- Konu Sahibi BeyazOrkidem
-
- #64.461
fatihteyim canım.. sende mi ankaradaydın?
evet ben de keçiören de oturuyorum.]
ankarada hava süper topikten ankaralılar hacer ve sendin sanırım buluşalım kızlar ya
Kızlarr az önce çoooookkkkk korktum ..Kızımın ağzında emzik wardı ve kusmuğu gelmiş ..Emziği atamadı
ve resmen gözumun önunde bogulacaktı emzıgı cıkartmasaydım(((((((
bu ikinci oldu yaa cıldıracagım;
daha önce de bır sabah emzırmıstım yatıyordu emzıgı fırlattıgı gıbı agzından burnundan kusmuklar taşmıstı ve cok korkmustu
yıne cok korktu yawrum benım((
burnu da tıkalı gıbı ...
şu olaydan sonra ben zaten asla uyuyamam onu ızlemek zorundayım...
ne yapacagımı sastım kaldım bu kusmalarını...
we kusunca en beterı refleks olarak dırek kafasını yukarı cewırıyor yanı tam yutacak sekle gelıyor((
sızın bebeklerde war mı böyle sorunlar...
ben asla uyuyamam artık..burnunun tıkalı olması da benı gerıyor..
şu an cok mutsuzum sabaha kadar oturmaya ugrasacagım.....
benimkide yapıyo aynısını emziği tutmadığı halde uyku arası emerken ağzında kalan sütle yattığı yerde tıkanıyo havaya kaldırmazsanda kendini bi türlü kurtaramıyo ne zaman düzelir acaba?
valla biz eşimle kanka olduk artık dolayısıyla mümkün deil :)))
memeyi unutup geziyorum demişsin ya aklıma geldi
ben acayip dalgın ve unutkan oldum hatta saçmasapan cümleler kurup yeni kelimeler üretiyorum
Kızlarr az önce çoooookkkkk korktum ..Kızımın ağzında emzik wardı ve kusmuğu gelmiş ..Emziği atamadı
daha önce de bır sabah emzırmıstım yatıyordu emzıgı fırlattıgı gıbı agzından burnundan kusmuklar taşmıstı ve cok korkmustu
burnu da tıkalı gıbı ...
we kusunca en beterı refleks olarak dırek kafasını yukarı cewırıyor yanı tam yutacak sekle gelıyor((
size bişey sorcam kızlar.
sezeryan olanlar,sizdede yürürken,merdiven çıkarken,yada biraz tempolu iş yaparken tıkanma oluyor mu?
benim göğsüm daralıyor bazen.Bi arkadaşım anestezinin vucuda göre ağır yapılmasından kaynaklanabilir demişti.
sizlerde var mı?:18:
burnu da tıkalı gıbı ...
Good Morninq Sayin Kk uyeleri
Good Morninq Sewqili Subat anneleri
kızlar bizim evde kadın çekişmesi varr bugünnnnnn..
resmen inatlaşıyor benimle..... sabah tuvaletini yapamıyor diye nazlandı neyse 10 a kadar cektim nazını sonra uyumak istiyorum diye huysuzlaştı 11 de,neyse uyutayım dedim,emmek istedi verdim..normalde 10 dk sürer en uzun emmesi 20 dk emdi..bu arada 10 da da emip yapmıştı kakasını..
ee o kadar emince löppp kustu..şimdi hem altını değiştirdim,hem üstünü başını koydum koltuga,sallanan oyuncaklarını da astım yanına,resmennnnnnnnnn BENİ DENEDİİİİİ...
IKINI MIKINI YAPIYOR,GOZLERİ ACIYOR FALTAŞI GİBİ GELİYOR MUYUM DİYE,SONRA YİNE IKINI MIKINI KAFAYI CEVİRİYOR BENİ ARIYOR SONRA IHHHH LI UZUN BİR AGLAMA NUMARASI SONRA KAFAYI OYUNCAKLARA CEVİRİP ELİYLE DOKUNURKEN SIZDI.........
bu kız benimle oynamaya başladııııı..ama o kova ise ben boğayım daha inadım :))))))
bu arada bir soru daha gecen gün bir gün kakasını yapamadı,cok ıkındı,ertesi günü kakasında kalem ucu kadar kan gördüm babasına gösterdim o göremedi bile sarsuk kocam,o derece kücük yani,ondan sonra 2 gün kakası temiz ama ben korktum,annem ıkınmaktan makatını zorlamıştır dedi.....acaba gitsem mi dr a ??? 2 gündür birşey yok amaaaaaa.... eşimde göremeyince dr ne pinpirik demesin diye çekindim gitmeyeeeeeee ..napsamm sizce?
