2012 Şubat Anneleri

Kızlar ben oğluma mamaroo aldım ebebek ten..fotosunuda koyayım..
Gerçi gazı tutunca yimese kucak lazım ama anne kucagindaki hissi veriyor ve anne karnındaki seslere benzer sesleri var.. Keske ilk bebeğimde ciksaymis :)

Eklentiler

• $image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 43
kızlar bugün 1.ayımız doldu ve kalça usg çektirdik. sol tarafta hafif darlık varmış çift bez kullanın 1 ay sonra gelin dedi dr. ama çift bezin zaman kaybı olduğu yazıyor birçok forumda. aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı? çok moralim bozuldu acaba başka bi dr a daha mı götürsem bebeğimi?

Kızlar ben oğluma mamaroo aldım ebebek ten..fotosunuda koyayım..
Gerçi gazı tutunca yimese kucak lazım ama anne kucagindaki hissi veriyor ve anne karnındaki seslere benzer sesleri var.. Keske ilk bebeğimde ciksaymis :)

sabah ınceledım cnm guzel bıseye benzıyor
benımde dıkkatımı cektı sekılden sekıle gırerek sallanıyo:)

Kızlar ben Aysebaharı ve kırmızıçileği çok merak ediyorum
haberiniz var mı ??

telefonu msni falan varsa bi arayın beee noolurrr
bende merak edıyorum aslında.
ama aysebahar facede goremıyorum

bı goster bakalım ne dıcek.
bez ıcın bı numara buyuk kullanın demıstı bu kanal7dekı dr ferudun
bebekler ayaklarının duz deıl hafıf acık pozısyonda daha rahat edermıs kalca o sekılde yerıne oturdugu ıcın.
hatırladıgım kadarı ıle tabı

canım geçmişolsun diycem ama belkide bişeyi yoktur
henüz ultrason çektirmedik bi tecrübem yok bu konuda ama bence hemen çektirmek yerine 1 ay sonra başka bir hekime baktırsan hem düzelme varmı hemde doktorun bi yanılması söz konusumu onu anlarsın

Kızlar ben Aysebaharı ve kırmızıçileği çok merak ediyorum
haberiniz var mı ??

telefonu msni falan varsa bi arayın beee noolurrr

canım ben ayşe baharla ve haknurla birkaçgün önce konuştum haknur iyi bizimle aynı sıkıntılar uykusuzluk felan ama ayşebaharın son 2 miniği hastaydı umarım düzelmişlerdir

Ben de dıyete gırmedım ama yesıllık bol süt yapıyormus ya ben de helvaları kenara atıp ot a basladım:))Daha 1 kg werdım kaldı 19:)) 3 ay mı sezeryan sonrası mekık baslangıcı ..ben de baslamak ıstıyorum ..rezene anason aldım dun ılk kez ıctım we hayatımın en berbat gecesını yasadım kızım gazdan beter oldu..4e kadar uyumadı((Ben de dun gece öldüm..neden yaramadıysa..bızım ew 23-26 arası oluyor ben 2 corap ustune bı ayaklı altı ustune uzun kollu zıbını uste de bır alt ust takım we patık we salonda yelek gıydırıyorum en abartan ben mıyım 5 kat ayak kapalı yahu eldıwen de sapka da takıyorum anaammm:))

1 ay sonra kontrole gidicez zaten ama ben bu 1 ay nasıl geçer bilmiyorum. biraz araştrdım ve çift bez kullanmanın çoğu kez zmn kaybı olduğunu bir an önce farklı alternatiflerin denenmesi gerektiği ve ne kadar erken tedaviye başlanırsa okadar iyi olacağını okudum pek çok yerde. onun için acaba geçmi kalırım 1 ay boyunca oyalanmış mı olurum die korktum..

ESPERANZA cok gecmıs olsun hıc fıkrım yok ama doktor dıyorsa ınternete baknma bence yap söyledıgını...
Viva senın kangurun hangı marka ..ben de basıt bırsey war ama yenı almayı dusunuyorum da fıkır werır mısın?
HACER ne alemdesın nasılsın ?
Adını yazamadıgım herkes ne alemdeler..Dun tam herkes warken gırmıstım bırsuru sey olunca 24 saate ancak gırebıldım..
az önce ınterneeten buldugum bır nınnı albumunu actım we kızım su an mısıl mısıl uyuyor MÜJDE TUGSUZ NINNI dıye 14 sarkılık bır album kızlar gecelerı ısımıze yarayabılır..ben bıle uyuycam sımdı:))

bebeğinin bu kadar giydirmene rağmen buharlaşmamış olması şaşırtıcı bence
okurken ben terledim

eğer erken teşhis bu kadar önemliyse hemen tedbir almakta fayda var tabi. ben zamanla düzelen bişeymiş gibi algıladım. başka bi doktora gitmen daha iyi olur sanki. emin olmuş olursun

sen benıde gecmıssın hehehehehhe ben ınce 3 kat gıydırıyorum:) suan ev 25,0 derece
anamm mamaroo 450 tlymiş
hadi aldım diyelim oğlumu uyutmazsa falan yerim ben o mamarooyu
hehehehehehehehe
adını yazmadıgın ben ıyıyım kızımı uyuttum orgu yapıyorum
Kesinlikle tavsiye ederim cnm en azından cikardigi sesle uyuşuyor :)

cok tuzlu yafs :)

hahahhahaha buharmı
ne guldum yaaaa

ben cektırmıcem cocuk dru onu kntrol etmıstır elle
bosuna radyasyon almasın kuzum

iyiyiz biz tatlım umarım sende iyisindir benim kuzuş uyandı bundan sonra okuyucu olurum artık başladı gerneşmeye çok uyudu sanki tilki

Uyumasada gicikligi tutana kadar duruyo en azından.. Böyle seyler fiyatli oluyor tabi ama diğer bebiklerinize de kullanicaginizi duşunun. Mamaroo satıcısı gibi konustumm galiba :) fotosunu koyayım oğlumun yanında da ikinci kızım var..maşallah diyin kızlaaarr

Eklentiler

• $image.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleme:
Aysebahara çok üzüldüm geçmişolsun acil şifalar diliyorum minişlerine (((

bennebileyim artık sıfırı tükettiğim için uygun fiyatlı ürünleri tercih ediyorum. ben bebesi nin çift taraflı kangurusunu aldım. hem içe hem dışa doğru oturtabiliyosun. fiyatıda 30 tl falandı. memnunum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…