2012 Şubat Anneleri

çok saldım kendimi çok
bebeğim uyuyunca bakım yapayım diyorum
ama elim ayağım dolanıyo ne yapacağımı şaşırıyorum
iş mi yemek mi uyku mu saç baş mı?
bide şişlerim gitmedi aynen tayt kurtarıcımız işte ne zamana kadar giiceksek
ne kilo verebildim nede şişlerim gitti

aynen bende hergun camasır yıkamak zorundayım zaten
onları yıkayıp utulemekten canım cıkıyor
bıgunu kendıne ayır cık kuafore gıt canım
tayt gorunce bıle fenalık gelıyor

canım saat başıda alt degiştirilmezki ilk zamanlar 2 saatte bir degiştiriyordum, şimdi 3 saat oluyor geceleri zaten zor uyutuyorum hiç uyumaz bu sefer
sudan bakteri geçmiş olabilir diye üşündü doktor ama biz su vermiyoruz zaten,riske atma vererek dedi
mamayı kastetmiyor tabi,ama artık ben su rezene falan vermicem

nihlemm kocanı tebrik etmek lazım,ben bizimkine 2,5 ay bekleyelim desem kuma getirir vallahi,bari kendine bak azcık, kızında büyüdü bırak evi o tmizlesin sende dışarı çık

kaynanada yap canım evine birileri gelirse sinir oluyorsun onun evine dolsunlar gelen [/QUOTE]

valla bende tebrık edıyorum arada nasıl dayanıyor bılmem
bazen suphelenıyorum bıdaha sorarsan senı doverım deyınce sustum
kız buyudu sorunlarda buyudu oynamal ıstıyor hanımefendı
uykularıda tılkı gıbı aynı gunduzlerı
anlıcagın hıcbırsey yapamıyorum

kaytan bıyıklı
allahtan bende o sorun yok yoksa su bkm dekı hıyarcı babalar gıbı olcaz

dun aynı bendee oyleydım gece 2de yattı 5,30da uyandı 9a kadar uyumadı snra 11de zırzır basladı yıne
saat 1e kadar tılkı uykusunda oldu 1de kalktı kalkıs o kalkıs hala uyumadı bu bebeklıkten cıktı yahuu
sımdı rezene cayı ıcırdım ılk kez bakalım ıse yarıcakmı
bende anne sutu arttırıcı cayı ıctım.

evet cnm genelde oyle oluyor bırde gaz cıkarırkende oyle. endıse etme
hemen yan cevır hafıften sırtına vur oyle tıkanınca
kusmasındada ben yan falan cevırmeden dırekt yere cevırıyom
ne kadar dgru belırsın tabıkjı
herkez yan yatıor dıyor anma bılemedım:d

ay perişan durumdayım herkesın ortak sorunu uykusuzluk kendımı aynada gorunce korkuyorum valla artık

cadılar gıbıyım aynı sac bas kas dagınık
gozlerımde aynı bu ıkon gıbı

canım ben tam doymadan bıraktırıyorum ve kusmadan yana sorun yok sık emdırıyorum az az emdırıyorum
dene damadıma bakalım ıse yarıcakmı

6. aya kadarmıallahım sabır versınn hepımızee
benımde goz laltarım morardı kılolarım gıttı hamılelık donemız bızım sultanlık donemızmızmıs megerrr

ay sorma yaaa o kadar ılac ıcmeye razıyım o gunlerı ozledım püfsssss

anaaam kızlarrr tam gırdım ,kalabalık topıc dıye sevındım weee mısafır gelıyormuss cıkıyom hoscakalınnnn:)))KAZEN ben de degısık bırsey olacak sandım ,iyi barı:))

anaaam kızlarrr tam gırdım ,kalabalık topıc dıye sevındım weee mısafır gelıyormuss cıkıyom hoscakalınnnn:)))KAZEN ben de degısık bırsey olacak sandım ,iyi barı:))

bennebieyim canım benim 2 oarmagım üste digerleri altta başka türlü emziremiyorum,zaten bizimki bi yapıştımı bırakmyo alana kadarda bei tepikliyo
neeeeeeeeeeeeeeeeeee yıkayanamı çekermiş olamaaaazzzzzzz neden daha önce söylemedin,biz kaynanamla yıkadık bana çekerse sorun yokta ona çekerse yandıkk
canım acıkınca uyanıyor kendi gözlerinde var hala sarılık ama gece kalkması falan normal,inşallah işe yarar artık sıkıntı istemiyorum ya
buarada 20 kilodan 6 kilosu miras kaldı bana kiyafetlerde olmuyor yeni pantolon aldım artık

