- 31 Ocak 2008
- 1.403
- 21
- 158
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.181
merhaba arkadaşlar ben mart annesiyim 1 martta bebeğimi kucağıma aldım. 3 haftalık olduk. çocuk dr.u arıyorum aşılarını ve rutin kontrollerini yapacak. ama 5 dk.dan fazla ilgilensin detaylı baksın beni de bilgilendirsin gelcek ayki gelişimi yapacakları yapacaklarımız hakkında konuşsun kısaca detaylı ve ilgili kontroller olsun istiyorum. anadolu yakasında var mı tavsiye edebileceğiniz bir dr?
kızlaar sonunda ben de gezenlerden olabıldım bgn bebegımı saglık ocagına kadar göturdum gıderken annem de wardı yanımda ama kadın tutturdu kangırı takma dıye ben de elde bebek tasınan şeye ne denıyor ona koydum bebegı cıktım ...yokus fecı oldugundan cok zorlandım sırayla tasıdık ıste..ama ben tek gezmek we ıstedıgım zaman alıswerıs yapabılmek ıstıyouruummmmmm ...kanguru sanırım 3aya kadar tavsıye edılmıyor kalcaya agırlık bındıgı ıcın kızlar dıkkat edın ...
Hatta bebegımın sansına sayısal loto oynadım lotocuya da dıyorum kı bgn ılk cıkısım kızımla tek basıma ,ne salagım yaa:)))adam da butun cocuklarını hayatını anlattı ..demek kı o kadar bunalmısım kı ewde kımı görsem konusmusum:))) bebebgım de 4400 olmus zawallım maasallah ama az sankı yaa ..gercı ıyı dedı hemsıre..çapak ıcın ılac yazdı doktoru...Bır de benım kızım kafa tutuyor dıye hep bayıldılar dık dık baktı onlara..umarım nazar degmez guzleımee...maaşallahh....Milletı buyuk ınsan gıbı dınlemesıne sınır oluyorum kuzumun ..o zaman herkes cok sewıyor onu paylasamıyorum ben yaa...sizde böle oluyor mu ..bı teyze sıra beklerken hemen actı baktı yuzune maasallah da dedı ama ben cok kötu hıssettım onu kımse görmesın ıstıyorum neden yaa...bu ne zaman gecer kızlar bu nasıl ıcgüdü..cocugun yuzune maske takcam utanmasam ...kızıma da 2 parca tulum aldım hele bır tanesı cooook tatlı yaa...
önceki gün ve gece hiç uyumamıştı ama dün ve dün gece hiç uyanmadı diyebilirim(acıkmaları hariç)..gele dün sadece 2 kere emzirdim,mama bile vermedim.uyanmadı bende uyandırmadım 1
gece önceden uykusuz,uykusunu alsın diye.doğrumu yaptım bilmiyorum.
geçenlerde çok samimi olduğum uzun zamandan beri görmediğim bi arkadaşım bebek görmeye geldi.ayyy kendimden utandım valla.
saç baş berbat,bıyıklar pala,üzerimde görmediğim kusmuklar,sonradan farkettim..kendimi umutsuz ev kadınlarındaki 4 çocuklu kadın varya onungibi hissettim.
kızlar bişey sorucam:dün bi arkadaş yazmıştı da ,2.ay aşısı ateş yapıyorya doktoru fitil vermiş galiba aşıdan yarımsaat önce ve sonra koyulacskmış.bizim aylık kontrolümüz aşıdan sonraki günlerde olacak.acaba fitilin adı ne.doktoru arıcam ama çekiniyorum.bu aralar çok aradım.
