2012 Şubat Anneleri

canım şükret yine benimki ilk defa dün 2-2.5 saat arayla uyuandı oda yanımızda yatırdık diye yoksa tam 1 saat uyuyor 1 saat uyanık bende hemen uyuyamadığım için hep ayaktayım nerdeyse 2 ay olacak üzme kendini büyüdükce düzelicek diye avutalım kendimizi

canım ben istedikce veriyorum yoksa yıkıyor ortalığı kusmuyorda 80-90ml her seferinde rahat 10 defa içiyordur danacıkım

kızlar sanırım depresyona gırdım.
Dun aksam rahatsızlandım bıraz
elım ayagım tutmadı butun eklemlerım agrıdı
ne zaman depresyona gırsem boyle olurum

sanırım bu uykusuzluk ve dogruduzgun yemek yıyemeyısım boyle yaptı benı
hayatım sadece bebek uyutmak beslemek oldu
eve kım gelse su bebege ıkı dakka bak dıyıp haldır huldur camasır yıkıyorum
ortalık topluyorum alelacelee dus alıyorum
ve hergun aynı seyı yasamaktan cok bunaldım
helekı bu belırsızlık benı ıyıce mahfedıyo
bebegım ne zaman duzelcek bılmıyorum
3 aymı 6 aymı 1yasından sonramı

suan ayagımda sallıyorum
bıraktıgım an uyanıyo
bı çişe bıle zor gıdıyorum

canım inan yalnız değilsin şuan bile tek elimle onu sallıyorum durduğu an ortalığı yıkıyor. ne uyku ne yemek ne temizlik hepsini unuttuk vallahi sabret canım biraz daha ilk günleri düşümsene o günlere göre yine iyiler

hayatım uc kelıme oda soyle
yorgun uykusuz ve depresyon :)

Son düzenleme:
biraz önce haknurla konuştum oda aynı şeylerden şikayetci emre hiç durmuyor kadını tırmalıyormuş ne zaman bitecek bu günler ben hiç böyle hayal etmemiştim... çok güzel bir duygu ama birkez yeterli bence insanlar ikinci üçüncü kez bunu isteyerek yaşıyorlarya gıpta ediyorum eli öpülesi anneler onlar heralde

kızlar herkes aynı şeyleri söylüyo
iyice daral geldi hepimize zor günler geçmedi gitti
hep problem ya
cuma günüde 40ımız var kayınvalideme gidicez şimdiden içim kapkara kesildi ben avrupa yakasındayım o anadolu yakasında evi soğuk burda yıkanacak diye tutturursa zaten acaip sinirliyim kimseyede patlamadım lohusalığımın son günü patlamış olurum heralde dua edin cuma olsun bitsin uff

bende anlamıyroum ıkıncıyı ucuncuyu uıstelık pespese dusunenlerı

sakın haaa..
cocugu zature edersın cnm dıkkat et bıse dersede duyma konussun duırsun
ben hala kayınvalıdeme gıtmedım.

bende anlamıyroum ıkıncıyı ucuncuyu uıstelık pespese dusunenlerı

sakın haaa..
cocugu zature edersın cnm dıkkat et bıse dersede duyma konussun duırsun
ben hala kayınvalıdeme gıtmedım.

aman götürme çok lazımlarya sanki
zaten kuvezde kaldı diye hep pimpirikliyim yıkayamam orda

aman götürme çok lazımlarya sanki
zaten kuvezde kaldı diye hep pimpirikliyim yıkayamam orda

yok ya arabam yok benım ugrasamam dolmuslarla.
en guzelı cnm bız ugrasıyoruz hastalıgı ıle sonra
konusmasınlar dıye cocugumu hasta edemem valla.

c.tesı gunu ankaradan esımın teyzesı cocukları vs. Geldı.
Bızım evde yemekle falan ugrasmayalım dıye ben kayınvalıdeme gectım. Aramızda bıkac sokak var
lakın herkes kucagına aldı salladı oynadı, ayrıca ev buz gıbıydı ve ellerımın soguklugundan bebegımı tutmak ıstemedım.usumesın dıye.
Aman dedım tovbeler olsun, havalar duzelmeden hıcbıyere cıkmıycam. Eve geldıkten sonra huysuzlandı ve kustu bıkackere yavrum.
Zaten resmen bavul hazırlayıp gıtmıstım bıde onu tasımak ezıyet oldu bıze ((

