2012 Şubat Anneleri

valla biz eşimle kanka olduk artık dolayısıyla mümkün deil :)))

memeyi unutup geziyorum demişsin ya aklıma geldi
ben acayip dalgın ve unutkan oldum hatta saçmasapan cümleler kurup yeni kelimeler üretiyorum

acayip unutkan oldum demişsin ya canım,bende aynen öyleyim.
Kafamdan öyle hesaplar yapardımki,yüzdeleri,kareleri süper zeka gibi takır takır söyleyen ben şimdi 2 kere 2 yi bazen söyleyemeyeceğim nerdeyse:)))))))
acaba sezeryandan mı?offff kalıcı değildir dim :)))

size bişey sorcam kızlar.
sezeryan olanlar,sizdede yürürken,merdiven çıkarken,yada biraz tempolu iş yaparken tıkanma oluyor mu?
benim göğsüm daralıyor bazen.Bi arkadaşım anestezinin vucuda göre ağır yapılmasından kaynaklanabilir demişti.
sizlerde var mı?:18:

canım emzikle uyutuyosan uyuduktan bir süre sonra al emziği yavaşça ağzından
yan yatırırsan da bi sorun olmaz
hep başında bekleyemezsin sonuçta

canım o sanırım vücudumuzun hamlığından kaynaklanıyor
sonuçta hamileliğin son aylarında koşturamadık
doğumdan sonrada evde kalmaktan hamlaştık
şimdi ufacık harekette tıkanıyoruz

Selam canim. Benim kizinda burnu tikali hirlayip duruyor uyurken hatta uykusu bolunuo o hiriltidan. Damla kullaniorum yani tuzlu su bi nebze olsun rahatlatio sanki. Emziqi tutamio benimki. Tutsada 2dakikaya dusurup durmadan ona bakip alamadiqi icin sinirlenip cildirio yoktan yere aqlio. 3 4 qun olmustur vermiorum artik. Birde bazen emzirdikten sonra yerine koyup aqzina emziqini verip yanindan kalkiordum 2kere o emziqin midesini bulandirdiqini ve bu sebeble kuStuqunu yakaladim. Birazda bu nedenle midem bulandi. Zaten daha anca 1aylik tutamiorda. Allah korusun cok endiselendim. Belki 2 3 aylk olduqnda daha iyi kavrar.
Bu qecede tam saat 3te bi ara emzirmistim doymadi 1saat kadar sonra 60lik mama yedirdim. Gazini cikarayim die omzuma bi yasladim cocuk 3qunluk yediqini cikardi sanki. Yok boyle kusma...!
Aqiz burun ust bas benim kol hali kalmadi batti yemin ederim. Ama cocuqum cok rahatladi. Bu sekildede 2kez kususunu qoruorum. Bidaha olmaz ins. Bence sende cok fazla emzik verme yada yaninda ol qor mutlaka. Saniyelik anlar yasiolar yetisemioruz

kızlar bizim evde kadın çekişmesi varr bugünnnnnn..

resmen inatlaşıyor benimle..... sabah tuvaletini yapamıyor diye nazlandı neyse 10 a kadar cektim nazını sonra uyumak istiyorum diye huysuzlaştı 11 de,neyse uyutayım dedim,emmek istedi verdim..normalde 10 dk sürer en uzun emmesi 20 dk emdi..bu arada 10 da da emip yapmıştı kakasını..
ee o kadar emince löppp kustu..şimdi hem altını değiştirdim,hem üstünü başını koydum koltuga,sallanan oyuncaklarını da astım yanına,resmennnnnnnnnn BENİ DENEDİİİİİ...

IKINI MIKINI YAPIYOR,GOZLERİ ACIYOR FALTAŞI GİBİ GELİYOR MUYUM DİYE,SONRA YİNE IKINI MIKINI KAFAYI CEVİRİYOR BENİ ARIYOR SONRA IHHHH LI UZUN BİR AGLAMA NUMARASI SONRA KAFAYI OYUNCAKLARA CEVİRİP ELİYLE DOKUNURKEN SIZDI.........

bu kız benimle oynamaya başladııııı..ama o kova ise ben boğayım daha inadım :))))))

bu arada bir soru daha gecen gün bir gün kakasını yapamadı,cok ıkındı,ertesi günü kakasında kalem ucu kadar kan gördüm babasına gösterdim o göremedi bile sarsuk kocam,o derece kücük yani,ondan sonra 2 gün kakası temiz ama ben korktum,annem ıkınmaktan makatını zorlamıştır dedi.....acaba gitsem mi dr a ??? 2 gündür birşey yok amaaaaaa.... eşimde göremeyince dr ne pinpirik demesin diye çekindim gitmeyeeeeeee ..napsamm sizce?

bizimkide iki gündür kaka yapmıyo
normal mi acaba ??

Good Morninq Sayin Kk uyeleri
Good Morninq Sewqili Subat anneleri

selam ciğerim :))))

guten morgen canım :)
feraycıgım ticker a bir el at canım :)) kk da şaşıracak :))

dayan Feray filler 600 günde doğuruyomuş :)))

normal mi acaba ??

