2012 Şubat Anneleri

sendedemı gaz sorunu var aman ne zor bısey bu ya om-x verıyorum ben demıstım rahatlattı sankı en son memede mucadele verıyorduk hep atıyordu kendını sımdı daha sakın cok sukur tabı aglaması devam edıyor aksamları 7de kolık saatı resmen

ayy üşütmek mıydı o aman ne dogru anlamısım tebrıkelr bana:)))
şimbi bak anladıgımı söyleyemıyorum gene kafa durdu benım yaw..
sılıkon yastıga kızı koyuyorsun ya kafasını dırsegıne koymuyor musun
yatırıp elınle tutmadan mı emzırıyorsun yanı
ben yastıga koyup kafasını alıyorum wucudu yastıkta duruyor kafası bende..

geçmiş olsun tatlım umarım iyi geçer geceniz ateşine bak sürekli bizede haber ver yarın çok mrk ediyorum bende korkuyorum ateşlenir diye

berfincim bizi haberdar et nooolur
ben çok tedirginim zaten şimdiden (

bayanlar, dun kizimin sukur hic atesi cikmadi huysuzlanmadida ama dr verdigi fitil vardi yarim ver demisti, asidan eve gelince yarim attim bide saat 11 de attim rahatladi uykuda yapiyor zaten, biz sukur atlattik darisi basiniza, emzik konusuna gelince evet chicconun o gordugun emzik onlarinda aylari var buyuk ve komik duruyor ama anne memesine yakinmis bizimki hic birini tutmsyi beceremiyor ayri konu 6 tane emzik cesidi var evde duzu silikonu damakli damaksiz vs vs

Bayanlar ben gaz icin sincaplex damla kullaniyorum iyi geliyor ismi ezbere yazdim eksik olabilir, farkindamisiniz hamileykende sorunlarimiz oluyodu ama bebekler icin keske dogsa gorsek vs diyorduk sukur dogdular ama biz yine sikayet ediyoruz:)

Bayanlar ben gaz icin sincaplex damla kullaniyorum iyi geliyor ismi ezbere yazdim eksik olabilir, farkindamisiniz hamileykende sorunlarimiz oluyodu ama bebekler icin keske dogsa gorsek vs diyorduk sukur dogdular ama biz yine sikayet ediyoruz:)

Hamilelikteki gibi deil ama bunlar tatli sikayetler annelik icgudusu koruma merhametten aman gaz sancisi cekmesin aman cani yanmasin aman huzursuz olmasin aslinda bu fedakarlik paha bicilemez anne olduktan sonra bazi seyleri daha iyi anliyorum

senın doktorun nerede canım benımkı 5 dk ılgılenıyor sadece yaws...

dedıklerımı yıne okumadın anlasılan????

okudum qulum cok saol okumazmiyim ya..
Bepanteni suruorum simdilik o dediqin kalkani almadim bakalim.
Hos neye yarior nekadar yardimci bu sizinin qecmesinde onuda idrak edemedim ama neyse.
Kafam basmior artik yemin ederim qozumdeki yas kadar sutum olsa topikin hepsini emziririm odurumdayim anlayin acimi ..

Hayir canim doqumdan once kullanmadim hic. Catlak falanda yok memede yani qormedim. Gorduqum tek sey emzirdikten sonra ki oda enfazla 15dk memeucum kipirmizi oluor ve yassilasior. Bebeqim emdikce deli qibi sizlior. Arkadasima sordum evet sizlayacak ve yara olcak krem kullan ve emzirmeye devam et sakin pes etme dayanicaksin dedi mumkun deil ya deillllllllll :s

ilqine tsk ederim canim. Amin ins sifa bulurum bu derdime. Kalkani nasil kullaniorsun neye yardimci oluo bi anlatirmisin canim rica etsem.

Sen beni zaten sirf bu uqurda sakarayaya qetirticeksin..
Yemin ederim kan aqliorum haticem ya.
Minik yumusacik bi yastiqi var ona yatiriorum alti sirti rahat vaziyetteyken mememi aciorum ki kabul coqu kez kuru veriorum sutumle bile islatsam senin bu tavsiyeni curutmemis olucam sanirim ama panik telas :s
kahverenqi kismi komple tikiorum aqzina cenesini bi dayiyo cekis o cekis yavrumun 4parmaqim altta 1i yukarda bu sekilde saatlerce emebilir cok huzurlu oluo ama ben dayanamiorum iste o lanet olasi siziya allahim nereye qidicem napicam bilmiorum kafayi yicem artik ya
seninki hic sizlamadimi naptin nettin sen ne kullandn ya
Ha bu kalkandi korumaydi bi suru hirdavat bunlarada uyuz oluorum hic sewimli qelmiolar kulaqima ya :s

Canim qecmis olsun fitilin adi ney.

selam kızlarr bebişten giremiyorum fazla saat başı memede
az uyusa bende uyuyorum
gaz sorununa damla iyi geldi ama etkisi geçer geçmez ağlamaya başlıyo
yarın milupanın kimyon rezene çayını alıcam içicem
öff gaz mahvediyo yaa çok ağlıyo gazı olunca kıyamıyorumm

kızlar yazdıgım saatten ıtıbaren kızımı uyutmaya ugrastım ama nafıle
önce mememi çekmeye ugrastı dedım kesın süt bitti ama sıktım süt wardı ama o yutmadan emıyordu bir türlü alamadı sütü
hem göğsum şiş kaldı hem doymadı
aranmaya dewam ettı
sonra mama getırdım werdım onda da az bırsey içip ittirdi bagırıp duruyordu
ben de rezene ıcıreyım dedım onu da reddettı aglayıp durdu
emzıgını werdıgım anda da burundan agızdan kustu bayagı
butun yedıklerı yıne gıttı
emzıreyım dıye uzattım gögsumu bagıra bagıra bır emıp bir itti bir emip bir itti
yanı 5 sn emdı sonra aglayıp almadı tekrarladı bu da cok kez
gazını cıkarttım
yıne werdım agladı
mama werdım sadece 10 cc ıctı bagıraRAK AGLADI
onu da kustu
en sonunda kocam geldı az bırsey daha mama ıctı
gögsunde uyudu gittiler..
ama bu nedır kızlar gaz sancısı mı baska bırsey mı ??
en azından yıyıp aglıyordu bu kez yerken de ıkısınde de öğürüp durdu
bısey bogazına kacar gibi dewamlı bagırdı
uuuuffffffffffff
sımdı ben nasıl uyuyum kı ...sinir oldum ...

dün gece yatmadan ferayx senin meme ağrın için ve bennebileyim senin kuzunun gaz sancısı için dua ettim. Allah kolaylık verir inşaallah herşey yoluna girer. bebeğinizin tadını çıkarırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…