- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.361
slm kızlar,kimsecikler yok yine herkesler geziyormu bu tatil gününde,biz hapsolduk eve hala çok sıcak değil burası bnde çıkamıyorum dışarıya bebeği bırakıp hemen ağlıycak die korkuyorum ama patladımda evde((((((
buarada dün bizim kırkımız çıktıdün bnde banyo yapıp temizleneyim artık diyodum ki adet oldum azar azar geliyor...bnm gibi bukadar çabuk adet olanınız var mı?
slm kızlar,kimsecikler yok yine herkesler geziyormu bu tatil gününde,biz hapsolduk eve hala çok sıcak değil burası bnde çıkamıyorum dışarıya bebeği bırakıp hemen ağlıycak die korkuyorum ama patladımda evde((((((
buarada dün bizim kırkımız çıktıdün bnde banyo yapıp temizleneyim artık diyodum ki adet oldum azar azar geliyor...bnm gibi bukadar çabuk adet olanınız var mı?
canım bende 2 ay oldu hala olmadım
bunun normali yok,bünyeye göre degişiyormuş
6ay olmayan bile varmış
bencede 6 ay olmazsamda olurbıkac ay olmasada olur zaten bıde onla ugrasacak durumda degılım((
selam kızlar nasılsınız?
biz ilk uzun yolumuzu yaptık çok mutluyuz
arabada cök cök emdi valla nerdeyiz diye düşünmedi
yol yormadı sanırım hala uyumadı çünkü
evden uzaklaşmak süper geldi kızlar
sanki ankarada güneş başka yerden doğuyomuşta ben bekarken kıymetini bilememişim
huzur gibisi yok
selam kızlar nasılsınız?
sanki ankarada güneş başka yerden doğuyomuşta ben bekarken kıymetini bilememişim
huzur gibisi yok
benim oglum da gunduzleri dalamiyor bi turlu kucagimda uyuyor mesela ama mecbur kalmadigim surece almiyorum, gittikce agirlasiyorlar iyice alismasin diye. emzigini ver bi de ninni ac intenetten aglar aglar susar, yalniz birak biraz.bizimki de ilk basta anakucaginda durmuyodu yavas yavas alistirdim gunde 10 dakikayla basladim sonra arttirdim Ayaga alistirirsan cok zor yaaa
selam kızlarrr nasılsınızzz
Buklem gıtmıssın canım ıyı olmanıza yolclugn ıyı gecmeısne sevındımm:)
herkescıkelr ıymı bızmde dun 40 mız cıktı cok sukurr ama hıc bısey degısmeıd yaaa ne uyku sorunu ne benım meme sorunum ben nepıcagımı sasırdım artık burda gıtmedgım doktor kalmadı ben ne kdar cekıcem bu acıyı bılemeıdm bugun daha hıc emzıremdım cocougu sızlıyorlarr azcık dınse acısı emzırıcem ama yok öluyorum sızlamasından
herkescıkelr ıymı bızmde dun 40 mız cıktı cok sukurr ama hıc bısey degısmeıd yaaa ne uyku sorunu ne benım meme sorunum ben nepıcagımı sasırdım artık burda gıtmedgım doktor kalmadı ben ne kdar cekıcem bu acıyı bılemeıdm bugun daha hıc emzıremdım cocougu sızlıyorlarr azcık dınse acısı emzırıcem ama yok öluyorum sızlamasından
Tatile cıkmak istıyorummmmmmm...
bgün ben de aynı şeyi düşündüm ama bebekle tatil nasıl olur ki? internetten bebekle tatil için uygun yerler aradım yaz için. deinlemesine düşününce çok da aklıma yatmadı. otele gitsen klimaydı sıcaktı derken bişey anlamıycaz. neyse yaz gelsin hele bir raraht rahat dışarı çıkmaya bile razıyım. kuaföre bile gidemedim daha.
selam kızlar nasılsınız?
huzur gibisi yok
bencede 6 ay olmazsamda olur
ne güzel yolculukta yaptı bebiş
ana-baba gibisi yok valla, keyfini sür canım
bende 2gündür çok hastayım,kızımda huzursuzdu gece hiç uyutmadı
şimi kucagımda vıyaklıyo hala offf
oğlun babaya çok benziyor
:)))
napcaz ...mesela kocamla sırayla denıze gırecegız dewamlı bebek semsıyenın altında olacak..
sonra hep koruyucusunu sürecegız..
hanı bebeklerı bacaklarından gecen kulot gıbı gıydırılen simitler war ya onu takacagız ...
hem denız suyu cıldınde olusan sıvılce tarzı seyler ıcın de cok ıyı olurmus
ya da en kötu ıhtımal cocuklu arkadaslarınla gıtcen aksamları sırayla cocuk bakcaksınız
olmaz mı yaa olur bence ..suyu sewsın ıstıyorum bebegım korkmasın denızden..
herkese günaydın...yine hiç uyuyamadım sıpa oğlum 15-20dk bir uyandı uyudu o uykuyu aldı ama ben iyice zonbilere döndüm... şeytan diyor al çocuğu annene git, öyle bunaldım anlatamam gece gündüz yalnızım sanki çocuğu babamın evinden getirdim eşim sağolsun normal hayatına devam ediyor, bende durmuyor diye çocuğa bakmak birtarafa sevmiyor bile doğru düzgün resmen ölmek istiyorum şu çocuğa acımasam hiç yaşamak isteği yok içimde sırf onun için dayanıyorum...neyse pazar pazar içinizi karartmayım sizler iyimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?