2012 Şubat Anneleri

son ıkı gun o kadar gezdımkı ayaklarımın altı acıyo

dün bizde çok gezdik meğer asosyallik insanı hantalda yapıyomuş hemen şişiverdi ayaklarım ama inatla gezdim

Yok canım veremedım sagamıyorumkı kenarlarıda yara kanıyor ucları desen catlak ıcınde yok veremedım denedım ama

canım daha geçmedi mi inanamıyorum artık.. süt durumun ne alemde peki emziremediğin için azalma oluyo mu? bide operasyondan bahsetmiştin noldu o iş?

bebeğimde vardı
hemşirenin tavsiyesiyle bebe yağı sürüp yumuşak kıllı bir elbise fırçasıyla taradık
10 dakka sonra hiçbişeyi kalmadı :)))
elbise fırçası yokta bende fön için fırçalar var onlada olur sanırım
canım sende hepsini yaşamışsın,geçmiş olsun,bizde konak yeni başlıyor ilerlemeden çaresine bakayım dedim,dün zeytinyagı denedim,hergün yıkayamıyorum buralar çok soguk,yarın tekrar yıkarım

her erkek için geçerli mi bu? bende denemek istiyorum

meğer epey bunalmışım enicecim evde .. dünde babam bebek arabası almış ohhhhhh fırsat bu fırsat eve girmiyoruz

Kiz ankarali buklee ohh gez ne guzell bizde hafta sonu gezdik avm carsi ne varsa gezdik kiyafet aldim hicbir sey olmuyo ustume resmen karnimda bir tane daha varmis gibi herkes diyo birini unutmuslar:)

Kizlar bide mama verenlerinin cilesi ne zor yavv madoya gittik adam sparis soruyo dedim biberonun iki yazan kismina kadar ilik su istiyorum gulduk baya:)

kızlarrr kızım bgn cok huysuzlandı bır ıkınıyor bır aglıyor bır kusuyor..napcagımı sasırdım hatta mememı bıle almadı oksuruyordu acaba burnu mu tıkandı dıye de dusunuyorum 2 dk da bır memeı de ıttı ben de mama werdım ..ama salondan cıkartmadı benı bı turlü..ben de onu naptım ..aldım anakucagına koydum dısarda kullandıgımız.ustunu sardım emzıgını dayadım ..salondakı tvda son ses muzıgı actım ve mutfaga getırdım su anda yemek tarıflerı werıyorum ona we muzık son ses oldugu halde uuyumak uzere...tavsıye ederım yanınızdan ayrılmıyorsa we uyumuyorsa bu cok mantıklı ç...napıyım ew tıpı ana kucagı da alamadık bı turlu ...dans bıle ettım bön bön bakıyor:))((şimdi dıkkatlıce anlattıgım yemek tarıfını dınlıyor:))))

Son düzenleme:
meğer epey bunalmışım enicecim evde .. dünde babam bebek arabası almış ohhhhhh fırsat bu fırsat eve girmiyoruz
annenin babanın yanında dahada rahatlamışsındır sen,kociş özlememiş mi seni
nekadar kalacaksın?eşine kendini iyice özlette kıymat bilsin

hemşire gidecek bi avm niz var bizim merketten başka gidecek yerimiz yok dışarısıda soguk,tıkılıp kaldık,bendede fazladan 6 kilo var ve hiçbir kıyafetim olmuyo, zaten çıkmıyorum diyede almıyorum ama 1 ayda 3-4 kilo versem fena olmıcak
ben mama vermiyorum ama dışarıda nasıl emzirecem onuda bilmiyorum ya,sagıp onu veririm sanırım

sorma gezmek ki ne gezmek zor alıyolar eve artık:)
bende bazen düşünüyorum eşi falan içerde kaldıda temizlemeyi mi unuttular die

canım alacaksan sallamalı değilde titreşimli ev tipi ana kucağı al süper oluyo bayılıyo benim ki

kızlar benim bu kilolar konusunda moralim bayağı bozulmaya başladı. normal kilom 58-59, hadi 60 diyelim. ve ben doğumun üstünden 2 ay geçmesine rağmen hala 72 kiloyum. evde kürek aleti, bisiklet falan var ama onları yapacak vakit yok ki. oğlum hiç durmuyor. gündüz uyuduğu zaman 15-20 dk. da bir uyanıyor. ayağımda sallıyorum tekrar uyuyor. ve bu böyle tekrarlıyor. ayakta sallama diyor eşim ama başka türlü de uyumuyor.

eğer istikrarlı bir şekilde kilo vereniniz varsa, bana da yardımcı olsun yani hızlı bir şekilde kilo vermek değil de, yavaş yavaş olsun ama vereyim şu kiloları artık. malum yaz geliyor. ve aynen benim de hiçbir kıyafetim olmuyor.

yaa ne guzel muhabbet waR BURDA BEN hem yemekle ugrasıyom hem eşim 5 dk sonmra gelecekk ...ufff neden eşimin gelme saatınde gelıyorsunuz buraya hıc yetısemıyorum kızlarrr
((ben de bırseyler almak ıstıyorum hıcbırseyım olmuyor ıcımde ıkı tane daha var benım sankı

valla bende 73te takıldım kaldım
82 kilo doğum yapmıştım
ve göğüslerimde göbeğimde sarktı.
kilonun dışında bide o sorunum var
((

aynıyız kızzz ben de 55tım 70te kaldımmmm...napcam bılmıyourmmmm ((8

kızlar Allah razı olsun bi kiloları kalan benim sanıyodum tek değilmişim veremedim gitti demek ki herkesin derdi aynıymış

82 kilo doğum yapmıştım
((

bende 55 tim.doğuma 77 ile girdim.şuan 67 yim..12 klio fazlam vaarrr..veremiyorummmm...bide 3.5 aylık göbek..hiç birşeyim olmuyor,kotlarım ı giyemiyorum.eşofmanla gezmekten bıktımm..

herkesin derdi kalan kilolor demi napcaz gerçekten kiloları benim çok az kaldı ama 64 hamile kalmıştım 77 doğuma girdim şuan 65 im yinede çok bozuldum göbek falan kaldı.korse kullanan var mı yada faydasını gören..

82 kilo doğum yapmıştım
((

aynıyız kızzz ben de 55tım 70te kaldımmmm...napcam bılmıyourmmmm ((8

kızlar Allah razı olsun bi kiloları kalan benim sanıyodum tek değilmişim veremedim gitti demek ki herkesin derdi aynıymış

bende 55 tim.doğuma 77 ile girdim.şuan 67 yim..12 klio fazlam vaarrr..veremiyorummmm...bide 3.5 aylık göbek..hiç birşeyim olmuyor,kotlarım ı giyemiyorum.eşofmanla gezmekten bıktımm..

kızlar beraber kilo verelim böyle olmıcak,benimde heryerim sarktı,memeyi unutup dışarıda geziyorum artık,
hem şişko hem paspal hemde unutkan,eşim gülüyor halime kesin artık begenmiyor beni
BİŞEYLER YAPALIM ARTIKKKK
hem sütümüz olsun hemde zayıflayalım
sporada başlasakmı artık 2 aylık olduk????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…