hemsire63 naber canım senın bebegınde varmıydı gaz sorunu bak ben uyuttum benımkını hatta bayıldı cocuk:) sadece emıyor tekrar uyuyor
Ne yaptin kiz cocuga sutune uyku ilacimi kattin:)) bizimki suan catlicak gibi agliyo bi sorunu var cozemedik sabah 6 da uyanmis ve boyle
Ne yaptin kiz cocuga sutune uyku ilacimi kattin:)) bizimki suan catlicak gibi agliyo bi sorunu var cozemedik sabah 6 da uyanmis ve boyle
atesı yoksa ayaklarını karnına cekerek aglıyorsa gaz sancısı vardır vallahı ben surup verdım bısey yapmadım yavrum kollarını ıkı yana acmıs uyuyor hıc boyle gormemıstım onu rahatladı kuzum cok sukur
onu biliyom muayene ediyoz esim gazi pek yok ateside yok galiba cazgirr ama acikli agliyo minoset vericem simdi yaa
canım niye ilaç veriyosun,gerçi bu işi sen daha iyi bilirsin ama
bana da bazen böyle gelıyor esım sinir oluyorum bısey dıyınce duymuyor gıbı off yanı senle benım bunlardan cekecegımız war sanırım ..ben de degıstı gıbı dusunuyorum ama bır gunu bır gunu tutmuyor..şu aralar onu epey yalnız bırakabilirim özlesin beni hamileyken el üstünde taşınan ben şimdi görmezden geliniyorum sanki.. gidince iyi gelir belki
..
kızlar her ay çocuk doktoruna gitcekmisiniz? yoksa aile hekimliğine mi?
iyi yapmışsın canım,iyi geldimi gezmek,nasıl hissediyorsun kendini
bende kıskanıyorum bebegimi ve bu kıskançlık hiç bitmicek gibi,dün arkadaşlar geldi bayagı sevdiler kızımı,oda bi akıllı durduki sormayın,koca kız gibi laf dinledi,nazar deyecek diye korktum bende
buarada eskileri okurken kızına 5 kat giyirdigini okudum,
nnapıyosun yazık bebege vallaha,2 kat giydir en fazla
çok giydigi içinde sıkıntı yapıyor ve aglıyor olabilir
ben geldim emdi ,uzanıyor şimdi..alttan gaz cıkartmaya calısıyor sanırım :))
kızlar kızacagınız birileri var hic olmazsa..ben cok sıkılıyorummm yaane gidecek kimsem var ne gelen ....hepsi uzaktaaa...
cıkarsam sokaga cıkabilirim onuda hsonları eşimle yapıyorum şimdilik... hic kızımla tek cıkmadık acıkcası arkada o dururken ben nasıl araba kullanırım ondan cekiniyorum biraz... ya uyanırsa aglarsa ben paniklersem falan......
kaynanalarınızı zararı oldugu kadar faydası da vardır bırakıp arada dışarı cıkıyorsunuzdurrrrrr...ben ev hapsi yaşıyorumm haftanın 5 günü((
kızlar bugün dışardan geldikten sonra bebeğim kayınvalidemin kucağındayken yere düştüler.
bizim odada yatağın kenarına takılmış kayınvalidem.
ben aşağıda bebek arabasını içeri sokmaya çalışıyodum o sırada
başta rahattım kayınvalidem çok korkmuştu
onu sakinleştirdim ama şuan bende çok tedirginim
bebeğim sürekli uyuyor.
internette baktım fışkırtarak kusması tehlikeliymiş
tamda bu akşam dolu dolu kusası geldi oğlumun
çok tedirginim
herhangi bi şişliği morluğu falan yok ama elimde değil
dua edin kızlar bişey olmasın oğluma
bu arada çok çok dikkat edin çünkü yataktan o kadar kolay düşebiliyolarmış ki
Buklee ankarada bugun hava sahaneymis bizimler gezmeye vurmus kendini:))
kızlar bugün dışardan geldikten sonra bebeğim kayınvalidemin kucağındayken yere düştüler.
bizim odada yatağın kenarına takılmış kayınvalidem.
ben aşağıda bebek arabasını içeri sokmaya çalışıyodum o sırada
başta rahattım kayınvalidem çok korkmuştu
onu sakinleştirdim ama şuan bende çok tedirginim
bebeğim sürekli uyuyor.
internette baktım fışkırtarak kusması tehlikeliymiş
tamda bu akşam dolu dolu kusası geldi oğlumun
çok tedirginim
herhangi bi şişliği morluğu falan yok ama elimde değil
dua edin kızlar bişey olmasın oğluma
bu arada çok çok dikkat edin çünkü yataktan o kadar kolay düşebiliyolarmış ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?