- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.421
son ıkı gun o kadar gezdımkı ayaklarımın altı acıyo
Yok canım veremedım sagamıyorumkı kenarlarıda yara kanıyor ucları desen catlak ıcınde yok veremedım denedım ama
ah ferayım aynen canım aynı seylerı yasıyoruz bgun 42 guluk oldum gecıcegıen dahda kudurdu napıcagımı bıelmıyorum hep verdım bıkmadan acımı ıcımde yasa yasaya verdım ama daha kotu oldularrr ne kullnıcagımı sasırdım bıtmıcek benım bu derdım anladımm her mama verdgımde aglıyorum MEME VEREN ANNELER SÜTÜNÜZ BOL OLSUN YARASIN YAVRULARA O KDAR SANSLINIZKI BEN GUNDE 1 KERE VEREBILDGIMDE DUNYALAR BENIM OLUYOR DUSUNUN IMRENIYORUM SIZLERE :)ama ben ıstemedım böle olmasnı
elbise fırçası yokta bende fön için fırçalar var onlada olur sanırımbebeğimde vardı
hemşirenin tavsiyesiyle bebe yağı sürüp yumuşak kıllı bir elbise fırçasıyla taradık
10 dakka sonra hiçbişeyi kalmadı :)))
canım sende hepsini yaşamışsın,geçmiş olsun,bizde konak yeni başlıyor ilerlemeden çaresine bakayım dedim,dün zeytinyagı denedim,hergün yıkayamıyorum buralar çok soguk,yarın tekrar yıkarımBir bebekte olan ve fazlasi ne varsa yasadik,gozu iltihap oldu sonra capak oldu dr netira diye antibiyotik damla verdi, sonra yuzu kulaklarina kadar komple konak oldu cilk yara oldu yuzu sisti cocugun tipi degisti onun icinde zeytin yagi ve advantan diye bir krem verdi, gaz ve karin agrisi icin sap simplex damla verdi hepsindende memnun kaldim, suan kafamizdaki konakla ugrasiyoruz onun icinde zeytinyagi ile yumusatiyorum aksam banyo yaptirip chicconun konak taragi var onunla temizliyorum daha hala var eciremedik daha tam oda 3 gun asi icin banyo yapamadi ara verdik ondan
dün bizde çok gezdik meğer asosyallik insanı hantalda yapıyomuş hemen şişiverdi ayaklarımama inatla gezdim
buklee-nihlee bakıyorumda hiç durmuyosunuz artık, bebekleri hasta etmeyi aman deyim,
biz daha çıkamıyoruz güneşte olsa buz gibi hava
canım daha geçmedi mi inanamıyorum artık.. süt durumun ne alemde peki emziremediğin için azalma oluyo mu? bide operasyondan bahsetmiştin noldu o iş?
kızlar günaydın.benden size abla tavsiyesi,evinize gelen misafirler yanında eşinizde evdeyken onun yanında şu tarz cümleler kurun''sağolsun babası benden daha ilgili,bebeğe benden daha iyi bakıyor,bebeğim ondayken daha sakin,onu daha iyi uyutuyor,ben uyutuyorum 10 dk uyanıyor babası uyutuyor 3 saat uyuyor,eşeksıpası bütün gün ben ilgileniyorum bana 1 kere gülmedi babasına gülücükler satıyor.''ilk başta saçma ve komik oluyor ama emin olun daha sonra buna onlarda inanıyorlar.ve öyle davranıyorlar.
bunu bize bi eğitimde sınıf yönetimi, için anlatmışlardı.ben ev yönetimine uyarladım ve hakikaten işe yarıyor.
