2012 Şubat Anneleri

[sıze=2]ben de coook kıskanıyorum hem de kocamdan bıleeee[/sıze]

gecen gun bunu ben de yaptım hem de aldıgım hersey onun iş adresıne gıdıyor kapıda ödeme yapıyorum anıden şok olsun dıye hehee:)))) bukle mesaj kutun dolmus sılsene...doktorunun adı ne senın hangı hastanede???

yok hıckırma degıl canım dırek bız wc yaparken nasıl ıkınıyorsak öyle yanı yaa ama kabız da degıl hatta cok sarı kakası da ..ama cok zorlanıyor gaz mı dıyeb dusunuyorum ama artık sadece gece degıl gunduz de aynı seyı yapıyor..

ahhh tamamen benimkini anlatmışsın..benim sıpamda aynısını yapıyor canım,emerkende ıkınması bi başlıyorsa eğer kafasını da öyle bi geriye atıyorki ama bi yandan da meme ağzında.tamam diyorum bu defa koptu ucu.bide kıpkırmızı oluyo.sonra meme ister istemez yetişmiyo tabi ağzından çıkıyor ,inan ucu dümdüz olmuş,yassılaşmış oluyor.

bu arada ben ilk defa bebeğimi bugün yalnız yıkadım.bu akşam eşimle yıkayacaktık ama dün gece kavga ettik ona inat kendim yıkadım.

ya bukle eşime kıl oldum diyince aaklıma elefera mıydı burda bir kız vardı. eşi hakkında yazdıklarına çok gülerdim okurken ne oldu ona, hiç denk gelmiyor.

ara ara uğruyo elefera ama fazla vakti olmuyo sanırım

hepsi mi ilgisizleşti bu erkeklerin yoksa doğurduk anne olduk cazibemiz mi gitti anlamadım gitti
bugün süslendim saç baş tırnak bakımı yaptım bakalım hala aynı davranırsa cazibemle ilgisi yok demektir

canım özel gaziosmanpaşa hastanesinde şahin beye gidiyoruz biz doğumumdada vardı kalp atışları zayıf girdiğim için doğuma hepte o takip etti çok memnunum.. muayene ücreti 80tl çok ilgili bi dr ama.. meme sızım oldu ama yaraya dönmedi.. sağarak vermedim zorla hep emzirdim bence nihle haklı sağma emzir kızını

wayy nasıldı yıkayabıldın mı kız ben de dun kocamla yıkadım ama dedım kı sen otur ben yapayım dedım en son ters cewırınce ellerıyle fıleyı bır tuttu butun gucuyle resmen ayaklanacaktı işte orda kocam dewreye gırdı:)))mememı kopartıyor aynen dedıgın gıbı acıdan bayılcam Allahtan aglıyor da agzını acıyor hemen cekıyorum:)

biraz zorlandım tabi.özellikle arkasını yıkarken elime eldığımda.balık gibiler kayıp düşürücem diye koktum,arkası yarım yamalak yıkand ama en azından denemiş oldum.korktuğum şeydin yıkamak.
geriye tırnak kesmek kaldı ama ona cesaretim yok.

Çok büyük gecmis olsun cnm.. Dün olmus gerçi ,umarım bişeyi yoktur bebikinin. Allah esirgesin evlatlarimizi

kızlar çok teşekkür ederiz Allah razı olsun bebişim iyi
bugünde gezdik teyzeleri
şimdi uyuyo

bennebileyim bebeğin fışkırtarak kusması tehlikeli değil canım
sadece düşerse veya darbe alırsa tehlikeli bi durum olduğunun belirtisi olabiliyomuş
korkma yani :)))

canım merak ettiğim bişey var. dogumdan önce meme ucu için krem kullanmana rağmen mi bu sızı oluyor. meme çatlak kremlerinden kullan istersen. 1 haftadan sonra etkisi başlıyormuş. hemen etki göstermeyebilir. ben de başlarda sızı oldu birkeç kere. sürdüm sızlama kalmadı. etki çabuk gösterdi. bazıları zeytinyağı sürüyormuş ama o kremlerden bi al derim.

