- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.021
Kızlar ben oğluma mamaroo aldım ebebek ten..fotosunuda koyayım..
Gerçi gazı tutunca yimese kucak lazım ama anne kucagindaki hissi veriyor ve anne karnındaki seslere benzer sesleri var.. Keske ilk bebeğimde ciksaymis :)
bende merak edıyorum aslında.Kızlar ben Aysebaharı ve kırmızıçileği çok merak ediyorum
haberiniz var mı ??
telefonu msni falan varsa bi arayın beee noolurrr
kızlar bugün 1.ayımız doldu ve kalça usg çektirdik. sol tarafta hafif darlık varmış çift bez kullanın 1 ay sonra gelin dedi dr. ama çift bezin zaman kaybı olduğu yazıyor birçok forumda. aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı? çok moralim bozuldu acaba başka bi dr a daha mı götürsem bebeğimi?
kızlar bugün 1.ayımız doldu ve kalça usg çektirdik. sol tarafta hafif darlık varmış çift bez kullanın 1 ay sonra gelin dedi dr. ama çift bezin zaman kaybı olduğu yazıyor birçok forumda. aranızda böyle bi durumla karşılaşan var mı? çok moralim bozuldu acaba başka bi dr a daha mı götürsem bebeğimi?
Kızlar ben Aysebaharı ve kırmızıçileği çok merak ediyorum
haberiniz var mı ??
telefonu msni falan varsa bi arayın beee noolurrr
ben herşeyiyiyorum ama artık iştahsız yiyorum,canım istemiyor sırf süt olsun diye yiyorum 5 kilom kaldı ama hedefim 8 kilo 1 ay sonra bebaber zayıflayalım canım şimdi diyete falan girmem ben
korse aldım ama kullanmıyorum 3 aydan sonra mekige başlıcam gittigi kadar artık
rezene kimyon kesinlikle için,ben dün içmedim kızım gece uyutmadı,oysa uykumuz acayip düzene girmişti,emdikten sonra gazını çıkarıyor,çiş kaka yapıyor alt degiştiriyoruz uyuyordu,ama dün gece öldürdü beni
canım sen adet olmuşsun,bende hiç belirti yok daha ne güzelll
canım cok abartmışsın sen bizim ev 22-23 derece,kısa kollu çıtçıtlı ve 1 penye giydiriyorum üstüne,kısa çorap bide
canım geçmişolsun diycem ama belkide bişeyi yoktur
henüz ultrason çektirmedik bi tecrübem yok bu konuda ama bence hemen çektirmek yerine 1 ay sonra başka bir hekime baktırsan hem düzelme varmı hemde doktorun bi yanılması söz konusumu onu anlarsın
sabah ınceledım cnm guzel bıseye benzıyor
benımde dıkkatımı cektı sekılden sekıle gırerek sallanıyo:)
Ben de dıyete gırmedım ama yesıllık bol süt yapıyormus ya ben de helvaları kenara atıp ot a basladım:))Daha 1 kg werdım kaldı 19:)) 3 ay mı sezeryan sonrası mekık baslangıcı ..ben de baslamak ıstıyorum ..rezene anason aldım dun ılk kez ıctım we hayatımın en berbat gecesını yasadım kızım gazdan beter oldu..4e kadar uyumadı((Ben de dun gece öldüm..neden yaramadıysa..bızım ew 23-26 arası oluyor ben 2 corap ustune bı ayaklı altı ustune uzun kollu zıbını uste de bır alt ust takım we patık we salonda yelek gıydırıyorum en abartan ben mıyım 5 kat ayak kapalı yahu eldıwen de sapka da takıyorum anaammm:))
1 ay sonra kontrole gidicez zaten ama ben bu 1 ay nasıl geçer bilmiyorum. biraz araştrdım ve çift bez kullanmanın çoğu kez zmn kaybı olduğunu bir an önce farklı alternatiflerin denenmesi gerektiği ve ne kadar erken tedaviye başlanırsa okadar iyi olacağını okudum pek çok yerde. onun için acaba geçmi kalırım 1 ay boyunca oyalanmış mı olurum die korktum..
