- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.341
bilmiyorum ya sakınken atmak daha kolay olur herhalde sen ne dusunuyorsun su 2.ay asılarından once ne vermelı acaba calpol surupmu paranox fıtılmı??
Puset dedigime bakma bebek arabasi iste, evet tektim 2 defa ciktigimda zorlandim ama simdi usta oldum birlikte alisveris bile yapiyoruz gezerken kizimla
Oksuruk oluyor bigazlari juruyor beninkindede oluyor
Valla bende ilk denedim annem tarif etti tlf da, yarim diyorya ortadan bolmeyin kalin geliyor bicakla enine yarim yapip atin sonrada iki yandan bir kac saniye tutunki cikmasin o icerde eriyor zaten ben boyle yaptim
ben ıkısınıde kullanıyorum.ben humana still tea dışında birde kimyonlu rezene olanını içiyorum canım.diğerlerini deemedim.gece çayı olanını.
asıya gıtmeden yarım saat once bı cay kasgı ıcır bence.bilmiyorum ya sakınken atmak daha kolay olur herhalde sen ne dusunuyorsun su 2.ay asılarından once ne vermelı acaba calpol surupmu paranox fıtılmı??
bılgı ıcın tsk ben ortadan keserdım kesın yaa atesı cıkmaması ıcın doktr werdı bunu dı mı,ben de alcam saol..hmm kuruyunca bogazı o zaman mı oguruyor...bazen de agzında sulu bısey war gıbı gluk gluk ses cıkıyor ya korkuyorum ...
NIHLE KIZININ DURUM NASIL ATESI WAR MI sen na werdın
bugu n kızımla gezdık
yrn da babası ıle carsıya gıtcez atacaz arabasına ohhhhh...
pazarda ananesıne gıtcez galıba..
sen habgı marka kalkan kullanıyorsun,kac dk gögsünde tutuyorsun??
slm anneler... bende çok sıkıldım ama dışarı çıkınca üşürmü diye korkuyorum, hava güneşli ama ara sıra esiyor, ağzından burnundan aldığı hava hasta edermi sizce kanguruya koyup şapka taksam yetermiki?
Bitanem Garmastan'i aldim. Az once emzirdim sonrada krem surup fon makinasi tuttum sicak ayarda uzaktan uzaqa.
Goqus pedimide koydum bir sonraki emzirmeye kadar allaha emanetim sanirim :)
Umarim doqru yapmisimdir dönersen sewinirim... Tekrar tsk ederim bu arada.
canım kızının ağrısı var mı çok korkuyorum o aşıdan ben:18:
cnm sadece huysuz oda normal sanırım.
3 ası bırden olunca.
ama atessız atlattık bız.
ama tedbırlerımızı almıstık..
tam 7 7,5 saattır uyumuyor bu kız ve cınnet gecırmek uzereyım
Ooo rekor bizde bi gece 20 saat gozumuzu kirpmadik tipim herseyim kaymisti ayakta sallaniyordum, bizdede uykuya dalma sorunu var derin uykuya dalamiyor kisa kisa kestirip kalkiyor, bakiyorum derin uyuyor saniyorsun yerine yatiriyorum bende tam yatiyorum pit kalkiyor hemen
biraz yorup uyutmayıp uyku aralığını açsan belki biraz fazla uyur.uykusuzluk çok zor çünkü.insanın bütün gücünü alıyor.allah yardımcımız olsun.
canım bu konuda uzman sayılırım sakar oldugum we heryerımı yaktıgım ıcın..önce suya tutacaksın soguk su bolca akacak yanıgına..sonra buzla bastıracaksın bır sure..en son da her tur yanıgın süper cozumu SİLVERDIN yanık kremı yoksa da bepanten sürebılırsın..gecmıs olsun
ben bundan sonra tırnaklarını sureklı torpulemeyı dusundum olurmu acaba hem keskın kalmaz hemde kesmek benı cok gerıyor gercekten offffff
Bitanem Garmastan'i aldim. Az once emzirdim sonrada krem surup fon makinasi tuttum sicak ayarda uzaktan uzaqa.
