2012 Şubat Anneleri

slm kızlar,kimsecikler yok yine herkesler geziyormu bu tatil gününde,biz hapsolduk eve hala çok sıcak değil burası bnde çıkamıyorum dışarıya bebeği bırakıp hemen ağlıycak die korkuyorum ama patladımda evde((((((
buarada dün bizim kırkımız çıktı dün bnde banyo yapıp temizleneyim artık diyodum ki adet oldum azar azar geliyor...bnm gibi bukadar çabuk adet olanınız var mı?

bızım 2 ay doldu ben olmadım hala. Normalı nedır bılmıyorum maalesef

canım bende 2 ay oldu hala olmadım
bunun normali yok,bünyeye göre degişiyormuş
6ay olmayan bile varmış

selam kızlar nasılsınız?
biz ilk uzun yolumuzu yaptık çok mutluyuz
arabada cök cök emdi valla nerdeyiz diye düşünmedi
yol yormadı sanırım hala uyumadı çünkü
evden uzaklaşmak süper geldi kızlar
sanki ankarada güneş başka yerden doğuyomuşta ben bekarken kıymetini bilememişim
huzur gibisi yok

Bizde bebek arabasiyla az once gezdik geldik, simdi uyutmaya cisiyorum ayagimda ama niyeti yok gezerken uyudu ya, bende hastalanmadim, sut koruyor derlermis emzirdigin surece olmayabilirmis....

bıkac ay olmasada olur zaten bıde onla ugrasacak durumda degılım((
bencede 6 ay olmazsamda olur

ne güzel yolculukta yaptı bebiş
ana-baba gibisi yok valla, keyfini sür canım
bende 2gündür çok hastayım,kızımda huzursuzdu gece hiç uyutmadı
şimi kucagımda vıyaklıyo hala offf

hep mutlu olun inşallah :)))

oğlun babaya çok benziyor
:)))

selam kızlarrr nasılsınızzz

Buklem gıtmıssın canım ıyı olmanıza yolclugn ıyı gecmeısne sevındımm:)

herkescıkelr ıymı bızmde dun 40 mız cıktı cok sukurr ama hıc bısey degısmeıd yaaa ne uyku sorunu ne benım meme sorunum ben nepıcagımı sasırdım artık burda gıtmedgım doktor kalmadı ben ne kdar cekıcem bu acıyı bılemeıdm bugun daha hıc emzıremdım cocougu sızlıyorlarr azcık dınse acısı emzırıcem ama yok öluyorum sızlamasından

naaptın peki sağıpmı verdin ??

Anaaaaa buda bendennnnn
Bbyemmmm bende emziremiorum bacim
meme aqzinin icindeyken bi sizlio ben ziril ziril aqliorum yoksa biraksan yavrucaqim saatlerce emecek sutum desen masallah cok iyi ama bendemi bi eksiklik var allahin imtihanimidir nedir anlamadim anam anlamadim..
Harbiden emzirbiliomusum qibide kremler aldim surup ped koyuyorum emzireyim diyince bi baslio aliorum mecbur yawrumun aqzindan
Mamami veriosun sen canim ne kullaniosun kac qunluksunuz kac kilo bebisin?

Tatile cıkmak istıyorummmmmmm...

bgün ben de aynı şeyi düşündüm ama bebekle tatil nasıl olur ki? internetten bebekle tatil için uygun yerler aradım yaz için. deinlemesine düşününce çok da aklıma yatmadı. otele gitsen klimaydı sıcaktı derken bişey anlamıycaz. neyse yaz gelsin hele bir raraht rahat dışarı çıkmaya bile razıyım. kuaföre bile gidemedim daha.

