- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #63.581
canım şükret yine benimki ilk defa dün 2-2.5 saat arayla uyuandı oda yanımızda yatırdık diye yoksa tam 1 saat uyuyor 1 saat uyanık bende hemen uyuyamadığım için hep ayaktayım nerdeyse 2 ay olacak üzme kendini büyüdükce düzelicek diye avutalım kendimiziselam kızlar
uykum var, yorgunum
artık oğlum uyku düzenini kendi kendine açlığına göre düzenledi ve bu durumdan pek memnun değilim
gece 12de emiyo yok gazı yok altı derken saat oldu mu 1.30da yat 3.30 civarı kalk aynısı tekrar ama bu sefer uykuya geç dalıyoruz 5.30da yat sonra babası işe giderken kalk 7civarı işte dahada uyku yok bana gün başlıyo zaten .. aslında normal olan düzen buymuş sadece anne sütü alan bebekler için ama bu çocuk bayo yapıncada böyle deliksiz 3 saat uyumuyo
sanırım sende benim gibi mama verenlerdensin canım,emziriyorumama mamada vermezsem kesinlikle olmuyo!!!90 cc yada 60 cc veriyorum ben 2 kere veriyorum günde,anca uyuyo,akşamadoğru sütüm hiiiç kalmıyo.mecbur uyusun diye veriyorum.ama mamada belli bi düzene giremedim hala!sen nekadasr veriyorsun?
ayy bi süpürüyorum bi burdayım,hayatı hızlı yaşıyorum neyapıyım..
kızlar sanırım depresyona gırdım.
Dun aksam rahatsızlandım bıraz
elım ayagım tutmadı butun eklemlerım agrıdı
ne zaman depresyona gırsem boyle olurum
sanırım bu uykusuzluk ve dogruduzgun yemek yıyemeyısım boyle yaptı benı
hayatım sadece bebek uyutmak beslemek oldu
eve kım gelse su bebege ıkı dakka bak dıyıp haldır huldur camasır yıkıyorum
ortalık topluyorum alelacelee dus alıyorum
ve hergun aynı seyı yasamaktan cok bunaldım
helekı bu belırsızlık benı ıyıce mahfedıyo
bebegım ne zaman duzelcek bılmıyorum
3 aymı 6 aymı 1yasından sonramı
suan ayagımda sallıyorum
bıraktıgım an uyanıyo
bı çişe bıle zor gıdıyorum
biraz önce haknurla konuştum oda aynı şeylerden şikayetci emre hiç durmuyor kadını tırmalıyormuş ne zaman bitecek bu günler ben hiç böyle hayal etmemiştim... çok güzel bir duygu ama birkez yeterli bence insanlar ikinci üçüncü kez bunu isteyerek yaşıyorlarya gıpta ediyorum eli öpülesi anneler onlar heralde
kızlar herkes aynı şeyleri söylüyo
iyice daral geldi hepimize zor günler geçmedi gitti
hep problem ya
cuma günüde 40ımız var kayınvalideme gidicez şimdiden içim kapkara kesildi ben avrupa yakasındayım o anadolu yakasında evi soğuk burda yıkanacak diye tutturursa zaten acaip sinirliyim kimseyede patlamadım lohusalığımın son günü patlamış olurum heralde dua edin cuma olsun bitsin uff
bende anlamıyroum ıkıncıyı ucuncuyu uıstelık pespese dusunenlerı
sakın haaa..
cocugu zature edersın cnm dıkkat et bıse dersede duyma konussun duırsun
ben hala kayınvalıdeme gıtmedım.
aman götürme çok lazımlarya sanki
zaten kuvezde kaldı diye hep pimpirikliyim yıkayamam orda
Selam herkese.
Nasilsiniz demicem hal vaziyet ortada
allah yardimcimiz olsun valla.
Benim kuzum 14qunluk oldu buqun. Sutum qelior memeyi tutmayida %70 basardik zaten qenelde saqarak veriorum
fakat yetmior mamada veriorum mecburen.
Iki qecedir yediqini cikarmaya basladi. Dun qece ve ozellile buqece oluk qibi kustu resmen.
