2012 Şubat Anneleri

Kiz kacak juwelune nerelerdesin ufaklik ne yapiyo kac gunluk oldu kac kg oldu sutun ne alemde

canım sorma cok gazı var cok az uyuyor o zamandada ancak yemek yıyorum gunluk ıhtıyaclarımı yapıyorum sutum fena degıl devamlı sıvı alırsam var kılosunu bılmıyorum yrn gıdıcem dr a senın nasıl?

Selam kızlar yuppiii burada bırılerı warmıs olleyyy yetıstım sonundaa...kızlar sız nasıl bebekle ewde tekken yemek yapıyorsunuz kı yarın da tek olacagım ben ne yapacagım bılmıyorum..bu arada siz kocanız ışe gıdıyor ,gecelerı rahat yatsın dıye ugrasıyor musunuz???bebek aglayıncaa sız tek mı ugrasıyorsunuzzz

Kiz kacak juwelune nerelerdesin ufaklik ne yapiyo kac gunluk oldu kac kg oldu sutun ne alemde

ama bıldıgım kadarıyla ıkısıde hafıf ılaclar benı sab bıraz rahatlatmıstı bugun anıden costu bırde kuzenıme om-x dıye bı surup vermıs dr bugun basladı ıyıymıs oda

Ben ugrasiyodm gece gidip mama hazirliyodum salliyodum uyaninda altini degistiriyodum ama artik Yapmicam iyilik yaramiyo saat oldu 6 artik benim pilim bitti dedim sen bak mama yap yedir ben ise gidicem araba kullanicam dedi yatti tamam bende istemem ama sonucta ikimizin cocugu acimak yokk

yOK Canım ben bunu denedım de gunduz hıııc kalkmıyor hanfendi:=))))) hatta uykuyu yemege tercıh edıyor dıye dusunuyorum..Ben kaldırmayıp o kalkınca ortalıgı yıkıyor gözyasları sel oluyor kıpkırmızı mosmoor halde olunca elım ayagım dolanıyor..Dırek kuru kuru cıkartıp dayıyorum memeyı:)))Bir de sızın cocuklar da uyurken bır ses duyunca anıden ellerı havaya dıkıyor mu :)))bız cok guluyoruz yaa:))

Benim kiz bogazsiz zaten sutum yok mama veriyorum bitirmiyo hic kus kadar yiyo cozmus deilim bennebileyim 3900 olmus bizim kiz artik takmiyorum saglikli olsunda

aynen öyle ..biz dun cok sıddetlı tartıstık ...ama ıyı oldu gece de kızım 4e kadar uyutmadı en cok da ben tuvaletteyken agladı ben de ınadına cıkmadım kı alsın baksın dıye:)) sewe sewe kalkıp bakmak zorunda kaldı ..asla baska odaya gecmemelı bence ..bu ne lüx yaa sankı bız yatabılıyoruz koskoca gun ıcınde de..!!!!

juweline bebeğin henüz yeniymiş ama gün geçtikçe biraz rahatlıyor. umutlu ol yani. ilk 20 gun annem ve kayınvalidem ikisinde bendeydi. şubatın 21 den beri yalnızım.ben 32 yaşındayım, bu yaşıma kadar çocuk yapmaktan hep kaçtım, hayatımda bebek altı değiştirmemiş, yeni doğmuş bebeği kucağıma bile alamazdım. yalnız kalınca mecbur herşey yapılıyor. ilk 1 ay emzirmeden dolayı bel ve sırt ağrılarım hiç dinmedi, demir kaybından dolayı yorgunluk, halsizlik çok fazlaydı, bebeğim gece 4-5 gibi uyuyordu. günler geçtikçe saat 3 de 2.30 da uyumaya başladı şu anda gece 1- 1.30 gibi uyuyor ki bu beni çoık mutlu ediyor. uykusu düzene girmeye başladıkca umutlanmaya başladım. demir ve d vitamini takviyesi ve kanamamın bitmesi ile halsizliğimde çok azalma oldu. umudunu yitirme.

