2012 Şubat Anneleri

bılgı ıcın tsk ben ortadan keserdım kesın yaa atesı cıkmaması ıcın doktr werdı bunu dı mı,ben de alcam saol..hmm kuruyunca bogazı o zaman mı oguruyor...bazen de agzında sulu bısey war gıbı gluk gluk ses cıkıyor ya korkuyorum ...
NIHLE KIZININ DURUM NASIL ATESI WAR MI sen na werdın

ben humana still tea dışında birde kimyonlu rezene olanını içiyorum canım.diğerlerini deemedim.gece çayı olanını.
ben ıkısınıde kullanıyorum.
bilmiyorum ya sakınken atmak daha kolay olur herhalde sen ne dusunuyorsun su 2.ay asılarından once ne vermelı acaba calpol surupmu paranox fıtılmı??
asıya gıtmeden yarım saat once bı cay kasgı ıcır bence.

cnm ben asıya gıtmeden yarım saat 45 dk once calpol verdım. saat 11,30 gıbı ası olduk
saat 5 6 gıbı tekrar verdım hıcbır sorun yasamadım.
tavsıyem benım gbı yapmanız.

cok sukur sorunsuz atlattım.

bugu n kızımla gezdık
yrn da babası ıle carsıya gıtcez atacaz arabasına ohhhhh...
pazarda ananesıne gıtcez galıba..

Merhaba Hacer bizim daha 36. gunumuz.Kötü örnek olucam ama ben valla dayanamadım havalarda güzelleşti diye baya baya gezmeye başladık. Takmıyorum arabada emziriyorum altını da değiştiriyorum :)) Maşallah hasta da olmadı. doktora sağlık ocağına zaten gidiyorlar üstelik orlarda hasta çocuklar da var... Bebek arabasına takılan naylonlardan takıyorum rüzgarı kesiyor mutlu mesut geziyoruz :)

Ne demek, tek işe yarasın da... Ama ben önce göğüsümü kurutup sonra kremi sürüyordum. Bir de herkes farklı ama ben ped koyunca yapışıyordu o da daha cok acı veriyordu kalkan kullanmanı ondan tavsiye ettim. Benim gittigim hastanede bir hemşire var ondan ögrendim bu taktikleri. Rahat bir koltukta emzir tv falanda olmasın dedi. Hakikaten sadece kollu emzirme koltugunda emzirdim bir süre koluma destek olsun rahat edeyim diye. Belki psikolojik bilmiyorum ama :) Bir süre sonra orda emzirirken acımadığnı farkettim artık hiçbir yer fark etmiyor :) Rahata bir an önce kavuşursun umarım, beni de haberdar etmeyi unutma

canım kızının ağrısı var mı çok korkuyorum o aşıdan ben:18:

cnm sadece huysuz oda normal sanırım.
3 ası bırden olunca.

ama atessız atlattık bız.
ama tedbırlerımızı almıstık..

tam 7 7,5 saattır uyumuyor bu kız ve cınnet gecırmek uzereyım

cnm sadece huysuz oda normal sanırım.
3 ası bırden olunca.

ama atessız atlattık bız.
ama tedbırlerımızı almıstık..

tam 7 7,5 saattır uyumuyor bu kız ve cınnet gecırmek uzereyım

canım bizde dün sabah olduk aşıyı ve tam gece 1:30 da uyudu.ama sabaha kadar hiç uyanmadı yavrum ne kadar yorulduysabugün iyiydi ama birazcık daha sabret.allah şifa versin.

Ooo rekor bizde bi gece 20 saat gozumuzu kirpmadik tipim herseyim kaymisti ayakta sallaniyordum, bizdede uykuya dalma sorunu var derin uykuya dalamiyor kisa kisa kestirip kalkiyor, bakiyorum derin uyuyor saniyorsun yerine yatiriyorum bende tam yatiyorum pit kalkiyor hemen

biraz yorup uyutmayıp uyku aralığını açsan belki biraz fazla uyur.uykusuzluk çok zor çünkü.insanın bütün gücünü alıyor.allah yardımcımız olsun.

biraz yorup uyutmayıp uyku aralığını açsan belki biraz fazla uyur.uykusuzluk çok zor çünkü.insanın bütün gücünü alıyor.allah yardımcımız olsun.

