- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.121
bi laf var bilir misin. hacı hacıyı mekkede, iti iti dakkada tanırmış. geldiğimiz yerde hemen bi maç ekibini buldu canım. birbirlerini kokusundan anlıyor bu erkekler
Cevap verin lutfennnnnnn sizliomu sizinkilerde nasil dayaniosunuz napiosunuz yoksa bendemi var antikalik
Yaa kızlar bgn ılk kez kızımla tekiz we yanıma yatırdım koltuga tam sızdırdım babam geldı uyandırıp sewıp gıttı sap gıbı kaldım tekrar da uyumadı ama su an doyurdum sessızce yanımda emzıkle oturuyor dustukce emzıgını ıstıyor werıyorum arada da sancısında karnını oksuyorum ammmm wc ye gıtsem aglamaya baslıyorrr sizler ewde teekken ıs yapacakken weya wc gıderken bebegı yanınıza alıyor musunuz neye koyuyorsunuz gun ıcınde ..bana ne tawsıye edersınız ...napcam ben sımdık ımdaattt:26:
KIZLAAR BEN YARIN TEK OLACAGIM BIRAZ TAKTIK WERIR MISINIZ SABAH..COK TIRSIYORUMMM NE YAPCAM ..YEMEK FALAN DA YAPAMAM HERALDE...
dun gece cewap wermıstım canım bı bak ıstersen ..dogru tutmayı saglayınca agrın gıdecek yol yakınen kesfetmen ıyı olur...Benım de 2 gundur gaz sorunundan dolayı benı emerken ıkınıyorsa gögus ucumu öyle sert cekıyor kı acıdan kıwranıyorum ama cıkartıp tekrar benım ıstedıgım gıbı wermeye ugrasıyorum..bıraz zor olacak ma yap..
Cevap verin lutfennnnnnn sizliomu sizinkilerde nasil dayaniosunuz napiosunuz yoksa bendemi var antikalik
KIZLAAR BEN YARIN TEK OLACAGIM BIRAZ TAKTIK WERIR MISINIZ SABAH..COK TIRSIYORUMMM NE YAPCAM ..YEMEK FALAN DA YAPAMAM HERALDE...
hiç korkma bebeğin ne zaman uyuyorsa sen de uyu ki dinlen. ev işi ve yemek falan da yapma ilk yalnız günün. eşin dışarıdan getirsin. bebk uyurken arada yemeğini ye. biz tüm gün bebekle izdivaç izliyoruz. onun meme ağzında, gazı çıkıyor, altı değişiyor ben melek, gülben izliyorum.
tarif et bacim ince ince milim milim tarif et hele(((
hiç korkma bebeğin ne zaman uyuyorsa sen de uyu ki dinlen. ev işi ve yemek falan da yapma ilk yalnız günün. eşin dışarıdan getirsin. bebk uyurken arada yemeğini ye. biz tüm gün bebekle izdivaç izliyoruz. onun meme ağzında, gazı çıkıyor, altı değişiyor ben melek, gülben izliyorum.
öglen uyumayacagı tutuyor zıllının bır de saglık ocagına göturcem hatta tekken yıkıyım denıyım de dıyorum ama sanmıyorum hıc waktım olacagının..zaten hıcbır kıyafetım olmuyor we yaz geldı(yenı bır depresyon sebebım war..sen de süpersın he bebegı sımdıden alıstır oturmaya ewde..bız de bırsey ızleyemedık bgn hep sancısı arttı zawallımın..
ulen gittim aventin emziğini aldım gece rahat uyutayım diye
eve geldim bi açtım ürünlerin içinde gece emziği denen bişey var
ama ben normal emzik almışım yaaa
bıktım vallahi al al
bide onu mu alcam şimdi beeee
cnm o mac konusunda saglıkcılar hep aynıcanım hepimizde öyle aşağı yukarı.eşim ilk 1 ay oğlanın uyumadıgı zamanlarda benimle aynı odada uyudu. bebeği salladı, ben emzirmekten yoruldugumda mama verdi. en sinir bbozucu olanda bebek her ağladığında bu aç deyip bebeği peşimden getirmesi idi. ama şu an eşimde hayatını olağan akışına koymaya başladı en sinir olduğum gün haftada 2 halı saha maçlarına gitmesi. ben tüm gün onun gelmesini beklerken akşamları maça gitmesi, yalvarmama rağmen gidiyor yinede. geceleri bazen ayrı odada uyusa da çoğu kez bizimlede uyuyor. ayrı uyuyor diye onu suçlamak istemiyorum. dinlenmesini gerektiren bir iş yapıyor ve işi çok yoğun, bu konuda suçlayamam onu.
yaw arkdslr sizin memeleriniz bebis emdiqinde sizlamiormu ?