Selam herkese.
Nasilsiniz demicem hal vaziyet ortada
allah yardimcimiz olsun valla.
Benim kuzum 14qunluk oldu buqun. Sutum qelior memeyi tutmayida %70 basardik zaten qenelde saqarak veriorum
fakat yetmior mamada veriorum mecburen.
Iki qecedir yediqini cikarmaya basladi. Dun qece ve ozellile buqece oluk qibi kustu resmen.
Acaba benmi usuttum yoksa saqlik ocaqina qittiqimizde onumu usuttum bilmiorum
dikis aqrikarim dewam edior oturamiorum popomun uzerine uff yeter artik insanliqima donmek istiorum ya (((
bebisim sabah 7de kurulu saat qibi uyanior yedirip altini aliorum ve bencilliqimden oqlene kadar kendisi uyanmadikca uyandirmiorum
cunku oluorum uykusuzluktan :s
8bucuk qibi uyuyup 12de uyanio.
Biraz etrafa bakinip tekrar yiyo uyuyo uyanio derken saat 3 tekrar aynisi derken ikinci derin uykuya qecio ve aksam 7 8 qibi uyanip qece 10da uyuyo qece yarisi 1bucuk qibi uyanip tekrar doyup 3te uyuyo ve sabah 7de tekrar baslioruz.
Sizce duzeni nasil ac borakmiorum dmi meleqimi :s

c.tesı gunu ankaradan esımın teyzesı cocukları vs. Geldı.
Bızım evde yemekle falan ugrasmayalım dıye ben kayınvalıdeme gectım. Aramızda bıkac sokak var
lakın herkes kucagına aldı salladı oynadı, ayrıca ev buz gıbıydı ve ellerımın soguklugundan bebegımı tutmak ıstemedım.usumesın dıye.
Aman dedım tovbeler olsun, havalar duzelmeden hıcbıyere cıkmıycam. Eve geldıkten sonra huysuzlandı ve kustu bıkackere yavrum.
Zaten resmen bavul hazırlayıp gıtmıstım bıde onu tasımak ezıyet oldu bıze ((

ben sadece emziriyorum ferayım o yüzden asla bu kadar arada uykumuz olmuyo 2 saate bi uyanıp emiyo.. sarılığı var mı bebeğinin eğer varsa arayı bu kadar açtırma derim..eğer yoksa da douyodur heralde annesi..

Kizlar slm yaa giremez oldum siteye okuyup okuyup kaciyorum bizim kiz cok hyusuz dun resmen bi derin uyuyamadi ha bire kalkti 20 dk da bir ciglik atti agladi bittik yav sabaha kadar kizlar birkac saat uyuyunca deliksiz suktedin biz onuda kaybettik.
Bide dun doktora gittim dedi spor yapabilirsin

gunaydin guzel ve yeni anneler:)) bi benim oglum mu erken kalkiyor ya kimsecikler yok:S
benımkısı sabah 6-7 gıbı uyudugu ıcın bız uyuyor oluyoruz o saatte:)
aman dikkat edin uykunuz ağırlaşır falan kolunuz bacağınız çarpar falan bebeğe

hepimiz oyleyız canım
senı cok ıyı nlıyorum
annelık bebek buyutmek gercekten cok zor bı ıs
sabretmekten baska care yok hepsi gecıcek nede olsa
ben sallamaya hıc alıstırmadım onu bızımkısıde memede uyuyor

Kızlar ebnim kzım da emzik almıyor, ne denesem olmadı. Sürekli memede, gece bile yanımda yatıyor ve emiyor. Beni emzik yaptı. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde de çok bunaldım ya, kızım iki dakika uyusa hangi işe saldırsam şaşırıyorum. Ütü yap, ortalığı topla, makine doldur boşalt, üffff.. Herkes bu rahat zamanın diyor. Ne yaparız bilmiyorum.

Slm cnm kac gunluk bılmıyorum ama eger en basta vermedıysen almaz ama benım bır ardkasım almıyordu emzıgı aynı senın gıbı emzgın ucunu recel e batırdı cok az ama bırkac gn alıstı sımdı kızı maasllah ben fıkır vermek ıstedım

Hacercm bi iciste 90 ml bitiriyomu senin oglan kac saat ac kalinca bitiriyo?? benim kiz 60 i anca bitiriyo ne zaman aglarsa o zaman veriyom

benimkiside alışmadı istemiyor
aslında alışmaması daha iyi
ileride zorlanıcaz
benim kızımda aynı senin gibi
içiyor sürekli içmesede ağzında tutuyor memesiz uyumuyor
bu rahat zamanımız olamaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…