2012 Şubat Anneleri

MERHABA,
ÖNCELİKLE ALLAH BAĞIŞLASIN GÜLE GÜLE BÜYÜTÜN,
BENİM DE 2,5 AYLIK BİR KIZIM VAR , ÖNCELERİ GECELERİ SAAT KURUYORDUM 1 SAAT ARALIKLARLA EMZİRİYORDUM YAVAŞ YAVAŞ ARAI AÇILDI SAATLERİN YAKLAŞIK 10 GÜNDÜR SAAT KURMUYORUM VE KENDİSİ ACIKINCA AĞLIYOR VE EMMEK İSTİYOR. SİZDE İSTERSENİZ 2-3 SAATTE BİR UYANDIRIP DENEYİN EMMEK İSTEMİYORSA TOKTUR MERAK ETMEYİN AYRICA HAZIR MAMALAR ANNE SÜTÜNE GÖRE MİDEDEN DAHA GEÇ BOŞALIR VE BU YÜZDEN DAHA GEÇ ACIKIRLAR. GERÇİ DOKTORUNUZ SÖYLEMİŞTİR AMA ÖNCE EMZİRİN SONRA MAMA VERİN.
GEÇENLERDE BİR DOKTORDAN SÜTÜ ARTTIRICI BİTKİ ÇAYI TARİFİ ÖĞRENDİM İKİ HAFTADIR İÇİYORUM BENCE SÜTÜMÜ ARTTIRDI BİR DENEYİN ŞSTERSENİZ, BEN MALZEMEYİ İKİYE BÖLÜP YARISINI SABAHTAN YARISINI ÖĞLEDEN SONRA İÇİYORUM ÇÜNKÜ TADI BİRAZ KÖTÜ AMA LİMONLA İYİ OLUYOR. AYRICA GAZ SANCISINDA DA ETKİLİ ;
1 ÇORBA KAŞIĞI REZENE, 1 ÇORBA KAŞIĞI IHLAMUR, 1 ÇORBA KAŞIĞI ISIRGAN OTU,1 TATLI KAŞIĞI ANASON, 1 TATLI KAŞIĞI TANE kimyon

kızlar az önce internette araştırırken buldum..
benim gibi sütü yetmeyenlere ,sütü az olanlara belki yardımcı olur.
ben denicem..paylaşmak istedim..

PUSET DEDIGIN arabaya konulan ana kucakları mı canım onu ben bos bıle tasıyamıyourm kı ( öksurukle bazen de bogazında bırsey war gıbı öguruyor yaa...(
HEMŞİRE o da kazıktır ya bız park yatagı 150ye aldık o dönencelerde o fıyatlarda:))) hayırdır eşinle ne oldu???
JUWELINE ben kesmedım tırnak yaw sadece fıkır werdım genelde bapantene yumusatıyor da..
HACER benım bura da yokus we kaldırımda yer yok resmen canım ...o zaman cık kangurunla ama kucakla cocugu tut poposundan:=)))benımkı sızdı gazdan aglaya aglaya...çıkaramycam..

kizlar utu yaparken kolum utuye degdi. cizgi seklinde kizardi. acilen ne yapabilirim???? evden de cikamiyorum malum oglum var, iz kalmasa bari yaa(((((((

kizlar utu yaparken kolum utuye degdi. cizgi seklinde kizardi. acilen ne yapabilirim???? evden de cikamiyorum malum oglum var, iz kalmasa bari yaa(((((((

canım bu konuda uzman sayılırım sakar oldugum we heryerımı yaktıgım ıcın..önce suya tutacaksın soguk su bolca akacak yanıgına..sonra buzla bastıracaksın bır sure..en son da her tur yanıgın süper cozumu SİLVERDIN yanık kremı yoksa da bepanten sürebılırsın..gecmıs olsun

kızlar siz bu mılupanın bebek caylarını kendınızdemı ıcıyorsunuz still tea dısındakılerı yanı papatya rezene ve gece cayını bende 3u de var ve bunlar 3 ay omurlu kendımmı ıcsem acaba dedımde:)

bennebıleyım bepanten surdum canım mantıklı geldı banada yara kesık yanı sonucta ınsallah hemen ıyılesır gordukce uzulcem yoksa

iyi yapmıssın bence de genelde her tür iz kalmasını we yarayı da yumusatıyor işe yarıyor bebege zararı da olmaz..ben de cesaret etsem kesmek ıstıyorum ama ..

ben kımyonlu rezeneyı kızıma ıcırıyorum 50 ml..ama ben mı ıcsem dıye dusunuyorum ..enınde sonunda ona gececek gercı ne fark eder bılemıyorum da nıye gece cayı ıctın sımdı uyuyacaksın bebek sana bakacak:))

