- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.101
Kiz kacak juwelune nerelerdesin ufaklik ne yapiyo kac gunluk oldu kac kg oldu sutun ne alemde
Kiz kacak juwelune nerelerdesin ufaklik ne yapiyo kac gunluk oldu kac kg oldu sutun ne alemde
Kiz o sorun kac haftadir var bizde mahfolduk biz halada devam ediyo en basindan esim bana demisti cekecegi varsa ceker diye hakikatende oyle oldu.ama uyguladigim birkac seyi soylim emzirdikten hemen sonra dik tut gazini cikar ama saniye gecmicek.bide elinde sirt ustu yatir sirtina vur bir oylede cikiyo bazen bide hergun zinco veriyom ben gecede metsil veriyom cok aglarsa bide bebe yagiyla masaj yapiyoruz karnina saat yonunde rahatlatiyo.rezene cayi veriyorum oda rahatlatiyo az bisey.elhasil binbir sey uyguluyoruz ama emin ol hakikaten cekecegi varsa cekiyo bunlar cok kisa gecici cozum oluyo:))kolay gelsin sana bu gazmanlardan amma cektik
Selam kızlar yuppiii burada bırılerı warmıs olleyyy yetıstım sonundaa...kızlar sız nasıl bebekle ewde tekken yemek yapıyorsunuz kı yarın da tek olacagım ben ne yapacagım bılmıyorum..bu arada siz kocanız ışe gıdıyor ,gecelerı rahat yatsın dıye ugrasıyor musunuz???bebek aglayıncaa sız tek mı ugrasıyorsunuzzz
Benim kızım da aynı, memeye bir yapıştı mı transa geçiyor:) gece gündüz memede. ben de kıyamıyorum vallahi emdiği kadar emsin işimiz ne? ben doktora doyup doymadığını nasıl anlarım dediğimde doktor bebekler açken ortalığı yıkar demişti, kan şekerleri düşüyormuş, asla avutamazsın demişti. bence öğün saymanın anlamı yok, acıktıkça ver gitsin:)
canım sorma cok gazı var cok az uyuyor o zamandada ancak yemek yıyorum gunluk ıhtıyaclarımı yapıyorum sutum fena degıl devamlı sıvı alırsam var kılosunu bılmıyorum yrn gıdıcem dr a senın nasıl?
Ben ugrasiyodm gece gidip mama hazirliyodum salliyodum uyaninda altini degistiriyodum ama artik Yapmicam iyilik yaramiyo saat oldu 6 artik benim pilim bitti dedim sen bak mama yap yedir ben ise gidicem araba kullanicam dedi yatti tamam bende istemem ama sonucta ikimizin cocugu acimak yokk
canım sorma cok gazı var cok az uyuyor o zamandada ancak yemek yıyorum gunluk ıhtıyaclarımı yapıyorum sutum fena degıl devamlı sıvı alırsam var kılosunu bılmıyorum yrn gıdıcem dr a senın nasıl?
aynen öyle ..biz dun cok sıddetlı tartıstık ...ama ıyı oldu gece de kızım 4e kadar uyutmadı en cok da ben tuvaletteyken agladı ben de ınadına cıkmadım kı alsın baksın dıye:)) sewe sewe kalkıp bakmak zorunda kaldı ..asla baska odaya gecmemelı bence ..bu ne lüx yaa sankı bız yatabılıyoruz koskoca gun ıcınde de..!!!!
Yok ayni odadayizda ama acimicam gece gelmis diyo iste yoruldum bilmem ne annem yemegi gondermis bi sofrayi kuracak onu bile benden bekledi sinirim bozuldu
ayyy yuh yaa aynısını yaptı dun bılıyor musun yemegı de annem yapmıstııııı:)))ben de fecı kıl oldummmm...
Selam kızlar yuppiii burada bırılerı warmıs olleyyy yetıstım sonundaa...kızlar sız nasıl bebekle ewde tekken yemek yapıyorsunuz kı yarın da tek olacagım ben ne yapacagım bılmıyorum..bu arada siz kocanız ışe gıdıyor ,gecelerı rahat yatsın dıye ugrasıyor musunuz???bebek aglayıncaa sız tek mı ugrasıyorsunuzzz
Oyle bir gecer zaman ki bakan varmi beni oyle kizimdan ayirsalar dusunmek bile istemiyorum ya
gördum az önce cok acımasız bır durum..gercı o kız da hak ettı :))ne gaddarım dı mı...offf kızım aglıyor gaz yuzundennn ...esıme bak dedım ama beceremıyor..dayanmaya calısıyorum burda..zınco da rezene de ıse yaramadı ve ustelık 41.gunden berı beter ötesı olduk bız yaa((( daha yemek yapcaktım..
canım hepimizde öyle aşağı yukarı.eşim ilk 1 ay oğlanın uyumadıgı zamanlarda benimle aynı odada uyudu. bebeği salladı, ben emzirmekten yoruldugumda mama verdi. en sinir bbozucu olanda bebek her ağladığında bu aç deyip bebeği peşimden getirmesi idi. ama şu an eşimde hayatını olağan akışına koymaya başladı en sinir olduğum gün haftada 2 halı saha maçlarına gitmesi. ben tüm gün onun gelmesini beklerken akşamları maça gitmesi, yalvarmama rağmen gidiyor yinede. geceleri bazen ayrı odada uyusa da çoğu kez bizimlede uyuyor. ayrı uyuyor diye onu suçlamak istemiyorum. dinlenmesini gerektiren bir iş yapıyor ve işi çok yoğun, bu konuda suçlayamam onu.
Amaan beceremiyolar esim tutmayi bile beceremiyo canta gibi tutuyo deli oluyorum.ne yemegi kiz bu saatte.esimde diyor berrin hak etti ben olsam sittin sene gostermem:)kiz ben neler neler vermedim ne fayda ediyoki sanki cekiyolar.uy kiz uyandi kactim
nee maca da mı gıdıyorrr...siz tayın olmustunuz sanırım dı mı baska sehre tasınmıstınız yanlıs hatırlamıyorsam??Allah kolaylık wersın ısın zor..?Ben de bunalıyorum ama gece yatmak ıstıyorsan barı aksam bak dı mı yanı??O zaman eşin de aksamları baksın 1 saat kendımıze ayırsak bıle emınım mutlu oluruz yaw..kımse anlamıyor..su an esıme werdım kızımı aglıyor ama o kadar tepkısızce burda yazıyorum kı kendımı gaddar buldum...ama cözemedık gazı ..ben ne yapayım kı..
Benim kızım da aynı, memeye bir yapıştı mı transa geçiyor:) gece gündüz memede. ben de kıyamıyorum vallahi emdiği kadar emsin işimiz ne? ben doktora doyup doymadığını nasıl anlarım dediğimde doktor bebekler açken ortalığı yıkar demişti, kan şekerleri düşüyormuş, asla avutamazsın demişti. bence öğün saymanın anlamı yok, acıktıkça ver gitsin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?