2012 Şubat Anneleri

ay perişan durumdayım herkesın ortak sorunu uykusuzluk kendımı aynada gorunce korkuyorum valla artık

aahhh ahh sorma eskiden gece 12 den öğlen 12 ye kadar yatardım hasret kaldım o günlere...6 aya kadarda böyle devam edermiş maalesef çilemiz varr.... göz altlarım morardı benmde...

aahhh ahh sorma eskiden gece 12 den öğlen 12 ye kadar yatardım hasret kaldım o günlere...6 aya kadarda böyle devam edermiş maalesef çilemiz varr.... göz altlarım morardı benmde...

6. aya kadarmıallahım sabır versınn hepımızee
benımde goz laltarım morardı kılolarım gıttı hamılelık donemız bızım sultanlık donemızmızmıs megerrr

Ben de ne zaman 12de yatırsam ben yatana kadar bı yarım saat gecıyor en az,sonra da nasılsa 1-2 saate uyancak dıye beklemeye baslıyorum resmen zombı oldum yaa cılldırıyorum ..Bir de kusarken ızlemek zorundayım ..Korkumdan da uyuyamıyorum..Dün de beklıyım nasılsa kalkar dedım 3e kadar mal gıbı bekledım ,taaa 6da kalktı yaa sansıma tukürüyüm..Ama beklemesem 30-40dkda tekrar uyandırıyor oluyor..Şaştım artık...

geçmiş olsun enisecim allah şifa versin bnm oğlandada var sarılık hala gözl bebeklerinde hafifte olsa var ama artık kendi uyanıyo seninki uyanıyormu gece eğer çok uyuyor ise uyandır emzir sık sık 2 saatte bir öyle öyle atarmış sarılığı....inş geçer cnm hiç panik yapma ilk öğrendiğimde bende çok panik oldum ama herkes sarılık her bebek olur dedi...antibiyotik inş işe yarar cnm elinden geldiğince üşütme ve ayaklarını sıcak tut başından şapkasınıda hiç eksik etme....kızlar süt harici emziriyorsanız 6 aya kadar su bile vermeyin bütün drlar bunu söylüyor gaz giderici çayları kendiniz için şahsen ben karşıyım bebeğe kimyon falan vermeye..daha onların midesi ne kadar ki...elinizden geldiğince siz için mama verenler için bi bilgim yok ama....anne sütü verenler için söylüyorum bunu...

6. aya kadarmıallahım sabır versınn hepımızee
benımde goz laltarım morardı kılolarım gıttı hamılelık donemız bızım sultanlık donemızmızmıs megerrr
ne sultanlığı kız çi,le zamanı bence çok zor geçiyo bnm valla ev işi bile zar zor yapıyorum anca o uyurken yoksa hep kucak hep gaz gaz derdi...kilolarım hala var bnm yaa inş gider daha 20 gün oldu ama off inş gider bu göbek bu kalça....eski kıyafetlerim hala olmuyo sinir oluyorummm.

uyu cnm uyu onu beklersen hep uykusuz kalırsın ne zaman daldı sende yat dinlen bi saat bi saattir...napalım başka çare yok öylede uyanıyo böylede...veletler...

kızlar ben kaçıyorum anneme misafir gelcekti oraya çıkcam malum aynı binadayız 20 gün sonra ilkkez anneme gitcem valla şoktayım yani şükür evden çıkıyorum aynı binada bile olsa...çok öpüyorum kuzularınızı ve sizi eğer uyuyorlarsa sizde kestirin biraz..dinlenin...ben kaçar....cnm kardeşlerim kolay gelsin hepimize.....bu günlerde geçecek inşşş

peki ayakkabısı olmayan war mı kızlar yaa benım ayakkabılar bıle olmuyorr...

selamlar 22 şubat akşam 9 da kızım genel anestezi ile doğdu uzun süredir girremiyorum ama sanırım hepimizin sorunu aynı uykusuzluk benim kızımda gece uyumuyor .....

