- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.321
Gunde uc keremi uc saatte bir mi
canim oksurme bogazi kurudugu icin oluyor ben onun icin hasta oldu diye dr bile goturmustum kanguru erken zaten bacaklari tam acilmiyor kucuk bacak boylari pusetle gotur hava alsin bana asiya gittigimde orda havalar duzeliyor evde balkonda disarda bol bol guneslendir kemikleri icin dedi, bende balkon yok bende disari cikariyorum,
kizlar utu yaparken kolum utuye degdi. cizgi seklinde kizardi. acilen ne yapabilirim???? evden de cikamiyorum malum oglum var, iz kalmasa bari yaa(((((((
vallahi bu saatte gece cayı ıcen tek ınsan olarak kendımı tebrık edıyorum
kızlar siz bu mılupanın bebek caylarını kendınızdemı ıcıyorsunuz still tea dısındakılerı yanı papatya rezene ve gece cayını bende 3u de var ve bunlar 3 ay omurlu kendımmı ıcsem acaba dedımde:)
bennebıleyım bepanten surdum canım mantıklı geldı banada yara kesık yanı sonucta ınsallah hemen ıyılesır gordukce uzulcem yoksa
iyi yapmıssın bence de genelde her tür iz kalmasını we yarayı da yumusatıyor işe yarıyor bebege zararı da olmaz..ben de cesaret etsem kesmek ıstıyorum ama ..
ben kımyonlu rezeneyı kızıma ıcırıyorum 50 ml..ama ben mı ıcsem dıye dusunuyorum ..enınde sonunda ona gececek gercı ne fark eder bılemıyorum da nıye gece cayı ıctın sımdı uyuyacaksın bebek sana bakacak:))
Kalkanı ilacı sürdükten sonra gögüsüne koyuyorsun. delikli olan kalkanı kullan. Böylece ilaç çamaşırına bulaşmıyor göğüsünde kalıyor daha cok etki ediyor. Bir de hemşire söylemişti bana kurutma makinasıyla emzirdikten sonra göğüsünü kurut diye. Ben gerçekten cok faydasını gördüm. Umarım sende de işe yarar.
Bitanem Garmastan'i aldim. Az once emzirdim sonrada krem surup fon makinasi tuttum sicak ayarda uzaktan uzaqa.
Goqus pedimide koydum bir sonraki emzirmeye kadar allaha emanetim sanirim :)
Umarim doqru yapmisimdir dönersen sewinirim... Tekrar tsk ederim bu arada.
fitili soranlar paranox dr gunde 4 defa yarim dedi ama 2 tane yetti, sorun yasamadim ben hic, bennebileyim, benimde zaman zaman ayni sorun cikiyor sut degilde mama sikisma yapiyor sindirmeleri daha zor oluyor karinlari agriyor ondan bende 3 saatte bir veriyorum 50 cc veriyodum dr yetmez 90 cc cikar dediginden beri ayni sorunu yasiyorum arayi acmam lazim ama durmuyor bende az az yapiyorum ve sinplax mi ne tam aklimda degil cocuk ayagimda salliyorum bakamadim adina o damlayi soyledi dr o rahatlatiyor, giza, bende uyurken eski sistem yapiyorum ayagimda ellerini battaniyeyle dizimin altina sariyorum gozunede tulbent ortuyorum cok kiziyor ama ninni soyluyorum kisa surede pes edip uyuyor yoksa elleri degince sicradikca uyaniyor etrafa bakmaktan gec uyuyor oyle yontem buldum, hacer1, valla ben cikariyorum ama kanguru daha erken ben sogukkende pusete koyup puset ortusu ve yagmurluguda ustune ortup bir tura cikiyoduk, simdi havalar daha iyi yagmurlugu cikardim tentesini iyice kapati cikiyoruz, basina sapka ayaginada kalin corap patik mutlaka tak en onemlisi zaten battaniyeye sarildigi icin sirti kalin cok hosuna gidiyor full uyuyor gezerken, aa birde arabaniz cift yonluyse bebegi kendinize bakicak sekilde cevirin ibur turlu ruzgar onde direk ona geliyor obur turlu gelmiyor
selam banada dr paranoxsı verdi gerektikçe yarım ver dedi benim oğlum daha 38 günlük ama ben çok zorda kalmadıkça vermiyorum cır cır yapıyor .gaz problemimizi çözemedik hala şimdiden 3 doktor değiştirdim ama hala içime sinen bi dr bulamadım aramaya devam havalar güzel evde vakit geçmiyor haklısınız ne zaman sahile çıkıcaz kızlar ben çok sıkıldım
ben fıtıl atamıyorum yaa cocuga nasıl yapıosunuz gercı cok aglıyordu ondanmı bılmem gerı cıktı hep bıde bu asılardan once fıtılmı versek surupmu acaba???