Goqus pedimide koydum bir sonraki emzirmeye kadar allaha emanetim sanirim :)
Umarim doqru yapmisimdir dönersen sewinirim... Tekrar tsk ederim bu arada.
offfff mutfakta yemek falan yaparken yüksek sesle rock müzik dinlemeyi o kadar özledım ki kızlarrrrrrrrrrrrr......bu arada artık ben de tekım annem 2 haftalıgına sehır dısına cıkmak durumunda kaldı ..anaam ne zor tek cocuk bakmak kızlar 3-4 saat yıne dun gecekı gıbı aglayıp bagırıp durdu ...yorulunca uyudu anca ..ben bıttım o bıtmedı yanı..siz neler yapıyorsunuz tekken cocukla ..iş yapabılıyor musunuz???ben bı kapıyı kapasam weya sıfonu ceksem bagırmaya basladı dıye bırsey yapamamdım ...dus almak ıstıyordum cıkmak ıstıyordum hıcbırsey yapamadımmmmmmm.......
Gunaydin bayanlar, sorma suan 40 kg yum zaten zayiftim ben iyice zayifladim, ooo neler denedik 4 saat uyutmadigimi ama uyuyup yarim saat sonra kalkiyor simdi sukur biraz daha iyi, bayanlar mama kullananlar hangi mamayi veriyosunuz suan ben pre aptamil veriyirum az olcude yapsam mama cok sikiyor bebegi gazi cikiyor ama yinede kivraniyor sindirmede cok zorlaniyor sanki, eskiden 90 cc veriyodum su 2 gundur mama araligini 4 saate cikardim memeye agirlik verdim birakicak cunku karni mamayla doyunca meme istemiyor biberondan cekmek kolay geliyor efor sarfetmek istemiyor zor duruyor sutte tam doyurmuyor herhalde gece 90 veriyorumda gunduz 60-70 cc ye cektim ama mama sorun ya
biraz yorup uyutmayıp uyku aralığını açsan belki biraz fazla uyur.uykusuzluk çok zor çünkü.insanın bütün gücünü alıyor.allah yardımcımız olsun.
Yok ben onu ayarliyorum hemen mama vermiyorum once meme bakiyorum doymuyor yetmiyor mama oyle, hic duymamistim aptamili biraz arastiriyim netten, benim kizim gunduzde pek durmuyor nedenide derin uykuya dalmamasi, bendede ana kucagi var ama icinde durmuyor bide geceleri cok agladiginda ayagimda salladigimda sakinliyordu alisti ayak istiyor, ne zaman tam yemege otursam yada ise baslasam hissediyor sanki badiyor yaygarayi, kahvaltimi masada yemeyi unuttum ayagimda cocuk tepside kucagimda yiyorum
benim oğlum dün çok huzursuzdu
hep ağladı gazı yoktu
yenide emmişti
hava güzel diye balkona çıkardık hava aldı biraz inan hiç bu kadar huzurlu görmemiştim
uyumadığı halde yattığı yerde uslu uslu durdu
hiç olmadı odasını havalandırsan canım
kızlar benım öğrenmek istediğim bişey var.bebeklerın yüzüstü yatırılmasına türk doktorlar karşı.benım bebeğimin uykusu en fazla 30 dk yan yatırıyorum ellerı kendısıne çarptıkça uyanıyo o kadar çok uğraşıyorumkı butun gunun onun başında geçiyo karnımı doyurmaya fırsat bulamıyorum.ama yuzüstü yatırdığımda abartısız 3 satten fazla uyuyo ve çok rahat edıyo.ama doktorlar tavsıye etmediği içinde korkuyorum.sizler napıyosunuz bana bılgı verebılırmısınız rica etsem.