Allah analı babalı büyütsün gözün aydın

ben ağlamıyorum garip bişey gözümden yaş gelene kadar gülüyorum o uyumuyunca annemle kızkardeşim gece 3 bayan uyutamadık bebeği artık kahkahalarla yerlere yattık resmen çocukta şaşkın şaşkın bakıyodu bize

hiç farketmedim canım ben ama benim ki kusupta yutuyo bazen o zaman korkuyorum ya da yan yatmazsa boğulcak gibi öğürüp öksürüyo o yüzden hep yan yatırıyorum ama bu korku benide uyutmuyo canım:18:

ay perişan durumdayım herkesın ortak sorunu uykusuzluk kendımı aynada gorunce korkuyorum valla artık

herkes perişan resmen isyandayız kızlar aynaları kaldırın şubat anneleri geliyo

yok canım burunları tıkanıyor .. cok sümüklü kücümencikler :))

burun aspiratoruyle kuruyan sümükleri temizlersin, bir de hastane bebegime fizyolojik serum sıvı verdi ,burun damlası olarak.. onu damlatıyorum ben acılıyor hırlaması geciyor sonra kuruyunca sümükler aspiratorle cekiyorum..

bu arada burunu temiz tutmak cok onemli , yoksa emme süreleri cogalıyor burun tıkanıklıgı bebegi yordugu icin emme süresi daha uzun sürüyor.. gariplerim de yoruluyor bizleri de yoruyor :)))
ben basit bir aspirator aldım işimi goruyorr..

araştırmak nasip olmadı haftasonu girdi araya ilk işim o işi halletmek olacak,cok sagol dünyadan haberim yok :))

ben bile kendime inanmıyorm :)) 40 ı gecsin geceleri ıslak mendille temizlicezz :)) gerçi bu gidişle geceleri hiç kalkmıcak gibi 6 saat uyumaya başladı bizimki maşallah :))

sürekli sallanmak istiyor, bırakınca hemen uyanıyooorr ben de uyumak istiyorum o uyuyunca ama nerdeeee....

gazı mı var acaba , yoksa kücücük bebek sallanmayı nerden bilsin ?

acaba reflusu mu var her yedikten sonra cıkartıyor,ya da cok mu obur fazlasını atıyor..

canım ablamın dogumdan sonra ayakları bir numara büyüdü , hala anlamış degiliz ne alaka diye, senin de oyle olmasın yani odem degil de ayak numarası büyüme gibi bişii..

SELAM KIZLAR nasılsınız fırsat buldumda girdim sırf size yazmaya eşim dün milupanın rezene çayını aldı akşam verdik bizim oğlana inanın öyle bi gaz çıkardıki anlatamam size ve sanırım ukuda yaptı yani 28 gündür ilk defa dün akşam rahat bi uyudu ama ben alışmışım beşiğini, sallamaya ya bi garibime gitti kendimi zorluyorum uyu diye ama yok her an uyanacak diye bekledim sanunda 2,5 saat geçti emzirmeye zor uyandımdım.bide altımız pişik olmuştu 4 gündür dr dediği gibi sıcak suyla yani ılık suyla altını siliyorum gerçi zor oluyor ama napayım valla bebeğim için katlanıyorum pişiğimiz az kaldı şükürki dr pişik kremi vermişti ama biz kudret narı var bilirmisiniz onu sürüyorum bi güzel yumuşacık oluyo bide pişiğini aldı valla aklınızda olsun bundan böyle krem yerine onu sürücem bende .Rezene çayını vermenin bi sakıcası yok dediler bebekrahatlarmış dr gitmedim 15 de gidicez ama hala doğru düzgün bi dr bulamadım yine başka dr gidicem içime sinene kadar doktor aramaya devam .bebişlerinize iyi bakın hepinizi öpüyorum güzel anneler hepimiz uykusuzuz ama napıcaz bebeklerimiz için mecburuz

Merhaba
2013 Subat Annelerine yer acmak icin konu sabitten alinmistir :)

Kuzum qecmis olsun qule qule buyut oncelikle..
Bende normal doqum yaptim
buqun 13qun oldu
dikis aqrilarim daha yeni eni bi nebze azaldi.
Dusmeye qelince 40-50 qunu bulur diolar sanirimda oyle olacak.
Aqrisi azalsinda popomun uzerine oturabileyimde baska sey istemiorum allahtan.
Sen oturabiliormusun?
Ben ayakta bile 10dk dursam sanki vajiamin dudaklarini cekiolar. Oyle kolay bisi deqilmis normal doqum anladiqim bu.
Daha var yani çaki qibi olmamiza anlayacaqin

kızlar kendınızı salmayın bırakabılecegınız bırını bulunca hemen kuafore gıdın
ben 1 ay gıdememıstım kendımı cok kotu hıssedıyodum sonra hemen gıttım sacımı basımı yaptırdım
ınsan kendını daha guzel ve mutlu hıssedıyor bakımlı olunca
sızınde sıslıklerınız devam edıyomu
benım 4 kılo fazlam kaldı karnımda sabahları dumduz aksama dogru sısıyor
ama pant. hala olmuyor bel kısmından bıde fermuar yerlerı dıkıslerımı acıtıyor
tayt gıymekten fenalık geldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…