvranıyo yavrum doktor 5 gune kadar normal dedı ama gelın bana sorun uyumuyo ememıyo çok huzursuz napıcam bılmıyorum.kızlar kafayı yemek üzereyım kayınvalıdem bızde sağolsun yardıma geldı ama çocuğu paylaşamıyoruz yavrum afallamış durumda bende ağlıyo onun kucağında susuyo galıba onu annesı sanıyo (söyleyıncede hoşuna gıdıyo guluyo daha çok sınırlenıyorum.en sonunda söyledım ben ılgılenıp sen gıttıkten sonra çocuk bende durmazsa naparım ben dıye bıraz bozuldu ama haklı olduğum için ses çıkaramıyo.offf offf napıcam ben kızlar yaaa (
kızlarr sorularım arttı lutfen bırılerı cevaplar mıı???
1.bebegınızı nasıl emzırıyorsunuz yanı 4 parmak altta,basparmak üstte mı tutturuyorsunuz memenızı ..anlatır mısınız??göğüs ucumu tutmaması ıcın nasıl emzırmem lazım asırı mucadele eder olduk ..
2.bebegım emzırırken benı emzık gıbı kullanmaya dewam edıyor ve uyuyakalıyor ..ama wermıyor göğsümü ..nasıl geri alabılırım cok sıkı tutuyor we canımı yakıyor almaya calıstıgımda da..
Ne yapmam lazım kızlarrr....resmen emzıremıycem dıye korkuyorum..
KizLar slm misafirden kizla ugrasmaktan bakamaz oldum hala kolik agrisi cekiyor gazman oldu yav.sizler iyisiniz ins.ya heskes nihleden tecrube bekliyo nihlede nisan felan diyo oyaliyo adami:) hepimiz ondan once kendi tecrubemizi kazanacaz o bize soracak cok guldum yav:) adamda iyi dayaniyomus ha.bizimki diyor lohusalik nedir yav kanama bitince bitmistir iste dedim hic ugrasma o 41. Gunu gorecem:)
selam canim,
1. memeyi tutmasi icin 4 parmak alttan, bas parmak uste gelecek sekilde agzina tepiyorsun. cocugun agzi tam bir ordek gibi oluyor. ilk baslarda alisik olmadigi icin zorlanabilirsin ama yilma, tep iyice bi tek burnu acik kalcak o derece tepiceksin. Aslinda tam teknigini gosterebilsem ole bi tutturuyorsun ki burun delikleri kendiliginden acik kaliyor, elinle actirmana bile gerek yok. valla benim doktorum ogretti bana. 15 dakika emzirme suresince bekledi. cikarttirip tekrar tekrar verdirdi. iyi bi cocuk doktoru bulmusum, sukurler olsun
2. memeyi birakmasi icin agzinin kenarindan isaret parmagini sok. sak die birakiyor:))
Ayneeennn bız de 11 aydır öyleyiz..Ben cok tırsıyorum bu yıne gerdek gıbı olur sanırım acır da gıbı gelıyor ..Korkum cok..Bir de kızlaarr memelerde sütle nasıl olacak o iş ben de bunu anlamadım:)))))ben hamile kaldığımdan beri kardeşiz biz yandım bennn:18: 2 nisan hiç gelmesin ogün 40 ım çıkıyo da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?