- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.561
kızlar kendınızı salmayın bırakabılecegınız bırını bulunca hemen kuafore gıdın
ben 1 ay gıdememıstım kendımı cok kotu hıssedıyodum sonra hemen gıttım sacımı basımı yaptırdım
ınsan kendını daha guzel ve mutlu hıssedıyor bakımlı olunca
sızınde sıslıklerınız devam edıyomu
benım 4 kılo fazlam kaldı karnımda sabahları dumduz aksama dogru sısıyor
ama pant. hala olmuyor bel kısmından bıde fermuar yerlerı dıkıslerımı acıtıyor
tayt gıymekten fenalık geldı
Benımkı de fıskırtıyor bazen yogurt gıbı cıkartıyor zawallım..Düz tutuyor derken kafasını ,yüzü yukarda olacak sekılde mı tutuyor yanı??Benımkı tam kusacekken bunu yapıyor cok kıl oluyorum..maasallah ne guzel kılo almıs kac aylık bebegın ??Bu arada bakım ıcın de 40ını beklıyorum 5 gun kaldı ama bıtkısel mı boyatsam ne yapsam dıye de dusunuyorum ..Bütün gunumu kuaforde gecırmek ıstıyorum ..dogum öncesı kac kılo almıstın ne guzel 4 kılon kalmıs ..benım çookkk warr...Bir de düşük bel gıyemeyecek mıyız sezeryanlılar en cok bunu merak edıyorum hala hamıle donu gıyıyorum we emzırme sutyenı..Bunlarla ne kadar guzel we seksı olabılırım kı yaa:))
evet ya yuzu yukarda oluyor yada saga yatıyor sola yatıramıyorum yamuk kafalı olucak kızım korkuyorum
masallah ınsallah hep boyle almaya devam eder suan 50 gunluk
ben bır aylıkken boyattım 2 saatte bıttı ısım manıkur pedıkur kas bıyık hepsını hallettım cok sukur
hafıfledım yemınle
49 kıloyla hamıle kaldım 15 kılo aldım dogumdan sonra verdım
ama hamıleykende sadece gobegım vardı
tartılalı 20 gun olucak belkı dahada vermısımdır
ama hala pant olmuyor benım ıcın en onemlısı o
bıde yazın bı suru elbıse aldım salak gıbı hıc dusunmedım emzırme olayını
nasıl gıyıcem bılmıyorum dısarda
ıc camasırımı normal gıyebılıyorum da o ıgrenc emzırme sutyenını gıyıyorum bende bıde ped takıyorum dahada ıgrenc oluyor
çok saldım kendimi çok
bebeğim uyuyunca bakım yapayım diyorum
ama elim ayağım dolanıyo ne yapacağımı şaşırıyorum
iş mi yemek mi uyku mu saç baş mı?
bide şişlerim gitmedi aynen tayt kurtarıcımız işte ne zamana kadar giiceksek
ne kilo verebildim nede şişlerim gitti
Yani bizz ne yapacagızz...
canım saat başıda alt degiştirilmezki ilk zamanlar 2 saatte bir degiştiriyordum, şimdi 3 saat oluyor geceleri zaten zor uyutuyorum hiç uyumaz bu seferbende innmamda adetten diye yapacaz işte,ama benim gezecek yerim yok,dışarısıda buz gibi kızı çıkaramam
Geçmiş olsun inşallah hemen düzelir kızının durumu ..Gecen gun gelen bır mısafırımız kızının altını her saat degıstır kız cocukları ıdrar yolu enfeksıyonu daha cabuk kapıyomus demıstı canım..Belkı onunla da ılgısı wardır..Süt dısında bısey werınce neden olmus kı ..Ayy ne zor dönemlerden gecıyoruz yaa..Allah sınıyor bızlerı ..40ı hayırlı olsun..Benım hıc fıkrım yok
40ınız hayırlı olsun ..Ne komık adetler war degıl mı:)))İyi ki alyansını unutup kovayı dökmemıssın kız:))) Bizim de yaklastı ama hıc fıkrım yok ..Ama dua okuyum bari ..
Kızlaar 2saat uyumusum az önce ..Ohhh dunya warmıs resmen kendıme geldım yaw...
