- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.281
kızlar yazdıgım saatten ıtıbaren kızımı uyutmaya ugrastım ama nafıle
önce mememi çekmeye ugrastı dedım kesın süt bitti ama sıktım süt wardı ama o yutmadan emıyordu bir türlü alamadı sütü
hem göğsum şiş kaldı hem doymadı
aranmaya dewam ettı
sonra mama getırdım werdım onda da az bırsey içip ittirdi bagırıp duruyordu
ben de rezene ıcıreyım dedım onu da reddettı aglayıp durdu
emzıgını werdıgım anda da burundan agızdan kustu bayagı
butun yedıklerı yıne gıttı
emzıreyım dıye uzattım gögsumu bagıra bagıra bır emıp bir itti bir emip bir itti
yanı 5 sn emdı sonra aglayıp almadı tekrarladı bu da cok kez
gazını cıkarttım
yıne werdım agladı
mama werdım sadece 10 cc ıctı bagıraRAK AGLADI
onu da kustu
en sonunda kocam geldı az bırsey daha mama ıctı
gögsunde uyudu gittiler..
ama bu nedır kızlar gaz sancısı mı baska bırsey mı ??
en azından yıyıp aglıyordu bu kez yerken de ıkısınde de öğürüp durdu
bısey bogazına kacar gibi dewamlı bagırdı
uuuuffffffffffff
sımdı ben nasıl uyuyum kı ...sinir oldum ...
canım öncelikle merhaba.ben aynı bu şikayetlerden dolayı bebeğimi doktora götürdüm.memeyı bı emıp bı bırakıyo sancısı varmış gıbı ağlıyodu.bunun nedenı miğdesi doluymuş ve emdıklerındede fazlası sancıya neden oluyomuş.ama emmek ıstıyo dediğimdede doyduklarını bılmezler sen beslenme aralarını uzat bıraz dedı.ben bebeğimin aç kaldığını düşünüyodum meğer olması gerekenden fazla bıle kılo almış.beslenme aralarını takıp edıp her ıstedığınde emzırme.doktor bana bız karşıyız ama meme ıstedığınde saatı gelene kadar emzik ver dedi.kızlar yazdıgım saatten ıtıbaren kızımı uyutmaya ugrastım ama nafıle
önce mememi çekmeye ugrastı dedım kesın süt bitti ama sıktım süt wardı ama o yutmadan emıyordu bir türlü alamadı sütü
hem göğsum şiş kaldı hem doymadı
aranmaya dewam ettı
sonra mama getırdım werdım onda da az bırsey içip ittirdi bagırıp duruyordu
ben de rezene ıcıreyım dedım onu da reddettı aglayıp durdu
emzıgını werdıgım anda da burundan agızdan kustu bayagı
butun yedıklerı yıne gıttı
emzıreyım dıye uzattım gögsumu bagıra bagıra bır emıp bir itti bir emip bir itti
yanı 5 sn emdı sonra aglayıp almadı tekrarladı bu da cok kez
gazını cıkarttım
yıne werdım agladı
mama werdım sadece 10 cc ıctı bagıraRAK AGLADI
onu da kustu
en sonunda kocam geldı az bırsey daha mama ıctı
gögsunde uyudu gittiler..
ama bu nedır kızlar gaz sancısı mı baska bırsey mı ??
en azından yıyıp aglıyordu bu kez yerken de ıkısınde de öğürüp durdu
bısey bogazına kacar gibi dewamlı bagırdı
uuuuffffffffffff
sımdı ben nasıl uyuyum kı ...sinir oldum ...
kızlar benım öğrenmek istediğim bişey var.bebeklerın yüzüstü yatırılmasına türk doktorlar karşı.benım bebeğimin uykusu en fazla 30 dk yan yatırıyorum ellerı kendısıne çarptıkça uyanıyo o kadar çok uğraşıyorumkı butun gunun onun başında geçiyo karnımı doyurmaya fırsat bulamıyorum.ama yuzüstü yatırdığımda abartısız 3 satten fazla uyuyo ve çok rahat edıyo.ama doktorlar tavsıye etmediği içinde korkuyorum.sizler napıyosunuz bana bılgı verebılırmısınız rica etsem.
kızlar benım öğrenmek istediğim bişey var.bebeklerın yüzüstü yatırılmasına türk doktorlar karşı.benım bebeğimin uykusu en fazla 30 dk yan yatırıyorum ellerı kendısıne çarptıkça uyanıyo o kadar çok uğraşıyorumkı butun gunun onun başında geçiyo karnımı doyurmaya fırsat bulamıyorum.ama yuzüstü yatırdığımda abartısız 3 satten fazla uyuyo ve çok rahat edıyo.ama doktorlar tavsıye etmediği içinde korkuyorum.sizler napıyosunuz bana bılgı verebılırmısınız rica etsem.