600 olayında koptum :))

bir kere daha boyle olmuştu,emen bebeklerin normal bir hafta yapmaması demişti dr bana .. ben fitil istedim boyle günler için önermiyoruz dedi , bebegin sistemi boyle boyle oturuyor dedi,dışarıdan müdahele etmeyin 1 haftayı aşınca gelin dedi ya da popoyu uyarın dedi..

şimdi saglık ocagını aradım kan icin ıkınmaktandır dedi,popo deliği kızarıksa muhtemelen ondandır dedi..

ilk doğduklarında emzir gazını al altını değiş yatırdı olay sadece ohhh miss gibi şimdi artık eskisi kadar uyumuyolar gülücükler başladı bizde uyanıkken laf istiyolar ve canları isteyince sızıyolar artık en azından benim ki öyle artık mememdede uyumuyo canı ne zaman isterse uyuyo beyefendi

kaka konusuna gelince kızlar benimkide eskisi kadar kaka yapmıyo dün sabahtan beri yine yapmamıştı annem pamuğu sıcak suya batııp batırıp makatına masaj yapınca ardından da küçük bi tasa sıcak su koyup ayaklarınıda koyunca 5 dk sonra sırtına kadar çıkarmayı başardı ( ayaklarını tasa sokunca değişik bişey yapıldığını hisseder gibi şaşkın şaşkın bakıyodu kuzum etrafa)

CNM AYNEN OYLE YAPIYORUM ama yıne aynı yıne aynı

kabızsa rezene cayı ıc humananın kımyonlusundan
3 5 saate etkısını gosterıyor
kan ıkınmasndandr
bırde 4 6 gun arasnda olursa kabızlıkmıs.
bu konuda hamlastım
kabızlık anında YA humana nın rezenesı yada kulak temızleme cubuugunu zeytın yagına batır ve popoyu uyar cnm.

normal mi acaba ??

600 mü

dr popodan uyarmayı 1 haftadan önce uyarmadı ,fazla müdahele etmeyin,sistemi düzene girmeye calısıyor dedi.. ama hipp in cayını yaptım,kaşıkla içiriyorum gaz cıkartmasına yardımcı oldu kakasına pek faydası olmadı,şimdi yapıyor cok şükür bugün 2 kez yaptı.. kan olayı işte biraz huzursuzlaştırdı...

emzirirken veya süt sağarken mideniz bulanıyomu ??

hamiş misin kızz ? :)) bulanma falan hic yasamadım benn

ayy bence de ne güzeldi.. daha fazla uyuyordu..şimdi iş yaparken bile uyanıksa ona anlatarak yapıyorum işte şimdi anneciğim yatagı toplamalıyım ,işte surayı soyle düzeltiyoruzzz gibi noktasına kadar anlatıyorumm..sesimi dinleyip susuyor ,oturma odasındaysam müzik acıyorummm daha rahat ediyorumm.. bizimki de ayıcıklarıyla uyuyor ama işte kakamı yapamıyorum derken nazlandı ya şımardı hemen :))) ben kakişi gorur gormez şımartmayı bıraktım tabii :))

bizim kakalarda değişik oldu günde 2 kez yapıyor ,işte bir gün hic yapamadı.. ama saatler genelde aynı..
önceden her bezden sonra yapıyordu.. heralde azalması normalllll.............

herkese slm... izde doktordan geldik kalça usg si iyi çıktı normalmiş kilosu 5500gr boyuda 58cm dokor teyzesi hayyy maşşallah ne yaptın annesi dedi bende durduramıyorumki öyle yiyor dedim kusmadığı sürece ver bişey olmaz dedi... çok mutlu oldum birde cuma günü aşıyı geçirirsek keyfimize diyecek yok...2 gün öncede kırmızıçilekle konuştuk 1 mart annesi olmuş normal doğum yapmış benim gelin kız iyiymiş yani

selam annısllerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr okuyorum yazdıkalrınız ama hep katılamıyorum muahbbetlere cunku benım oğlana bır halle oldu artık karnı doyunca uymuyorr konusmamamı sıtyorr kucka ıstıyorr oyun ısıtıyorr cok erken degılmı yaaaondan onunla konusurken anca okuabılyormm sizler nasılsınızz nasıl meleklerr

Hcercım masallah bebısnee:)AYŞE ile yanı kırmızıcılekle bende gorustum cok slm varrrr evet 1 mart annesı olmuss ıyılermıss gıremıyorum slm söyle dedııı

herkese slm... izde doktordan geldik kalça usg si iyi çıktı normalmiş kilosu 5500gr boyuda 58cm dokor teyzesi hayyy maşşallah ne yaptın annesi dedi bende durduramıyorumki öyle yiyor dedim kusmadığı sürece ver bişey olmaz dedi... çok mutlu oldum birde cuma günü aşıyı geçirirsek keyfimize diyecek yok...2 gün öncede kırmızıçilekle konuştuk 1 mart annesi olmuş normal doğum yapmış benim gelin kız iyiymiş yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…