Acaba benmi usuttum yoksa saqlik ocaqina qittiqimizde onumu usuttum bilmiorum
dikis aqrikarim dewam edior oturamiorum popomun uzerine uff yeter artik insanliqima donmek istiorum ya(((
bebisim sabah 7de kurulu saat qibi uyanior yedirip altini aliorum ve bencilliqimden oqlene kadar kendisi uyanmadikca uyandirmiorum
cunku oluorum uykusuzluktan :s
8bucuk qibi uyuyup 12de uyanio.
Biraz etrafa bakinip tekrar yiyo uyuyo uyanio derken saat 3 tekrar aynisi derken ikinci derin uykuya qecio ve aksam 7 8 qibi uyanip qece 10da uyuyo qece yarisi 1bucuk qibi uyanip tekrar doyup 3te uyuyo ve sabah 7de tekrar baslioruz.
Sizce duzeni nasil ac borakmiorum dmi meleqimi :s
benımkısı sabah 6-7 gıbı uyudugu ıcın bız uyuyor oluyoruz o saatte:)gunaydin guzel ve yeni anneler:)) bi benim oglum mu erken kalkiyor ya kimsecikler yok:S
aman dikkat edin uykunuz ağırlaşır falan kolunuz bacağınız çarpar falan bebeğegünaydın canlar... sıpayı uyuttum anca geldim birtaraftan sallıyorum yoksa uyumuyor, dün gece yanımıza alıp uyuduk normalde onunla yatmıyorum alışmasın diye bunu istiyormuş sıpacık bir rahat uyku uyudum sonunda 4 defa uyandı mama yeyip uyudu 1 gündede alışmaz dimi? napıyım yorgunluktan ölmek üzereydim günlardir ne gece ne gündüz uyuttu buraya gelince rahatlıyorum tek değilmişim diye sizler nasılsınız? mama verenler kaç saate bir veriyor kaç ml veriyor lütfen yazsın
kızlar sanırım depresyona gırdım.
Dun aksam rahatsızlandım bıraz
elım ayagım tutmadı butun eklemlerım agrıdı
ne zaman depresyona gırsem boyle olurum
sanırım bu uykusuzluk ve dogruduzgun yemek yıyemeyısım boyle yaptı benı
hayatım sadece bebek uyutmak beslemek oldu
eve kım gelse su bebege ıkı dakka bak dıyıp haldır huldur camasır yıkıyorum
ortalık topluyorum alelacelee dus alıyorum
ve hergun aynı seyı yasamaktan cok bunaldım
helekı bu belırsızlık benı ıyıce mahfedıyo
bebegım ne zaman duzelcek bılmıyorum
3 aymı 6 aymı 1yasından sonramı
suan ayagımda sallıyorum
bıraktıgım an uyanıyo
bı çişe bıle zor gıdıyorum
Kızlar ebnim kzım da emzik almıyor, ne denesem olmadı. Sürekli memede, gece bile yanımda yatıyor ve emiyor. Beni emzik yaptı. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde de çok bunaldım ya, kızım iki dakika uyusa hangi işe saldırsam şaşırıyorum. Ütü yap, ortalığı topla, makine doldur boşalt, üffff.. Herkes bu rahat zamanın diyor. Ne yaparız bilmiyorum.
günaydın canlar... sıpayı uyuttum anca geldim birtaraftan sallıyorum yoksa uyumuyor, dün gece yanımıza alıp uyuduk normalde onunla yatmıyorum alışmasın diye bunu istiyormuş sıpacık bir rahat uyku uyudum sonunda 4 defa uyandı mama yeyip uyudu 1 gündede alışmaz dimi? napıyım yorgunluktan ölmek üzereydim günlardir ne gece ne gündüz uyuttu buraya gelince rahatlıyorum tek değilmişim diye sizler nasılsınız? mama verenler kaç saate bir veriyor kaç ml veriyor lütfen yazsın
Kızlar ebnim kzım da emzik almıyor, ne denesem olmadı. Sürekli memede, gece bile yanımda yatıyor ve emiyor. Beni emzik yaptı. Ne yapacağımı şaşırdım. Evde de çok bunaldım ya, kızım iki dakika uyusa hangi işe saldırsam şaşırıyorum. Ütü yap, ortalığı topla, makine doldur boşalt, üffff.. Herkes bu rahat zamanın diyor. Ne yaparız bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?