sen benıde gecmıssın hehehehehhe ben ınce 3 kat gıydırıyorum:) suan ev 25,0 derece
Ben de dıyete gırmedım ama yesıllık bol süt yapıyormus ya ben de helvaları kenara atıp ot a basladım:))Daha 1 kg werdım kaldı 19:)) 3 ay mı sezeryan sonrası mekık baslangıcı ..ben de baslamak ıstıyorum ..rezene anason aldım dun ılk kez ıctım we hayatımın en berbat gecesını yasadım kızım gazdan beter oldu..4e kadar uyumadı((Ben de dun gece öldüm..neden yaramadıysa..bızım ew 23-26 arası oluyor ben 2 corap ustune bı ayaklı altı ustune uzun kollu zıbını uste de bır alt ust takım we patık we salonda yelek gıydırıyorum en abartan ben mıyım 5 kat ayak kapalı yahu eldıwen de sapka da takıyorum anaammm:))
heheheheheheheheanamm mamaroo 450 tlymiş
hadi aldım diyelim oğlumu uyutmazsa falan yerim ben o mamarooyu
adını yazmadıgın ben ıyıyım kızımı uyuttum orgu yapıyorumESPERANZA cok gecmıs olsun hıc fıkrım yok ama doktor dıyorsa ınternete baknma bence yap söyledıgını...
Viva senın kangurun hangı marka ..ben de basıt bırsey war ama yenı almayı dusunuyorum da fıkır werır mısın?
HACER ne alemdesın nasılsın ?
Adını yazamadıgım herkes ne alemdeler..Dun tam herkes warken gırmıstım bırsuru sey olunca 24 saate ancak gırebıldım..
az önce ınterneeten buldugum bır nınnı albumunu actım we kızım su an mısıl mısıl uyuyor MÜJDE TUGSUZ NINNI dıye 14 sarkılık bır album kızlar gecelerı ısımıze yarayabılır..ben bıle uyuycam sımdı:))
Kesinlikle tavsiye ederim cnm en azından cikardigi sesle uyuşuyor :)
anamm mamaroo 450 tlymiş
hadi aldım diyelim oğlumu uyutmazsa falan yerim ben o mamarooyu
bebeğinin bu kadar giydirmene rağmen buharlaşmamış olması şaşırtıcı bence
okurken ben terledim
eğer erken teşhis bu kadar önemliyse hemen tedbir almakta fayda var tabi. ben zamanla düzelen bişeymiş gibi algıladım. başka bi doktora gitmen daha iyi olur sanki. emin olmuş olursun
ESPERANZA cok gecmıs olsun hıc fıkrım yok ama doktor dıyorsa ınternete baknma bence yap söyledıgını...
Viva senın kangurun hangı marka ..ben de basıt bırsey war ama yenı almayı dusunuyorum da fıkır werır mısın?
HACER ne alemdesın nasılsın ?
Adını yazamadıgım herkes ne alemdeler..Dun tam herkes warken gırmıstım bırsuru sey olunca 24 saate ancak gırebıldım..
az önce ınterneeten buldugum bır nınnı albumunu actım we kızım su an mısıl mısıl uyuyor MÜJDE TUGSUZ NINNI dıye 14 sarkılık bır album kızlar gecelerı ısımıze yarayabılır..ben bıle uyuycam sımdı:))
Uyutuyor yahu :) bizim kucakta taşıdığımız gibi sallıyor çünkü :) oğlan uyusada fotosunu koysammm
iyiyiz biz tatlım umarım sende iyisindir benim kuzuş uyandı bundan sonra okuyucu olurum artık başladı gerneşmeye çok uyudu sanki tilki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?