2012 Şubat Anneleri

canım geçmiş olsun sarılık kötü bişey uzun sürmesi daha da zordur eminim inş bişey çıkmaz ve çabucak geçer

bilmiyorum nasıl bi şırınga ama biberona alışmasından iyidir diye düşündüm yoksa memeni tutmakta zorlanır

tükürük konusu bizdede mevcut resmen kendi tükmüğüyle boğulacak gibi tıkanıyo

çok geçmiş olsun burun tıkanıklığı için serunfizyolojik kullanıyorum ben ama senin bebeğinin burun tıkanıklığı ,hastalığına bağlı sanırım ..
aspırator dediğin buhar makinası gibi bişey mi? :44:

ağızdan çekilenini almıştık,diğerini hiç görmedim ben.
serumu verdikten sonra aspiratörlede çekersen daha iyi sunuç verir.

tesekkur ederım
normal zamanda serumfızyolojık verıyordum bende rahatlatıyordu
smdı hasta bebegım ondan ıse yaramıyor galıba
yok buhar makınesı degıl bende tam bılmıyorum ama 2 uc var galıba bırını burnuna sokuyosun dıgerıyle agzından cekıyosun burnundakılerı temızlıyor

ağızdan çekilenini almıştık,diğerini hiç görmedim ben.
serumu verdikten sonra aspiratörlede çekersen daha iyi sunuç verir.

tesekkur ederım canım

ısırgan çayını nasıl kaynatıyorsun canım.otunu mu tohumunumu kullanıyorsun

Isırganın ot olanını kullanıyorum canım.cam demliğe içeceğim fincan sayısı kadar tatlı kaşığıyla ısırganı koyuyorum üzerine kaynamış suyu döküp 10 dk demlenmesini bekleyip içiyorum.Sen başka bişi kullanıyomusun sütün artması için?ben bide hümana içiyorum.

Çok geçmiş olsun benimde bebeğim grip oldu we otribebenin ağızdan çekileninden kullanıyorum önce serum fizyolojik damlatıyorum burnuna sonra aspiratörle çekiyorum ben memnun kaldım..

canım ben daha doğum yapmadım kısmetse ilk bebeğimi kızımı temmuzda kucağıma alacağım yeni anneler neler yaşıyor diye topiğinize göz atıyordum, çocuğu memeden almakla ilgili kitaplarda resimlere ve açıklamalara denk gelmiştim paylaşmak istedim bir dene istersen memeni bırakmasını istediğin zaman küçük parmağını bebeğinin ağzının kenarından dudağın içine doğru sokuyorsun aynı anda da memeyi çekiyorsun

sağol canım..bende humana kullanıyorum bide onun kimyonlu rezenesini.ama faydasını gördümmü görmedimmi valla anlamış değilim.2-3 kutu humana bitirdim.başkada pek bşey yaptığım yok tam olarak belli olan.ne duyarsam yiyip içiyorum ama şunu yaptım çok faydasını götdüm dediğim bişe olmadı henüz.ısırganı da intereette araştırıken buldum,bi sorayım dedim.senfaydasını gördünmü mü ısırganın?

tesekkurler canım
bende sımdı cıkıp alıcam ınsallah bende memnun kalırım

Kızlar cok teşekkurler meme bıraktırma taktıgınızı uyguladım basardım ..Artık caktırmadan serce parmagı sokup halledıyorum ,en azından hem göğsum acımıyor,hem de damak dusmesı olmaz ınsallah ..Taktıklerınız ıcın tekrar tesekkur ederım ..
AMA MEMEMI HA-LA TUT-TU-RA-MI-YO-RUUMMMM VE BIR SURU VIDEO ,RESIM,ACIKLAMA OKUDUM AMA YA AGZINI TAM ACMIYOR,YA CANIMI YAKMAYA DEWAM EDEREK EMIYOR,YA DURUSUNU DUZGUN YAPAMADIGIMDAN COCUK IKI BÜKLÜM KALIYOR YA DA BEN SIRTIMI DAYAYAMIYORUM ...YANI MUTLAKA TAM BIR POZISYONDA COCUGUN AGZINA GÖGSUMU TIKAYAMADIM ..DELİRİYORUMM..BGN SÜTÜM DAHA DA AZALDI ..GUN GECTIKCE AZALIYOR((

gecçmiş olsun cok ...Ben gecen gun otrıbebenın aspıratoru kullandım bence chıcconunkınden daha ıyı cekıyor...Tuzlu su damlatıp sümük cekınce rahatlar heralde..Grip olan bebege ne yapılabılır kı?Doktor tek bunu mu önerdı..Benmı kızım da hem öksuruyor,hem hep hırıltısı war..Bu arada kılo sormussun ya benımkı 3700 gram senınkı kac?

