- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.541
ay perişan durumdayım herkesın ortak sorunu uykusuzluk kendımı aynada gorunce korkuyorum valla artık
aahhh ahh sorma eskiden gece 12 den öğlen 12 ye kadar yatardım hasret kaldım o günlere...6 aya kadarda böyle devam edermiş maalesef çilemiz varr.... göz altlarım morardı benmde...
günaydın diyen kaçmış uyandı sıpalar demekki...bu gece bende ohh dedim oğlum 12 olmadan yattı bi uyurum dedim anam bi uyandı gece 2 de daha 4 buçuğa kadar uyumaz ağladım artık siniriden uykusuzluktan gazını çıkardım altını aldım salladım yok yok uyumadı sonra emzirdim anca 5 e gelirken yattı yoksa kafayı yiyordum...eşimde yanımızdaki kanepede yatıyo holuyo yorgunluktan onada bişey diyemiyorum çok zor çok..şimdi sabah 9 da uyandı yıkadımda uyurken kaçtım yanınıza..bugün eşimde evde....o evdeyken en azından daha rahatım...ağlarsa bi nebzede olsa bakar diye aklım kalmıyo içerde..pc benm bşka odada çünkü uzakta....sizlerdede aynı dert var sanırsam..ahh ne zaman büyüyeceklerde adam gibi uyutacaklar bizi yaaa doğum yaptığımdan beri uykuya hasretim..
selam kızlar bugün canım sıkkın
uzayan sarılıgımızın nedeni idrar yolları enfeksiyonuymuş
antibiyotige başladık malesef
ögleden sonrada ultrason çektirecez
inşallah ciddi bişey degildir dua edin lütfen
idrar yolu enfeksiyonu belirtisi yoktu bizde doktor tahlil yaptıgımız iyi oldu erken teşis ilerideki rahatsızlıkları önleriz dedi
inşallah böbreklerde falan bişey yoktur
bennebileyim canım bugün doktor sütharici hiçbişey verme dedi,hatta su veriyormun dedi bana
ama ben su vernmiyorum 1-2 defa rezene kimyon vermiştim ama onuda verme dedi
sizde çokzor durumda kalmadan vermeyin
gerçekten çamaşırcı karısı gibi olmuştum,koca soguyacaktı artık ama çekidüzen verdim kendime,
bebegi kız kardeşim ve kayınvalideye bırakıp gittim,sütte sagmıştım sorun olmadı,
buklem açıkçası bendede var bi sogukluk ama eşime hissettirmemeye çalışıyorum
çok alıngandır,kendiyle ilgili zannedim çok bozulur
bilmiyorki banyo yapmak bana çok agır geliyorr
ne sultanlığı kız çi,le zamanı bence çok zor geçiyo bnm valla ev işi bile zar zor yapıyorum anca o uyurken yoksa hep kucak hep gaz gaz derdi...kilolarım hala var bnm yaa inş gider daha 20 gün oldu ama off inş gider bu göbek bu kalça....eski kıyafetlerim hala olmuyo sinir oluyorummm6. aya kadarmıallahım sabır versınn hepımızee
benımde goz laltarım morardı kılolarım gıttı hamılelık donemız bızım sultanlık donemızmızmıs megerrr
Ben de ne zaman 12de yatırsam ben yatana kadar bı yarım saat gecıyor en az,sonra da nasılsa 1-2 saate uyancak dıye beklemeye baslıyorum resmen zombı oldum yaa cılldırıyorum ..Bir de kusarken ızlemek zorundayım ..Korkumdan da uyuyamıyorum..Dün de beklıyım nasılsa kalkar dedım 3e kadar mal gıbı bekledım ,taaa 6da kalktı yaa sansıma tukürüyüm..Ama beklemesem 30-40dkda tekrar uyandırıyor oluyor..Şaştım artık...
ne sultanlığı kız çi,le zamanı bence çok zor geçiyo bnm valla ev işi bile zar zor yapıyorum anca o uyurken yoksa hep kucak hep gaz gaz derdi...kilolarım hala var bnm yaa inş gider daha 20 gün oldu ama off inş gider bu göbek bu kalça....eski kıyafetlerim hala olmuyo sinir oluyorummm.