Good Morninq Sayin Kk uyeleri
Good Morninq Sewqili Subat anneleri
guten morgen canım :)
feraycıgım ticker a bir el at canım :)) kk da şaşıracak :))
bizimkide iki gündür kaka yapmıyo
normal mi acaba ??
selam ciğerim :))))
dayan Feray filler 600 günde doğuruyomuş :)))
resmen inatlaşıyor benimle..... sabah tuvaletini yapamıyor diye nazlandı neyse 10 a kadar cektim nazını sonra uyumak istiyorum diye huysuzlaştı 11 de,neyse uyutayım dedim,emmek istedi verdim..normalde 10 dk sürer en uzun emmesi 20 dk emdi..bu arada 10 da da emip yapmıştı kakasını..
ee o kadar emince löppp kustu..şimdi hem altını değiştirdim,hem üstünü başını koydum koltuga,sallanan oyuncaklarını da astım yanına,resmennnnnnnnnn BENİ DENEDİİİİİ...
IKINI MIKINI YAPIYOR,GOZLERİ ACIYOR FALTAŞI GİBİ GELİYOR MUYUM DİYE,SONRA YİNE IKINI MIKINI KAFAYI CEVİRİYOR BENİ ARIYOR SONRA IHHHH LI UZUN BİR AGLAMA NUMARASI SONRA KAFAYI OYUNCAKLARA CEVİRİP ELİYLE DOKUNURKEN SIZDI.........
bu kız benimle oynamaya başladııııı..ama o kova ise ben boğayım daha inadım :))))))
bu arada bir soru daha gecen gün bir gün kakasını yapamadı,cok ıkındı,ertesi günü kakasında kalem ucu kadar kan gördüm babasına gösterdim o göremedi bile sarsuk kocam,o derece kücük yani,ondan sonra 2 gün kakası temiz ama ben korktum,annem ıkınmaktan makatını zorlamıştır dedi.....acaba gitsem mi dr a ??? 2 gündür birşey yok amaaaaaa.... eşimde göremeyince dr ne pinpirik demesin diye çekindim gitmeyeeeeeee ..napsamm sizce?
canım benim allah yardımcın olsun herşeyden önce,zor zamanlar geçiriyoruz ama elbet güzel günleri daha çok olacak
gece ışık falan yakma,ben gece lambasıyla altını degiştiriyorum,emzirirkende karanlıkta, ozman uyanmadan geri uyuyor
gündüzde hep sesli sesli oyunlar yaparak emdiriyorum alt degiştiriyorum
fatdasını gördüm sende dene istersen
tabi inat ettiysede hiçbirşey çözüm olmuyor
bizimkide iki gündür kaka yapmıyo
normal mi acaba ??
selam ciğerim :))))
dayan Feray filler 600 günde doğuruyomuş :)))
CNM AYNEN OYLE YAPIYORUM ama yıne aynı yıne aynı
kabızsa rezene cayı ıc humananın kımyonlusundan
3 5 saate etkısını gosterıyor
kan ıkınmasndandr
bırde 4 6 gun arasnda olursa kabızlıkmıs.
bu konuda hamlastım
kabızlık anında YA humana nın rezenesı yada kulak temızleme cubuugunu zeytın yagına batır ve popoyu uyar cnm.
600 mü
emzirirken veya süt sağarken mideniz bulanıyomu ??
ilk doğduklarında emzir gazını al altını değiş yatırdı olay sadece ohhh miss gibişimdi artık eskisi kadar uyumuyolar gülücükler başladı bizde uyanıkken laf istiyolar ve canları isteyince sızıyolar artık en azından benim ki öyle artık mememdede uyumuyo canı ne zaman isterse uyuyo beyefendi
kaka konusuna gelince kızlar benimkide eskisi kadar kaka yapmıyo dün sabahtan beri yine yapmamıştı annem pamuğu sıcak suya batııp batırıp makatına masaj yapınca ardından da küçük bi tasa sıcak su koyup ayaklarınıda koyunca 5 dk sonra sırtına kadar çıkarmayı başardı( ayaklarını tasa sokunca değişik bişey yapıldığını hisseder gibi şaşkın şaşkın bakıyodu kuzum etrafa )
hamiş misin kızz ? :)) bulanma falan hic yasamadım benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?