2012 Şubat Anneleri

merhaba güzel anneler ...

canım cevap için teşekkür ederim bebeğimde doğumdan bir hafta sonra yapılan testte 15 çıkmıştı sonra 12ye düştü ama geçen hafta kontrole gittiğimizde dr. sarılık geçmemiş dedi karaciğerden şüphelendi iki tüp kan alındı çok şükür temiz çıktı tahliller sarılığımız 12 çıktı yine dr.da anne sütü sarılığı var önemli değil emzirmeye devam et geçer dedi ben ilk kez duydum bunu

bu arada 32 günlük olduk sarılığın geçmemesine en çok bundan şaşırdım bu kadar uzun sürebildiğini bilmiyordum

Gunduzleri kullanmak icinmi aldin icine koyup hai odalara felan goturmek icinmi

yok tatlım benimki hep sallanmak istiyor uyurken gece beşik olarak kullanıyorum gündüzde az bişey arkasını kaldırıp yemek felan yaparken yada ütü salıncak olarak kullanıyorum uyanık oturuyor güzelce

yok tatlım benimki hep sallanmak istiyor uyurken gece beşik olarak kullanıyorum gündüzde az bişey arkasını kaldırıp yemek felan yaparken yada ütü salıncak olarak kullanıyorum uyanık oturuyor güzelce

Bizde aldik salincakta daha anlamaz diyorum muziginden felan gerci sallanmaya alisti bu cadi yakinda bende kullanirim heralde. Ama simdi buyurse atar kendini ordan dikkat et

benim kocanın en iyi yanı hiç birşeye yok demez parası yoksada gün verir şu gün al diye o yüzden tüketim manyağıyız o kadar para kazanıyoruz bir evimizden başka hiç bir şeyimiz yok

ornek koca valla
ıyıymıs
bzdede amaaan ne gerek var dıyen buyukler bızım zamanımızda varmıydı(kayınvalıdemler)
benım kızımda almıyor demesı yokmu... bazen esımı bıle kandırıyor yaa..
ben onun kızı ne yaparsa onu yapacam sankı yok gulcan sunu yapar yok gulcan bunu aldı
yok sen gec ıyılestın vs vs vs
ınsana ıllallah dedırtıyor..

bendekıde yetenek bu konuyu nasıl kayınvalıdeye bagladım bılmem

Feraycım o yüzde bir milyon gaz sancısıdır canım. bizimde ara ara başımıza geliyo çok fenaa.hatta o kadar geriliyoruzki eşimle kaç defa kavga ettik bebek uyumayınca . Allah yardımcın olsun

kızlar 2. asısını olan varmıı?
bızım persembe gunu nasıl olcak acaba..

bu ikinci aşı çok kötüymüş yaa. benim arkadaşımın hiç ağlamayan oğlu bile 3 gün ağlamış kız kafayı yemiş. bende kara kara düşünüyorum ayın 30unda bizde gdicez aşıya ((

vallahı kara kara dusunuyorum nasıl gececek dıye
nasıl aglar kım bılır
bırde nasıl dayanacam aglamasına kım bılır off of

hadı hayırlı olsun cnm besıgın:)

ya bu kızın kakası benı delı edıyor
ya ıshal ya kabız nabcam ben bu kızı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…