2012 Şubat Anneleri

kızlar, gece bebeğiniz nerde yatıyor? eşinizle sizin yatağınızda mı yoksa beşiğinde mi? annemler gitti bu gece yatak odasına dönecez biz oğlumla da nerde yatırsak karar veremedik.

kızlar, gece bebeğiniz nerde yatıyor? eşinizle sizin yatağınızda mı yoksa beşiğinde mi? annemler gitti bu gece yatak odasına dönecez biz oğlumla da nerde yatırsak karar veremedik.

eşim kanepede yanımızda ben oğlumla yerde döşşekte yatıyorum valla yatak odamız ısınması zor olduğu için şimdilik oturma odasındayız ama kırkı çıksın bende beşiğine koycm şimdilik ağzına bişey gelir boğulur diye koyamıyorum ama inş pişman olmam inş alışır beşiğine zamanla....gündüz pek yatmıyo çünkü beşiğinde alışamadı sanırsam aslında anne yanında yatması iyi değil kokumuza alışıyorlar ama başka çarem yok şimdilik zaten daha 20 günlük kıyamöıyorum ben

ben de gündüz hep kanepede yatırıyorum beşiğini daha hiç kullanmadık valla.. 17 günlük oğlum beşiğine alışma problemi yaşamayız inşallah.

napıyosunuz bakiyimmm
ben buraya girecek vakit bulamıyorumm
annem yanımda bugün 26 günlük olduk ama annemle iki kişi yetişemiyoruzzz benim sıpaya
emiyo ayrıca emziksiz durmuyoo
küçük olduğundan emziğide tutamıyo düşürüyo bazen sonra kıyamet kopuyoo
ne zaman uyuyacak ne zaman kalkacak meme isteyecek hiç belli olmuyooo

eşim rahat uyusun diye biz salonda yatıyoruz bebegımle besıgınde yatıyor bende koltukta
yatak kadar geniş oldugu için rahatım bıde gecelerı zaten uyumuyoruz
televızyona falan bakıp oyalanıyorum
saat kac oldu hala ayakta hanfendi

kızlarrr ilk defa zor bir gece geçirdim..

berbattı :S

akşam 8.30 tan 11.30 a kadar uyumadı hopp uyudu dedim 12.30 ta uyandı .. sonra gece ıkını mıkını uyudu 5.30 ta tekrar kalktı .. allahtan 5.30tan sonra mıymıylanmadan derin uyudu sabah 8.30 a kadar şimdi yine yattı ama huzursuzz..

suc bende ama :)) dün hastanede yorulmuştu geldi derin uyudu,sonra uykusu kactı,sonra ben bulgur pilavına dayanamadım lopur lopur yedim benim kızımda ıkınıp durdu :) o kadar gaz attı ki anlatamam :))

şuan deli dana gibiyim :S

bu arada yatma şekline gelince,kocam 2. haftamızda salonda biz yatak odasında yatıyorduk , ama kocam her saat başı gelip kapıya bizi dinliyormuş daha cok uykusuz kalıyor diye 3. haftamızda tekrar bizimle yatmaya başladı .. biz geceleri bir kez kalkıyoruz ama uzun sürüyor fantezilerimiz, emzir,altını değiştir , gazını al falan 1 saat sürüyor,babası da hemen uyandıgı icin salonda yat diyorum ama daha fazla uykusuz kalıyor :)) ama bu geceden sonra bizimle yatmak ister mi bilmem :))

babaların yardımına gelince ne kadar yardım edebilirler ki ? benim kızım gaz cıkartırken benim koynumda uyuyor babasında uyumuyor :)) uykudan kalkıp emdiyse uyur da , uyanıkken uyumaz..
bebegim biberon almıyor sagıp vereyim de rahat edeyim .. yine iş bana düşüyor..

ama altını alıyor,gazını cıkarıyor,bir de kvaltı hazırlıyor :)) bebegimi artık tek yıkamaya başladım, cünkü öglenleri boynuna kadar kaka yapmayı huy edindi :)) arınamıyoruz mecburen yıkıyorum :))

yani suc erkeklerde değil , onlar da caresiz..suan tüm yük bizde..umarım cabuk gecer su günler........... allah hepimize sabır versinn