montu varsa giydirip başınada bi penye şapka takıp gezdirebilirsin. ben öle ev ayakkabısı gibi minik bişey giydiriyorum bideslm anneler... bende çok sıkıldım ama dışarı çıkınca üşürmü diye korkuyorum, hava güneşli ama ara sıra esiyor, ağzından burnundan aldığı hava hasta edermi sizce kanguruya koyup şapka taksam yetermiki?
offf yaaa oğlumun tırnagını keserken etını kestım bıraz(( yavrum agladı bıraz uyudu sımdı bısey surmem gerekırmı acaba sadece yıkadım ellerını cok uzgunum (
kraft'ın canım ben pusetle yalnız çıkamıyorum her yer eşik göçük burda kaldırıma bile inip çıkamamki yüksek zeten... neyse biraz daha durcaz demekki
vayyy rock müzikte dinlermiş :))) sert hatun seniofffff mutfakta yemek falan yaparken yüksek sesle rock müzik dinlemeyi o kadar özledım ki kızlarrrrrrrrrrrrr......bu arada artık ben de tekım annem 2 haftalıgına sehır dısına cıkmak durumunda kaldı ..anaam ne zor tek cocuk bakmak kızlar 3-4 saat yıne dun gecekı gıbı aglayıp bagırıp durdu ...yorulunca uyudu anca ..ben bıttım o bıtmedı yanı..siz neler yapıyorsunuz tekken cocukla ..iş yapabılıyor musunuz???ben bı kapıyı kapasam weya sıfonu ceksem bagırmaya basladı dıye bırsey yapamamdım ...dus almak ıstıyordum cıkmak ıstıyordum hıcbırsey yapamadımmmmmmm.......
helal sana annesiii gezin gezinnnnnnbugu n kızımla gezdık
yrn da babası ıle carsıya gıtcez atacaz arabasına ohhhhh...
pazarda ananesıne gıtcez galıba..
canım bol bol gezdirin hep söylüyorum. alışsınlarMerhaba Hacer bizim daha 36. gunumuz.Kötü örnek olucam ama ben valla dayanamadım havalarda güzelleşti diye baya baya gezmeye başladık. Takmıyorum arabada emziriyorum altını da değiştiriyorum :)) Maşallah hasta da olmadı. doktora sağlık ocağına zaten gidiyorlar üstelik orlarda hasta çocuklar da var... Bebek arabasına takılan naylonlardan takıyorum rüzgarı kesiyor mutlu mesut geziyoruz :)
gunaydin guzel bebislerin guzel annneleri:))
saol canim, silverdin aldim surdum. simdi yanik deri soyuldu ayyy iz kalmasin yaa(((
benim de mutfaktaki tv im hep calisirdi simdi orda tv oldugunu bile unuttum valla(( ben de 25 gunlukten beri yalniz bakiyorum korkma zamanla oturuyor duzen. ben yutabilirsem hemen isleri yapiyorum uyumazsa da ev tipi ana kucaginda duruyor zaten cocuk surekli kucaga almiyorum o yuzden aliyorum ana kucagini is yaptigim yere koyuyorum. bi yandan islenirken bi yandan da konusuyorum oglumla mikirdanirsa da agzina emzik susuyor hatta cigu zaman ev isinden sikilip kendisi uyuyor:))) ana kucagi rahatlik ya surekli orda cocuk elim kolum oldu vallla:))QUOTE]
yok korkma sılverdınle ız kalmaz...ew tıpı ana kucakları 3 -4 ay kullanılmıyor mu sadece?Ne kadara aldın ne farkı war canım dıger ana kucagından..aslına bana da onu yanımda ew ıcınde tasıyacagım bırsey lazım ama o ana kucaklarına bakmıstık 9kg ya kadar kullanılıyordu dı mı?dun wc ye gitmeme bıle fırsat wermedı cıgırtkan kızım yaw...nere gıtsem baktı arkamdan melül melül hiiççç kımıldayamadım kıyamadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?