2012 Şubat Anneleri

Cevap verin lutfennnnnnn sizliomu sizinkilerde nasil dayaniosunuz napiosunuz yoksa bendemi var antikalik

Cevap verin lutfennnnnnn sizliomu sizinkilerde nasil dayaniosunuz napiosunuz yoksa bendemi var antikalik

dun gece cewap wermıstım canım bı bak ıstersen ..dogru tutmayı saglayınca agrın gıdecek yol yakınen kesfetmen ıyı olur...Benım de 2 gundur gaz sorunundan dolayı benı emerken ıkınıyorsa gögus ucumu öyle sert cekıyor kı acıdan kıwranıyorum ama cıkartıp tekrar benım ıstedıgım gıbı wermeye ugrasıyorum..bıraz zor olacak ma yap..

tarif et bacim ince ince milim milim tarif et hele (((

çatlak gibi mi seninkisi. arada benim de sızlıyor ama dayanılmayacak bir ağrı değil. sadece ucu verirsen daha çok ondan oluyor, kahverengi kısımdan da bebeğin alması gerekiyor.

tarif et bacim ince ince milim milim tarif et hele (((

bak youtube tan phılıps awent emzırme rehberı war feray oradan ögrendm ben bıraz ..tabı bebek nasıl alısırsa öyle dewam edıyor ama ben taa 26.gunde fark ettım bak bgn 42.gundeyım hala bazı öğunlerde saldırıp ucunu alıyor bu da benı yıne yaralamıs oluyor..((sen önce bır bak bebege ucunu mu werıyorsun yoksa tümünü mü diye..eger ucunu werdıgın ıcınse ;4 parmagın göğsunun altında,basparmagın üstünde C şeklınde tutuyorsun hafıfce
bebegının alt dudaga cenesıne degdırıp agzını kocaman actıgı anda kafasını gömuyorsun buraya
şaşırıyor ama tutuyor...
sonra da emıyor..önemlı olan çenesının memene degıp degmedıgıne bak .
göğüs ucunu iyileştirmek için de lansınoh krem (emzırmeden yıkamaya gerek kalmıyor),bephantene krem (yıkanacak emzırmeden önce),garmastan krem varmış..Bir de phılıps awent göğüs kalkanları cok ıyı oluyor ..
sütyen falan takıyoruz ya o gögsu tahrıs edıyor degdıkce yıne acıyor ya,bununla degmıyor camasıra ınternetten bak ıstersen..
bır de gögus ucu koruyucular var sılıkon ..ıste ondan alabılırsın o da bebegı emzırırken takacagın bir parca...bunları tavsıye edıyorum ..once sorunu bulmaya calıs kı çözume ugrasabılesın..dusunsene ben taa 26 gun sonra bır anda fark ettım şok oldum gunlerdır her gece uyumamamın sebebı de bunları arastırmamdı ..gecmıs olsun ınsallah kurtulursun ...için cekılıyor gıbı hıs oluyor baslarda aslında bu normal bırsey cekme bence bebekten memenı yoksa almaz zavallı..

O gece emziği fosforlu kaybolmasın diye. Ben almadım,zaten genelde gündüz emzikle uyuyor gece emmiyor benimki. Mothercare de indirimdeydi bu arada

gunaydınn
cok uykum var cooook
uyumado bu kız benı delı edıyor

cnm o mac konusunda saglıkcılar hep aynı
doktorlarla saglık memurları bırbırıne gaz verıp oynuyorlar bnm esımde aynı
bıktım bıktım
gıdecem en sonunda sahayı basacam:)

cnm benımde sol gogsum (geneldee o gogsu emer) oyle sızlamasından hala daha ıc cekıyorum
ama agzına aldıgında parmak mudalesı ıle agzından mememı cekıyorum
sonra yıne verıyorum veya ucunu ıslatıp yumusatıyorum sızlaması azalıyo dayanılmıcak kdar olmuyo sende dene ıstersen

gaz bebek emerkern hava yutması ıle olurmus cnm
ben emdırırken hafıf dık tutuyorum ve memenın tamamını agzına vermeye calısıyorum.
emdırırken yastık koyuyorum altına aslınınve gogsumu tum yuzu hızasında verıyorum yanı cekıstırmemıs oluyo memeyı.
bu sekılde yaptıgımda da gaz sorunumuz en aza ınıyor..

bu arada kızımın ıshal sorunu kabızlıga dondu bugun 4. gunumuz kabızlıkta

Günaydın anneler ve güzelbebekleri... Benim oğlan dışında herkes uyuyor heralde

gunaydin canim:))) biz ayaktayiz malum... simdi uyuttum insallah uyur.

ya bisi sorcam benim oglum cok guzel uyuyordu deliksiz 3.5-4 saat. ama simdi max 2( bir de dalamiyor bir turlu sizde de oluyor mu bu

gunaydin canim:))) biz ayaktayiz malum... simdi uyuttum insallah uyur.

ya bisi sorcam benim oglum cok guzel uyuyordu deliksiz 3.5-4 saat. ama simdi max 2( bir de dalamiyor bir turlu sizde de oluyor mu bu
vallahi benim doğdu doğalı yeni yeni arada 2 saat uyuyor bayram ediyoruz yoksa maksimum 1-1.5 saat uyur benimki seninki yine iyiymiş... 3 ayda düzelir diyorlar bakalım bende umutla 1 ay daha beklicem

yok tatlım geceden kalma ben varım (((
noldu bu kıza bılmem yaa..

valla tatlım benimkide öyle uyku gözümden akıyordu sabah eşim hazırlanırken hemen duş aldım ona bırakıp bir kahve bir çayanca gözüm açıldı şimdi

bn hala acım hart hart sallıyom nasıl kalkayım

selam kızlar
yok bu çocuk uyanıkken hep memede olmak istiyo 2dk anakucağında yada beşiğinde durmuyo yıkıyo ortalığı
çıldırmama az kaldı 5den beride gözünü kırpmadı

Emzigin gecesi gunduzudemi varmis kiz ne cahilim

valla bende yeni öğrendim

çok benziyoruz seninle

O gece emziği fosforlu kaybolmasın diye. Ben almadım,zaten genelde gündüz emzikle uyuyor gece emmiyor benimki. Mothercare de indirimdeydi bu arada

yani emziğin şeklinde bi değişiklik yok sadece fosforu var o zaman

kızlar yaa biboran kaynatmaktan bıktım bu mikrodalgada sterilize yapılıyormuş nasıl oluyor bilen varmı? mikrodalga için sterilize poşetleri var onlar şartmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…