Allah hepimizin yardimcisi olsun valla:))

ya ben bebegi yaninda yatirilmasina karsiyim, allah korusun uykuya guven olmaz carparsiniz fln Allah korusun. Ben eve geldigimiz gunden beri besikte yatiriyorum hatta o kadar alisti ki uykusu varken besige yatirinca yavrum gozlerini kapatiyor:))) yatak odasinda babasiyla birlikte yatiyoruz biz annem gittiginden beri. Ama masallah benim kocamin uykusu o kadar derin ki anlatamam bazen sinir oluyorum, bi yanda memede oglu uyuyor bi yanda o ben direk gibi ayaktaD

eslerin yardimina gelince saolsun cocugun modu iyiyken cok yardimci oluyor, aliyor oynatiyor:)) ama mirildaninca fix cumle ^ al anasi emzir^ sanki cocuk hep acliktan agliyor:))) erkegin yardimindan nolcak zaten, gazini cikariyor, ben cok yorulunca salliyor. ama cocuk bi guluversin babasina hemen uykusunu dagitiyor, kanusmaya basliyor cocukla:)))) ole yuvarlanip gidices, Allah kazasiz belasiz buyutmeyi nasip etsin insallah...

biz yatak odasındayızz ama kızım beşiginde.. ben de yanımda yatırmaktan yana degilim.. 3 aydan sonra odasını bile ayırmayı düşünüyorum.. bazılarına ters gelebilir ama tek başına olmayı ogrenmeli bu hayatta :)
bizimki gündüz de nerde bırakırsan uyuyor , salonda da basit beşikten var orada yatıyor ,odasında karyolasında yatıyor yatak odasında bir tane daha beşik var( nihle sagolsun o onermişti ) orada yatıyor.. ama şimdi sert bir yastıgın üstünde yüzüstü koltukta yatıyor :)) yani evin her köşesine alıştı :))

akşamları da uyuma moduna odamızda giriyor.. karanlık falan .. salonda aglıyor ama yatak odasında uyansa bile aglamıyor cok sükür .. boyle bir düzenimiz oldu ,ama arada bozuluyor işte gazdı , kaka yapma problemiydi ,degisişiyor dedigim gibi ilk kez dün gece uyutmadı beni.. :S

benim besikte tasinabilir minik bisey, sabahlari salona aliyorum gurultuye alissin, geceyi farketsin die. aynen benim oglumda yatak odasina gidince gece moduna giriyor, uyaninca aglamiyor, emiyor direk uyumaya devam. Altini alirken bile gozzleri kapali oluyor masallah. ama geceleri hic konusmuyorum onunla, gorevimi yapip yatiriyorum:)) uyumazsa da agzina emzik, direk besige:)

demekki bu yol dogru yol :)) ben devam edeyim..

bir de gündüz uykuları nasıl ? ben bazen diyorum ki bugün cok uyudu gece uyumayacak ama yine uyuyor.. hep bu korkuyla o gün onu uyandırmak icin cırpınıyorum,rahatsız ediyorum.. altını degistiriyorum,spor yaptırıyorum

mesela dün gece düzeni bozuldugu icin suan uyursa gece uyumaz diye korkuyorum.. gerci 12.30 5.30 uyudu ama rahat degildi.. ıkını mıkınıydı.. uyandırdım altını degistirdim emzirdim gazını cıkardım sonra spor yaptırdım hareket yaptırırken bile uyudu :S napsam uyanık durmuyorr.. bakalım dünkü düzensiz gecemizden sonra bugün napıcakkk...
toplam günde 5 6 saat uyanık kalıyor normal mi ??

Kizlar calisan aneler ne yapmayi dusunuyor yaa ben kuzumdan ayrilamam onun bunalimina girdim iznimin bitmesine iki ay var ev hanimligi sultanlikis yavv iyice alistim:))

Kizlar calisan aneler ne yapmayi dusunuyor yaa ben kuzumdan ayrilamam onun bunalimina girdim iznimin bitmesine iki ay var ev hanimligi sultanlikis yavv iyice alistim:))

canım zor bir sürec olacak ama alışırsınız.. ben 10 aylıkken işe başlamayı düşünüyorum,ayrılamam gibime geliyor,istda mı yaşıyorsun bebegini kreşe mi yoksa birine mi baktırcan ??

ben bu konuda kararsızım da.. şimdiden yontem düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…