2012 Şubat Anneleri

selam canım
yorgun ve gerginim ben ama bebişin keyfi yerindedir sanırım..
gökçeyle sen nasılsın?

canım iyi bu gece uyudu şükür dün deli etmişti,
bende sabah eşimi yolldım kızı emzirdim teyzelerine verdim 3 saat uyudum süper oldu
dün misafirim vardı hiç giremedim nete ama çok yorulmuştum
sizde bayagı kaynatmışsınız geçmişe şöyle bakıyorumda

fırsat bulsak hep kaynatırızda çok zor denk geliyo

canım aynı dert bendede bazen saatlerce memede kalmak istiyo bazen uyuyo saatlerce uyanmıyo bazen uzun süre uyumuyo delirmek üzereyim plan falan yok artık

slm ben geldım..
gece tam uc saat uyudum 3 6 arası uyudu sadece ve 11de uyudu
10,30 cıvarı sevgılı kayınvalıdem aradı cay koy kahvaltıya gelıyoruz dıye.
oysakı ben bugun arkadasıma gıdecektım bı sınırlendım kı aslı durmuyo zaten dedım yetısebılırsem dedım
olsun cocukla koy o zmn dedı kapattı
bende aradım esımı agzıma gelenı saydım kapattım doktur butun sınırımı.
bıde gec geldı cocuk uyusun tam dıye heralde oyle ya.
sımdıde gecmıs karsıma elısı dokuyo hıc yuz vermıyom

yastıkla emdırmeyı normal bızım yatarken kullandıgımız sılıkonlu yastıgı kucagıma koyuyorum
ustune aslıyı yatırıyorum yayılıyo bı guzel:):)):):): sonra da emzırıyorum hafıfde dık yatırıyorum hava yutup gaz yapmasın dıye..

Son düzenleme:

bizde cuma annemle ankaraya gidicez ya
kaynanam aramış diyo ki pazar oturmaya gelicez
dedim kusura bakmayın ama unuttunuz sanırım ben evde olmuycam 1 ay annemlere geçiyorum
hımmmmmmmmmmmmmm diyoo
sanki söylemedim gıcık
hepsi böyle bunların

bende yastıkta emziriyorum rahat oluyo

ben geldim emdi ,uzanıyor şimdi..alttan gaz cıkartmaya calısıyor sanırım :))

kızlar kızacagınız birileri var hic olmazsa..ben cok sıkılıyorummm yaa ne gidecek kimsem var ne gelen ....hepsi uzaktaaa...

cıkarsam sokaga cıkabilirim onuda hsonları eşimle yapıyorum şimdilik... hic kızımla tek cıkmadık acıkcası arkada o dururken ben nasıl araba kullanırım ondan cekiniyorum biraz... ya uyanırsa aglarsa ben paniklersem falan......

kaynanalarınızı zararı oldugu kadar faydası da vardır bırakıp arada dışarı cıkıyorsunuzdurrrrrr...ben ev hapsi yaşıyorumm haftanın 5 günü ((

buklecim eşini 1 ay bırakıp nasıl gideceksin kıjj ??

kızlar merhaba
bebeğim 38 günlük oldu geceleri çoook ağlıyor onun için internetten arastırma yaptım humana iyi geceler ve kimyonlu rezene çayı buldum bebek 1. haftadan itibaren kullanılabiliyor, sizin bukonuda bilginiz varmı? yada kullanan varsa bilgi verebilirmi?

merhaba arkadaşlar ben mart annesiyim 1 martta bebeğimi kucağıma aldım. 3 haftalık olduk. çocuk dr.u arıyorum aşılarını ve rutin kontrollerini yapacak. ama 5 dk.dan fazla ilgilensin detaylı baksın beni de bilgilendirsin gelcek ayki gelişimi yapacakları yapacaklarımız hakkında konuşsun kısaca detaylı ve ilgili kontroller olsun istiyorum. anadolu yakasında var mı tavsiye edebileceğiniz bir dr?

Merhaba bayanlar, bugun saglik ocaginda asilarimizi olduk 2 bacak ve bir koldan cok agladi en cokda tatanozda o acitir dedi zaten ates yapanda oymus, suan ayagimda salladim uyuyor cik hirpalandi kucugum, fitil vermisti dr onu attim ates icin bakalim bu gunu nasil geciricez... Yalanci memeyede alisamadi aliyor ogurmuyor ama tutmayi bilmiyor dusuruyor, chicconun sirf kaucuk emzigi var anne memesine yakinmis onu aldim ama yok siz nadil alistirdiniz zorluk cektinizmi dusuruyor agzini acarak emmeye calisiyor dusuyor

Valla ben kendim sut arttirici cay ve rezene iciyorum kizimada 10cc biberonla rezene gaz icin anason veriyorum arada

ttlım ben iyi geceler çayı ve rezeneyi azar azar karıştırıyorum tadını sevmiyor o yüzden 1 çay kaşığı pekmez koyuyorum içine çok severek içiyor...hiç öyle ağlaması yok uyku arası mızmızlanmalarını saymazsak 1-1.5 saat arayla uyanıyor ama biraz mama içip tekrar uyuyor...ben doğduğundan beri veriyorum ondanmı huyundanmı bilemem bir dene bence zararı yok sonuçta...