ay ben de atamam asla napacagız ya bızz...bana dogumdan sonra bır kadın agrı kesıcı fıtıl yaparken cok bagırmıstım o da sen nasıl anne olacaksın güçlü olman sart dıye kızmıstı gıcıkkk..ama haklıymıs sanırım..
Hemen sonra verdim, birde saat 11 gibi aksam atesi cikmadi hicaşı önceside verdinmi canım.aşıdan sobnramı verdin sadece.
aşıdan nekadar sonra verdin.
ateşlenmeye başlayıncamı verdin
kaldirimlarda ozurluler icin yerler var ama bazi dengesizlerki cogunlugu araclarini tam oralara park edince cok zorlaniyorsun o zaman basiyorum kufurukraft'ın canım ben pusetle yalnız çıkamıyorum her yer eşik göçük burda kaldırıma bile inip çıkamamki yüksek zeten... neyse biraz daha durcaz demekki
Puset dedigime bakma bebek arabasi iste, evet tektim 2 defa ciktigimda zorlandim ama simdi usta oldum birlikte alisveris bile yapiyoruz gezerken kizimlanapsak bılmıyorum kı cnaım walla panık oldum gecenın yarısı hıcbırsey yemeyı kabul etmeyıp yedıklerını kusması benı mahvettı sabah şiş gözlerle kalktım hala darmadagınım ..hava aldıracagım ama cesaret edemedm henuz..sizin bebekler de öksürüyor mu benımkı hep öksuruyor ama saglıklı cıkıyor doktora göturunce..ARABAYLA TEK NASIL CIKARTTIN CANIM TEK MIYDIN?
Oksuruk oluyor bigazlari juruyor beninkindede oluyorPUSET DEDIGIN arabaya konulan ana kucakları mı canım onu ben bos bıle tasıyamıyourm kı( öksurukle bazen de bogazında bırsey war gıbı öguruyor yaa... (
HEMŞİRE o da kazıktır ya bız park yatagı 150ye aldık o dönencelerde o fıyatlarda:))) hayırdır eşinle ne oldu???
JUWELINE ben kesmedım tırnak yaw sadece fıkır werdım genelde bapantene yumusatıyor da..
HACER benım bura da yokus we kaldırımda yer yok resmen canım ...o zaman cık kangurunla ama kucakla cocugu tut poposundan:=)))benımkı sızdı gazdan aglaya aglaya...çıkaramycam..
Bana asi icin verdi dr o ilaciselam banada dr paranoxsı verdi gerektikçe yarım ver dedi benim oğlum daha 38 günlük ama ben çok zorda kalmadıkça vermiyorum cır cır yapıyor .gaz problemimizi çözemedik hala şimdiden 3 doktor değiştirdim ama hala içime sinen bi dr bulamadım aramaya devam havalar güzel evde vakit geçmiyor haklısınız ne zaman sahile çıkıcaz kızlar ben çok sıkıldım
ben fıtıl atamıyorum yaa cocuga nasıl yapıosunuz gercı cok aglıyordu ondanmı bılmem gerı cıktı hep bıde bu asılardan once fıtılmı versek surupmu acaba???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?