- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.261
Ayni sorun bizdede var kizimin ten rengini bilmiyom ikinmaktan hep kirmizi mor yani kimyon surekli yapiyorum yarim cay bardigi suyu kaynat icine yarim cay kasigi kimyon bir gidim seker at.suz ilik bi sekilde iki kasik var.isin sirri verir vermez emzirmek mememi hazir beklet yutunca hemen daya.zincoda veriyorum.metsilde veriyorum bunlari dene hangi cocuga neyin yarayacagi belli olmuyor her bunye farkli
hayırdır canım kızınla mı ılgılı?
nedeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn
yok ustte deıl usutmek benım dedıgım usuttuysen soguk aldıysa:))
kucagıma sılıkon yaslıgı koyuyorum bu bızım yatakta kullandıgımız yokmu koltuk mınderı yastıgı deıl
onun ustunede kızımı yatırıyorum.
kucagmda tutarak emdırmıyorum yanı
bu sekıldeyken bı ayagımı yastıgın altındanj cekıyorum.
nıhle bıraz dık oluyo bu sekıldede hava yutmuyo ve gaz sorunumuz olmuyormasallah
canım sen buziki orhanı duydunmu
ben dinlettimde gerçekten sakinleşiyor çocuk
zaten albmün adıda kolik
kızım asısı ve huyszlıguu
geçmiş olsun tatlım umarım iyi geçer geceniz ateşine bak sürekli bizede haber ver yarın çok mrk ediyorum bende korkuyorum ateşlenir diye
bu emzik benim dün rafta gördüğüm terlik gibi kocaman ve sarı renk olan şey değil dimi ??
bana biri daha tavsiye etti onu ama gözüm yemedi almayı çünkü acayip büyük bişey
sever vede hem kanguruda hemde iyi hava aldıysa evde uyur. kanguruyu seviyo bebişler sanırım. bende pek seviyom eskiden çok özenirdim :)))
berfincim bizi haberdar et nooolur
ben çok tedirginim zaten şimdiden(
Bayanlar ben gaz icin sincaplex damla kullaniyorum iyi geliyor ismi ezbere yazdim eksik olabilir, farkindamisiniz hamileykende sorunlarimiz oluyodu ama bebekler icin keske dogsa gorsek vs diyorduk sukur dogdular ama biz yine sikayet ediyoruz:)
ya bu suskunlar dızısı benı mahvedıyor kızlar delı gıbı Aglıyorum her bölumde cocuklara yapılanları görunce((
senın doktorun nerede canım benımkı 5 dk ılgılenıyor sadece yaws...
dedıklerımı yıne okumadın anlasılan????
canım merak ettiğim bişey var. dogumdan önce meme ucu için krem kullanmana rağmen mi bu sızı oluyor. meme çatlak kremlerinden kullan istersen. 1 haftadan sonra etkisi başlıyormuş. hemen etki göstermeyebilir. ben de başlarda sızı oldu birkeç kere. sürdüm sızlama kalmadı. etki çabuk gösterdi. bazıları zeytinyağı sürüyormuş ama o kremlerden bi al derim.
Merhaba Ferayx, bu sorunu ben de yaşadığım ve ne derece dayanılmaz oldugunu bildigim icin gorduğüm anda yardım etmek istiyorum :) Çünkü bir süre dayanıp alışırsan cok guzel bir duygu.. Tavsiyem göğüs kalkanlarından kullan ben emzirdikten sonra kurutma makinesiyle kuruttum göğüsümü kremi öyle sürüp kalkan taktım. Ben krem olarak garmastandan daha memnun kaldım. Bir de emzirme tekniginden kaynaklanıyordur emzirirken parmaklarında göğüsünü bebeğin ağzına paralel olacak şekilde sıkarsan daha rahat edersin. Sabır, bir gun gerçekten geçiyor bu yara ve sızılar (ben inanamıyordum:)) Acil şifalar diliyorum
:))))
canım az kaldı sabret
cok sızı olmasının sebebı memeyı kuru vermende olabılır nehırın agzına
dıkkat et buna ıslak vermeye calıs memeyı bırde tam yuzu dgrultusunda ver yandan verırsen memenı
tek bı taraftan cekıyor oluyor ve buda sızı yapıyor ben ole olunca cekıyorum memeyı cenesıne ısaret parmagım ıle asagı dgru actırıp
agzı kocaman olunca hooop agzına dayıyorum memeyı ozellıkle esnerken yakaladınmı super olur :)
yastık denedınmı?
cok yedıgınden kaynaklanıyormus cogu bebekte
bırde sen veya bebek usuttuysede olur.
ılgınc yav..
saglık ocagındada ozel drdada dakıkalarca soru sordum ve cvp aldım.
sanslıyım sanırım. helekı uzman dr da kadın ılllallah derdırttırdım sanırım:)
hıc gıkı cıkmadı
humananın rezene cayını al ve bana dua et:))
gunde sen 100ml ıc ıstersen bebege de dılege gore 3 5 kasık ver.
ben cok nadırde olsa(gaz problemımız yok cunkumasallah) 20 ml verıyorum arada
ıstersen sende ıc onada ver haftada 1 yada 2 kez..
bayanlar, dun kizimin sukur hic atesi cikmadi huysuzlanmadida ama dr verdigi fitil vardi yarim ver demisti, asidan eve gelince yarim attim bide saat 11 de attim rahatladi uykuda yapiyor zaten, biz sukur atlattik darisi basiniza, emzik konusuna gelince evet chicconun o gordugun emzik onlarinda aylari var buyuk ve komik duruyor ama anne memesine yakinmis bizimki hic birini tutmsyi beceremiyor ayri konu 6 tane emzik cesidi var evde duzu silikonu damakli damaksiz vs vs
Ben o muzigine bayiliyom ahmet kayayi severim gozum kk da muzigini dinliyom :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?