Arkadaşlar merhaba...ben uzun süredir giremiyorum ama aklım hep sizde...Ya bi yaramaz benim oğluşummu vakit bulupta giremiyorum ya siz hep burdasınız:)))Kime çektiyse artık:)))Yoksa evde tekim ondanmı bilmem...Valla kendime vakit ayıramıyorum dinlenmeyi özledim bide biz 2 aylık olduk artık 40uçurmalar falan evdede duramıyorum o da olabilir:)))Sizler nasılsınız hepinizi ayrı ayrı çok özledim...

Sende bendensiz kuzum:)))Diğerleri miskin galiba:))

evet yaa:))) benim minnos 6 da kalkiyor, babasini yolcu ediyor:))) ay bu cocuk beni ne hamilelegimde uyuttu ne de simdi, icimdeyken de sabah 3 e kadar tekmeliyordu, poposunu kaldirip ole duruodu (hala ole duruyor:))). ama olsun cok tatli bisiD

kızlar dün görümcem aradı gülben ergenin programına bi doktor katılmış,telefon ile bi bayan bağlanmış.
1.5 aylık bebeğim var sitim çok az ek mama veriyorum ne yaapablirim diye sormuş
1-bol yeşillik demiş,
2-ham badem kavrulmamış,sade tuzssuz olanlarından suda bekletin hem suyunu için hemde yiyn demiş.
bi o kalmştı denemediğim ama mutlaka denicem.
sütü az olan anneler deneyelim bence!

az önce bişey keşfettim süpürge açtım sütpürüyorum bebeğimde beşiğinde huysuzlanıyordu ama kaqrnı tok altı temiz ,uykusu var ama uyumuyor işte dedim bu ara süpüreyim bi,oğlum süpürgenin sesiyle böylee gözler kapandı iyice ve uyudu.sonra aklıma geldi internetten ninni açıyım ona diye youtube den girdim çok güzel bi nini buldum,isme hitap eden bi niinni,alltaki yorumları okudum bi site varmış oraya girip bebeğinizin ismini yazıyorsunuz ona özel ninniler söyüyormuş.çok hoşuma gitti ,sizinle paylaşmak istedim.siteye girp bakmadım henüz,hemen size yazdım,süpüreyüm hazır oğlum uyumuşken.

günaydın canlar... sıpayı uyuttum anca geldim birtaraftan sallıyorum yoksa uyumuyor, dün gece yanımıza alıp uyuduk normalde onunla yatmıyorum alışmasın diye bunu istiyormuş sıpacık bir rahat uyku uyudum sonunda 4 defa uyandı mama yeyip uyudu 1 gündede alışmaz dimi? napıyım yorgunluktan ölmek üzereydim günlardir ne gece ne gündüz uyuttu buraya gelince rahatlıyorum tek değilmişim diye sizler nasılsınız? mama verenler kaç saate bir veriyor kaç ml veriyor lütfen yazsın

selam kızlar
uykum var, yorgunum
artık oğlum uyku düzenini kendi kendine açlığına göre düzenledi ve bu durumdan pek memnun değilim
gece 12de emiyo yok gazı yok altı derken saat oldu mu 1.30da yat 3.30 civarı kalk aynısı tekrar ama bu sefer uykuya geç dalıyoruz 5.30da yat sonra babası işe giderken kalk 7civarı işte dahada uyku yok bana gün başlıyo zaten .. aslında normal olan düzen buymuş sadece anne sütü alan bebekler için ama bu çocuk bayo yapıncada böyle deliksiz 3 saat uyumuyo

pekmez,helva çok güzel yağlı süt yapıyo tavsiye ederim bi denemiş olursunuz en azından.. şu ninni hangi siteden bakılıyo acaba?

sanırım sende benim gibi mama verenlerdensin canım,emziriyorumama mamada vermezsem kesinlikle olmuyo!!!90 cc yada 60 cc veriyorum ben 2 kere veriyorum günde,anca uyuyo,akşamadoğru sütüm hiiiç kalmıyo.mecbur uyusun diye veriyorum.ama mamada belli bi düzene giremedim hala!sen nekadasr veriyorsun?
ayy bi süpürüyorum bi burdayım,hayatı hızlı yaşıyorum neyapıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…