Son düzenleme:

:) gece cayını ıctım cunku onun 1.5 ay kadar suresı kaldı oglum tek bıtıremez gunde 50 cc versem yıne bıtmez kı vermıyorum keyfı yerındeyse bu arada om-x surup bıze yaradı sanırım uykusuda fena degıl keyfıde aksam 7de bı kolık saatı dısında cok aglamıyor mızmızlar dısında yanı

ben bundan sonra tırnaklarını sureklı torpulemeyı dusundum olurmu acaba hem keskın kalmaz hemde kesmek benı cok gerıyor gercekten offffff

Bitanem Garmastan'i aldim. Az once emzirdim sonrada krem surup fon makinasi tuttum sicak ayarda uzaktan uzaqa.
Goqus pedimide koydum bir sonraki emzirmeye kadar allaha emanetim sanirim :)
Umarim doqru yapmisimdir dönersen sewinirim... Tekrar tsk ederim bu arada.

gögüs pedi yerine gögüs kalkanı koysaydın keske kullananlar cok memnun pedle yıne hava almayacak gogsun cnm..

selam banada dr paranoxsı verdi gerektikçe yarım ver dedi benim oğlum daha 38 günlük ama ben çok zorda kalmadıkça vermiyorum cır cır yapıyor .gaz problemimizi çözemedik hala şimdiden 3 doktor değiştirdim ama hala içime sinen bi dr bulamadım aramaya devam havalar güzel evde vakit geçmiyor haklısınız ne zaman sahile çıkıcaz kızlar ben çok sıkıldım

ben fıtıl atamıyorum yaa cocuga nasıl yapıosunuz gercı cok aglıyordu ondanmı bılmem gerı cıktı hep bıde bu asılardan once fıtılmı versek surupmu acaba???

offfff mutfakta yemek falan yaparken yüksek sesle rock müzik dinlemeyi o kadar özledım ki kızlarrrrrrrrrrrrr......bu arada artık ben de tekım annem 2 haftalıgına sehır dısına cıkmak durumunda kaldı ..anaam ne zor tek cocuk bakmak kızlar 3-4 saat yıne dun gecekı gıbı aglayıp bagırıp durdu ...yorulunca uyudu anca ..ben bıttım o bıtmedı yanı..siz neler yapıyorsunuz tekken cocukla ..iş yapabılıyor musunuz???ben bı kapıyı kapasam weya sıfonu ceksem bagırmaya basladı dıye bırsey yapamamdım ...dus almak ıstıyordum cıkmak ıstıyordum hıcbırsey yapamadımmmmmmm.......

ben fıtıl atamıyorum yaa cocuga nasıl yapıosunuz gercı cok aglıyordu ondanmı bılmem gerı cıktı hep bıde bu asılardan once fıtılmı versek surupmu acaba???

ay ben de atamam asla napacagız ya bızz...bana dogumdan sonra bır kadın agrı kesıcı fıtıl yaparken cok bagırmıstım o da sen nasıl anne olacaksın güçlü olman sart dıye kızmıstı gıcıkkk..ama haklıymıs sanırım..

bilmiyorum ya sakınken atmak daha kolay olur herhalde sen ne dusunuyorsun su 2.ay asılarından once ne vermelı acaba calpol surupmu paranox fıtılmı??

aşı önceside verdinmi canım.aşıdan sobnramı verdin sadece.
aşıdan nekadar sonra verdin.
ateşlenmeye başlayıncamı verdin
Hemen sonra verdim, birde saat 11 gibi aksam atesi cikmadi hic
kraft'ın canım ben pusetle yalnız çıkamıyorum her yer eşik göçük burda kaldırıma bile inip çıkamamki yüksek zeten... neyse biraz daha durcaz demekki
kaldirimlarda ozurluler icin yerler var ama bazi dengesizlerki cogunlugu araclarini tam oralara park edince cok zorlaniyorsun o zaman basiyorum kufuru
Puset dedigime bakma bebek arabasi iste, evet tektim 2 defa ciktigimda zorlandim ama simdi usta oldum birlikte alisveris bile yapiyoruz gezerken kizimla
Oksuruk oluyor bigazlari juruyor beninkindede oluyor
Bana asi icin verdi dr o ilaci

Valla bende ilk denedim annem tarif etti tlf da, yarim diyorya ortadan bolmeyin kalin geliyor bicakla enine yarim yapip atin sonrada iki yandan bir kac saniye tutunki cikmasin o icerde eriyor zaten ben boyle yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…