- 27 Kasım 2011
- 3.317
- 36
- 113
- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.241
hayırlı olsun kurtuldun en zor asıdan demek sen dee...nasıldı pekı atesı war mı durumu nedır??nıhle sen kendın mı ıcııyorsun bebek cayını haftada 1 bardak mı??Bu arada ne zamandır sorucam yakalayamıyorum senı bu CALPOL nedır kız her seferınde werıyorsun:)))
:))))
canım az kaldı sabret
cok sızı olmasının sebebı memeyı kuru vermende olabılır nehırın agzına
dıkkat et buna ıslak vermeye calıs memeyı bırde tam yuzu dgrultusunda ver yandan verırsen memenı
tek bı taraftan cekıyor oluyor ve buda sızı yapıyor ben ole olunca cekıyorum memeyı cenesıne ısaret parmagım ıle asagı dgru actırıp
agzı kocaman olunca hooop agzına dayıyorum memeyı ozellıkle esnerken yakaladınmı super olur :)
yastık denedınmı?
cok yedıgınden kaynaklanıyormus cogu bebekte
bırde sen veya bebek usuttuysede olur.
ılgınc yav..
saglık ocagındada ozel drdada dakıkalarca soru sordum ve cvp aldım.
sanslıyım sanırım. helekı uzman dr da kadın ılllallah derdırttırdım sanırım:)
hıc gıkı cıkmadı
humananın rezene cayını al ve bana dua et:))
gunde sen 100ml ıc ıstersen bebege de dılege gore 3 5 kasık ver.
ben cok nadırde olsa(gaz problemımız yok cunkumasallah) 20 ml verıyorum arada
ıstersen sende ıc onada ver haftada 1 yada 2 kez..
saol cnm valla uzerımden yuk kalktı ama kolu agrıyor sanırım fazla kıpırdatmıyor.
zorlu bı 3 gun var onumde.
ıkı kez calpol verdım tedbır olarak
calpol agrı kesıcı ates dusurucu :)
huysuz olunca da verıyorum
cok deıl ama yarım cay kasıgı duruma gore bı cay kasıgı verıyorum cokda alıstırmak ıstemıyorum cunkı.
sanırım sakınlestırıyor ve rahat uyumasını saglıyor nıhle aslı uzerınde :))
dr sordum sorun olurmu ıcırmemde dıye alıstırma bagımlılık yapmasın dedı
o yuzden zorlanmadıkca vermıyorum
bı ara her aksam yarım cay kasıgı verıuyordum:)
bagısıklık sıstemı dusermıs dıye vermıyorum
bu sefer gercek hasta olsa ıse yaramasmıs.
ya ben nıhle aslıya verdım ıshal yaptı
ben ıcıyorum o yuzden sutten gecıyor ona gazı varsa gazını atıyor kabızsa bagırsaklarını calıstırıyor
bırde sut arttırıcı cayını da ıcıyorum ıyı gelıyor.
ayy cok mu yıyor acaba ne guzeeel keske cok yese amınnn:))ben üstteyım ewet canım yatarak emzırıyorum artık cunkı:)))senın yastık olayını hala anlamadım ben canım ya..ben de kuru werıyorum kı cıglık atınca acıp dayıyorum hazırlıksız
canım ıshalı nasıl anlıyorsunuz benım kızım cıvık ve sulu sarı yapıyor tanecıklı:))))(muhabbet cok iç açıcı oldu))) bu ishal demek mı acep:))şurup mu bu calpol yanı canım bence de full werme barı..bu arada arttı mı sütün ??Ne durumdasın ben de humana süt cayı ıctım de hıc fayda görmedımmsanırım psıkolojık bısey:)
bu doktorlar sinir ediyor zaten,rahatlatacakları yerde strese sokuyorlar,bende degiştirdim doktorumu şimdiki çok iyi,inşallah degişmezselam kızlar nasılsınız vallahi bi harap oldum uyumuyor bu çocuk gündüzleri uyurdu biraz bende yanına uzanırdım ama yok bugün ayağımdan indiği anda ağlıyor gazımıza çözüm bulmuş değiliz tam olarak araştırıyorum doktorada götürdüm ama dr memnun kalmadım gıcık bi kadın çok hastası varmış memnun kalanlarda çondan götürdüm ama çok sinir bikadın olucak diyor gazıda olucak daha ilerde daha çok sorunu olucak bu senin iyi günlerin diyor bunalıma soktu beni çok ağlarsa arabaya at gezdir susar diyor ilaçlar işe yarayabilirde yaramaya bilirde dedi az çok idare ediyor KİMYON dediler kızlar yapan varmı sıcak suda kaynat tarım kesme şekeri ay ver diyolar netten baktım da cesaret edemedim ben rezene çayı veriyorum kendimede tohum aldım rezeneyi demleyip içiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım bazen krizi tutuyor helede geceleri hep on gibi saatlerce ne yapsak durmuyor kıpkırmızı oluyor 4 ay sürer dediler gaz problemi ama bugün bi arkadaşım ben 1 yaşına kadar çektim diyor umarım benim öyle olmaz sürekli aktif çocuk yyıkadıkta sustu şimdi uyuyor
geçmiş olsun canım,inşallah ateş olmaz çabuk atlatırbugun bızde ası vurulduk gıtmeden 1 saat once calpol verdım ınsallah ıyı gelır agrısız gecer.
emzıgı ben dogdugunda verdım cou sukur suan sap sup cekıstırıyor
ustelık wee nın kaucuk deıl sılıkonlu sanırım onlardan.
kızlar ben saglık ocagından cok memnun kaldım.
her ay kontrole gıdecem oraya.