evet canım abartma bence,biz nasıl sıkılıyorsak oda sıkılır
geçmiş olsun canım,bugünde iyi olduguna sevindim
canım bebekler uyuyunca pek altlarına yapmazlar,yani seninki çok normal
bizimkide bebgi çıkarma diyor ama napayım ben bunalıyorum onuda götürmek zorundayım inşallah hasta etmem

vıva dun fıskırarak kusma kötu bırsey demıstı bunun neden oldugunu bılen war mı aranızda kızlar ...benım kızım 2-3 defa öylke kustu cunkı(
bizim kız 5 dk emiyor doyuncada hemen bırakıyor memeyi,çok şükür memekolik degil,ıkınınma gazdan oluyor canım
fışkırarak kusma devamlı oluyorsa ve bebek kilo almıyorsa tehlikeli ama günde 1-2 defa normal bizim kızda kusuyor öyle ama 1 ayda 1,5 kg aldı,doktor kusmasınada normal dedi

kızlar nerdesiniz yaa
bugün eşim ve kızımla dışarı çıkalım dedi hazırlandık ama bizim kız bir aglıyor sormayın uyku krizi tuttu hiçbişey kar etmedi kapıya kadar indik yok eve geri getirdim ama sinir oldum,sanki etinden et kopuyor
yataga götürdüm yüzüstü koydum pat gözler gitti derdi yüzüstü yatmakmış sizde denweyin

vıva dun fıskırarak kusma kötu bırsey demıstı bunun neden oldugunu bılen war mı aranızda kızlar ...benım kızım 2-3 defa öylke kustu cunkı(

Srekli fiskirsak kusma beyinde basi isaretidir surekli boyle kusarsa doktora gotur canim iyi deil.ama fiskiye gibi kusuyosa ileri atiyosa o fiskirir tarzdadir birkac kereden bisey olmaz her kusmasi oyleyse ihmal etme.

Merhaba Ferayx, bu sorunu ben de yaşadığım ve ne derece dayanılmaz oldugunu bildigim icin gorduğüm anda yardım etmek istiyorum :) Çünkü bir süre dayanıp alışırsan cok guzel bir duygu.. Tavsiyem göğüs kalkanlarından kullan ben emzirdikten sonra kurutma makinesiyle kuruttum göğüsümü kremi öyle sürüp kalkan taktım. Ben krem olarak garmastandan daha memnun kaldım. Bir de emzirme tekniginden kaynaklanıyordur emzirirken parmaklarında göğüsünü bebeğin ağzına paralel olacak şekilde sıkarsan daha rahat edersin. Sabır, bir gun gerçekten geçiyor bu yara ve sızılar (ben inanamıyordum:)) Acil şifalar diliyorum

Aynen bizde simdi cikicaz kucuk hanimefendinin uyuyacagi tuttu resmen gece boyu viyaklayan bu deil gibi :))yemege davetliyizbasini bekliyoz bidigin.kiz simdiden zit gidiyolar bunlar ya buyuyunce nasil olcak bilmiyom:))

Aynen bizde simdi cikicaz kucuk hanimefendinin uyuyacagi tuttu resmen gece boyu viyaklayan bu deil gibi :))yemege davetliyizbasini bekliyoz bidigin.kiz simdiden zit gidiyolar bunlar ya buyuyunce nasil olcak bilmiyom:))

ben biliyordum bu kızn inat olacagınıda şimdiden başlaması garip geldi
canım sizin kızda balgam çıkartıyormu, bizimkisi günde 1 kere balgamlı kusuyor kusarkende tıkanıp garip sesler çıkarıyor ama sonra rahatlıyor gülücük atıp duruyor

selam kızlar nasılsınız vallahi bi harap oldum uyumuyor bu çocuk gündüzleri uyurdu biraz bende yanına uzanırdım ama yok bugün ayağımdan indiği anda ağlıyor gazımıza çözüm bulmuş değiliz tam olarak araştırıyorum doktorada götürdüm ama dr memnun kalmadım gıcık bi kadın çok hastası varmış memnun kalanlarda çondan götürdüm ama çok sinir bikadın olucak diyor gazıda olucak daha ilerde daha çok sorunu olucak bu senin iyi günlerin diyor bunalıma soktu beni çok ağlarsa arabaya at gezdir susar diyor ilaçlar işe yarayabilirde yaramaya bilirde dedi az çok idare ediyor KİMYON dediler kızlar yapan varmı sıcak suda kaynat tarım kesme şekeri ay ver diyolar netten baktım da cesaret edemedim ben rezene çayı veriyorum kendimede tohum aldım rezeneyi demleyip içiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım bazen krizi tutuyor helede geceleri hep on gibi saatlerce ne yapsak durmuyor kıpkırmızı oluyor 4 ay sürer dediler gaz problemi ama bugün bi arkadaşım ben 1 yaşına kadar çektim diyor umarım benim öyle olmaz sürekli aktif çocuk yyıkadıkta sustu şimdi uyuyor

bugun bızde ası vurulduk gıtmeden 1 saat once calpol verdım ınsallah ıyı gelır agrısız gecer.
emzıgı ben dogdugunda verdım cou sukur suan sap sup cekıstırıyor
ustelık wee nın kaucuk deıl sılıkonlu sanırım onlardan.
kızlar her ay çocuk doktoruna gitcekmisiniz? yoksa aile hekimliğine mi?