napcaz ...mesela kocamla sırayla denıze gırecegız dewamlı bebek semsıyenın altında olacak..
sonra hep koruyucusunu sürecegız..
hanı bebeklerı bacaklarından gecen kulot gıbı gıydırılen simitler war ya onu takacagız ...
hem denız suyu cıldınde olusan sıvılce tarzı seyler ıcın de cok ıyı olurmus
ya da en kötu ıhtımal cocuklu arkadaslarınla gıtcen aksamları sırayla cocuk bakcaksınız
olmaz mı yaa olur bence ..suyu sewsın ıstıyorum bebegım korkmasın denızden..

ben de 40.gun aksam bır baktım halam gelmıs:))) (öyle derler ya:)))

sen ne cesaretle bır erkek ıcın sehır degıstırdın kızz ,hayatta gıtmezdım beennn....Huzur bulduysan ne mutlu sana ..bebeıslerın maasallahı war her ortama ayak uyduruyorlar yaw:))

gecmıs olsun neyın war ?hastayken daha da zor olmalı bebekle olmak..

BERFINBILGEN 40 kılo musssuuunnnn boyun kac nasıl yaniii...??
ADESE nasılsın bebegın nasıl ??

oğlun babaya çok benziyor
:)))

bana da benziyor yaa:))) seninkini de babaya benzettim ben:)

canim valla ilk bikac hafta ben de aglaya aglaya emzirdim. ne kadar acisa da emzirmeni tavsiye ederim yoksa sutun gider. gorceksin emzirdikce duzelcek. sagmak daha cok tahris ediyor bizzat denedim...

valla benim gecen sene arkadaslarim gitti. bizim gibi ocakta dogan bebisleri vardi ve cok guzel gecti dediler. cunku cocuk yorulup uyuyormus misil misil. hayatimizda hic bu kadar eglenmemistik dediler. biz de gidices ohhhh mis gibi:))

herkese günaydın...yine hiç uyuyamadım sıpa oğlum 15-20dk bir uyandı uyudu o uykuyu aldı ama ben iyice zonbilere döndüm... şeytan diyor al çocuğu annene git, öyle bunaldım anlatamam gece gündüz yalnızım sanki çocuğu babamın evinden getirdim eşim sağolsun normal hayatına devam ediyor, bende durmuyor diye çocuğa bakmak birtarafa sevmiyor bile doğru düzgün resmen ölmek istiyorum şu çocuğa acımasam hiç yaşamak isteği yok içimde sırf onun için dayanıyorum...neyse pazar pazar içinizi karartmayım sizler iyimisiniz?

(((( aynı durumdayım...eşim sadece işten gelince sevmek için kucağına alıyor bebeği,birde mamasını arada o yediriyor,eğer işim varsa bi zahmet sen yedir diyorum.((eşim hafta arası işe gidiyorum,erken kalkıyorum,uykumu alıyım diyor,cumartesi akşamlarıda bi pazarım var zaten diye giidip odasına yatıyor,bide onu erken kaldırmayacakmışım pazar pzar öyle diyor bana.sinir olmaya başladım valla.sesimizi çıkarmıyoruz diye.alıcam çocuğu annemlere gidicem görücek ozaman.
dün akşam çocuğu besledim,uyuttum,hemen arkasından yemek ütü,bu sabahta sil süpür toz al,ölüyoruuummmm..şu an baba oğul uyuyorlar..

kızlar günaydın.benden size abla tavsiyesi,evinize gelen misafirler yanında eşinizde evdeyken onun yanında şu tarz cümleler kurun''sağolsun babası benden daha ilgili,bebeğe benden daha iyi bakıyor,bebeğim ondayken daha sakin,onu daha iyi uyutuyor,ben uyutuyorum 10 dk uyanıyor babası uyutuyor 3 saat uyuyor,eşeksıpası bütün gün ben ilgileniyorum bana 1 kere gülmedi babasına gülücükler satıyor.''ilk başta saçma ve komik oluyor ama emin olun daha sonra buna onlarda inanıyorlar.ve öyle davranıyorlar.

bunu bize bi eğitimde sınıf yönetimi, için anlatmışlardı.ben ev yönetimine uyarladım ve hakikaten işe yarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…