- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.161
selam canım
yorgun ve gerginim ben ama bebişin keyfi yerindedir sanırım..
gökçeyle sen nasılsın?
canım iyi bu gece uyudu şükür dün deli etmişti,
bende sabah eşimi yolldım kızı emzirdim teyzelerine verdim 3 saat uyudum süper oldu
dün misafirim vardı hiç giremedim nete ama çok yorulmuştum
sizde bayagı kaynatmışsınız geçmişe şöyle bakıyorumda
yaa ben uykularının ve emmesinin düzene girmesini istiyorum artıkkkkkkkkkkk
gündüzleri ne zaman uyuyacagı belli olmuyor benim kızımın..bazen sabahtan yatıyor bazen ögleden sonra.. bazen cok uyanık kalıyor bazen cok az..
amannnnnn ne zor düzensizlik .......
uyandı ben kacarr :))fırsat bulsak hep kaynatırızda çok zor denk geliyo
canım aynı dert bendede bazen saatlerce memede kalmak istiyo bazen uyuyo saatlerce uyanmıyo bazen uzun süre uyumuyo delirmek üzereyim plan falan yok artık
slm ben geldım..
gece tam uc saat uyudum 3 6 arası uyudu sadece ve 11de uyudu
10,30 cıvarı sevgılı kayınvalıdem aradı cay koy kahvaltıya gelıyoruz dıye.
oysakı ben bugun arkadasıma gıdecektım bı sınırlendım kı aslı durmuyo zaten dedım yetısebılırsem dedım
olsun cocukla koy o zmn dedı kapattı
bende aradım esımı agzıma gelenı saydım kapattım doktur butun sınırımı.
bıde gec geldı cocuk uyusun tam dıye heralde oyle ya.
sımdıde gecmıs karsıma elısı dokuyo hıc yuz vermıyom
yastıkla emdırmeyı normal bızım yatarken kullandıgımız sılıkonlu yastıgı kucagıma koyuyorum
ustune aslıyı yatırıyorum yayılıyo bı guzel:):)):):): sonra da emzırıyorum hafıfde dık oturtuyorum hava yutup gaz yapmasın dıye..
bizde cuma annemle ankaraya gidicez ya
kaynanam aramış diyo ki pazar oturmaya gelicez
dedim kusura bakmayın ama unuttunuz sanırım ben evde olmuycam 1 ay annemlere geçiyorum
hımmmmmmmmmmmmmm diyoo
sanki söylemedim gıcık
hepsi böyle bunların
bende yastıkta emziriyorum rahat oluyo
kızlar merhaba
bebeğim 38 günlük oldu geceleri çoook ağlıyor onun için internetten arastırma yaptım humana iyi geceler ve kimyonlu rezene çayı buldum bebek 1. haftadan itibaren kullanılabiliyor, sizin bukonuda bilginiz varmı? yada kullanan varsa bilgi verebilirmi?
kızlar merhaba
bebeğim 38 günlük oldu geceleri çoook ağlıyor onun için internetten arastırma yaptım humana iyi geceler ve kimyonlu rezene çayı buldum bebek 1. haftadan itibaren kullanılabiliyor, sizin bukonuda bilginiz varmı? yada kullanan varsa bilgi verebilirmi?
Merhaba bayanlar, bugun saglik ocaginda asilarimizi olduk 2 bacak ve bir koldan cok agladi en cokda tatanozda o acitir dedi zaten ates yapanda oymus, suan ayagimda salladim uyuyor cik hirpalandi kucugum, fitil vermisti dr onu attim ates icin bakalim bu gunu nasil geciricez... Yalanci memeyede alisamadi aliyor ogurmuyor ama tutmayi bilmiyor dusuruyor, chicconun sirf kaucuk emzigi var anne memesine yakinmis onu aldim ama yok siz nadil alistirdiniz zorluk cektinizmi dusuruyor agzini acarak emmeye calisiyor dusuyor
ben geldim emdi ,uzanıyor şimdi..alttan gaz cıkartmaya calısıyor sanırım :))
kızlar kızacagınız birileri var hic olmazsa..ben cok sıkılıyorummm yaane gidecek kimsem var ne gelen ....hepsi uzaktaaa...
