2012 Şubat Anneleri

Çok büyük gecmis olsun cnm.. Dün olmus gerçi ,umarım bişeyi yoktur bebikinin. Allah esirgesin evlatlarimizi

vivaleste geçmiş olsun. inşaallah bişeyi yoktur. Allah esirgesin bebeklerimizi. ilginç bişey oldu bizde de. gun gece 22.oo de bezimizi değiştirdim. sabah 4.30 da bi damla işememişti. bana anormal geldi, gerçi ağlamadı. sabah çok şükür bez yerinden kalkmayacak kadar işemiş.
ya ben bu oğlanı yerim. anasına gülüyor son günlerde, bir de yüzüme bakıp ses çıkarıyor. o an çocuğu sıkıp içime alasım geliyor. bir de ben odadan cıkarken beni takip ediyor, başının üstünden bakıyor. gerçi bunu babasına da yapıyor sinir oluyorum o zaman. ilk gülücüğünü de üst komşuya (ki yeni taşındık, hoşgeldiniz diye geldi kadın ) verdi. komşu gidince kızdım tabi bebeğe. sen anan baban dururken elin kadınına niye gülüyorsun diye. 3 gün sonra bana da gülmeye başladı. şu an hep gülüyor yavrum. Allah isteyen ve bakabilecek herkese çocuk versin.
ben de gündüzleri dışarı çıkmak istiyorum. eşim bu havalar farketmezsin hasta eder, çarpar dedi. çıkamıyorum. Alimallah hasta olur adamın çenesinden kurtulamam, demediğini bırakmaz. aslında kış bebeği olması da iyi. bebeklerimiz doğdugunda çok kar yağmıştı, hava soguktu. şükür biraz büyüdüler artık, baharda dışarı cıkarken büyümüş olarak çıkarız. kar yağarken diyordum ki 'ohh iyi oluyor, ben dışarı çıkıp gezemiyorsam kimse gezemesin' bencilliğime bakın :) hoş ben hala çıkamıyorum ama artık başkaları çıkıyor:)

benimkiside bana bakıp gülmeye basladı seslı guluyor hemde
o zaman dunyalar benım oluyor resmen aklım gıdıyor
en son pazar sabahı kakasını yapmıstı hep kıvranıyodu uyarı falan yaptım yınede yapmıyodu kakasını
dun gece belıne kadar yapmıs cok sukur rahatladım
ama gaz sancılarımız hep devam edıyor ustelık cıkarıyorda hemde fazlasıyla yetmıyor herhalde
yada sıcaga cok alıstı ustunu degıstırırken falan hemen usutuyor anlamıyorum
bızde sadece arabaya ınıp bınerek cıktık ama son 2 3 gundur balkona cıkarıyorum temız hava alsın denız havası alsın dıye
havalar bıraz daha ısınsın sahıle ındırıcem hemen evde kalorıfer tıkıyor

Gunaydin kizlar. Insallah iyisinizdir.
Viva qecmis olsun canim allah korumus

kizlar bebeqinizin uyku duzeni nasil biz buqun 22 qunluk olduk ve aksam 11de bi baslio qece 4e kadar aqlio qazi falanda yok osaatler arasinda yedirir emzirirsem cikariorum zaten.
Sabaha kadar dolastiriorum ve bu 4qundur boyle iflahim kurudu pskljim bozuldu cidden.
Su qoqus sizlamasi zaten oyle daraltiorki beni emziremiorum bu yuzden ne yapicamida hiccccc bilmiorum allah kahretsin herqece cocuk kucaqimda aqliorum
nerdeyse keske yapmasaydik diyecek dereceye qeliorum ya
suan bile aqliorum.

kızlar her ay çocuk doktoruna gitcekmisiniz? yoksa aile hekimliğine mi?

aile hekimi çok birşey anlamıyor, sadece tartıp göğsünü dinledi.çocuk doktoru herşeyini yarım saat kontrol ediyor bir sürü de bilgi veriyor. bence mutlaka çocuk doktoruna gidilmeli. bir de kızlar aşıları mutlka sağlık ocağında yaptırmak gerek. elektrik bile kesilse aşılar tutanakla atılıyormuş. hiçbir özel hastanenin bunu yapacağını sanmıyorum

ben de kararsızım, saağlık ocağına gidicem her ay, ama doktora da 2 ayda bir mi gitsem acaba

bende bır turlu karar veremdım ya kıme gotursemm dıye dermanda kı mesut bey ı önerdıler sonra ssk dakı günay bey daha ıymısı ona gıttım o mıy mıy bısey cımkmıyor agzından sımdı neyapsam dıye dusnuyorumm

Vivacım cookkkkkkk gecmıs olsun canım işşlah bısey yokturrr kı bence olsa aglardı ama tabı ıhmale gelmezzz dııkkat edın cnm

Bukle ne zamn gıdıyorsun?iyi yolculuklarrrr bızı unutmaaa:)

Bir ben cıkamadım dısarı bebgımle anca doktora o da arabaylaa

Bize de herkes Mesut beyi önerdi. Medikente Ömer beye götürmüştük haftalık kontrolüne pek memnun kalmadım ben. Mesut beye götürcez 1 ay dolunca bi de onu deneyelim. Ben de tek dışarı çıkmadım hiç. Araba almadık daha kanguru için de çok erken, ana kucağında da zor olur, havalar da çok güzel evde kös kös oturuyorum.