6 ayda bırde ozel cocuk druna goturmeyı dusunuyorum.
neeeeeee allah koruusun cnm ya ıstersen bı kontrole gotur. bıse olmasın.
ama yavas dustuyse yanı kafa ustu dusmedıyse sorun da olmaz dıye dusunuyorum.
rabbım yardımcın olsun haberlerını beklıyorum..
humana rezene kımyonlu cayını denedınmı?
hem gaz sorunu kalmıyor hemde kabızlıga bırebır
ben haftada bır 2 bardak(100ml) kendım ıcıyorum
dırek nıhle aslıya gecıyor ve bagırsakları calısıyor gazına da ıyı gelıyor.
dene ıstersen
bızde bugun ası olduk 1 koldan 2 ayaktan cok agladı yavrum yaaa..
sımdı uyyor ınsallah ateslenmez agrısı olmaz
ben tedbır amaclı tabıkı gıtmeden yarım saat once calpol verdım her ıhtımale karsı ınsallah hayırlısı ıle bunuda atlatırız..
canım 1 ay sonra kontrole gel dedi inşallah geçmiştir,antibiyotigi bıraktık artık
way be kıza da bak kendı ıstedıgını yaptırdı demek kı ,şimdi bunlar ewde pineklemeye alıstılar ya ondan mı acaba:)))ama ben yüzüstü yatrıramıyorum yaa saskınca bakıp gerı dönmeye calısıyor benım kızım:))benım öyle balgamlı olmadı hıc neden acaba ?Nasıl balgamlı kusuyor kı..gecmıs olsun ..ılhıtabı geçtı mı süt dısında bırsey wermıyor musun artık?
yok canım aslında bgn fark ettım fıskırmıyor da agzının kenarından sızıyor yedıgı anda..ama cok fazla akıyor ben onu fıskırıyor gbı dusunmustum de bgn fark ettım öyle sayılmaz..ewet bu kızlaırmız sımdıden böyleyse cekecegımız coook sey war benım kız cıdden emerken çakıp duruyor elıyle gulmektewn bayılıyorum:)))dayaga bıle basladı sımıdden:))
ben bu yawas bılgısayarda yazana kadar herkes gelıp gıder yaaa...
bu arada kızım 5,750 kg 60 cm olmusmasallahhhhh
bakalımm daha dun toplasada rahat gıydırsem dıyordummaşallah kuzuma boylu poslu olacak anlaşılan
canım sen buziki orhanı duydunmu
ben dinlettimde gerçekten sakinleşiyor çocuk
zaten albmün adıda kolik
maşallah daha büyücekler tosunlarbakalımm daha dun toplasada rahat gıydırsem dıyordum
sımdı kucagımıza sıgmıyor.
yenıdogan alıyorduk daha dun gıbı bezını of cok gıdıyor vs derdık sımdı ıse
bez numaraları carcabuk atlıyor
ne cbk zaman gecıyor yaa..
ıkı ayı doldurduk bıle........
sımdı baktım fırtına adlı sarkısını dınlıyom guzelmıs sesı
maşallah daha büyücekler tosunlar
onlar degil canım kolik albümü var bebeg,i için yapmış anne karnındaki seslere uygun bişey
off nihlee nerde bu kızlar yaww
bizbize kaldık yine
valla herkez kayıplarda.
ama fırsat buldukca ya uyuyoruz ya uzanıoyoruz yada tıkınıyoruz
ben biliyordum bu kızn inat olacagınıda şimdiden başlaması garip geldi
canım sizin kızda balgam çıkartıyormu, bizimkisi günde 1 kere balgamlı kusuyor kusarkende tıkanıp garip sesler çıkarıyor ama sonra rahatlıyor gülücük atıp duruyor
selam kızlar nasılsınız vallahi bi harap oldum uyumuyor bu çocuk gündüzleri uyurdu biraz bende yanına uzanırdım ama yok bugün ayağımdan indiği anda ağlıyor gazımıza çözüm bulmuş değiliz tam olarak araştırıyorum doktorada götürdüm ama dr memnun kalmadım gıcık bi kadın çok hastası varmış memnun kalanlarda çondan götürdüm ama çok sinir bikadın olucak diyor gazıda olucak daha ilerde daha çok sorunu olucak bu senin iyi günlerin diyor bunalıma soktu beni çok ağlarsa arabaya at gezdir susar diyor ilaçlar işe yarayabilirde yaramaya bilirde dedi az çok idare ediyor KİMYON dediler kızlar yapan varmı sıcak suda kaynat tarım kesme şekeri ay ver diyolar netten baktım da cesaret edemedim ben rezene çayı veriyorum kendimede tohum aldım rezeneyi demleyip içiyorum artık ne yapacağımı şaşırdım bazen krizi tutuyor helede geceleri hep on gibi saatlerce ne yapsak durmuyor kıpkırmızı oluyor 4 ay sürer dediler gaz problemi ama bugün bi arkadaşım ben 1 yaşına kadar çektim diyor umarım benim öyle olmaz sürekli aktif çocuk yyıkadıkta sustu şimdi uyuyor
canım ıshalı nasıl anlıyorsunuz benım kızım cıvık ve sulu sarı yapıyor tanecıklı:))))(muhabbet cok iç açıcı oldu))) bu ishal demek mı acep:))şurup mu bu calpol yanı canım bence de full werme barı..bu arada arttı mı sütün ??Ne durumdasın ben de humana süt cayı ıctım de hıc fayda görmedımmsanırım psıkolojık bısey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?