Bu dönem degıl canım sultanlık hamıle oldgumuz donem dı sultanlık
ne sultanlığı kız çi,le zamanı bence çok zor geçiyo bnm valla ev işi bile zar zor yapıyorum anca o uyurken yoksa hep kucak hep gaz gaz derdi...kilolarım hala var bnm yaa inş gider daha 20 gün oldu ama off inş gider bu göbek bu kalça....eski kıyafetlerim hala olmuyo sinir oluyorummm.
uyu cnm uyu onu beklersen hep uykusuz kalırsın ne zaman daldı sende yat dinlen bi saat bi saattir...napalım başka çare yok öylede uyanıyo böylede...veletler...
selamlar 22 şubat akşam 9 da kızım genel anestezi ile doğdu uzun süredir girremiyorum ama sanırım hepimizin sorunu aynı uykusuzluk benim kızımda gece uyumuyor .....
günaydın diyen kaçmış uyandı sıpalar demekki...bu gece bende ohh dedim oğlum 12 olmadan yattı bi uyurum dedim anam bi uyandı gece 2 de daha 4 buçuğa kadar uyumaz ağladım artık siniriden uykusuzluktan gazını çıkardım altını aldım salladım yok yok uyumadı sonra emzirdim anca 5 e gelirken yattı yoksa kafayı yiyordum...eşimde yanımızdaki kanepede yatıyo holuyo yorgunluktan onada bişey diyemiyorum çok zor çok..şimdi sabah 9 da uyandı yıkadımda uyurken kaçtım yanınıza..bugün eşimde evde....o evdeyken en azından daha rahatım...ağlarsa bi nebzede olsa bakar diye aklım kalmıyo içerde..pc benm bşka odada çünkü uzakta....sizlerdede aynı dert var sanırsam..ahh ne zaman büyüyeceklerde adam gibi uyutacaklar bizi yaaa doğum yaptığımdan beri uykuya hasretim..
kızlaarrr günaydınnn...sizin bebeklerınız de tam kusacakken basını yukarı dogru kaldırıyor mu refleks olarak???Benimki her yedıgını cıkartıyor,üstelık de kafaAyı yukarı cewırdıgı ıcın uyuyamıyorum ona bakmaktan..Herm de yan yatma yastıgıyla uyudugu halde kafasını pat dıye cewırebılıyor...
ay perişan durumdayım herkesın ortak sorunu uykusuzluk kendımı aynada gorunce korkuyorum valla artık
Bu dönem degıl canım sultanlık hamıle oldgumuz donem dı sultanlık
gerçekten hamilelik sultanlıkmış rahat batmış ne zaman doğurcam ne zaman doğurcam diye stres yapmıştık hatırlıyorum da
peki ayakkabısı olmayan war mı kızlar yaa benım ayakkabılar bıle olmuyorr...
canım geçende sormuştum burda benim ödemlerim geçmedi resmen şişim hala ayakkabılarım çizmelerim olmuyo
kızlar bebegım hasta oldu burnu tıkalı nefes zor alıyor zor yutkunuyor mıdesı bulanıyor yutkunurken
memeyı bıle zor ıcmeye basladı
doktor surup vermıstı ama daha arttı hastalıgı
ınternetten baktım otrı bebenın aspıratoru varmıs
sız kullandınızmı ıse yarıyormu
bilmiyorum nasıl bi şırınga ama biberona alışmasından iyidir diye düşündüm yoksa memeni tutmakta zorlanır
tükürük konusu bizdede mevcut resmen kendi tükmüğüyle boğulacak gibi tıkanıyo
4:
vallahı sana ınanamıyorum
makyaj pamugu ıle usenmeyıp gecenın bı vaktı altını alıyorsun
bence alıstırma cnm
cok nazlı olur omrun boynca cekersın valla :d
sıl ıslak mendılle hassas cıltlere ozel olandan aldım bısecık olmuyor.
prımanınkısı guzel dene derım bence
su verıyorum cnm ben her gun. o sekılde agız kurulugu gecıyor.
sürekli sallanmak istiyor, bırakınca hemen uyanıyooorrben de uyumak istiyorum o uyuyunca ama nerdeeee....
kızlaarrr günaydınnn...sizin bebeklerınız de tam kusacakken basını yukarı dogru kaldırıyor mu refleks olarak???Benimki her yedıgını cıkartıyor,üstelık de kafaAyı yukarı cewırdıgı ıcın uyuyamıyorum ona bakmaktan..Herm de yan yatma yastıgıyla uyudugu halde kafasını pat dıye cewırebılıyor...
