2012 Şubat Anneleri

bende senin gibi giydiriyorum ama kundak nasıl anlamadım cnm? klima olduguna göre sen akdeniz iklimindesin demek ki antalya falan mı:)

Ben dogudayim canim kaloriferler iki gundur yanmiyo komur bitti o yuzden artik klima aciyorum asiri souklar gitti zaten burda.kundak dedigin ince bez kare seklinde annem saklamis cok eski bisey elini kolunu sariyom rahat ediyo oda hep deil yatacagi zamanlar uyaniksa aciyorum oynuyo

cnm önceden ne kullanıyordun?merak ettim. ben nurse harveys veriyorum cok da memnunum ama ishal bizde de var. ama ben normal diye düşünüyorum hep???:18:

canım zinko kullanıyıdum İshal yaptı
sende oku içeriğini bitkisel yağlar f,lan diyosa bebeğinde seninde ishal yapmış olabilir
aman dikkat et

Gecmis olsun canim yaa bende zinco veriyorumda boylebiseyle karsilasmadim sende oyle bi etki yapmis olabilir.sivi kaybi bitti artik kilo alimi baslar

canım zinko kullanıyıdum İshal yaptı
sende oku içeriğini bitkisel yağlar f,lan diyosa bebeğinde seninde ishal yapmış olabilir
aman dikkat et

tamam cnm tesekkur ederim bir bakıcam. işallah yoktur. kilosu şimdiye kadar iyi gitti sayılır ama ishal hep var bizde.

cnm kundak iyi degil diyolar ama bende ayagımda sallarken bişi farkettim cocugun elini kolunu azcık sıkı tutunca daha kolay uyuyo sanki,
kendini güvende mi hissediyodur nedir.

klima ya dikkat et tatlım eğer alışık değlse üşümesin garibim.

benimki hayatta kundakta durmaz üzerine battaniyesini bile örtünce çok sinirleniyo
ellerini filan hiç elletmiyo
altını açıyoruz çok hoşuna gidiyo kapatırken bağırıyo
zaten benim oğlan ağlamıyo bağırıyo
kaşlarını çatıp kocaman açıyo gözleri bas bas bağırıyo eğer hala istediği olmazsa o zaman ağlıyo

hugocuk seninki de ters duruyodu dimi, bunlar hep aynı inat oluyolar. aynı benimki aynııı... nasıl bi inat damarı war allahım ya

Canim kundagin zarari sudur bacaklarini duz yatirir sararsan cogu cocugun dogustan kalca kemigi oturmuyo onu cikartabilirsin diye zararli ele kola bisi olmaz ayak kismi gevsek bende.sarmazsan bi kere elinden korkar cocuk yatinca kendi eli oldugunu bilmezki

Walla benım kız elını öyle ıyı bılıyor kı anasına habıre wurup duruyor :))) sımdıden dayagını yedık bıle bakalım ılerde neler yapacak neleerrr ..bu arada ben de camasır ascam korkudan cıkamadım hala :))salıncak da almadık yaw..yarın kızımı saglık ocagına göturup tarttırayım dıyorum senın sut durumları nasıl canım tartıldı mı yakın zamanda??

Kilosuna bakmadik sut felan yok gunde birkac kez emziriyom oek almiyo mamayla besliyom anlicagin napimm uf yoruldum hic emzirmek icimden bile gelmiyo

Son düzenleme:
40 ı çıkan arkadaşlar, bu lahusa bunalımı 40 gün bitince geçiyor mu? Ben çok kötü hissediyorm kendimi ne zaman düzelcem???

walla ben 41.gunde delı gıbı agladım yanı dün patlama yasadım wolkan gıbı lavlarımı patlattım ..hıcbırsey 41. gun degısmıyor ..yalan sölemısler bızee....hatta dun gece en sancılı gecesını yasadı kızım bızın mahvetti...

gelsene gezelim :)))
ayy su yazdıgını bıle ıkı gun sonra okuyorum tek basıma ototbusle kızımla gelmem sımdılık cok zor...daha wcye gıdemedım:))

selam kızlar nasılsınız?
bavul hazırlıyoruz biz annemle
evden uzaklaşıcam diye özelliklede ankarada ve ailemle olucam diye çok mutluyum çok bunalmıştım

Teyzeleri biz bugün 55 günlük olduk doktor kontrolümüz vardı, pazartesi 3lü aşı öncesi getir demişti doktor. başını dik tutabiliyor mu ona bakacaktı. gittik, herşey yolunda kızım 4200 gr olmuş, boyu 53 cm.(hastane çıkış kilomuz 2350, boy 48 cmdi) doktor gelişimini çok iyi buldu. emziğe alıştıramadığımı söyledim, zorlama almaz artık dedi. önümüzdeki hafta yapılacak aşı ile ilgili bilgi verdi. 3 ayrı aşı yapılacakmış, biri koldan diğer ikisi iki ayrı bacaktan. aşı deyince tülerim diken diken oluyor benim ya, kuzuma hiç dayanamıyorum, sinirim bozuluyor aşı ateş yapabilirmiş, fitil yazdı. aşıdan yarım saat önce ya da sonra kullan dedi. bir de zehirli ishal için bir aşı önerdi 3 ve 5. aylarda iki doz yapılıyormuş, devlet karşılamıyormuş, tek dozu 140 tl, ağızdan damlatılan bir aşıymış. sağlık ocağında hemşire yapmazsa bana getir dedi, onu da yaptırıcaz.

dışarı çıkarma işini sordum, daha erken dedi, en az bir ay daha beklememi söyledi.
kanguru kullanma konusunda da çok erken, başını tam olarak dik tutamaz boyun kasları gelişmediği için zorlanır ve zarar görür dedi. en az 3 aylık ama bana kalsa 4 aylık olmadan kullanma dedi.

kıyafet işini de sordum, ben iki kat giydiriyorum, ev 27-28 derece. iyidir ama üstüne battaniye sarma dedi. hoş 1-2 gündür az yakıyorlar 25-26 derece.

evlat söz konusu olunca insanın tüm serinkanlılığı bitiyor, canından can gidiyor. Allah hepimizin kuzularını kötülerden ve kötülüklerden korusun.

Kilosuna bakmadik sut felan yok gunde birkac kez emziriyom oek almiyo mamayla besliyom anlicagin napimm uf yoruldum hic emzirmek icimden bile gelmiyo

haklısın cnaım ben de hala ınatla ugrasıyorum dogru tutsun dıye..Tutamayınca cok canım yanıyor cunkı..dewamlı serce parmagımı sokup cıkartıp tekrar sokuyorum gögsumu ..o da sınırden cakıyor bana ıyıce kıl oldu cocuk anasını tanımadan( kımse olmasa karısmasa daha rahat olsam sütüm daha ıyı gıbı pazar daha ıyıydı esımleyken mesela ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…