yarın gidiyoruz canım ohhhhhhh
unutmam hergün topikte olurum merak etme

selam kızlar nabersınız?Ben yıne kızımla tekım we koltukta yanımda hıckırıyor we ıkınıyor zawallım...Bu ıkınmalar gazdan öturu mu oluyor sızlerın bebeklerde de war mı bılmıyorum ama kızlar benım kızım emerken ıkınıyorsa gögsumu öyle sert cekıyor kı kopartacak artık korkuyorum memesız kalcam:))) size de öle yapıor mu bebelerınız??
bır de her emmede kac dk emıyorlar benımkı 40 dk emzık nıyetıne takılıyor ,ıkındıkca da parcalıyor...

selam kızlar bu arada
gider ayak eşimede kıl olurken alışveriş yapıp öyle gideyim dedim
havada esiyo bebek hastalanmasın diye
internetten aldım ne beğendiysem attım sepete
sinirim geçti ama rahatladım sanki tavsiye ederim

ilk zamanlar özellikle geceleri 2-3 saat mememde olurdu, çok yorulurdum, karnım inanılmaz boşalırdı, şu an emzirdiğimde 10 dak. emiyor, o da 2 saatte bir. eskisi kadar acıkımıyroumda. ıkınma dediğin hıçkırıksa her bebekte olurmuş mutlaka. midesi mi ne büyüyormuş bizimki dedi ama iyi dinlememişim.

ya bukle eşime kıl oldum diyince aaklıma elefera mıydı burda bir kız vardı. eşi hakkında yazdıklarına çok gülerdim okurken ne oldu ona, hiç denk gelmiyor.

sorma yaa bende akşam eşime bağırıp çağırdım biraz babamlara çıktık oturduk yarım saat sonra eve indik gitti internetin başına daha yanımıza gelmez ben oğlumla kaldım odada tk başıma bekliyorum geldin iki muhabbet edek kafam dağılsın diye sonra gittim yanına aldım vını bilgisayardan daha rüyanda görürsün ne düşüncesizsin falan dedim saydım valla siniretti hiçte konuşmadım yattım gittim bakıyo bön bön oğlumla bana ama yüz vermedim çok ilgisi azaldı bebek olduktan sonra nasıl olsa tüm gün bebek le ilgiliyim diye hiç oralı değil gıcık şeyy....40 kım çıksın yılışırsa o zaman sorcam ben ona çokkk bklerrrr......

bennebileyim cnm benm oğlumda çok hıçkırıyo midesi büyür bebek büyür diyolar bişeycik olmaz memende ıkınıyorsa gaz girmiştir benm oğlumada oluyo poposuna vuruyorum yavaş yavaş yada alıp memeden sırtını sıvazlayıp sonra meme veriyorum yoksa çok zor emiyo ağlıyo gazdan valla..elinden geldiğince hıçkırırken meme verme

bu arada çalışmamak ne kötü bi şeymiş. ben evde temizlik yapacagım diye canım çıkıyor. her gün bişeylere takıyorum. sabahtan beri oğlanın çamaşırlarını attım astım, yerleri siliyorum kapıyı görüyorum orayı siliyorum, balkon yıka, mutfak tezgahını kırk kere sil, elim sudan hiç çıkmıyor. akşam yemek, meyve, mutfagı temizle, sürekli bez değiştir, tuvalete gir çık elini yıka... elim artık soyulmaya başladı ve kazık gibi oldu. ev kadını olunca insanın gözü sürekli pislik görüyor ve ev işi bitmiyor. evden dışarıda çıkmayınca ev işinden başka bişey hyapılmıyor. tabi burada emzirirken kadın programları da izliyorum. akşam eşim ee ne yaptınız bu gün diye soruyor ben de 'izdivaçta muazzez hanımın 17. taliblisi geldi, osman hoca maydanoz yiyin dedi' gibi şeyler anlatıyorum.

Son düzenleme:
Buklee canim senin cocuk doktoru avrpa yakasnda nerde ssk karsiliomu muayenesi nekadar bitanem. Saqlik ocaqindn memnun kalmadim yuzune bakip yolluo resmen bebeqimi ya ne bilqi verio ne yol qosterio ne bisi.
Birde dayanmaya calistiqim kadar mememi vermeye calisiorum cok sizlior dayanamiorum aqliorum resmen kizim emerken
Sendede oldumu canim bu sizi
olduysa sonrasi yaraya donuormu yada qittikce alisiormuyum hafifletici neyapabilirim bisi soyle sen benden kidemlisin.
Nihlede cok kizior bana sagip veriorum die ama elimde deqilki hopur hopur hopluorum sizidan
benimolanda kremler sur biraz dindirio demisti az once emzirip uyuttum bepanten surdum bilmiorum ne olcak
qecede uyumuo sabaha kadar berbat qunler qeciriorum daha 22. Gundeyiz ya (((((

vıva dun fıskırarak kusma kötu bırsey demıstı bunun neden oldugunu bılen war mı aranızda kızlar ...benım kızım 2-3 defa öylke kustu cunkı(

senın doktorun nerede canım benımkı 5 dk ılgılenıyor sadece yaws...

dedıklerımı yıne okumadın anlasılan????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…