- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.061
bende senin gibi giydiriyorum ama kundak nasıl anlamadım cnm? klima olduguna göre sen akdeniz iklimindesin demek ki antalya falan mı:)
cnm önceden ne kullanıyordun?merak ettim. ben nurse harveys veriyorum cok da memnunum ama ishal bizde de var. ama ben normal diye düşünüyorum hep???:18:
selam ben geldim güzel haberlerle geldim
bugün kontrole gittik
oğlum 1 haftada yarım kilo almış çok şükür
ishali gitti kilo alımı başladı
aman kızlar dikkat edin gaz için verilen bitkisel içerikli ilaçlar bağırsaklarını fazla çalıştırıp ishale sebep olabiliyo
ufak diye anlamadık bizde normal sandık
şimdi başka bir gaz giderici vverdi bağırsaklarına etki etmiyomuş
metsil diye bir damla verdi
darılık içinde geçmiş dedi çok sevindik sadece gözlerinde kalmış
doktor bizim için önemli olan vücudu dedi vücudunda varsa o zaman önemli vücutta geçtiyse tamamdır dedi
bikaç güne yüzüde geçer dedi
şimdilik haberler böyle
kefir içiyodum bıraktım bebeğimin bağırsaklarını çok çalıştırıyo sık yapıyo kakasını doymak bilmiyo
canım zinko kullanıyıdum İshal yaptı
sende oku içeriğini bitkisel yağlar f,lan diyosa bebeğinde seninde ishal yapmış olabilir
aman dikkat et
Ben dogudayim canim kaloriferler iki gundur yanmiyo komur bitti o yuzden artik klima aciyorum asiri souklar gitti zaten burda.kundak dedigin ince bez kare seklinde annem saklamis cok eski bisey elini kolunu sariyom rahat ediyo oda hep deil yatacagi zamanlar uyaniksa aciyorum oynuyo
Gecmis olsun canim yaa bende zinco veriyorumda boylebiseyle karsilasmadim sende oyle bi etki yapmis olabilir.sivi kaybi bitti artik kilo alimi baslar
cnm kundak iyi degil diyolar ama bende ayagımda sallarken bişi farkettim cocugun elini kolunu azcık sıkı tutunca daha kolay uyuyo sanki,
kendini güvende mi hissediyodur nedir.
klima ya dikkat et tatlım eğer alışık değlse üşümesin garibim.
benimki hayatta kundakta durmaz üzerine battaniyesini bile örtünce çok sinirleniyo
ellerini filan hiç elletmiyo
altını açıyoruz çok hoşuna gidiyo kapatırken bağırıyo
zaten benim oğlan ağlamıyo bağırıyo
kaşlarını çatıp kocaman açıyo gözleri bas bas bağırıyo eğer hala istediği olmazsa o zaman ağlıyo
bebeğinin bu kadar giydirmene rağmen buharlaşmamış olması şaşırtıcı bence
okurken ben terledim
QUOTE]
sen benıde gecmıssın hehehehehhe ben ınce 3 kat gıydırıyorum:) suan ev 25,0 derece
hehehehehehehehe
adını yazmadıgın ben ıyıyım kızımı uyuttum orgu yapıyorum
cok tuzlu yafs :)
O zaman ben kızımı hemen don atlet felan bırakayaım berı kızlar şok oldum sımdı ben ya..kızım bu yuzden gecen haftalarda isilikti hatta..
Yaa kızlar bgn ılk kez kızımla tekiz we yanıma yatırdım koltuga tam sızdırdım babam geldı uyandırıp sewıp gıttı sap gıbı kaldım tekrar da uyumadı ama su an doyurdum sessızce yanımda emzıkle oturuyor dustukce emzıgını ıstıyor werıyorum arada da sancısında karnını oksuyorum ammmm wc ye gıtsem aglamaya baslıyorrr sizler ewde teekken ıs yapacakken weya wc gıderken bebegı yanınıza alıyor musunuz neye koyuyorsunuz gun ıcınde ..bana ne tawsıye edersınız ...napcam ben sımdık ımdaattt:26:
cnm kundak iyi degil diyolar ama bende ayagımda sallarken bişi farkettim cocugun elini kolunu azcık sıkı tutunca daha kolay uyuyo sanki,
kendini güvende mi hissediyodur nedir.
klima ya dikkat et tatlım eğer alışık değlse üşümesin garibim.
bebeğinin bu kadar giydirmene rağmen buharlaşmamış olması şaşırtıcı bence
okurken ben terledim
QUOTE]
O zaman ben kızımı hemen don atlet felan bırakayaım berı kızlar şok oldum sımdı ben ya..kızım bu yuzden gecen haftalarda isilikti hatta..
Yaa kızlar bgn ılk kez kızımla tekiz we yanıma yatırdım koltuga tam sızdırdım babam geldı uyandırıp sewıp gıttı sap gıbı kaldım tekrar da uyumadı ama su an doyurdum sessızce yanımda emzıkle oturuyor dustukce emzıgını ıstıyor werıyorum arada da sancısında karnını oksuyorum ammmm wc ye gıtsem aglamaya baslıyorrr sizler ewde teekken ıs yapacakken weya wc gıderken bebegı yanınıza alıyor musunuz neye koyuyorsunuz gun ıcınde ..bana ne tawsıye edersınız ...napcam ben sımdık ımdaattt:26:
Ayni sorun bendede var esim isten gelince lavaboya kaciydum.bizim diger odalarda soguk ben kizi daha hic cikarmadim besiginin oldugu odadan havalar isinsin salincgina kop mutfaga goturcem valla simdi anca uyuyunca gidiyom bi yerlere uzn durmuyorum hemen geliyorum.
Canim kundagin zarari sudur bacaklarini duz yatirir sararsan cogu cocugun dogustan kalca kemigi oturmuyo onu cikartabilirsin diye zararli ele kola bisi olmaz ayak kismi gevsek bende.sarmazsan bi kere elinden korkar cocuk yatinca kendi eli oldugunu bilmezki
Walla benım kız elını öyle ıyı bılıyor kı anasına habıre wurup duruyor :))) sımdıden dayagını yedık bıle bakalım ılerde neler yapacak neleerrr ..bu arada ben de camasır ascam korkudan cıkamadım hala :))salıncak da almadık yaw..yarın kızımı saglık ocagına göturup tarttırayım dıyorum senın sut durumları nasıl canım tartıldı mı yakın zamanda??
Ya hangi ninniydi bennebileyim tekrar yazzz
40 ı çıkan arkadaşlar, bu lahusa bunalımı 40 gün bitince geçiyor mu? Ben çok kötü hissediyorm kendimi ne zaman düzelcem???
ayy su yazdıgını bıle ıkı gun sonra okuyorum tek basıma ototbusle kızımla gelmem sımdılık cok zor...daha wcye gıdemedım:))gelsene gezelim :)))
Kilosuna bakmadik sut felan yok gunde birkac kez emziriyom oek almiyo mamayla besliyom anlicagin napimm uf yoruldum hic emzirmek icimden bile gelmiyo
anamm mamaroo 450 tlymiş
hadi aldım diyelim oğlumu uyutmazsa falan yerim ben o mamarooyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?