Merhaba
2013 Subat Annelerine yer acmak icin konu sabitten alinmistir :)
ohh ohhh saatler olsun kırk çıkmış darısı başıma..ama bnm hala dikişlerim düşmedi normal doğum yaptım yarın 20 günlük olcaz bu normalmi kızlar bilen varsa bana msj atsın nolur yaaa korkuyorum bakamıyorum orama valla:18:
taşta olurmuş olan altınları suya koymakta sarılığı için iyi gelirmiş bide kızlar kırkında kim yıkarsa bebeği huyu ona çeker derler ben babasına yıkatcam inş bi aksilik olmazsa o gün aklınızda olsun bide kırk kaşık u maşarbaya koyup onu dökücekmişiz bebeğe ve kendimizde yıkanınca başkası suymuzu kırk kaşık yapcakmış aklınızda olsun kendiniz yapamıyorsunuzkapı kapı gezme bizdede var yumurta verrler komşular
gecçmiş olsun cok ...Ben gecen gun otrıbebenın aspıratoru kullandım bence chıcconunkınden daha ıyı cekıyor...Tuzlu su damlatıp sümük cekınce rahatlar heralde..Grip olan bebege ne yapılabılır kı?Doktor tek bunu mu önerdı..Benmı kızım da hem öksuruyor,hem hep hırıltısı war..Bu arada kılo sormussun ya benımkı 3700 gram senınkı kac?
Isırganın ot olanını kullanıyorum canım.cam demliğe içeceğim fincan sayısı kadar tatlı kaşığıyla ısırganı koyuyorum üzerine kaynamış suyu döküp 10 dk demlenmesini bekleyip içiyorum.Sen başka bişi kullanıyomusun sütün artması için?ben bide hümana içiyorum.
otri bebeyı aldım cok rahatladı bebegımCam demlık mı?Neden camda?
cok guzel temızlıyomus ben ondan daha memnun kaldım canım
bebeklerın oksurmesı cok kotu oluyor ıstersen sende vakıt aybetmeden doktora gotur ılerlemesın
doktor sadece surup vermıstı yarın kontrole gıdıcez
benımkısı 3220 dogdu hasteden cıkıstı 3030 du en son gıttıgımde 4650 bıraz obur
uyanıkken agzı sureklı memede
off bende dun gece hıc uyuyamadım ondan oncekı gecede uyamamıstım gunduzde saat 6 da en son kayınvalıdemı cagırdımgünaydın diyen kaçmış uyandı sıpalar demekki...bu gece bende ohh dedim oğlum 12 olmadan yattı bi uyurum dedim anam bi uyandı gece 2 de daha 4 buçuğa kadar uyumaz ağladım artık siniriden uykusuzluktan gazını çıkardım altını aldım salladım yok yok uyumadı sonra emzirdim anca 5 e gelirken yattı yoksa kafayı yiyordum...eşimde yanımızdaki kanepede yatıyo holuyo yorgunluktan onada bişey diyemiyorum çok zor çok..şimdi sabah 9 da uyandı yıkadımda uyurken kaçtım yanınıza..bugün eşimde evde....o evdeyken en azından daha rahatım...ağlarsa bi nebzede olsa bakar diye aklım kalmıyo içerde..pc benm bşka odada çünkü uzakta....sizlerdede aynı dert var sanırsam..ahh ne zaman büyüyeceklerde adam gibi uyutacaklar bizi yaaa doğum yaptığımdan beri uykuya hasretim..
gozlerım kapanıyo dayanamıyorum dıye sagolsun geldı baktı bende uyudum
bıkere 38 saat uyumamıstım o agladıkca bende aglııyodum artık uykusuzluk cok kotu
benımkısıde cok ama cok kusuyorkızlaarrr günaydınnn...sizin bebeklerınız de tam kusacakken basını yukarı dogru kaldırıyor mu refleks olarak???Benimki her yedıgını cıkartıyor,üstelık de kafaAyı yukarı cewırdıgı ıcın uyuyamıyorum ona bakmaktan..Herm de yan yatma yastıgıyla uyudugu halde kafasını pat dıye cewırebılıyor...