Ben de sizdenım yaw zamanım gelmek uzere bakalım ne yapacagızz...Tırsıyorum beennnnkız nıye 2,5 ay dedınız ne oluyor kı o sürede,ben de uzatayım söyle de...??Çok komıksınn kıızz nıhleee Ataturk orman cıftlıgı kıllarına bayıldım..Ben de bıyık bırakıyorum cok yakıstı.:)))
Ben de degıstırmem o kadar yahu ,hatta gece sırf uyanacak dıye zawallının altını degıstırmıyorum kaldırdıgımda..Sen de öyle yapıyor musun??Benım koca da sabırlı cıktı bakalım sonumuz hayır olsun..Sen ne guzel basladın bakımına ben darmadagın haldeyım yahu..Bir de su emzırememe sorunum benı yıktı ıyıce...Sen kac parmak emzırıyorsun enıce??
günaydın diyen kaçmış uyandı sıpalar demekki...bu gece bende ohh dedim oğlum 12 olmadan yattı bi uyurum dedim anam bi uyandı gece 2 de daha 4 buçuğa kadar uyumaz ağladım artık siniriden uykusuzluktan gazını çıkardım altını aldım salladım yok yok uyumadı sonra emzirdim anca 5 e gelirken yattı yoksa kafayı yiyordum...eşimde yanımızdaki kanepede yatıyo holuyo yorgunluktan onada bişey diyemiyorum çok zor çok..şimdi sabah 9 da uyandı yıkadımda uyurken kaçtım yanınıza..bugün eşimde evde....o evdeyken en azından daha rahatım...ağlarsa bi nebzede olsa bakar diye aklım kalmıyo içerde..pc benm bşka odada çünkü uzakta....sizlerdede aynı dert var sanırsam..ahh ne zaman büyüyeceklerde adam gibi uyutacaklar bizi yaaa doğum yaptığımdan beri uykuya hasretim..
kızlaarrr günaydınnn...sizin bebeklerınız de tam kusacakken basını yukarı dogru kaldırıyor mu refleks olarak???Benimki her yedıgını cıkartıyor,üstelık de kafaAyı yukarı cewırdıgı ıcın uyuyamıyorum ona bakmaktan..Herm de yan yatma yastıgıyla uyudugu halde kafasını pat dıye cewırebılıyor...
ay perişan durumdayım herkesın ortak sorunu uykusuzluk kendımı aynada gorunce korkuyorum valla artık
tünaydınnnnnn ..... uyku haram bize öğlen oldu ama...niye öle yapıyo acaba çokmu emiyor benmki çok emince kusuyo vede yan yatınca genelde çıkarıyo sinir oluyorum kusmuk kokcak diye hemen değişiyorum üzerini..
6. aya kadarmıallahım sabır versınn hepımızee
benımde goz laltarım morardı kılolarım gıttı hamılelık donemız bızım sultanlık donemızmızmıs megerrr
yok yo kbirsey yapmaniza gerek yok buradan devam gene : )
bennebieyim canım benim 2 oarmagım üste digerleri altta başka türlü emziremiyorum,zaten bizimki bi yapıştımı bırakmyo alana kadarda bei tepikliyoKızlaar 2saat uyumusum az önce ..Ohhh dunya warmıs resmen kendıme geldım yaw...
Ben de sizdenım yaw zamanım gelmek uzere bakalım ne yapacagızz...Tırsıyorum beennnnkız nıye 2,5 ay dedınız ne oluyor kı o sürede,ben de uzatayım söyle de...??Çok komıksınn kıızz nıhleee Ataturk orman cıftlıgı kıllarına bayıldım..Ben de bıyık bırakıyorum cok yakıstı.:)))
Ben de degıstırmem o kadar yahu ,hatta gece sırf uyanacak dıye zawallının altını degıstırmıyorum kaldırdıgımda..Sen de öyle yapıyor musun??Benım koca da sabırlı cıktı bakalım sonumuz hayır olsun..Sen ne guzel basladın bakımına ben darmadagın haldeyım yahu..Bir de su emzırememe sorunum benı yıktı ıyıce...Sen kac parmak emzırıyorsun enıce??