yatağa uzanır vaziyette denesen? Bi arkadaşım öyle yapıyordu bebeği kendine doğru çekiyor ikisi de yan yatıyorlar bebiş alttaki memeden cuk cuk emiyordu

yatağa uzanır vaziyette denesen? Bi arkadaşım öyle yapıyordu bebeği kendine doğru çekiyor ikisi de yan yatıyorlar bebiş alttaki memeden cuk cuk emiyordu

Walla denerım canım sen sen ol ılk gunden tum kahve bolgeyı wer agzına bebegın ..Bak benım hem sütüm bu yuzden azaldı,hem cocuk bıberona alısınca da gögus ucunu almaya basladı ve yaralarım cogaldı ..(

Selam kızlar hemen okuduğum kadarını jet hızıyla cevaplıyorum burun tıkanıklığına wee nin pompa gibi bişeyi var 6 tl falan ama o kadar iyi temizliyorki anlatamam önce burun suyunu sıkıyosun hemen açılıyo sonra sıvıyı çeken ucunda bi yumuşak bişey var onu burnuna iyice sokuyosun hepsini temizliyor bu işlemi eşim yapıyor genel de oğlumuza çünkü ben sokamıyorum tıkanır diye.bizde de gaz sorunu hat safhada ne dedilerse yaptım yok anam çocuk yırtıyo ortalığı geçen gece dr gittik saat 2 di susmadı abartısız 2 saat ağladı sonunda bende ağladım gittik gaz dedi bi reflomu ne toz verdi iyi gelebilirde gelmeye bilirde dedi şansaymış 4 aylığa kadar sabır diyo adam gıcık oldum bide o saatte anababa günü gibiydi çocuk bölümü şaşırdım valla ne oluyo bu çocuklara şimdi eşim rezene çayı almış akşama getirecek onuda deniyeceğim bana sizlerde yardımcı olursanız mesaj atarak sevinirim pek giremiyorum geçmişi pek okuyacak vaktimde olmuyor anca mesajlara bakabiliyorum hepinize çok çok geçmiş olsun sabır diliyorum güzel anneler büyüteceğiz öyle yada böyle sabır sadece mucuk

Okadar çok şey tüketiyorumki sütümün artması için hangisinin faydası olduğunu hiç bilemiyorum ama lokmanhekim ısrarla ısırgan otu diyince onuda tüketmeye başladım günde 2 fincan sanki biraz daha bollaştı gibi sütüm...

Tatlım oğlunun ga sancısı başladığında sırtına ve ayaklarına orta sıcaklıkta çalışan fön makinesiyle masaj yapmayı denesen?Fön makinesinin sesi anne karnındaki sese çok yakın olduğu için bebeklerin sakinleşmesini sağlıyormuş hemde sıcak hawa üflediği için ağrısınıda hafifletiyor.Ben uyguluyorum we faydasını görüyorum..

inşallah canım sağ salim doğum yapayım da ben de bu emzirme konusunda çok takıntı yapıyorum şimdiden rüyalarıma giriyor. Umarım her şey sorunsuz olur, e süt azsa ve mama verilecekse bebek mecbur alışacak biberona iki düzeni birden tutturmak zor sanırım

ilk başlarda böyle bi sorun yoktu sizde öyle hatırlıyorum .. biberonu alan bebek anne göğüsünü bırakıyo canım ( kimse yanlış anlamasın geneli için diyorum) hangi marka biberon kullanıyosun? biliyosun tazzikli geliyosa biberondan onla içmeye alışmıştır.. mememden başka bişey vermiyorum ben artık yalancı meme olarak kullanmasınada ses çıkarmıycam ..
bide sende biberonu kessende şırınga falan deneyip üstüne memeni falan versen düzelir belki.. çaresizlik zor valla allah yardımcın olsun

merhaba emzirme konusunu takıntı haline getirme rahat ol.. sütde fizyolojik bişey sitressiz lohusalık yaşarsan sütün gelir zaten geriside doğru beslenmeyle gelecektir..herşeye rağmen yok diyosan mamayı elbette kaçınılmaz olacaktır. benim başta bebeğim kuvezde diye sütüm sağa sağa az az geliyodu bebek emmediği için şimdi çoğaldı mamayada gerek kalmadı.. demek istiyorum ki başta gelmesede bol bol emzirmeye çalış en azından elinden gelen herşeyi yapmış olursun nacizane paylaşmak istedim

buklecim ilgin için teşekkürler,çok şükür böbreklerimizde ve mesanede bi sorun çıkmadı
10 gün antibiyotik kullanacaz 1 ay sonra tekrar gidecez,inşallah geçer
kuzum şimdiden antibiyotige başladı çoküzülüyorum

üzülme canım benim en azından sarılığı geçecek süreklide kullanmayacak ya sıkma canını..anne olmak çok zor herşey nasılda üzüyo yıpratıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…