2012 Şubat Anneleri

benim oğlum dün çok huzursuzdu
hep ağladı gazı yoktu
yenide emmişti
hava güzel diye balkona çıkardık hava aldı biraz inan hiç bu kadar huzurlu görmemiştim
uyumadığı halde yattığı yerde uslu uslu durdu
hiç olmadı odasını havalandırsan canım

canım öncelikle merhaba.ben aynı bu şikayetlerden dolayı bebeğimi doktora götürdüm.memeyı bı emıp bı bırakıyo sancısı varmış gıbı ağlıyodu.bunun nedenı miğdesi doluymuş ve emdıklerındede fazlası sancıya neden oluyomuş.ama emmek ıstıyo dediğimdede doyduklarını bılmezler sen beslenme aralarını uzat bıraz dedı.ben bebeğimin aç kaldığını düşünüyodum meğer olması gerekenden fazla bıle kılo almış.beslenme aralarını takıp edıp her ıstedığınde emzırme.doktor bana bız karşıyız ama meme ıstedığınde saatı gelene kadar emzik ver dedi.

kızlar benım öğrenmek istediğim bişey var.bebeklerın yüzüstü yatırılmasına türk doktorlar karşı.benım bebeğimin uykusu en fazla 30 dk yan yatırıyorum ellerı kendısıne çarptıkça uyanıyo o kadar çok uğraşıyorumkı butun gunun onun başında geçiyo karnımı doyurmaya fırsat bulamıyorum.ama yuzüstü yatırdığımda abartısız 3 satten fazla uyuyo ve çok rahat edıyo.ama doktorlar tavsıye etmediği içinde korkuyorum.sizler napıyosunuz bana bılgı verebılırmısınız rica etsem.

yüzüstü yatırınca benim oğlumda güzel uyuyo ama korkuyorum gerçekten küçükler daha ama elleri kollarını bilinçsiz hareket ettirdikleri için uyanıyolar.. burda arkadaşlara bende sordum yarı kundak yapıyolarmış bende öyle yapınca uyumaya başladı kollanırını sar yüzünüde ince bişeyle ört kıpırdayamadıkları için uyandıramıyolar kendilerini

merhaba canim. bebegini yuzustu yatirdiginda sakin yalniz birakma allah korusun... benim oglum yuzustu yatmayi hic sevmiyor zaten ama elleriyle kendini uyandirmamasi icin ince penye bir battaniyeye sar. benim oglum alisti artik ellerine bayadir sarmadan yatiriyorum cunku. zamanla seninki de alisir zaten merak etme ama dedigim gibi bence yuzustu yatirma isinden vazgec

canım sarıyorum ama bu seferde ellerini çıkarmak için uğraşıyo yıne uyumuyo napıcam bılmıyorum

evet canım dediğin gibi yüzüstü yatırdığımda yanında kalıyorum hep.kafasını çevirebılıyor ama yınede korkuyorum yuzunun ustunde kalır nefes alamz dıye.diğer türlüde hiç uyku uyumuyo napıcam bılmıyorum.ellerını sardığım zaman çıkarmaya çalışıp ağlıyo

ole ugrasir ugrasir sonra vazgecer hepsi oyle yapiyor ama uyumaya devam ediyorlar sonra

dün gece yatmadan ferayx senin meme ağrın için ve bennebileyim senin kuzunun gaz sancısı için dua ettim. Allah kolaylık verir inşaallah herşey yoluna girer. bebeğinizin tadını çıkarırsınız.

çook teşekkür ederım çok iyisin,Allah razı olsun inşallah geçer..bgn hava aldıracagım bakaalım nasıl olacak ..acı cekmesıne dayanamıyorum artık...

tamam canım tavsıyene uyacagım hava aldıracagım mutlaka ..umarım daha huzurlu olur cunkı elım ayagıma dolasıyor o bagırarak aglayınca weya ınleyınce..

emzık genelede hep agzında canım ama mıdesı dolu degıldı emınım cunkı 3,5 saattir açtı ..Zaten o yuzden gerıldım ya,öglen olsa hadı yatırıp kalkınca yedırırdım de gece tok yatmasını ıstedım bır de böyle bırsey hıc yapmamıstı hepsını ya reddettı ya kusup cıkarttı...elim ayagıma dolastı..bazı seylerın sebebeını bulamayınca cıldırıyorum ...doktora da daha waktımız war ama tekrarlarsa mutlaka gıderım hıc susmuyor cunkı...
yüzüstü yatmaya gelınce;bogulma tehlıkesınden öturu karsı cıkıyorlar ama yanındayken sorun olmaz ızlemen sart ama canım bebek bu napcagı bellı olmuyor..benımkı de son 2-3 gundur yan yatırsam da sırt üstu yatıyor we kafasını yan cevırıyor gazı war ya,ıkınırken 2 bacagını kaldırıyor ..demek öyle daha rahat yapıyor:)

geçmiş olsun canım.fitilin adını öğrenebilirmiyim..

ilqine tsk ederim canim. Amin ins sifa bulurum bu derdime. Kalkani nasil kullaniorsun neye yardimci oluo bi anlatirmisin canim rica etsem.

Kalkanı ilacı sürdükten sonra gögüsüne koyuyorsun. delikli olan kalkanı kullan. Böylece ilaç çamaşırına bulaşmıyor göğüsünde kalıyor daha cok etki ediyor. Bir de hemşire söylemişti bana kurutma makinasıyla emzirdikten sonra göğüsünü kurut diye. Ben gerçekten cok faydasını gördüm. Umarım sende de işe yarar.

sen habgı marka kalkan kullanıyorsun,kac dk gögsünde tutuyorsun??

Kizlar hayirli cumalar.bugun 40. Gunumuz cok sukur ins. 40. Aylarida goruruz buyuduklerini gelin olduklarini:)) damat olduklarini:)) bende kuafore gidicem bugun bir saat kacip ins.gerdek gecesine hazirlik:)

Bide kizlar yuzustu umayaalistirmayin beeklerinizi evt oyle rahat ediyolar ama bebegin nefesi neki Allah korusun.hep basini beklemek daha zor o sekilde elinii kolunu sarin battaniyeyi ortun emzigi tikin agzina eeeee eeee deyin sallayin ben saatlerce bunu yapiyom artik bogazim kuruyo esim diyo eski usul bu ne donenceyi ac basimiz sisti:))emzigide tutamiyo hep agliyo dusurdukce bir elimde emzikte.ee kizlar kim bize kolay olacagini soyledi ki...

slm anneler... bende çok sıkıldım ama dışarı çıkınca üşürmü diye korkuyorum, hava güneşli ama ara sıra esiyor, ağzından burnundan aldığı hava hasta edermi sizce kanguruya koyup şapka taksam yetermiki?

offf yaaa oğlumun tırnagını keserken etını kestım bıraz (( yavrum agladı bıraz uyudu sımdı bısey surmem gerekırmı acaba sadece yıkadım ellerını cok uzgunum(

Yaa bende endise ediyorum bence birkac hafta daha sikalim disimizi nisana kadarr sonradan vicdan azabi cekmemek icin:)

offf yaaa oğlumun tırnagını keserken etını kestım bıraz (( yavrum agladı bıraz uyudu sımdı bısey surmem gerekırmı acaba sadece yıkadım ellerını cok uzgunum(

canım hiç bilmiyorum ben daha hiç kesmedim ama hematen flan gibi bir pişik kremi yada göğüs ucu kremin varsa ondan sür düzelmesine yardım eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…