- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.041
Uyumasada gicikligi tutana kadar duruyo en azından.. Böyle seyler fiyatli oluyor tabi ama diğer bebiklerinize de kullanicaginizi duşunun. Mamaroo satıcısı gibi konustumm galiba :) fotosunu koyayım oğlumun yanında da ikinci kızım var..maşallah diyin kızlaaarr
Uyumasada gicikligi tutana kadar duruyo en azından.. Böyle seyler fiyatli oluyor tabi ama diğer bebiklerinize de kullanicaginizi duşunun. Mamaroo satıcısı gibi konustumm galiba :) fotosunu koyayım oğlumun yanında da ikinci kızım var..maşallah diyin kızlaaarr
püpüpüüpüüpüpüpüü masallahhhhhhh
oglun cok tatlı kızının da ayrı bı guzellıgı var yalnız.
ay hakıkatten guzel bıseymıs yafs.
Hepimizinkine masallahh :) ya ben özellikle ikinci kızımda baya çektiğim için herseyi deniyorum artık... Kimsede zorluk çekmesin gibi bir hal oldu bana :)
Ustust matruska gibi olunca benim bebiklerr
senin oğluşunu yirim ben o ne bakış öyle :)))
3 bebeğin olduğuna göre pek normal bi insan değilsin sanırım
Normalim yahu ne var ki :) okul gibi bizim ev gürültülu hep :) 3,5 yaşındaki okulda, küçük kızımda Nisan'da başlıyor.. Bende miniki bırakıp kadına gezerim arada..
Sizin gibi stresliydim ilk cocukta, bir tanıdığım sadece anlık düşünmezsen delirirsin demişti bende öyle yapıyorum anlık düşünüp organize oluyorum bide bebek aglayinca yapicak bisey yok. Susuyor nihayetinde ..siz mutlu olun onlarda mutlu olsun Haziran'da kdunya varmış diceksinoz :)
Ben de dıyete gırmedım ama yesıllık bol süt yapıyormus ya ben de helvaları kenara atıp ot a basladım:))Daha 1 kg werdım kaldı 19:)) 3 ay mı sezeryan sonrası mekık baslangıcı ..ben de baslamak ıstıyorum ..rezene anason aldım dun ılk kez ıctım we hayatımın en berbat gecesını yasadım kızım gazdan beter oldu..4e kadar uyumadı((Ben de dun gece öldüm..neden yaramadıysa..bızım ew 23-26 arası oluyor ben 2 corap ustune bı ayaklı altı ustune uzun kollu zıbını uste de bır alt ust takım we patık we salonda yelek gıydırıyorum en abartan ben mıyım 5 kat ayak kapalı yahu eldıwen de sapka da takıyorum anaammm:))
hugocuk gözün aydın
metsili bende kullanıyorum fakat bugün dikkatimi çekti içinde paraben diye bi madde var.
bebek mendillerinde paraben içermez ibaresini gördüğüm için zararlı bişey olduğunu düşünüyorum.
o zaman içtiği şeyde parabenin ne işi var diyorum.
bi araştırcam bunu bakalım.
ama damla gazını azalttı yalan deil yani
selam ben geldim güzel haberlerle geldim
bugün kontrole gittik
oğlum 1 haftada yarım kilo almış çok şükür
ishali gitti kilo alımı başladı
aman kızlar dikkat edin gaz için verilen bitkisel içerikli ilaçlar bağırsaklarını fazla çalıştırıp ishale sebep olabiliyo
ufak diye anlamadık bizde normal sandık
şimdi başka bir gaz giderici vverdi bağırsaklarına etki etmiyomuş
metsil diye bir damla verdi
darılık içinde geçmiş dedi çok sevindik sadece gözlerinde kalmış
doktor bizim için önemli olan vücudu dedi vücudunda varsa o zaman önemli vücutta geçtiyse tamamdır dedi
bikaç güne yüzüde geçer dedi
şimdilik haberler böyle
kefir içiyodum bıraktım bebeğimin bağırsaklarını çok çalıştırıyo sık yapıyo kakasını doymak bilmiyo
Kiz masallah sen sibiryada yasiyodun galiba niye boguyosun cocugu o kadar dili olsa bu annem beni baydi der kesin.canim hic hassas yetistirme oyle ben goruyom kenar mahalede kisin montsuz terlikli cocuklari sapasaglamlar ustune dustukce hasta oluyolar benim ablam ilk kizi hastalanmisti dr dedi siz sicaktan hasta etmissiniz bunu asirisariyodu ablam hep terlemis oyle hasta olmus.ben klimayla isiniyorum klimanin oldugu odadisinda hic cikarmiyom altta cit citli kisa kollupenye ustte takimi usttede kundak.besiktede battaniye ortuyom
Eki Görüntüle 371724
canım bunu aldım 170 liraya geldi kargosuyla falan
mirada otomatik beşik diyince çıkıyo internette
senin vardı sanırım ama olmayanlar için bilgi olsun
kızlar ya bunlara ne gerek varmışşş diyorum. ben de aldım 2.el dondolino falan ama şimdi duvara kanca taktırdım babama, yaptım bir cingene salıncagı. ucuna da ip bagladım mık mık ettikce cekiyorum ipi uyuyo wAlla.
ne varsa eskilerde varmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?