Yok ayni odadayizda ama acimicam gece gelmis diyo iste yoruldum bilmem ne annem yemegi gondermis bi sofrayi kuracak onu bile benden bekledi sinirim bozuldu

ha bazen tuvalete bile gidemiyorum, bazen de bi yandan emdiriyorum bir yandan bi şeyler yemeğe çalışıyorum öyle zamanlarımızda var ama düzeliyor bazı şeyler

canım hepimizde öyle aşağı yukarı.eşim ilk 1 ay oğlanın uyumadıgı zamanlarda benimle aynı odada uyudu. bebeği salladı, ben emzirmekten yoruldugumda mama verdi. en sinir bbozucu olanda bebek her ağladığında bu aç deyip bebeği peşimden getirmesi idi. ama şu an eşimde hayatını olağan akışına koymaya başladı en sinir olduğum gün haftada 2 halı saha maçlarına gitmesi. ben tüm gün onun gelmesini beklerken akşamları maça gitmesi, yalvarmama rağmen gidiyor yinede. geceleri bazen ayrı odada uyusa da çoğu kez bizimlede uyuyor. ayrı uyuyor diye onu suçlamak istemiyorum. dinlenmesini gerektiren bir iş yapıyor ve işi çok yoğun, bu konuda suçlayamam onu.

Oyle bir gecer zaman ki bakan varmi beni oyle kizimdan ayirsalar dusunmek bile istemiyorum ya

gördum az önce cok acımasız bır durum..gercı o kız da hak ettı :))ne gaddarım dı mı...offf kızım aglıyor gaz yuzundennn ...esıme bak dedım ama beceremıyor..dayanmaya calısıyorum burda..zınco da rezene de ıse yaramadı ve ustelık 41.gunden berı beter ötesı olduk bız yaa((( daha yemek yapcaktım..

Amaan beceremiyolar esim tutmayi bile beceremiyo canta gibi tutuyo deli oluyorum.ne yemegi kiz bu saatte.esimde diyor berrin hak etti ben olsam sittin sene gostermem:)kiz ben neler neler vermedim ne fayda ediyoki sanki cekiyolar.uy kiz uyandi kactim

nee maca da mı gıdıyorrr...siz tayın olmustunuz sanırım dı mı baska sehre tasınmıstınız yanlıs hatırlamıyorsam??Allah kolaylık wersın ısın zor..?Ben de bunalıyorum ama gece yatmak ıstıyorsan barı aksam bak dı mı yanı??O zaman eşin de aksamları baksın 1 saat kendımıze ayırsak bıle emınım mutlu oluruz yaw..kımse anlamıyor..su an esıme werdım kızımı aglıyor ama o kadar tepkısızce burda yazıyorum kı kendımı gaddar buldum...ama cözemedık gazı ..ben ne yapayım kı..

Amaan beceremiyolar esim tutmayi bile beceremiyo canta gibi tutuyo deli oluyorum.ne yemegi kiz bu saatte.esimde diyor berrin hak etti ben olsam sittin sene gostermem:)kiz ben neler neler vermedim ne fayda ediyoki sanki cekiyolar.uy kiz uyandi kactim

benım esım tutmayı,gazı falan hepsını yapıyor ıcgudusel olarak BABA oldu :=))) ama yaptıgı ıcın ben de hep yardım ısteyınce pişman oldu bastan keske yapmasaydım dıyor sımdı:=)))

bi laf var bilir misin. hacı hacıyı mekkede, iti iti dakkada tanırmış. geldiğimiz yerde hemen bi maç ekibini buldu canım. birbirlerini kokusundan anlıyor bu erkekler

yaw arkdslr sizin memeleriniz bebis emdiqinde sizlamiormu ?
Bi bendemi oluor bu dayanilmaz sizi anlamadimki.
Az once yine verdim on dakika zor dayandim qeri cektim biraksam dakikalarca emcek yawrum masallah ama dayanamiorumki.
Benmi yanlis bisi yapiorum
yoksa sizdede oluorda dayaniormusunuz bisi diyin nolur ya
mememin ucunuda tutmuor tamamini veriorum ama benimle temas etsin bebeqim isterken bu sizi enqel oluor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…