- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.201
kızlar bugün dışardan geldikten sonra bebeğim kayınvalidemin kucağındayken yere düştüler.
bizim odada yatağın kenarına takılmış kayınvalidem.
ben aşağıda bebek arabasını içeri sokmaya çalışıyodum o sırada
başta rahattım kayınvalidem çok korkmuştu
onu sakinleştirdim ama şuan bende çok tedirginim
bebeğim sürekli uyuyor.
internette baktım fışkırtarak kusması tehlikeliymiş
tamda bu akşam dolu dolu kusası geldi oğlumun
çok tedirginim
herhangi bi şişliği morluğu falan yok ama elimde değil
dua edin kızlar bişey olmasın oğluma
bu arada çok çok dikkat edin çünkü yataktan o kadar kolay düşebiliyolarmış ki
vivaleste geçmiş olsun. inşaallah bişeyi yoktur. Allah esirgesin bebeklerimizi. ilginç bişey oldu bizde de. gun gece 22.oo de bezimizi değiştirdim. sabah 4.30 da bi damla işememişti. bana anormal geldi, gerçi ağlamadı. sabah çok şükür bez yerinden kalkmayacak kadar işemiş.
ya ben bu oğlanı yerim. anasına gülüyor son günlerde, bir de yüzüme bakıp ses çıkarıyor. o an çocuğu sıkıp içime alasım geliyor. bir de ben odadan cıkarken beni takip ediyor, başının üstünden bakıyor. gerçi bunu babasına da yapıyor sinir oluyorum o zaman. ilk gülücüğünü de üst komşuya (ki yeni taşındık, hoşgeldiniz diye geldi kadın ) verdi. komşu gidince kızdım tabi bebeğe. sen anan baban dururken elin kadınına niye gülüyorsun diye. 3 gün sonra bana da gülmeye başladı. şu an hep gülüyor yavrum. Allah isteyen ve bakabilecek herkese çocuk versin.
ben de gündüzleri dışarı çıkmak istiyorum. eşim bu havalar farketmezsin hasta eder, çarpar dedi. çıkamıyorum. Alimallah hasta olur adamın çenesinden kurtulamam, demediğini bırakmaz. aslında kış bebeği olması da iyi. bebeklerimiz doğdugunda çok kar yağmıştı, hava soguktu. şükür biraz büyüdüler artık, baharda dışarı cıkarken büyümüş olarak çıkarız. kar yağarken diyordum ki 'ohh iyi oluyor, ben dışarı çıkıp gezemiyorsam kimse gezemesin' bencilliğime bakın :) hoş ben hala çıkamıyorum ama artık başkaları çıkıyor:)
kızlar her ay çocuk doktoruna gitcekmisiniz? yoksa aile hekimliğine mi?
ben de kararsızım, saağlık ocağına gidicem her ay, ama doktora da 2 ayda bir mi gitsem acaba
Vivacım cookkkkkkk gecmıs olsun canım işşlah bısey yokturrr kı bence olsa aglardı ama tabı ıhmale gelmezzz dııkkat edın cnm
Bukle ne zamn gıdıyorsun?iyi yolculuklarrrr bızı unutmaaa:)
Bir ben cıkamadım dısarı bebgımle anca doktora o da arabaylaa
selam kızlar nabersınız?Ben yıne kızımla tekım we koltukta yanımda hıckırıyor we ıkınıyor zawallım...Bu ıkınmalar gazdan öturu mu oluyor sızlerın bebeklerde de war mı bılmıyorum ama kızlar benım kızım emerken ıkınıyorsa gögsumu öyle sert cekıyor kı kopartacak artık korkuyorum memesız kalcam:)))size de öle yapıor mu bebelerınız??
bır de her emmede kac dk emıyorlar benımkı 40 dk emzık nıyetıne takılıyor ,ıkındıkca da parcalıyor...
selam kızlar bu arada
gider ayak eşimede kıl olurken alışveriş yapıp öyle gideyim dedim
havada esiyo bebek hastalanmasın diye
internetten aldım ne beğendiysem attım sepete
sinirim geçti ama rahatladım sanki tavsiye ederim
aile hekimi çok birşey anlamıyor, sadece tartıp göğsünü dinledi.çocuk doktoru herşeyini yarım saat kontrol ediyor bir sürü de bilgi veriyor. bence mutlaka çocuk doktoruna gidilmeli. bir de kızlar aşıları mutlka sağlık ocağında yaptırmak gerek. elektrik bile kesilse aşılar tutanakla atılıyormuş. hiçbir özel hastanenin bunu yapacağını sanmıyorum
Gunaydin kizlar. Insallah iyisinizdir.
Viva qecmis olsun canim allah korumus
kizlar bebeqinizin uyku duzeni nasil biz buqun 22 qunluk olduk ve aksam 11de bi baslio qece 4e kadar aqlio qazi falanda yok osaatler arasinda yedirir emzirirsem cikariorum zaten.
Sabaha kadar dolastiriorum ve bu 4qundur boyle iflahim kurudu pskljim bozuldu cidden.
Su qoqus sizlamasi zaten oyle daraltiorki beni emziremiorum bu yuzden ne yapicamida hiccccc bilmiorum allah kahretsin herqece cocuk kucaqimda aqliorum
nerdeyse keske yapmasaydik diyecek dereceye qeliorum ya
suan bile aqliorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?