elbise fırçası yokta bende fön için fırçalar var onlada olur sanırım
canım sende hepsini yaşamışsın,geçmiş olsun,bizde konak yeni başlıyor ilerlemeden çaresine bakayım dedim,dün zeytinyagı denedim,hergün yıkayamıyorum buralar çok soguk,yarın tekrar yıkarım
annenin babanın yanında dahada rahatlamışsındır sen,kociş özlememiş mi senimeğer epey bunalmışım enicecim evde .. dünde babam bebek arabası almış ohhhhhh fırsat bu fırsat eve girmiyoruz
Kiz ankarali buklee ohh gez ne guzell bizde hafta sonu gezdik avm carsi ne varsa gezdik kiyafet aldim hicbir sey olmuyo ustume resmen karnimda bir tane daha varmis gibi herkes diyo birini unutmuslar:)
Kizlar bide mama verenlerinin cilesi ne zor yavv madoya gittik adam sparis soruyo dedim biberonun iki yazan kismina kadar ilik su istiyorum gulduk baya:)
Kiz ankarali buklee ohh gez ne guzell bizde hafta sonu gezdik avm carsi ne varsa gezdik kiyafet aldim hicbir sey olmuyo ustume resmen karnimda bir tane daha varmis gibi herkes diyo birini unutmuslar:)
Kizlar bide mama verenlerinin cilesi ne zor yavv madoya gittik adam sparis soruyo dedim biberonun iki yazan kismina kadar ilik su istiyorum gulduk baya:)
kızlarrr kızım bgn cok huysuzlandı bır ıkınıyor bır aglıyor bır kusuyor..napcagımı sasırdım hatta mememı bıle almadı oksuruyordu acaba burnu mu tıkandı dıye de dusunuyorum 2 dk da bır memeı de ıttı ben de mama werdım ..ama salondan cıkartmadı benı bı turlü..ben de onu naptım ..aldım anakucagına koydum dısarda kullandıgımız.ustunu sardım emzıgını dayadım ..salondakı tvda son ses muzıgı actım ve mutfaga getırdım su anda yemek tarıflerı werıyorum ona we muzık son ses oldugu halde uuyumak uzere...tavsıye ederım yanınızdan ayrılmıyorsa we uyumuyorsa bu cok mantıklı ç...napıyım ew tıpı ana kucagı da alamadık bı turlu ...dans bıle ettım bön bön bakıyor:))((şimdi dıkkatlıce anlattıgım yemek tarıfını dınlıyor:))))
kızlar benim bu kilolar konusunda moralim bayağı bozulmaya başladı. normal kilom 58-59, hadi 60 diyelim. ve ben doğumun üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala 72 kiloyum. evde kürek aleti, bisiklet falan var ama onları yapacak vakit yok ki. oğlum hiç durmuyor. gündüz uyuduğu zaman 15-20 dk. da bir uyanıyor. ayağımda sallıyorum tekrar uyuyor. ve bu böyle tekrarlıyor. ayakta sallama diyor eşim ama başka türlü de uyumuyor.
eğer istikrarlı bir şekilde kilo vereniniz varsa, bana da yardımcı olsunyani hızlı bir şekilde kilo vermek değil de, yavaş yavaş olsun ama vereyim şu kiloları artık. malum yaz geliyor. ve aynen benim de hiçbir kıyafetim olmuyor.
kızlar benim bu kilolar konusunda moralim bayağı bozulmaya başladı. normal kilom 58-59, hadi 60 diyelim. ve ben doğumun üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala 72 kiloyum. evde kürek aleti, bisiklet falan var ama onları yapacak vakit yok ki. oğlum hiç durmuyor. gündüz uyuduğu zaman 15-20 dk. da bir uyanıyor. ayağımda sallıyorum tekrar uyuyor. ve bu böyle tekrarlıyor. ayakta sallama diyor eşim ama başka türlü de uyumuyor.
eğer istikrarlı bir şekilde kilo vereniniz varsa, bana da yardımcı olsunyani hızlı bir şekilde kilo vermek değil de, yavaş yavaş olsun ama vereyim şu kiloları artık. malum yaz geliyor. ve aynen benim de hiçbir kıyafetim olmuyor.
valla bende 73te takıldım kaldım
82 kilo doğum yapmıştım
ve göğüslerimde göbeğimde sarktı.
kilonun dışında bide o sorunum var
((
valla bende 73te takıldım kaldım
82 kilo doğum yapmıştım
ve göğüslerimde göbeğimde sarktı.
kilonun dışında bide o sorunum var
((
aynıyız kızzz ben de 55tım 70te kaldımmmm...napcam bılmıyourmmmm((8
kızlar Allah razı olsun bi kiloları kalan benim sanıyodumtek değilmişim veremedim gitti demek ki herkesin derdi aynıymış
bende 55 tim.doğuma 77 ile girdim.şuan 67 yim..12 klio fazlam vaarrr..veremiyorummmm...bide 3.5 aylık göbek..hiç birşeyim olmuyor,kotlarım ı giyemiyorum.eşofmanla gezmekten bıktımm..
kızlar beraber kilo verelim böyle olmıcak,benimde heryerim sarktı,memeyi unutup dışarıda geziyorum artık,herkesin derdi kalan kilolor deminapcaz gerçekten kiloları benim çok az kaldı ama 64 hamile kalmıştım 77 doğuma girdim şuan 65 im yinede çok bozuldum göbek falan kaldı.korse kullanan var mı yada faydasını gören..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?