vivacım bende oğlumu kanguruya koyup çıktım bugün meleğim acayip sevdi ama korkudan iki dolanıp geldim hemen havalar artık git gide düzelicekmiş bizde süreleri uzatırız artık... kızlar yaa ağzı felan açık oluyorya üşür diye korkuyorum bir hasta edersem kayınvaldem rezil eder beni bakamadı diye

Son düzenleme:

geçmiş olsun tatlım umarım iyi geçer geceniz ateşine bak sürekli bizede haber ver yarın çok mrk ediyorum bende korkuyorum ateşlenir diye

kız Allahın sevdiği kulusun demekki faydası olan kaynana varmı acaba varsada bizi bulmaz bizimkiler anca gelir laf sokup gider bakmak bir tarafa benimki bana benziyor diye çocuğu sevmiyor bile birde yan apt. oturuyor hiç gelmez laf sokmaları dışında...sende arabayla çıkma havalar düzeldi koy kanguruya çık bende ilk defa bugün çıktım çok güzel durdu burda kızlar anlatınca kıskandım hemen kanguru aldım sende dene önce evde takar denersin

bu emzik benim dün rafta gördüğüm terlik gibi kocaman ve sarı renk olan şey değil dimi ??
bana biri daha tavsiye etti onu ama gözüm yemedi almayı çünkü acayip büyük bişey

sever vede hem kanguruda hemde iyi hava aldıysa evde uyur. kanguruyu seviyo bebişler sanırım. bende pek seviyom eskiden çok özenirdim :)))

kızlaar sonunda ben de gezenlerden olabıldım bgn bebegımı saglık ocagına kadar göturdum gıderken annem de wardı yanımda ama kadın tutturdu kangırı takma dıye ben de elde bebek tasınan şeye ne denıyor ona koydum bebegı cıktım ...yokus fecı oldugundan cok zorlandım sırayla tasıdık ıste..ama ben tek gezmek we ıstedıgım zaman alıswerıs yapabılmek ıstıyouruummmmmm ...kanguru sanırım 3aya kadar tavsıye edılmıyor kalcaya agırlık bındıgı ıcın kızlar dıkkat edın ...

Hatta bebegımın sansına sayısal loto oynadım lotocuya da dıyorum kı bgn ılk cıkısım kızımla tek basıma ,ne salagım yaa:)))adam da butun cocuklarını hayatını anlattı ..demek kı o kadar bunalmısım kı ewde kımı görsem konusmusum:))) bebebgım de 4400 olmus zawallım maasallah ama az sankı yaa ..gercı ıyı dedı hemsıre..çapak ıcın ılac yazdı doktoru...Bır de benım kızım kafa tutuyor dıye hep bayıldılar dık dık baktı onlara..umarım nazar degmez guzleımee...maaşallahh....Milletı buyuk ınsan gıbı dınlemesıne sınır oluyorum kuzumun ..o zaman herkes cok sewıyor onu paylasamıyorum ben yaa...sizde böle oluyor mu ..bı teyze sıra beklerken hemen actı baktı yuzune maasallah da dedı ama ben cok kötu hıssettım onu kımse görmesın ıstıyorum neden yaa...bu ne zaman gecer kızlar bu nasıl ıcgüdü..cocugun yuzune maske takcam utanmasam ...kızıma da 2 parca tulum aldım hele bır tanesı cooook tatlı yaa...

canım aılenden kımse gelmıyor mu dogum sonrası da ttektın sanırım ... walla o da zooor bu da zoor ..ne yapacagımızı sastık herkes halınden memnunıyetsız su anda:)))lohusa kaprısı mı nedır...

:26:ben rezeneyı kullandım cnaım 100 ml yazıyor bıberona bı cay kasıgı rezeneyle yapılıyor ama ben 50 ml werdım cok olur dıye..bazen cok yarıyor,bazen hıc yaramıyor..bu gaz olayı degısık bırsey tamamen gecmıyo bır turlu ya..

ben de vıvanın gazına gelenlerdenım ama cok ıyı oldu resmen bahar gelmıs yaa haberımız yokmuss.....yalnız war ya hıcıbııırrr kıyafetım olmadı cıldırdımmm ....nasıl alıswerıs yaparım bu bbedenle hıc fıkrım yokk....

buklecim eşini 1 ay bırakıp nasıl gideceksin kıjj ??

şu aralar onu epey yalnız bırakabilirim özlesin beni hamileyken el üstünde taşınan ben şimdi görmezden geliniyorum sanki.. gidince iyi gelir belki
bizim çocuk drumuz çok iyi ama avrupa yakasında faydası olmaz malesef... ama dediğin gibi çok ilgili ve yönlendiren vakit ayıran bi dr..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…