2012 Şubat Anneleri

saol cnm valla uzerımden yuk kalktı ama kolu agrıyor sanırım fazla kıpırdatmıyor.
zorlu bı 3 gun var onumde.
ıkı kez calpol verdım tedbır olarak
calpol agrı kesıcı ates dusurucu :)
huysuz olunca da verıyorum
cok deıl ama yarım cay kasıgı duruma gore bı cay kasıgı verıyorum cokda alıstırmak ıstemıyorum cunkı.
sanırım sakınlestırıyor ve rahat uyumasını saglıyor nıhle aslı uzerınde :))
dr sordum sorun olurmu ıcırmemde dıye alıstırma bagımlılık yapmasın dedı
o yuzden zorlanmadıkca vermıyorum
bı ara her aksam yarım cay kasıgı verıuyordum:)
bagısıklık sıstemı dusermıs dıye vermıyorum
bu sefer gercek hasta olsa ıse yaramasmıs.

ya ben nıhle aslıya verdım ıshal yaptı
ben ıcıyorum o yuzden sutten gecıyor ona gazı varsa gazını atıyor kabızsa bagırsaklarını calıstırıyor
bırde sut arttırıcı cayını da ıcıyorum ıyı gelıyor.

ayy cok mu yıyor acaba ne guzeeel keske cok yese amınnn:))ben üstteyım ewet canım yatarak emzırıyorum artık cunkı:)))senın yastık olayını hala anlamadım ben canım ya..ben de kuru werıyorum kı cıglık atınca acıp dayıyorum hazırlıksız

canım ıshalı nasıl anlıyorsunuz benım kızım cıvık ve sulu sarı yapıyor tanecıklı:))))(muhabbet cok iç açıcı oldu))) bu ishal demek mı acep:))şurup mu bu calpol yanı canım bence de full werme barı..bu arada arttı mı sütün ??Ne durumdasın ben de humana süt cayı ıctım de hıc fayda görmedımmsanırım psıkolojık bısey:)

yok ustte deıl usutmek benım dedıgım usuttuysen soguk aldıysa:))
kucagıma sılıkon yaslıgı koyuyorum bu bızım yatakta kullandıgımız yokmu koltuk mınderı yastıgı deıl
onun ustunede kızımı yatırıyorum.
kucagmda tutarak emdırmıyorum yanı
bu sekıldeyken bı ayagımı yastıgın altındanj cekıyorum.
nıhle bıraz dık oluyo bu sekıldede hava yutmuyo ve gaz sorunumuz olmuyor masallah

ıshal dureklı cıvık yapması sanırım gunde 3 4 kez yapması
ben bu sekılde yorumluyorum ne kadar dgru belırsız tabı:)
evet pek ıc acıcı oldu
evet surup. yok ful deıl cay kasıgı ıle veya ılac kasıgının 4/1 ını verıyorum
benım sutum uyudukca artıyor nedense. bırde bol su ve duzenlı yemek yeyınce tas oluyor gogsum
kendı kendıne dahı akıyor dusun.
evet bırde kesınlıkle psıkolojık
ama humanayı duzenlı kullan fayda goreceksın bı kezde bende aman bu ne dedım ama
hergun yemekten snra 1 veya 2 kez 200ml ıcıyorum faydası var.

bu doktorlar sinir ediyor zaten,rahatlatacakları yerde strese sokuyorlar,bende degiştirdim doktorumu şimdiki çok iyi,inşallah degişmez
canım sen iyidüşün iyi olsun,buarada BUZİKİ ORHAN ın kolik albumü var ben onu dinletiyorum kız sakinleşip uyuyor siz denedinizmi hiçç
geçmiş olsun canım,inşallah ateş olmaz çabuk atlatır
canım 1 ay sonra kontrole gel dedi inşallah geçmiştir,antibiyotigi bıraktık artık
kustugu zaman bazen su gibi bazen yogurt gibi oluyor bazende yapışyapış oluyor oda balgamlı oluyor işte
senin kızın kakasıda normal,kakadaki beyazlar sindirilmemiş süt oluyormuş (kaka balgam gidiyoruz bakalım)
carpol içinde doktorumuz mutlaka evde bulundur dedi,yan etkisi yok ateş olursa sıksıkta verebilirsin dedi
ben daha hiç vermedim ama

canım sen buziki orhanı duydunmu
ben dinlettimde gerçekten sakinleşiyor çocuk
zaten albmün adıda kolik

maşallah kuzuma boylu poslu olacak anlaşılan
bakalımm daha dun toplasada rahat gıydırsem dıyordum
sımdı kucagımıza sıgmıyor.
yenıdogan alıyorduk daha dun gıbı bezını of cok gıdıyor vs derdık sımdı ıse
bez numaraları carcabuk atlıyor
ne cbk zaman gecıyor yaa..
ıkı ayı doldurduk bıle........
canım sen buziki orhanı duydunmu
ben dinlettimde gerçekten sakinleşiyor çocuk
zaten albmün adıda kolik

sımdı baktım fırtına adlı sarkısını dınlıyom guzelmıs sesı

maşallah daha büyücekler tosunlar
onlar degil canım kolik albümü var bebeg,i için yapmış anne karnındaki seslere uygun bişey

Yok balgam gormedim hic ates felan varsa saguk almistir belki yoksa bi dr sirtini inlese iyi olur.

Ayni sorun bizdede var kizimin ten rengini bilmiyom ikinmaktan hep kirmizi mor yani kimyon surekli yapiyorum yarim cay bardigi suyu kaynat icine yarim cay kasigi kimyon bir gidim seker at.suz ilik bi sekilde iki kasik var.isin sirri verir vermez emzirmek mememi hazir beklet yutunca hemen daya.zincoda veriyorum.metsilde veriyorum bunlari dene hangi cocuga neyin yarayacagi belli olmuyor her bunye farkli

İshalde genelde siklik onemlidir bebekler hep civik yapar genlede sivi aldiklari icin.gunde 5-6 kereden fazla yaparsa ishaldir aslinda her cocuga gore deisir normalde 3-4 kere yapan bi bebek 7-8 kere yaparsa ishaldir normalde bir kere yapan dort kere yaparsa v.s v.s ama onemli deil ishalse bile bol bol emzir ishali cok durdurmaya gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…