ben de kararsızım, saağlık ocağına gidicem her ay, ama doktora da 2 ayda bir mi gitsem acaba
kızlar ben saglık ocagından cok memnun kaldım.
her ay kontrole gıdecem oraya.
6 ayda bırde ozel cocuk druna goturmeyı dusunuyorum.

neeeeeee allah koruusun cnm ya ıstersen bı kontrole gotur. bıse olmasın.
ama yavas dustuyse yanı kafa ustu dusmedıyse sorun da olmaz dıye dusunuyorum.
rabbım yardımcın olsun haberlerını beklıyorum..

humana rezene kımyonlu cayını denedınmı?
hem gaz sorunu kalmıyor hemde kabızlıga bırebır
ben haftada bır 2 bardak(100ml) kendım ıcıyorum
dırek nıhle aslıya gecıyor ve bagırsakları calısıyor gazına da ıyı gelıyor.
dene ıstersen

bızde bugun ası olduk 1 koldan 2 ayaktan cok agladı yavrum yaaa..
sımdı uyyor ınsallah ateslenmez agrısı olmaz
ben tedbır amaclı tabıkı gıtmeden yarım saat once calpol verdım her ıhtımale karsı ınsallah hayırlısı ıle bunuda atlatırız..

:))))
canım az kaldı sabret
cok sızı olmasının sebebı memeyı kuru vermende olabılır nehırın agzına
dıkkat et buna ıslak vermeye calıs memeyı bırde tam yuzu dgrultusunda ver yandan verırsen memenı
tek bı taraftan cekıyor oluyor ve buda sızı yapıyor ben ole olunca cekıyorum memeyı cenesıne ısaret parmagım ıle asagı dgru actırıp
agzı kocaman olunca hooop agzına dayıyorum memeyı ozellıkle esnerken yakaladınmı super olur :)
yastık denedınmı?
cok yedıgınden kaynaklanıyormus cogu bebekte
bırde sen veya bebek usuttuysede olur.
senın doktorun nerede canım benımkı 5 dk ılgılenıyor sadece yaws...

dedıklerımı yıne okumadın anlasılan????
ılgınc yav..
saglık ocagındada ozel drdada dakıkalarca soru sordum ve cvp aldım.
sanslıyım sanırım. helekı uzman dr da kadın ılllallah derdırttırdım sanırım:)
hıc gıkı cıkmadı

humananın rezene cayını al ve bana dua et:))
gunde sen 100ml ıc ıstersen bebege de dılege gore 3 5 kasık ver.
ben cok nadırde olsa(gaz problemımız yok cunku masallah) 20 ml verıyorum arada
ıstersen sende ıc onada ver haftada 1 yada 2 kez..

way be kıza da bak kendı ıstedıgını yaptırdı demek kı ,şimdi bunlar ewde pineklemeye alıstılar ya ondan mı acaba:)))ama ben yüzüstü yatrıramıyorum yaa saskınca bakıp gerı dönmeye calısıyor benım kızım:))benım öyle balgamlı olmadı hıc neden acaba ?Nasıl balgamlı kusuyor kı..gecmıs olsun ..ılhıtabı geçtı mı süt dısında bırsey wermıyor musun artık?

Srekli fiskirsak kusma beyinde basi isaretidir surekli boyle kusarsa doktora gotur canim iyi deil.ama fiskiye gibi kusuyosa ileri atiyosa o fiskirir tarzdadir birkac kereden bisey olmaz her kusmasi oyleyse ihmal etme.

yok canım aslında bgn fark ettım fıskırmıyor da agzının kenarından sızıyor yedıgı anda..ama cok fazla akıyor ben onu fıskırıyor gbı dusunmustum de bgn fark ettım öyle sayılmaz..ewet bu kızlaırmız sımdıden böyleyse cekecegımız coook sey war benım kız cıdden emerken çakıp duruyor elıyle gulmektewn bayılıyorum:)))dayaga bıle basladı sımıdden:))

ben bu yawas bılgısayarda yazana kadar herkes gelıp gıder yaaa...

hayırlı olsun kurtuldun en zor asıdan demek sen dee...nasıldı pekı atesı war mı durumu nedır??nıhle sen kendın mı ıcııyorsun bebek cayını haftada 1 bardak mı??Bu arada ne zamandır sorucam yakalayamıyorum senı bu CALPOL nedır kız her seferınde werıyorsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…