yüzüstü yatırınca benim oğlumda güzel uyuyo ama korkuyorum gerçekten küçükler daha ama elleri kollarını bilinçsiz hareket ettirdikleri için uyanıyolar.. burda arkadaşlara bende sordum yarı kundak yapıyolarmış bende öyle yapınca uyumaya başladı kollanırını sar yüzünüde ince bişeyle ört kıpırdayamadıkları için uyandıramıyolar kendilerini
merhaba canim. bebegini yuzustu yatirdiginda sakin yalniz birakma allah korusun... benim oglum yuzustu yatmayi hic sevmiyor zaten ama elleriyle kendini uyandirmamasi icin ince penye bir battaniyeye sar. benim oglum alisti artik ellerine bayadir sarmadan yatiriyorum cunku. zamanla seninki de alisir zaten merak etme ama dedigim gibi bence yuzustu yatirma isinden vazgec
evet canım dediğin gibi yüzüstü yatırdığımda yanında kalıyorum hep.kafasını çevirebılıyor ama yınede korkuyorum yuzunun ustunde kalır nefes alamz dıye.diğer türlüde hiç uyku uyumuyo napıcam bılmıyorum.ellerını sardığım zaman çıkarmaya çalışıp ağlıyo
dün gece yatmadan ferayx senin meme ağrın için ve bennebileyim senin kuzunun gaz sancısı için dua ettim. Allah kolaylık verir inşaallah herşey yoluna girer. bebeğinizin tadını çıkarırsınız.
benim oğlum dün çok huzursuzdu
hep ağladı gazı yoktu
yenide emmişti
hava güzel diye balkona çıkardık hava aldı biraz inan hiç bu kadar huzurlu görmemiştim
uyumadığı halde yattığı yerde uslu uslu durdu
hiç olmadı odasını havalandırsan canım
canım öncelikle merhaba.ben aynı bu şikayetlerden dolayı bebeğimi doktora götürdüm.memeyı bı emıp bı bırakıyo sancısı varmış gıbı ağlıyodu.bunun nedenı miğdesi doluymuş ve emdıklerındede fazlası sancıya neden oluyomuş.ama emmek ıstıyo dediğimdede doyduklarını bılmezler sen beslenme aralarını uzat bıraz dedı.ben bebeğimin aç kaldığını düşünüyodum meğer olması gerekenden fazla bıle kılo almış.beslenme aralarını takıp edıp her ıstedığınde emzırme.doktor bana bız karşıyız ama meme ıstedığınde saatı gelene kadar emzik ver dedi.
bayanlar, dun kizimin sukur hic atesi cikmadi huysuzlanmadida ama dr verdigi fitil vardi yarim ver demisti, asidan eve gelince yarim attim bide saat 11 de attim rahatladi uykuda yapiyor zaten, biz sukur atlattik darisi basiniza, emzik konusuna gelince evet chicconun o gordugun emzik onlarinda aylari var buyuk ve komik duruyor ama anne memesine yakinmis bizimki hic birini tutmsyi beceremiyor ayri konu 6 tane emzik cesidi var evde duzu silikonu damakli damaksiz vs vs
ilqine tsk ederim canim. Amin ins sifa bulurum bu derdime. Kalkani nasil kullaniorsun neye yardimci oluo bi anlatirmisin canim rica etsem.
Kalkanı ilacı sürdükten sonra gögüsüne koyuyorsun. delikli olan kalkanı kullan. Böylece ilaç çamaşırına bulaşmıyor göğüsünde kalıyor daha cok etki ediyor. Bir de hemşire söylemişti bana kurutma makinasıyla emzirdikten sonra göğüsünü kurut diye. Ben gerçekten cok faydasını gördüm. Umarım sende de işe yarar.
senın doktorun nerede canım benımkı 5 dk ılgılenıyor sadece yaws...
dedıklerımı yıne okumadın anlasılan????
slm anneler... bende çok sıkıldım ama dışarı çıkınca üşürmü diye korkuyorum, hava güneşli ama ara sıra esiyor, ağzından burnundan aldığı hava hasta edermi sizce kanguruya koyup şapka taksam yetermiki?
kızlar cevap lutfen......
offf yaaa oğlumun tırnagını keserken etını kestım bıraz(( yavrum agladı bıraz uyudu sımdı bısey surmem gerekırmı acaba sadece yıkadım ellerını cok uzgunum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?