- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.001
nerden aldın cnm
bıde bu guzelmıs
Baby 2 Go Mzikli - Sallanabilir Mama Sandalyesi 8402 | | Bebefix.com
Yeni Model Baby Max Violet Beşik Bebek Beşiği GittiGidiyor'da 53363881
ben burdan aldım birebir aynısı hem beşikte oluyor ben memnunum
Yeni Model Baby Max Violet Beşik Bebek Beşiği GittiGidiyor'da 53363881
ben burdan aldım birebir aynısı hem beşikte oluyor ben memnunum
kumas degılmı naylon deıl koltugu
kumas degılmı naylon deıl koltugu
cnm anne sütü sarılığı hemen hemen her bebek oluyor benm oğlumda oldu doğduktan 3 4 gün sonra topuk kanında çıkıyor ve göz bebeklerine kadar sarılık oluyor sık sık emzirme ile geçiyo ama eğer geçmez ise ışın tedavisi verip hastanede yatıyor ve oda iyi geliyormuş çok şükür benm oğlumun geçti 16 çıkmıştı sonra 14 e düştü şimdi kaçta bilmiyorum tehlikeli sınırı 22 .. 22 yi geçerse ışın tedavisi şart....eğer bacaklarına kadar sarılık varsa ilerlemiş demek oğlumun azcık göz bebeklerinde beyazlarında var şimdi çok az inş oda gidecek..ha bide sarılık olunca bebek gece gündüz sürekli uyumak ister acıksada cok zor uyanır haberin olsun 2 saatte en az emzirmen lazım uyandırıp burnunu sıkıp..[/B]
kumaş canım cırtlı cıkıp yıkanıyor ama ben sürekli kusup bişey döktüğü için ince battaniye felan seriyorum içine
kumaş canım cırtlı cıkıp yıkanıyor ama ben sürekli kusup bişey döktüğü için ince battaniye felan seriyorum içine
Gunduzleri kullanmak icinmi aldin icine koyup hai odalara felan goturmek icinmi
yok tatlım benimki hep sallanmak istiyor uyurken gece beşik olarak kullanıyorum gündüzde az bişey arkasını kaldırıp yemek felan yaparken yada ütü salıncak olarak kullanıyorum uyanık oturuyor güzelce
hımmmm esıme soylım
dıyecegı cvp bellı ama yınede soylım:)
benim kocanın en iyi yanı hiç birşeye yok demez parası yoksada gün verir şu gün al diye o yüzden tüketim manyağıyız o kadar para kazanıyoruz bir evimizden başka hiç bir şeyimiz yok
Arkadslar allah askina bi yol qosterin
yemin ederim kafayi yedim skljim alt ust durumda
28 saattir sifir uykuylayim
bebeqime dun qece 4ten beri bisi oldu
durduk yerde ciqirior aqlior kasilior
ve o derin uykulari asla uyumadi
kakasini mama yediqi an yapardi qunbiyu yapmadiqini farkettm aksam.
Poposuna z.yaqi surdum kakasini yapti tekrar mama ve kendi sutumden verdiqimde aqzindan qazinida cikardi.
Rezene ictim onada verdim 2kasik
yetmedi metsil damlattim aqzina
qun boyu 15 dakikada bir uyandi ve asla uyumadi uyutmadi. Aqlamaktan helak oldum yemin ediorum. Durmuo bebeqim ya
doktorami qotursem neyin nesi bu durum tanidik qelen varmi aqkadaslar neyapmam qerek cidden delirmis vaziyetteyim ki ramak kaldi defolup alip basimi qidicem vallahi of..
kızlar 2. asısını olan varmıı?
bızım persembe gunu nasıl olcak acaba..
canım stresten döktün o sivilceleri herhaldeçirkinleştik mi bilmiyorum ama psikolojik olarak bitiğim.. bakımsızlıkta etkiliyo
Valla ben cok cirkinlestim ergenlik boyunca tek sivilce gormeyen ben yuzum sivilce doldu hep leke kaliyo deli oldm sac bas darmadagin
valla bu bebişler bizde herşeyi çıkartır bu gidişle
herkese slm annişler...
anne olduk kızlar yaa daha inanamıyorum... bende dün vivaya özendim bugün hemen kanguru ve sırt çantası sipariş verdim bir kaç güne gelir bizde oğlumla gezmelere başlıcaz, dün gece benim sıpada hiç uyumadı ne oluyorsa bu bebelere hepsine birden oluyor, kanguruyu kraft milan aldım kullanan varmı aranızda memnunmusunuz umarım iyi olur, şimdi uyudu musab'ım salıncağına koydum birde güzel kahve yaptım kendime keyf yapıyorum
kıs Hacer kanguru işe yaramazsa kafama atmazsın demi :)))
Viva sen hangi biberonu kullaniyodun.memeni biraktirmiyo demi.ben chicco kullaniyomda kiz yoruluyomu acaba diyom
ben avent kullanıyorum ince delikli olduğu için memeden kesmiyo
hemde emziriyorum
2 aydır bi sorun yaşamadım :)))
kızlar bu arada internetten sipariş ettiğim beşi,ğim geldi. ve ben gayet ümiztsizce bebeğimi yatırdım içine ama kendi kendine uyudu vallaha. mucize gibi hemen eşimi aradım.
şuan onu bacağımda sallamak zorunda olmamanın keyfi paha biçilemez :)))
Feraycım o yüzde bir milyon gaz sancısıdır canım. bizimde ara ara başımıza geliyo çok fenaa.hatta o kadar geriliyoruzki eşimle kaç defa kavga ettik bebek uyumayınca . Allah yardımcın olsun
bu ikinci aşı çok kötüymüş yaa. benim arkadaşımın hiç ağlamayan oğlu bile 3 gün ağlamış kız kafayı yemiş. bende kara kara düşünüyorum ayın 30unda bizde gdicez aşıya((
kızlar bu arada internetten sipariş ettiğim beşi,ğim geldi. ve ben gayet ümiztsizce bebeğimi yatırdım içine ama kendi kendine uyudu vallaha. mucize gibi hemen eşimi aradım.
Feraycım o yüzde bir milyon gaz sancısıdır canım. bizimde ara ara başımıza geliyo çok fenaa.hatta o kadar geriliyoruzki eşimle kaç defa kavga ettik bebek uyumayınca . Allah yardımcın olsun
bu ikinci aşı çok kötüymüş yaa. benim arkadaşımın hiç ağlamayan oğlu bile 3 gün ağlamış kız kafayı yemiş. bende kara kara düşünüyorum ayın 30unda bizde gdicez aşıya((
canım stresten döktün o sivilceleri herhalde
valla bu bebişler bizde herşeyi çıkartır bu gidişle
kıs Hacer kanguru işe yaramazsa kafama atmazsın demi :)))
ben avent kullanıyorum ince delikli olduğu için memeden kesmiyo
hemde emziriyorum
2 aydır bi sorun yaşamadım :)))
gözün aydın o zaman sen hangi beşikten aldın ? kangurunun parasını senden alırız artık
Eki Görüntüle 371724
canım bunu aldım 170 liraya geldi kargosuyla falan
mirada otomatik beşik diyince çıkıyo internette
senin vardı sanırım ama olmayanlar için bilgi olsun
aaa cok ıyıymıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?