kafasını duz tutuyor genelde bende ılk baslarda korkuyodum
smdı bakıyorum kafası duz olunca fıskırtarak kusuyor
hele bugun bı kustu ınsan gıbı
heryer battı ustum basım fıskırttı yıne
hem cok ıctıgı ıcın hemde sokturucu surubunu vermıstım ondan kaynaklanmıs
korkma Allah korur bebeklerımızı
yok canım burunları tıkanıyor .. cok sümüklü kücümencikler :))
burun aspiratoruyle kuruyan sümükleri temizlersin, bir de hastane bebegime fizyolojik serum sıvı verdi ,burun damlası olarak.. onu damlatıyorum ben acılıyor hırlaması geciyor sonra kuruyunca sümükler aspiratorle cekiyorum..
bu arada burunu temiz tutmak cok onemli , yoksa emme süreleri cogalıyor burun tıkanıklıgı bebegi yordugu icin emme süresi daha uzun sürüyor.. gariplerim de yoruluyor bizleri de yoruyor :)))
ben basit bir aspirator aldım işimi goruyorr..
araştırmak nasip olmadı haftasonu girdi araya ilk işim o işi halletmek olacak,cok sagol dünyadan haberim yok :))
ben bile kendime inanmıyorm :)) 40 ı gecsin geceleri ıslak mendille temizlicezz :)) gerçi bu gidişle geceleri hiç kalkmıcak gibi 6 saat uyumaya başladı bizimki maşallah :))
gazı mı var acaba , yoksa kücücük bebek sallanmayı nerden bilsin ?
acaba reflusu mu var her yedikten sonra cıkartıyor,ya da cok mu oburfazlasını atıyor..
bende oyle yapıyorum burnu tıkalıyken zavallılar ne dogru duzgun emebılıyor nede uyuyabılıyorlar :26:
hiç farketmedim canım ben ama benim ki kusupta yutuyo bazen o zaman korkuyorum ya da yan yatmazsa boğulcak gibi öğürüp öksürüyo o yüzden hep yan yatırıyorum ama bu korku benide uyutmuyo canım:18:
herkes perişan resmen isyandayız kızlar aynaları kaldırın şubat anneleri geliyo
gerçekten hamilelik sultanlıkmış rahat batmış ne zaman doğurcam ne zaman doğurcam diye stres yapmıştık hatırlıyorum da
canım geçende sormuştum burda benim ödemlerim geçmedi resmen şişim hala ayakkabılarım çizmelerim olmuyo
Walla gecen gun acıle gıtcektık esım aradı yarım saate gelıyorum hazırlan dıye..Benım ewdekı halımden dısarıya hazır hale gelmem bıle 1 saat suruyor en az..Esım bı geldı hazırlanmadın mı dıye,dedım bu tiple nasıl hazır olayım..:)))Bitiğim yaa..Hamilelere dogurunca ben demıstım uyuyuuuun bol bol dıye ..Ayakları ben de anlamadım yahu,sewınıyordum yenı aldıklarımı gıyerım dıye olmadı kı..Bir de ugg botlarım dısında hıcbır cızmem olmuyordu..Düşünsenıze yazın ugg mu gıyecegım acebaa:)))
yok canım burunları tıkanıyor .. cok sümüklü kücümencikler :))
burun aspiratoruyle kuruyan sümükleri temizlersin, bir de hastane bebegime fizyolojik serum sıvı verdi ,burun damlası olarak.. onu damlatıyorum ben acılıyor hırlaması geciyor sonra kuruyunca sümükler aspiratorle cekiyorum..
ben bile kendime inanmıyorm :)) 40 ı gecsin geceleri ıslak mendille temizlicezz :)) gerçi bu gidişle geceleri hiç kalkmıcak gibi 6 saat uyumaya başladı bizimki maşallah :))
acaba reflusu mu var her yedikten sonra cıkartıyor,ya da cok mu oburfazlasını atıyor..
canım ablamın dogumdan sonra ayakları bir numara büyüdü , hala anlamış degiliz ne alaka diye, senin de oyle olmasın yani odem degil de ayak numarası büyüme gibi bişii..
