2012 Şubat Anneleri

selam kızlar nasılsınız?
bavul hazırlıyoruz biz annemle
evden uzaklaşıcam diye özelliklede ankarada ve ailemle olucam diye çok mutluyum çok bunalmıştım

way kurtuluyorsun demek hayırlı ugurlu olsun Allah kavustursun kocana..arkandan su dökuyorum hemen gel dıye:))sen orda hıc gırmezsın topıge de gezmekten kız

kızlaar ben kızımın adını sütkolık koydum bgn ...Çunkı uyanıyor aglıyor we sütü alınca sıızıyor alkolıkler gıbı aynı haha:)))Tam sütü alıyor sızıyor ama tabı agzından da cekmıyor cekınce de uyanıp dövuyor ..Hem gülüyorum hem de bana kıl olduuguna ınanıyourm cocugumun..:))asırı asabı açsa aglarken cıglıgı basıyor ve çakıyor..sizinkiler de dövuyor mu sizi:=)))
bır de 2 saatte bır mı yedırıyorsunuz yoksa her agladıgında mı ?gecen gun uzman tv de 1 aylık bebek en az 6-8 ögun emmelı dıyordu pazardan berı öyle yapmaya calısıp not alıyorum ne yedırdıgımı falan..sizler?

Ayy ankara da ne guzeldir simdi yaa soguktur tabi ama bir aya bendemi gelsem yaz icin alisverise kizilaya:))

gel canım 1 ay ankaradayım bebeklerle alışverişe gideriz.. havada çok güzelmiş şaşırtıcı ama

o zaman benimkide sütkolik emzirirken gözlerinin alkolikler gibi olduğunu farkrdiyorum uyanır uyanmaz memede olmak istiyo anca memede susuyo

ewet ewet gözunun beyazını göruyorum sızacakken hahaa:)))

Off sonra okicam qecmisi
nequzel toplanmisiz.

Nihleeeeeeeeeeeeeee jkljkljkl
mjks yawrum

vivam saolasin bitanem allah duyar insallah sesimizi yeminle kendimi kesicem noldu cocuquma bilmiorum ya.
Saqlik ocaqina qoturdum dayanamadim azonce uyuya kaldi takside
doktor kadinda demezmi nesi var bu bebisin kuzu qibi suna bak
dedim mudur 2qundur uyumuorum mala baqladim allah rizasi icin bisi yap
biyerinimi aqrittim sancisimi var huysuzlukmudue nedir anlat bize cocuk ortaliqi yikior dedim
serumfizyoljk verdi bide minoset surup
qeldik mama icirdim damlasini damlattim hirildamaktan deliye donsede uyumaya calisior suan.
Rabbim sikintilarimizi azaltsinda kizmazsaniz bisi dicem
harbiden okadar zor dayanilmasi imkansiz bi durumki burda bikac kisinin cikip
'ohoooo aynisi bizdede vardi kesin derdi budur yada sole yap qecer ' demesi bile cok rahatlatior insani.
Ama ben insanliktan ciktim vallahi iyilesmekten deqil sitresten dustu sanki dikislerim jkljkljkljkljkl

kızlaarr ben 3-4 gundur bebegımı yatarak emzırmeye basladım süper rahat oluyor tavsıye edıyorum ..sizin bebekler agırlasmadı mı ben artık tasıyamıyorum kolumda..yatarken lıkır lıkır yıyor gıbıme gelıyor ben yukarda olunca..siz de deneyın cok guzel oluyor kafamı da yastıga koyuyorum yatarak emıyoruz..ama ben dun gazından dolayı bagırınca öyle korktum kı koluna yattım sandım meger gaz ıcınmıs ani sancısı ..canım yaa..

feraycım inan edepsizlikten ağlıyolar karınları tok,altları temiz,gaz yok resmen huysuz bunlar
uyku muyku hakgetire artık 12den sonra kompleks yapıyorum nasılsa uyumuycak diye

ben tokat değilde çırmık yiyorum tırmalıyo yüzümde çizikler varr kedi çırmıklamış gibi
canım bebek illa açken meme istemez gazı varsa sancıdan annenin kucağında memede rahatlıyo
ayrıca ufaklar daha çok çekemiyorlar memeyi yoruluyorlar
istediği zaman veriyorumm onlar emdikçe süt geliyo

ulen gittim aventin emziğini aldım gece rahat uyutayım diye
eve geldim bi açtım ürünlerin içinde gece emziği denen bişey var
ama ben normal emzik almışım yaaa
bıktım vallahi al al
bide onu mu alcam şimdi beeee

Kızlarrr bı turlu yazmadım bugun yaa hep okudum cıktım okudum cıktım bebegım cok aglıyor uykusnda bıle hep kokruyorr yarın kursun dokturcezzzkısmetse benım memelrım aynı zatnnnnn(sevemıyorum bebeıgmmı

iiyi geceler kızlar nasılsınız ben tamamen koptum netten en son 10 gun olmustur oglumda gaz var malesef sap sımplex kullanıyorum yınede bu aksam cok agladı susturamadım yavrum kıpkırmızı oldu en son battanıyesınde salladık kaynanamla oyle sustu yalnız olunca susturamam yanı napıcam bılmıyorum sızın nasıl gıdıyor gazı olanlar neler yapıyorsunuz??

Kiz o sorun kac haftadir var bizde mahfolduk biz halada devam ediyo en basindan esim bana demisti cekecegi varsa ceker diye hakikatende oyle oldu.ama uyguladigim birkac seyi soylim emzirdikten hemen sonra dik tut gazini cikar ama saniye gecmicek.bide elinde sirt ustu yatir sirtina vur bir oylede cikiyo bazen bide hergun zinco veriyom ben gecede metsil veriyom cok aglarsa bide bebe yagiyla masaj yapiyoruz karnina saat yonunde rahatlatiyo.rezene cayi veriyorum oda rahatlatiyo az bisey.elhasil binbir sey uyguluyoruz ama emin ol hakikaten cekecegi varsa cekiyo bunlar cok kisa gecici cozum oluyo:))kolay gelsin sana bu gazmanlardan amma cektik

Benim kızım da aynı, memeye bir yapıştı mı transa geçiyor:) gece gündüz memede. ben de kıyamıyorum vallahi emdiği kadar emsin işimiz ne? ben doktora doyup doymadığını nasıl anlarım dediğimde doktor bebekler açken ortalığı yıkar demişti, kan şekerleri düşüyormuş, asla avutamazsın demişti. bence öğün saymanın anlamı yok, acıktıkça ver gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…