neeeeeeeeeeeeeeeeeee yıkayanamı çekermiş olamaaaazzzzzzz neden daha önce söylemedin,biz kaynanamla yıkadık bana çekerse sorun yokta ona çekerse yandıkkohh ohhh saatler olsun kırk çıkmış darısı başıma..ama bnm hala dikişlerim düşmedi normal doğum yaptım yarın 20 günlük olcaz bu normalmi kızlar bilen varsa bana msj atsın nolur yaaa korkuyorum bakamıyorum orama valla:18:
taşta olurmuş olan altınları suya koymakta sarılığı için iyi gelirmiş bide kızlar kırkında kim yıkarsa bebeği huyu ona çeker derler ben babasına yıkatcam inş bi aksilik olmazsa o gün aklınızda olsun bide kırk kaşık u maşarbaya koyup onu dökücekmişiz bebeğe ve kendimizde yıkanınca başkası suymuzu kırk kaşık yapcakmış aklınızda olsun kendiniz yapamıyorsunuzkapı kapı gezme bizdede var yumurta verrler komşular
canım acıkınca uyanıyor kendi gözlerinde var hala sarılık ama gece kalkması falan normal,inşallah işe yarar artık sıkıntı istemiyorum yageçmiş olsun enisecim allah şifa versin bnm oğlandada var sarılık hala gözl bebeklerinde hafifte olsa var ama artık kendi uyanıyo seninki uyanıyormu gece eğer çok uyuyor ise uyandır emzir sık sık 2 saatte bir öyle öyle atarmış sarılığı....inş geçer cnm hiç panik yapma ilk öğrendiğimde bende çok panik oldum ama herkes sarılık her bebek olur dedi...antibiyotik inş işe yarar cnm elinden geldiğince üşütme ve ayaklarını sıcak tut başından şapkasınıda hiç eksik etme....kızlar süt harici emziriyorsanız 6 aya kadar su bile vermeyin bütün drlar bunu söylüyor gaz giderici çayları kendiniz için şahsen ben karşıyım bebeğe kimyon falan vermeye..daha onların midesi ne kadar ki...elinizden geldiğince siz için mama verenler için bi bilgim yok ama....anne sütü verenler için söylüyorum bunu...
gunaydin guzel ve yeni anneler:)) bi benim oglum mu erken kalkiyor ya kimsecikler yok:S
Sende bendensiz kuzum:)))Diğerleri miskin galiba:))
kızlar dün görümcem aradı gülben ergenin programına bi doktor katılmış,telefon ile bi bayan bağlanmış.
1.5 aylık bebeğim var sitim çok az ek mama veriyorum ne yaapablirim diye sormuş
1-bol yeşillik demiş,
2-ham badem kavrulmamış,sade tuzssuz olanlarından suda bekletin hem suyunu için hemde yiyn demiş.
bi o kalmştı denemediğim ama mutlaka denicem.
sütü az olan anneler deneyelim bence!
az önce bişey keşfettim süpürge açtım sütpürüyorum bebeğimde beşiğinde huysuzlanıyordu ama kaqrnı tok altı temiz ,uykusu var ama uyumuyor işte dedim bu ara süpüreyim bi,oğlum süpürgenin sesiyle böylee gözler kapandı iyice ve uyudu.sonra aklıma geldi internetten ninni açıyım ona diye youtube den girdim çok güzel bi nini buldum,isme hitap eden bi niinni,alltaki yorumları okudum bi site varmış oraya girip bebeğinizin ismini yazıyorsunuz ona özel ninniler söyüyormuş.çok hoşuma gitti ,sizinle paylaşmak istedim.siteye girp bakmadım henüz,hemen size yazdım,süpüreyüm hazır oğlum uyumuşken.
günaydın canlar... sıpayı uyuttum anca geldim birtaraftan sallıyorum yoksa uyumuyor, dün gece yanımıza alıp uyuduk normalde onunla yatmıyorum alışmasın diye bunu istiyormuş sıpacık bir rahat uyku uyudum sonunda 4 defa uyandı mama yeyip uyudu 1 gündede alışmaz dimi? napıyım yorgunluktan ölmek üzereydim günlardir ne gece ne gündüz uyuttu buraya gelince rahatlıyorum tek değilmişim diye sizler nasılsınız? mama verenler kaç saate bir veriyor kaç ml veriyor lütfen yazsın
pekmez,helva çok güzel yağlı süt yapıyo tavsiye ederim bi denemiş olursunuz en azından.. şu ninni hangi siteden bakılıyo acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?