2012 Şubat Anneleri

püpüpüüpüüpüpüpüü masallahhhhhhh
oglun cok tatlı kızının da ayrı bı guzellıgı var yalnız.

ay hakıkatten guzel bıseymıs yafs.

senin oğluşunu yirim ben o ne bakış öyle :)))
3 bebeğin olduğuna göre pek normal bi insan değilsin sanırım

kızlar normal doğum yapıp kabızlık çekeniniz var mı?iki gün önce kabızlık çektim makatta ağrım oldu sabaha kadar zonk zonk zonkladı(((

püpüpüüpüüpüpüpüü masallahhhhhhh
oglun cok tatlı kızının da ayrı bı guzellıgı var yalnız.

ay hakıkatten guzel bıseymıs yafs.

Hepimizinkine masallahh :) ya ben özellikle ikinci kızımda baya çektiğim için herseyi deniyorum artık... Kimsede zorluk çekmesin gibi bir hal oldu bana :)
Ustust matruska gibi olunca benim bebiklerr

Hepimizinkine masallahh :) ya ben özellikle ikinci kızımda baya çektiğim için herseyi deniyorum artık... Kimsede zorluk çekmesin gibi bir hal oldu bana :)
Ustust matruska gibi olunca benim bebiklerr

3 cocuk he masallah

kızlar kendıme ınanamıyorum
sanırım ıkıncı bebege dahı bakabılırım
cunku nıhle aslı buyudukce cok tatlı oluyorr:)
1 sene snrasına plan yapabılırım dıcem ama sanırım drum ızın vermıcek uzun bı sure

senin oğluşunu yirim ben o ne bakış öyle :)))
3 bebeğin olduğuna göre pek normal bi insan değilsin sanırım

Normalim yahu ne var ki :) okul gibi bizim ev gürültülu hep :) 3,5 yaşındaki okulda, küçük kızımda Nisan'da başlıyor.. Bende miniki bırakıp kadına gezerim arada..
Sizin gibi stresliydim ilk cocukta, bir tanıdığım sadece anlık düşünmezsen delirirsin demişti bende öyle yapıyorum anlık düşünüp organize oluyorum bide bebek aglayinca yapicak bisey yok. Susuyor nihayetinde ..siz mutlu olun onlarda mutlu olsun Haziran'da kdunya varmış diceksinoz :)

canım Allah hepinize sağlıklı mutlu huzurlu uzunnnnn hayatlar versin. ağzından bal damlıyo, sen öyle diyosan beklerim haziranı ne demek :)))

selam ben geldim güzel haberlerle geldim
bugün kontrole gittik
oğlum 1 haftada yarım kilo almış çok şükür
ishali gitti kilo alımı başladı
aman kızlar dikkat edin gaz için verilen bitkisel içerikli ilaçlar bağırsaklarını fazla çalıştırıp ishale sebep olabiliyo
ufak diye anlamadık bizde normal sandık
şimdi başka bir gaz giderici vverdi bağırsaklarına etki etmiyomuş
metsil diye bir damla verdi
darılık içinde geçmiş dedi çok sevindik sadece gözlerinde kalmış
doktor bizim için önemli olan vücudu dedi vücudunda varsa o zaman önemli vücutta geçtiyse tamamdır dedi
bikaç güne yüzüde geçer dedi
şimdilik haberler böyle
kefir içiyodum bıraktım bebeğimin bağırsaklarını çok çalıştırıyo sık yapıyo kakasını doymak bilmiyo

doktordan sonra eve geldik altına bakayım dedim açtığımla bir üzerime işedi oğlum allahtan yüüzüme gelmedi
tam bezini aldım yenisini koyamadan bu seferde kakasını yaptı
kıyafetleri filan battıı
alt alma işi zor yafff hiç belli olmuyo ne zaman ypacakları

hugocuk gözün aydın
metsili bende kullanıyorum fakat bugün dikkatimi çekti içinde paraben diye bi madde var.

bebek mendillerinde paraben içermez ibaresini gördüğüm için zararlı bişey olduğunu düşünüyorum.
o zaman içtiği şeyde parabenin ne işi var diyorum.
bi araştırcam bunu bakalım.
ama damla gazını azalttı yalan deil yani

Kiz masallah sen sibiryada yasiyodun galiba niye boguyosun cocugu o kadar dili olsa bu annem beni baydi der kesin.canim hic hassas yetistirme oyle ben goruyom kenar mahalede kisin montsuz terlikli cocuklari sapasaglamlar ustune dustukce hasta oluyolar benim ablam ilk kizi hastalanmisti dr dedi siz sicaktan hasta etmissiniz bunu asirisariyodu ablam hep terlemis oyle hasta olmus.ben klimayla isiniyorum klimanin oldugu odadisinda hic cikarmiyom altta cit citli kisa kollupenye ustte takimi usttede kundak.besiktede battaniye ortuyom

sağol tatlım
zinko bizi berbat etti oğlum ishal oldu kilo kaybetti böyle olunca sarılığı hiç geçmedi
neyseki geçte olsa farkettik
annemler filan kabız olan bebeğe birazcık yağ içirirmiş hemen kakasını yaparmış bebek
zinkoda tamamen yağ bunu içirdikçe benim oğlan devamlı ishal oldu
allahtan arada unuttuğum zaman vermediğim zamanlar oldu belkide ishali artabilirdi
neyseki çok şükür anladık

cnm önceden ne kullanıyordun?merak ettim. ben nurse harveys veriyorum cok da memnunum ama ishal bizde de var. ama ben normal diye düşünüyorum hep???:18:

bende senin gibi giydiriyorum ama kundak nasıl anlamadım cnm? klima olduguna göre sen akdeniz iklimindesin demek ki antalya falan mı:)

Kiz disci koltugu gibi :))(saglikci kafasi iste)

masallah cnm cok tatlılar ikisi de. allah bağışlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…