2012 Şubat Anneleri

Dr Mehmet Çetiner
Dr Mustafa bakır ve Dr Hatice karabocuoglu son derece ilgili hekimlerdir birde Dr İshak Ozsezikli yi tavsiye ederim

iyi yapmışsın canım,iyi geldimi gezmek,nasıl hissediyorsun kendini
bende kıskanıyorum bebegimi ve bu kıskançlık hiç bitmicek gibi,dün arkadaşlar geldi bayagı sevdiler kızımı,oda bi akıllı durduki sormayın,koca kız gibi laf dinledi,nazar deyecek diye korktum bende
buarada eskileri okurken kızına 5 kat giyirdigini okudum,
nnapıyosun yazık bebege vallaha,2 kat giydir en fazla
çok giydigi içinde sıkıntı yapıyor ve aglıyor olabilir

Paranox fitil canim

iyi geceler kızlar gaz için om-x surup basladık bugun uyku yaptı alttan pırtta duyduk ılk kez cok sukur bıtkısel bı surup gazlı bebegı olanlar
bu surup cok etkılı

hemsire63 naber canım senın bebegınde varmıydı gaz sorunu bak ben uyuttum benımkını hatta bayıldı cocuk:) sadece emıyor tekrar uyuyor

Ne yaptin kiz cocuga sutune uyku ilacimi kattin:)) bizimki suan catlicak gibi agliyo bi sorunu var cozemedik sabah 6 da uyanmis ve boyle

atesı yoksa ayaklarını karnına cekerek aglıyorsa gaz sancısı vardır vallahı ben surup verdım bısey yapmadım yavrum kollarını ıkı yana acmıs uyuyor hıc boyle gormemıstım onu rahatladı kuzum cok sukur

Ne yaptin kiz cocuga sutune uyku ilacimi kattin:)) bizimki suan catlicak gibi agliyo bi sorunu var cozemedik sabah 6 da uyanmis ve boyle

atesı yoksa ayaklarını karnına cekerek aglıyorsa gaz sancısı vardır vallahı ben surup verdım bısey yapmadım yavrum kollarını ıkı yana acmıs uyuyor hıc boyle gormemıstım onu rahatladı kuzum cok sukur

onu biliyom muayene ediyoz esim gazi pek yok ateside yok galiba cazgirr ama acikli agliyo minoset vericem simdi yaa

geçmiş olsun nıye öyle kı doktora götursenıze canım madem gaz we ates degıl??ınoset nasıl werıyorsun yazık kız..bu arda tarttırdınız mı??

şu aralar onu epey yalnız bırakabilirim özlesin beni hamileyken el üstünde taşınan ben şimdi görmezden geliniyorum sanki.. gidince iyi gelir belki

..
bana da bazen böyle gelıyor esım sinir oluyorum bısey dıyınce duymuyor gıbı off yanı senle benım bunlardan cekecegımız war sanırım ..ben de degıstı gıbı dusunuyorum ama bır gunu bır gunu tutmuyor..

kızlar her ay çocuk doktoruna gitcekmisiniz? yoksa aile hekimliğine mi?

ben doktorta gıtmeyı dusunuyorum saglık ocagındakı hemsıreyı hıc sewemedım çok konusuyor..hatta aşıyı da hastaneye gıtmısken yaptıracagım...

çokk iyi geldı canım sankı gercekten sütüm arttı gibi oldu gercı zor tasıdım ama ..sen tek cıkarttınmı hıc canım neyle tasıyorsun? 2kat derken bır alt üst bır de tulum gıbı mı??oyle yapcam heralde ew hamama döndu..

Son düzenleme:

aman arkadaşım sakın üzülme kimsem yok dişye senden iyisi yok şu an ilk doğumda annem 40 gün bekledi delirtti beni 2. doğumda kimseyi çağırmadımanneme bile doğurduktan sonra habere verdim 2 gün kalıp giiti kafamı dinledim benim kızımda şubat bebeği bak havlar artık ısındı mis gibi koy arabaya çık al yanınada kitabını o dışarda uyusun seninde sefan olsun

kızlar bugün dışardan geldikten sonra bebeğim kayınvalidemin kucağındayken yere düştüler.
bizim odada yatağın kenarına takılmış kayınvalidem.
ben aşağıda bebek arabasını içeri sokmaya çalışıyodum o sırada

başta rahattım kayınvalidem çok korkmuştu
onu sakinleştirdim ama şuan bende çok tedirginim
bebeğim sürekli uyuyor.
internette baktım fışkırtarak kusması tehlikeliymiş
tamda bu akşam dolu dolu kusası geldi oğlumun
çok tedirginim
herhangi bi şişliği morluğu falan yok ama elimde değil
dua edin kızlar bişey olmasın oğluma

bu arada çok çok dikkat edin çünkü yataktan o kadar kolay düşebiliyolarmış ki

çook gecmıs olsun viva..doktora götursen ya da arasan bence ıyı olurdu gıbıme gelıyor ıhmal etme..kayınvalıden üstüne falan mı düşmüş*???yatakta mıymıs ..yarın mutlaka götur bence Allah korusun en önemlı kısım başına bırsey olmaması ..Dikkat et yine de .....düşme sonrası mı kusmasından korktun..?

Buklee ankarada bugun hava sahaneymis bizimler gezmeye vurmus kendini:))

hemşirecim bu havanın güzelliğini kangurula gezerek taçlandırmak niyetindeyim ama 3 aya kadar sakıncalı deniliyo ya başka nasıl bi alternatif olabilir nasıl çıkabiliriz dışarı?:44:

çok geçmiş olsun canım
belkide gezdiği için uyuyodur
riske atmamak gerekir yinede
dr götür için rahatlasın

günaydın kızlar
bu saatte ayaktayım
oğlum oyun yada laf istiyo
konuşmayınca kafasını titretiyo sinitleniyo
5den sonrada hep böle
gündüz oyun istese keşke azıcık uyusam bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…