Gunaydin bayanlar, sorma suan 40 kg yum zaten zayiftim ben iyice zayifladim, ooo neler denedik 4 saat uyutmadigimi ama uyuyup yarim saat sonra kalkiyor simdi sukur biraz daha iyi, bayanlar mama kullananlar hangi mamayi veriyosunuz suan ben pre aptamil veriyirum az olcude yapsam mama cok sikiyor bebegi gazi cikiyor ama yinede kivraniyor sindirmede cok zorlaniyor sanki, eskiden 90 cc veriyodum su 2 gundur mama araligini 4 saate cikardim memeye agirlik verdim birakicak cunku karni mamayla doyunca meme istemiyor biberondan cekmek kolay geliyor efor sarfetmek istemiyor zor duruyor sutte tam doyurmuyor herhalde gece 90 veriyorumda gunduz 60-70 cc ye cektim ama mama sorun ya

gunaydin guzel bebislerin guzel annneleri:))

saol canim, silverdin aldim surdum. simdi yanik deri soyuldu ayyy iz kalmasin yaa(((

ben bundan sonra tırnaklarını sureklı torpulemeyı dusundum olurmu acaba hem keskın kalmaz hemde kesmek benı cok gerıyor gercekten offffff

ya bende chicco nun tirnak makasi var bebek icin cok basit. normal makas gibi ben hep kendim kesiyorum iki gunde bir hemen uzuyor cunku. size tavsiyem uyurlarken kesin, en sakin anlari cunku:))

ben de garmastan i aldim iyi geldi bana da ama cocugun dudaklari hep yesil yesil oluyordu:)))))

benim de mutfaktaki tv im hep calisirdi simdi orda tv oldugunu bile unuttum valla(( ben de 25 gunlukten beri yalniz bakiyorum korkma zamanla oturuyor duzen. ben yutabilirsem hemen isleri yapiyorum uyumazsa da ev tipi ana kucaginda duruyor zaten cocuk surekli kucaga almiyorum o yuzden aliyorum ana kucagini is yaptigim yere koyuyorum. bi yandan islenirken bi yandan da konusuyorum oglumla mikirdanirsa da agzina emzik susuyor hatta cigu zaman ev isinden sikilip kendisi uyuyor:))) ana kucagi rahatlik ya surekli orda cocuk elim kolum oldu vallla:))

ben aptamil kullaniyorum ama gaz problemi olan bir arkadas aptamilin gazli bebekler icin olani varmis onu kullaniyormus gecmise bakarsan gorursun canim. bence once emzir sonra mama ver neden once mama veriyorsun ki belki sutun yetcek mamaya gerek kalmicak. meme verdikten sonra cocugun acligina gore mama hazirlarsin..

Yok ben onu ayarliyorum hemen mama vermiyorum once meme bakiyorum doymuyor yetmiyor mama oyle, hic duymamistim aptamili biraz arastiriyim netten, benim kizim gunduzde pek durmuyor nedenide derin uykuya dalmamasi, bendede ana kucagi var ama icinde durmuyor bide geceleri cok agladiginda ayagimda salladigimda sakinliyordu alisti ayak istiyor, ne zaman tam yemege otursam yada ise baslasam hissediyor sanki badiyor yaygarayi, kahvaltimi masada yemeyi unuttum ayagimda cocuk tepside kucagimda yiyorum

benim oglum da gunduzleri dalamiyor bi turlu kucagimda uyuyor mesela ama mecbur kalmadigim surece almiyorum, gittikce agirlasiyorlar iyice alismasin diye. emzigini ver bi de ninni ac intenetten aglar aglar susar, yalniz birak biraz.bizimki de ilk basta anakucaginda durmuyodu yavas yavas alistirdim gunde 10 dakikayla basladim sonra arttirdim Ayaga alistirirsan cok zor yaaa