Şu fizyolojik serum dedıgıız sey nedır tuzlu denız suyu mu ??Ayy kız benım ayaklar zaten 39-40tı yaa ..Büyürse ben bıterım..Ablan kılo wermedı mı hiç??Niye öle oldu kızzz....41 mı gıyecem sımdı hehee:==)))Reflu de butun bebeklerde yok mu kı ...Genelde cogu bebek yedıgını cıkartmaz mı ,bızımkınde mı sorun..?Mesela benımkı doydugunda bırakmıyor her werılenı gerı cewırmeden lıkır lıkır ıcıyor ,kıbarcık ..sonra da kusuyor:)
SELAM KIZLAR nasılsınız fırsat buldumda girdim sırf size yazmaya eşim dün milupanın rezene çayını aldı akşam verdik bizim oğlana inanın öyle bi gaz çıkardıki anlatamam size ve sanırım ukuda yaptı yani 28 gündür ilk defa dün akşam rahat bi uyudu ama ben alışmışım beşiğini, sallamaya ya bi garibime gitti kendimi zorluyorum uyu diye ama yok her an uyanacak diye bekledim sanunda 2,5 saat geçti emzirmeye zor uyandımdım.bide altımız pişik olmuştu 4 gündür dr dediği gibi sıcak suyla yani ılık suyla altını siliyorum gerçi zor oluyor ama napayım valla bebeğim için katlanıyorum pişiğimiz az kaldı şükürki dr pişik kremi vermişti ama biz kudret narı var bilirmisiniz onu sürüyorum bi güzel yumuşacık oluyo bide pişiğini aldı valla aklınızda olsun bundan böyle krem yerine onu sürücem bende .Rezene çayını vermenin bi sakıcası yok dediler bebekrahatlarmış dr gitmedim 15 de gidicez ama hala doğru düzgün bi dr bulamadım yine başka dr gidicem içime sinene kadar doktor aramaya devam .bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorum güzel anneler hepimiz uykusuzuz ama napıcaz bebeklerimiz için mecburuz
İyi barı kız en azından uyumus bebısın ,sewındım senın adına..o kudret narı nedır nerden alınıyor kı??Ben de uyancak nasılsa dıye 1 haftadır o yatınca yatamamaya basladım ..
otri bebeyı aldım cok rahatladı bebegım
cok guzel temızlıyomus ben ondan daha memnun kaldım canım
bebeklerın oksurmesı cok kotu oluyor ıstersen sende vakıt aybetmeden doktora gotur ılerlemesın
doktor sadece surup vermıstı yarın kontrole gıdıcez
benımkısı 3220 dogdu hasteden cıkıstı 3030 du en son gıttıgımde 4650 bıraz obur
uyanıkken agzı sureklı memede
benımkısıde cok ama cok kusuyor
kafasını duz tutuyor genelde bende ılk baslarda korkuyodum
smdı bakıyorum kafası duz olunca fıskırtarak kusuyor
hele bugun bı kustu ınsan gıbı
heryer battı ustum basım fıskırttı yıne
hem cok ıctıgı ıcın hemde sokturucu surubunu vermıstım ondan kaynaklanmıs
korkma Allah korur bebeklerımızı
bende oyle yapıyorum burnu tıkalıyken zavallılar ne dogru duzgun emebılıyor nede uyuyabılıyorlar :26:
Benımkı de fıskırtıyor bazen yogurt gıbı cıkartıyor zawallım..Düz tutuyor derken kafasını ,yüzü yukarda olacak sekılde mı tutuyor yanı??Benımkı tam kusacekken bunu yapıyor cok kıl oluyorum..maasallah ne guzel kılo almıs kac aylık bebegın ??Bu arada bakım ıcın de 40ını beklıyorum 5 gun kaldı ama bıtkısel mı boyatsam ne yapsam dıye de dusunuyorum ..Bütün gunumu kuaforde gecırmek ıstıyorum ..dogum öncesı kac kılo almıstın ne guzel 4 kılon kalmıs ..benım çookkk warr...Bir de düşük bel gıyemeyecek mıyız sezeryanlılar en cok bunu merak edıyorum hala hamıle donu gıyıyorum we emzırme sutyenı..Bunlarla ne kadar guzel we seksı olabılırım kı yaa:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?