cıkarsam sokaga cıkabilirim onuda hsonları eşimle yapıyorum şimdilik... hic kızımla tek cıkmadık acıkcası arkada o dururken ben nasıl araba kullanırım ondan cekiniyorum biraz... ya uyanırsa aglarsa ben paniklersem falan......
kaynanalarınızı zararı oldugu kadar faydası da vardır bırakıp arada dışarı cıkıyorsunuzdurrrrrr...ben ev hapsi yaşıyorumm haftanın 5 günü((
Merhaba bayanlar, bugun saglik ocaginda asilarimizi olduk 2 bacak ve bir koldan cok agladi en cokda tatanozda o acitir dedi zaten ates yapanda oymus, suan ayagimda salladim uyuyor cik hirpalandi kucugum, fitil vermisti dr onu attim ates icin bakalim bu gunu nasil geciricez... Yalanci memeyede alisamadi aliyor ogurmuyor ama tutmayi bilmiyor dusuruyor, chicconun sirf kaucuk emzigi var anne memesine yakinmis onu aldim ama yok siz nadil alistirdiniz zorluk cektinizmi dusuruyor agzini acarak emmeye calisiyor dusuyor
vivacım bende oğlumu kanguruya koyup çıktım bugün meleğim acayip sevdi ama korkudan iki dolanıp geldim hemen havalar artık git gide düzelicekmiş bizde süreleri uzatırız artık... kızlar yaa ağzı felan açık oluyorya üşür diye korkuyorum bir hasta edersem kayınvaldem rezil eder beni bakamadı diye
ben geldim emdi ,uzanıyor şimdi..alttan gaz cıkartmaya calısıyor sanırım :))
kızlar kızacagınız birileri var hic olmazsa..ben cok sıkılıyorummm yaane gidecek kimsem var ne gelen ....hepsi uzaktaaa...
cıkarsam sokaga cıkabilirim onuda hsonları eşimle yapıyorum şimdilik... hic kızımla tek cıkmadık acıkcası arkada o dururken ben nasıl araba kullanırım ondan cekiniyorum biraz... ya uyanırsa aglarsa ben paniklersem falan......
kaynanalarınızı zararı oldugu kadar faydası da vardır bırakıp arada dışarı cıkıyorsunuzdurrrrrr...ben ev hapsi yaşıyorumm haftanın 5 günü((
kızlar merhaba
vivacım bende oğlumu kanguruya koyup çıktım bugün meleğim acayip sevdi ama korkudan iki dolanıp geldim hemen havalar artık git gide düzelicekmiş bizde süreleri uzatırız artık... kızlar yaa ağzı felan açık oluyorya üşür diye korkuyorum bir hasta edersem kayınvaldem rezil eder beni bakamadı diye
buklecim eşini 1 ay bırakıp nasıl gideceksin kıjj ??
bizim çocuk drumuz çok iyi ama avrupa yakasında faydası olmaz malesef... ama dediğin gibi çok ilgili ve yönlendiren vakit ayıran bi dr..merhaba arkadaşlar ben mart annesiyim 1 martta bebeğimi kucağıma aldım. 3 haftalık olduk. çocuk dr.u arıyorum aşılarını ve rutin kontrollerini yapacak. ama 5 dk.dan fazla ilgilensin detaylı baksın beni de bilgilendirsin gelcek ayki gelişimi yapacakları yapacaklarımız hakkında konuşsun kısaca detaylı ve ilgili kontroller olsun istiyorum. anadolu yakasında var mı tavsiye edebileceğiniz bir dr?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?