bazen sırf havasızlıktan veya sıcaktanda ağlıyorlar

bence yüzüstü yatırma, yatırcaksanda yanından ayrılma. ben kundağa karşı bi insan olarak denedim ki penye battaniyeyle sarınca rahat uyuyo bebeğim. yoksa zor uyuyodu veya uyuyunca en ufak hareketinde kalkıyodu. ama sabretcen hemen ağladı diye açma bekle, bi süre sonra sarar sarmaz uyku zamanının geldiğini anlayıp kendi bile uyuyabilir :)))

montu varsa giydirip başınada bi penye şapka takıp gezdirebilirsin. ben öle ev ayakkabısı gibi minik bişey giydiriyorum bide
hava direk suratına gelmiyosa bişey olmaz hatta hava alsınki rahat uyusun oksijen görsün ciğerleri

offf yaaa oğlumun tırnagını keserken etını kestım bıraz (( yavrum agladı bıraz uyudu sımdı bısey surmem gerekırmı acaba sadece yıkadım ellerını cok uzgunum(

doktor sana göbek bağı için alkol vermişmiydi. bi fıs ondan sıksan mikrobu önlerdi aslında. geçmişolsun canım

kraft'ın canım ben pusetle yalnız çıkamıyorum her yer eşik göçük burda kaldırıma bile inip çıkamamki yüksek zeten... neyse biraz daha durcaz demekki

e bu kadar engebeliyse yollar sen kanguruylada zor gezersin.

vayyy rock müzikte dinlermiş :))) sert hatun seni

bugu n kızımla gezdık
yrn da babası ıle carsıya gıtcez atacaz arabasına ohhhhh...
pazarda ananesıne gıtcez galıba..
helal sana annesiii gezin gezinnnnnn

canım bol bol gezdirin hep söylüyorum. alışsınlar
annem beni sakınıp kollamış sürekli, biri üflese grip oluyorum rüzgarından. ben gezidiriyorum valla mümkünsede hergün gezidrcem. sadece bebek için değil kendim içinde

kızlar yaa aysebaharın telefonu kimde var bi mesaj atmak falan istiyorum en azından çok meraktayım. kimde varsa versin Allah rızası için.

dün eşim erken geldi işten saçımı boyadım, organik boyayla boyadım emzirdiğim için. kimyasal boyalar kadar tutmasada en azından 1 karış çıkmış dibimi düzeltti biraz :)))

boğazım şişmiş bu sabah farkettim. bebek değil ben hasta olcam galiba :)))

dün sigortaya gittim doğum parası için. evrakları falan götürdük. parayı işe başladıktan 20 gün sonra veriyolarmış. bilginiz olsun çalışıyosanız

birazdan pazara çıkcaz oğlumla, body leri küçüldü hep. bide ben ütü yapamadığım için sıcak suyla yıkıyorum ondanda çekiyolar.

kızlar oğlumun uykusu düzene girmeye başladı. inşallah hepinizinkide tez zamanda düzelsin. gece 12de ışığı kapatıyoruz ses çıkarmıyoruz. paketleyip emzikle uyutuyorum. gece 2 de 4 te ve 7 de kalkıyor. yani şöyle diyim 3 kez kalkıyor ama tam saatinde değil tabi üç aşşa beş yukarı.
Allaha binlerce şükür
sabah 7 de paketi açıp altını temizliyorum. ondan sonra biraz sohbet muhabbet. sonra yine paket. şuan hala uyuyo mesela. şimdi giyincem ve dışarı çıkarcam.
zaten dışardada temiz hava ve sallantı dan dolayı eve gelince pamuk gibi oluyo. akşam eşim gelince uyanmış oluyo. gece 12 ye kadar ağlama zorlama kolik sancıları falan derken gün bitiyo zaten

VİVAcıgım ewet rock dınlıyorum kızımı da hamılelık boyunca rock muzıkle yogurdum hatta ılk tohum oldugunda duman konserınde ıcıyordum maalesef...:)))
BERFINBILGEN neden ayaga alıstırdın cocugunu oolan sana olacak walla (hemen kurtul bundan
ben de gezdırcem artık yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…