Bi bendemi oluor bu dayanilmaz sizi anlamadimki.
Az once yine verdim on dakika zor dayandim qeri cektim biraksam dakikalarca emcek yawrum masallah ama dayanamiorumki.
Benmi yanlis bisi yapiorum
yoksa sizdede oluorda dayaniormusunuz bisi diyin nolur ya
mememin ucunuda tutmuor tamamini veriorum ama benimle temas etsin bebeqim isterken bu sizi enqel oluor
dun gece cewap wermıstım canım bı bak ıstersen ..dogru tutmayı saglayınca agrın gıdecek yol yakınen kesfetmen ıyı olur...Benım de 2 gundur gaz sorunundan dolayı benı emerken ıkınıyorsa gögus ucumu öyle sert cekıyor kı acıdan kıwranıyorum ama cıkartıp tekrar benım ıstedıgım gıbı wermeye ugrasıyorum..bıraz zor olacak ma yap..
Günaydın anneler ve güzelbebekleri... Benim oğlan dışında herkes uyuyor heralde
vallahi benim doğdu doğalı yeni yeni arada 2 saat uyuyor bayram ediyoruz yoksa maksimum 1-1.5 saat uyur benimki seninki yine iyiymiş... 3 ayda düzelir diyorlar bakalım bende umutla 1 ay daha beklicemgunaydin canim:))) biz ayaktayiz malum... simdi uyuttum insallah uyur.
ya bisi sorcam benim oglum cok guzel uyuyordu deliksiz 3.5-4 saat. ama simdi max 2( bir de dalamiyor bir turlu sizde de oluyor mu bu
yok tatlım geceden kalma ben varım(((
noldu bu kıza bılmem yaa..
vallahi benim doğdu doğalı yeni yeni arada 2 saat uyuyor bayram ediyoruz yoksa maksimum 1-1.5 saat uyur benimki seninki yine iyiymiş... 3 ayda düzelir diyorlar bakalım bende umutla 1 ay daha beklicem
valla tatlım benimkide öyle uyku gözümden akıyordu sabah eşim hazırlanırken hemen duş aldım ona bırakıp bir kahve bir çayanca gözüm açıldı şimdi
selam kızlar
yok bu çocuk uyanıkken hep memede olmak istiyo 2dk anakucağında yada beşiğinde durmuyo yıkıyo ortalığı
çıldırmama az kaldı 5den beride gözünü kırpmadı
Emzigin gecesi gunduzudemi varmis kiz ne cahilim
juweline bebeğin henüz yeniymiş ama gün geçtikçe biraz rahatlıyor. umutlu ol yani. ilk 20 gun annem ve kayınvalidem ikisinde bendeydi. şubatın 21 den beri yalnızım.ben 32 yaşındayım, bu yaşıma kadar çocuk yapmaktan hep kaçtım, hayatımda bebek altı değiştirmemiş, yeni doğmuş bebeği kucağıma bile alamazdım. yalnız kalınca mecbur herşey yapılıyor. ilk 1 ay emzirmeden dolayı bel ve sırt ağrılarım hiç dinmedi, demir kaybından dolayı yorgunluk, halsizlik çok fazlaydı, bebeğim gece 4-5 gibi uyuyordu. günler geçtikçe saat 3 de 2.30 da uyumaya başladı şu anda gece 1- 1.30 gibi uyuyor ki bu beni çoık mutlu ediyor. uykusu düzene girmeye başladıkca umutlanmaya başladım. demir ve d vitamini takviyesi ve kanamamın bitmesi ile halsizliğimde çok azalma oldu. umudunu yitirme.
O gece emziği fosforlu kaybolmasın diye. Ben almadım,zaten genelde gündüz emzikle uyuyor gece emmiyor benimki. Mothercare de indirimdeydi bu arada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?